-
@lap said in Honda HR-V 2021:
Συνυπολογισε και την αεροδυναμική του hrv, not dad Indeed.
Πότε σου είπαν θα έρθει;
Του χρόνου.. Μάρτιο-Απρίλιο.
-
Μία χάρηκα!
Με το καυλο να παραλλαγής.
Lapιος γραφή
"Μετάφραση"
Μια χαρά!
Με το καλό να παραλάβεις.
-
Δεν φταίω εγώ, ένα φυσιολάτρες T9δεν βγάζουν!!!
-
@lap said in Honda HR-V 2021:
Δεν φταίω εγώ, ένα φυσιολάτρες T9δεν βγάζουν!!!
Να το κλείσεις σου πέρασε από το μυαλό;
-
Αν το κάνω θα με παρακαλάτε να το ξανά ενεργοποίησω. Θα σας βγουν τ αμαρτία από τα ορθογραφικά.
Μόνο το Τ9 τηςsamsung ήταν καλό. Αλλά ότι sαmsung έχω πάρει χαλάει. Είναι πολύ ευαίσθητα.
-
Σημερινό πρωϊνό τηλ. από την αντιπροσωπεία.Μπαίνει παραγωγή Δεκ. κι αναμένεται Μάρτιο εδώ.
Οψόμεθα...
-
@panormus772 said in Honda HR-V 2021:
Σημερινό πρωϊνό τηλ. από την αντιπροσωπεία.Μπαίνει παραγωγή Δεκ. κι αναμένεται Μάρτιο εδώ.
Οψόμεθα...
3 μήνες κανει να έρθει; Μάλλον νωρίτερα θα το παραλάβεις. Πάντως υπάρχει διαφορά στις εκπτώσεις και στα δώρα μεταξύ των 3 αντιπροσωπειών στην Αθηνα
-
Ψάχνοντας στο forum κατόχων HRV της Αγγλίας,βρήκα ότι αρχές Αυγούστου ενημερώθηκαν γραπτώς ότι για παραλαβές από 8/2022 και μετά λόγω έλλειψης ημιαγωγών αφαιρέθηκε το hands free άνοιγμα του χώρου αποσκευών από τις δύο τελευταίες εκδόσεις και το premium ηχοσύστημα από την τελευταία.
Εδώ ο Σ άλλαξε το pdf με τα χαρακτηριστικά στο site,αλλά καμία ενημέρωση προς αυτούς που το παρήγγειλαν,στα "μουλωχτά"...
Δευτέρα θα πάρω αντιπροσωπεία.Υ.Γ. Η εγγλέζικη ενημέρωση
-
Πάντως είναι σχεδόν ακατανόητο αν δεν υπάρχει αναπροσαρμογή τιμής και αφαίρεση του κόστους του εξοπλισμού που δεν μπαίνει λόγω ελλείψεως! Δεν μένω στο κομμάτι της ενημέρωσης αυτό το έχω ξεπεράσει!
Αλλά να σου φέρνουν άλλο προϊόν από αυτό που έχεις παραγγείλει και να μην αναπροσαρμόζεται η τιμή είναι ξεκάθαρη κλοπη όταν συμβαίνει.
Όσο ανεβαίνει πχ η τιμή από το αυτόματο άνοιγμα πόρτας με τους φόρους αυτό το ποσό πρέπει να αφαιρεθεί. -
@tkin73 said in Honda HR-V 2021:
Πάντως είναι σχεδόν ακατανόητο αν δεν υπάρχει αναπροσαρμογή τιμής και αφαίρεση του κόστους του εξοπλισμού που δεν μπαίνει λόγω ελλείψεως! Δεν μένω στο κομμάτι της ενημέρωσης αυτό το έχω ξεπεράσει!
Αλλά να σου φέρνουν άλλο προϊόν από αυτό που έχεις παραγγείλει και να μην αναπροσαρμόζεται η τιμή είναι ξεκάθαρη κλοπη όταν συμβαίνει.
Όσο ανεβαίνει πχ η τιμή από το αυτόματο άνοιγμα πόρτας με τους φόρους αυτό το ποσό πρέπει να αφαιρεθεί.Γιατί να αφαιρεθεί από την τιμή? Το γράφουν παντού ότι ο κατασκευαστής έχει δικαίωμα να αλλάζει προδιαγραφές όποτε θέλει χωρίς καμία ειδοποίηση. Εταιρεία είναι όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα, προφανώς δεν θα μειώσει την τιμή...λεφτά θέλουν να βγάλουν!
Ο έμπορος οφείλει να ενημερώσει, ώστε όποιος θέλει να ακυρώσει την παραγγελία.
-
@fanis75 said in Honda HR-V 2021:
Όσο ανεβαίνει πχ η τιμή από το αυτόματο άνοιγμα πόρτας με τους φόρους αυτό το ποσό πρέπει να αφαιρεθεί.Γιατί να αφαιρεθεί από την τιμή? Το γράφουν παντού ότι ο κατασκευαστής έχει δικαίωμα να αλλάζει προδιαγραφές όποτε θέλει χωρίς καμία ειδοποίηση. Εταιρεία είναι όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα, προφανώς δεν θα μειώσει την τιμή...λεφτά θέλουν να βγάλουν!
Ο έμπορος οφείλει να ενημερώσει, ώστε όποιος θέλει να ακυρώσει την παραγγελία.
Δλδ αν βάλει και τιμολογησει τον εξοπλισμό που παραδίδει αυτό λέγεται φιλανθρωπικό ίδρυμα;
Τότε να δινει το μαγαζί μόνο φουλ έξτρα εξοπλισμό να τον αφαιρεί στην συνέχεια και οποίο θύμα δεν άκυρωσει να πληρώσει αλλά αντί άλλων... φοβερή λογικη...
Κατασκευάζω ένα σπίτι με υπερλουξ προδιαγραφές το πληρώνει ο πελάτης μετά βάζω τα τελευταία εργολαβικά του συρμού αλλά απαιτώ να εξοφληθω για τα λουξ υλικά που δεν έβαλα! Και λέω σαν επιχείρημα ότι δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα!
Εγώ πάλι λέω αυτός που το κάνει αυτό είναι απλά απατεώνας εσύ πες το νόμιμο εργολαβικο κέρδος! Όπως το δει ο καθένας...
Εννοείται είναι δικαίωμα του αγοραστή να ακυρώσει την παραγγελία αν δεν είναι αυτό που παρήγγειλε!
Αλλά εννοείται ότι και πρέπει να πληρώσει για αυτό που παραλαμβάνει και όχι για αυτό που παρήγγειλε και δεν ήρθε ποτέ...τόσο απλά...
Αν ήταν έτσι παραγγέλνω 2.0 200 άλογα μου φέρνουν 1.2 130 αλλά αφού παρήγγειλες δίλιτρο δίλιτρο θα ξοφλήσεις ανεξάρτητα τι παρελαβες! Σε καλό δρόμο είμαστε... -
Όσο ανεβαίνει πχ η τιμή από το αυτόματο άνοιγμα πόρτας με τους φόρους αυτό το ποσό πρέπει να αφαιρεθεί.Γράφει ξεκάθαρα ότι έγιναν 2 αυξήσεις τιμών που ΔΕΝ θα περάσουν στον καταναλωτή. Δεν ξέρω με τι όρους γίνονται οι παραγγελίες Αγγλία, αλλά έτσι όπως το θέτει είναι σαν να τους λέει ότι έχασαν αυτά τα 2 στοιχεία εξοπλισμού, αλλά δεν θα έχουν αύξηση στην τιμή τελικής αγοράς.
Έχουμε δει τέρατα αυτά τα τελευταία χρόνια, οπότε πρέπει να κρατήσουμε κάποια λογική διάθεση, αλλιώς δεν θα έπρεπε να πάρει κανείς αυτοκίνητο αφού όλο κάτι γίνεται εις βάρος την κανονικότητας.
-
Αν ήταν έτσι παραγγέλνω 2.0 200 άλογα μου φέρνουν 1.2 130 αλλά αφού παρήγγειλες δίλιτρο δίλιτρο θα ξοφλήσεις ανεξάρτητα τι παρελαβες! Σε καλό δρόμο είμαστε...
Ναι γιατι μια ηλεκτρική πόρτα ειναι το ιδιο με διαφορετικό μοτέρ….αλλα ντι άλλων…αχαχα!!
-
Ο κατασκευαστής -από παλιά- πάντα αναγράφει στο τέλος του προσπέκτους ότι μπορεί να αλλάξει εξοπλισμό,διαθέσιμα χρώματα χωρίς ειδοποίηση του αγοραστή. Το θέμα είναι ο επίσημος εισαγωγέας κι -οι αναγνωρισμένοι αντιπρόσωποί του- να σε ενημερώνουν για να δεις αν θες να ακυρώσεις,ν' αλλάξεις την παραγγελία με άλλο μοντέλο κ.τ.λ.
Αυτό έγινε στην Αγγλία ,που μάλλον έχουν πιο σωστή αντιμετώπιση του καταναλωτή και μάλιστα όπως λέει κι ο dublin, "μαζεύοντας" η βρετανική εισαγωγική -κι όχι ο κατασκευαστής μειώνοντας την εργοστ. τιμή- τις υπάρχουσες αυξήσεις που έγιναν για παραγγελίες που θα παραδοθούν μετά τον Αύγουστο (περίπου 1000-1500 λίρες όπως λένε).Εδώ έκανε την αλλαγή στο pdf του εξοπλισμού και μετά "σιγή ασυρμάτου".. Δεν αλλάζω την παραγγελία -προς το παρόν- γι αυτό μόνο το αξεσουάρ,αλλά με εκνευρίζει η αντιμετώπιση.Τους δίνω διορία μέχρι μεσημέρι Δευτέρας να με ενημερώσουν,μετά θα πάρω τηλ. εγώ για να μη νομίζουν πως δε θα παίρνω χαμπάρι τι γίνεται (θα γκρινιάξω και λίγο μήπως πετύχω κάτι παραπάνω..)
-
Σωστά τα λές ντοκ!
-
@fanis75 said in Honda HR-V 2021:
Αν ήταν έτσι παραγγέλνω 2.0 200 άλογα μου φέρνουν 1.2 130 αλλά αφού παρήγγειλες δίλιτρο δίλιτρο θα ξοφλήσεις ανεξάρτητα τι παρελαβες! Σε καλό δρόμο είμαστε...
Ναι γιατι μια ηλεκτρική πόρτα ειναι το ιδιο με διαφορετικό μοτέρ….αλλα ντι άλλων…αχαχα!!
Υπερασπίσου τους εισαγωγείς δικαίωμα σου. Όλοι κρινομαστε για αυτά που γράφουμε. Εσύ όταν θα παραγγείλεις ένα αμάξι που θα λείπει εξοπλισμός διψήφιας ή τριψηφιας αξίας μετ' φόρων κατάπιε το και παρέλαβε με την λογική ότι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και αυτά συμβαίνουν και εξοφλισε για κάτι που δεν παρελαβες!
Καλά δεν συζητάμε για αυτόν που αγοράζει με δόσεις! Ένα ηλεκτρικό άνοιγμα πόρτας που το πλήρωσε και δεν το παρέλαβε μπορεί να του κοστίσει με τους τόκους πάνω από χιλιάρικο!
Αλλά δεν βαριέσαι μπορείς απλά να ακυρώσεις την παραγγελία που είχες κάνει πριν ένα χρόνο και να βγάλεις τα θαμμένα σου λεφτά που εκμεταλλεύτηκε ο αντιπρόσωπος και να κάνεις το επόμενο ταξίδι αναζήτησης αμαξιού ελπίζοντας ότι θα είσαι πιο τυχερός...
Με αυτήν την λογική κάνεις όλες τις αγορές σου; -
Υπερασπίσου τους εισαγωγείς δικαίωμα σου.
Ναι γιατί άλλη σκασίλα δεν είχα....αχαχα. Τα θές και τα γράφεις αυτά? Χέστηκα για τους εισαγωγείς...απλά γράφω πως δουλεύει η αγορά και σίγουρα δεν λειτουργεί με ευχολόγια και με το τι θέλουμε εμείς ή τις μας εξυπηρετεί.
-
Ο κατασκευαστής -από παλιά- πάντα αναγράφει στο τέλος του προσπέκτους ότι μπορεί να αλλάξει εξοπλισμό,διαθέσιμα χρώματα χωρίς ειδοποίηση του αγοραστή. Το θέμα είναι ο επίσημος εισαγωγέας κι -οι αναγνωρισμένοι αντιπρόσωποί του- να σε ενημερώνουν για να δεις αν θες να ακυρώσεις,ν' αλλάξεις την παραγγελία με άλλο μοντέλο κ.τ.λ.
Αυτό έγινε στην Αγγλία ,που μάλλον έχουν πιο σωστή αντιμετώπιση του καταναλωτή και μάλιστα όπως λέει κι ο dublin, "μαζεύοντας" η βρετανική εισαγωγική -κι όχι ο κατασκευαστής μειώνοντας την εργοστ. τιμή- τις υπάρχουσες αυξήσεις που έγιναν για παραγγελίες που θα παραδοθούν μετά τον Αύγουστο (περίπου 1000-1500 λίρες όπως λένε).Εδώ έκανε την αλλαγή στο pdf του εξοπλισμού και μετά "σιγή ασυρμάτου".. Δεν αλλάζω την παραγγελία -προς το παρόν- γι αυτό μόνο το αξεσουάρ,αλλά με εκνευρίζει η αντιμετώπιση.Τους δίνω διορία μέχρι μεσημέρι Δευτέρας να με ενημερώσουν,μετά θα πάρω τηλ. εγώ για να μη νομίζουν πως δε θα παίρνω χαμπάρι τι γίνεται (θα γκρινιάξω και λίγο μήπως πετύχω κάτι παραπάνω..)
Φίλε μου αν μπορεις ενημέρωσε μας για την απάντηση που θα σου δώσουν. Από Σαρακακη Αθήνα έκανες την παραγγελία;
-
@strom said in Honda HR-V 2021:
Φίλε μου αν μπορεις ενημέρωσε μας για την απάντηση που θα σου δώσουν. Από Σαρακακη Αθήνα έκανες την παραγγελία;
Μόλις έχω νέα,θα ενημερώσω.
Από τον αντιπρόσωπο Αθήνα,στα δυτικά. -
Λοιπόν,πήρα τηλ. την εμπορία.Αφού τους είπα γιατί δεν ενημερώνουν επίσημα σ'όσους τρέχουν οι παραγγελίες κι από τον Σ για την αλλαγή εξοπλισμού,μου είπαν αόριστα πως μπορεί και να προλάβει το δικό μου.Γενικόλογα του στυλ,όταν ξεκινήσει η παραγωγή του βλέπουμε τι εξοπλισμό θα'χει και συζητάμε,μπορεί να μειωθεί η εργοστασιακή ή να μην αυξηθεί στην έκδοση αυτή,είναι νωρίς ακόμη κ.τ.λ. Σκέφτομαι να στείλω και mail στο Σ (θα το γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι το πιθανό,αλλα ας υπάρχει κι αυτό).
Προς το παρόν αναμένω,αλλά με κανένα-δυο ακόμη,μπαίνω σε δυνατές σκέψεις για αναβολή..
Honda HR-V 2021