-
Πίσω στο αμάξι έχει κάτσει κάνεις ; Είναι σαν τα σφικτά της κατηγορίας (c4 , 308) ή πιο άνετα (φοκους , Λεόν)
Τι σημασία έχει!?!?! Ρε συ μην το κρίνεις με τα πεζά, τετριμένα κριτήρια...δεν είναι για γάμο. Το αμάξι αυτό είναι η γκόμενα, να βγάζεις γούστα!! Τιμή, χώροι, κατανάλωση, είναι ΑΔΙΑΦΟΡΑ...το παίρνεις γιατί το γουστάρεις, τέλος!
Εντάξει κατανοητό αλλά πίστεψέ με οι περισσότεροι θα το πάρουν για βασικό αμάξι και όχι μόνο για να το ποσταρουν και για τις βόλτες.
-
Πίσω στο αμάξι έχει κάτσει κάνεις ; Είναι σαν τα σφικτά της κατηγορίας (c4 , 308) ή πιο άνετα (φοκους , Λεόν)
Τι σημασία έχει!?!?! Ρε συ μην το κρίνεις με τα πεζά, τετριμένα κριτήρια...δεν είναι για γάμο. Το αμάξι αυτό είναι η γκόμενα, να βγάζεις γούστα!! Τιμή, χώροι, κατανάλωση, είναι ΑΔΙΑΦΟΡΑ...το παίρνεις γιατί το γουστάρεις, τέλος!
Είπαμε, είναι premium!
Είδες; Μαθαίνω γρήγορα...
-
Οι χώροι πίσω στα πόδια είναι πιο περιορισμένοι σε σχέση με formentor, μου φάνηκαν ίδιοι με το Leon mk3 που έχω. Το τούνελ είναι χαμηλότερο σε σχέση με το Formentor...
-
-
Πότε πουλάς την κορολλα;
-
-
Πιο άνετο από το 308 . Ωραίο ποιοτικό με γκάτζετ.Πολύς κόσμος περίμενε να μπει , όταν πήγα εγώ γύρω στις 13.30 , ήταν ένα ζευγάρι και σε 10 λεπτά ήρθαν άλλα 5 ζευγάρια.
Μεγάλο ενδιαφέρον.
Οσο για μένα , αυτό το θέμα με την κολώνα της πόρτας που δεν μπορείς να περάσεις το κεφάλι σου μέσα είναι πρόβλημα.
Στο 308 μεγάλο, εδώ λίγο λιγότερο , η C4 λίγο πιο άνετη.
Βέβαια πίσω από μένα , που ήμουν 2 θέσεις πριν το τέλος στο πίσω και όσο πιο κάτω πάει στο πάνω κάτω, πίσω μου δεν καθόταν κανείς.
Ετσι γυρίζω και στο 3 αιρκρός μου , που μπαίνω άνετα μέσα , χωρίς να κάνω μπαλετοστριψίματα στο κεφάλι...
Την ίδια δυσκολία να μπω συνάντησα και στο ΑΜΙ , που έχει και ηλιοροφή.
-
Τελικά όντως είναι σημαντικό το a pillar. Στην xantia που είχες ήταν πολύ κάθετο και λογικά ήταν άνετο για εσένα.
Και εγώ που έχω κάθετο a pillar με βοηθά πολύ. Άσε που έχεις την κολώνα μακρυά από το κεφάλι σου και το νιώθεις πολύ ευρύχωρο. Τα πολύ αεροδυναμικά σε πνίγουν χωροταξικά.
Όσο για το ami, κρίμα που δεν χώρας άνετα και θα ήταν ότι πρέπει για εσένα....not
-
Πολύς κόσμος περίμενε να μπει , όταν πήγα εγώ γύρω στις 13.30 , ήταν ένα ζευγάρι και σε 10 λεπτά ήρθαν άλλα 5 ζευγάρια.
Όποιος πήγε να το δει με τη γυναίκα του, νομίζω την πάτησε. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει αυτό το μοντέλο. Το όνομα του και μόνο ακούγεται πολύ εξωτικό...
-
Αν μάλιστα μάθει ότι το όνομα "DS" δηλαδή Ντέιες σημαίνει "Θεά" - "Θεϊκιά" στα γαλλικά τότε όντως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην την αγοράσει.
Το marketing των Γάλλων δεν παίζεται!
-
-
Φάνη από το 1950 χειροκίνητο χωρίς συμπλέκτη!!!
Επίπεδο δάπεδο για αεροδυναμική, υδραυλικό τιμόνι, υδραυλική ανάρτηση, δισκόφρενα....δεν σταματά η λίστα των "για πρώτη φορά στην παραγωγή".
-
Στο μπες βγες παίζει ρόλο και πόσο γυρίζει η οροφή λόγω σχεδιάσης και φυσικά πόσο κάθετα ανοίγει η πόρτα. Όλα αυτά που κροσεροκουπεδιζουν έχουν θέματα για τους ψηλούς σίγουρα πίσω και πολλά και μπροστά.
-
Αν λέγοντας "κροσεροκουπεδιζουν" εννοείς αυτό που κάνει η C4, τότε εξηγείται γιατί μπήκα 3 φορές και χτύπησα το κεφάλι μου και τις 3 (1.87 ύψος).
-
@andreas72 said in DS4 2021:
Αν λέγοντας "κροσεροκουπεδιζουν" εννοείς αυτό που κάνει η C4, τότε εξηγείται γιατί μπήκα 3 φορές και χτύπησα το κεφάλι μου και τις 3 (1.87 ύψος).
Ε ναι και εγώ 1.92 έριξα κατακεφαλο ειδικά πίσω έχει έντονο γύρισμα η c4. Είναι οι υποχρεωτικές παραχωρήσεις σχεδιασμού.
-
Εγώ πάντως έστειλα ένα βιντεάκι στην γυναίκα μου και με ρώτησε «πόσο γρήγορα θα μπορούσαμε να το έχουμε»?
-
-
-
-
Εμένα το ενέκρινε η κόρη 8 ετών στο γκρι σκούρο, ενώ είχε απορρίψει το Formentor που της είχα δείξει σε λευκό!
Έχω κάνει μια διαμόρφωση στα 40κ, πανάθεμα το που βγήκε
DS4 2021