-
panormus772 αφιερωμένο
https://www.gocar.gr/news/feed/39722,Ti_kanei_koympi_neo_Honda_HRV.html
Αν και επειδή είσαι ψαγμένος, μάλλον θα το ήξερες ήδη...
-
@antoniokon said in Honda HR-V 2021:
panormus772 αφιερωμένο
https://www.gocar.gr/news/feed/39722,Ti_kanei_koympi_neo_Honda_HRV.html
Αν και επειδή είσαι ψαγμένος, μάλλον θα το ήξερες ήδη...
Τhanks, όντως το γνώριζα.
Έχω κατεβάσει σε pdf το manual στα αγγλικά (στα ελληνικά,δεν υπάρχει ακόμη στο διαδίκτυο) και το'χω διαβάσει ήδη μια φορά..
Να πω και δύο επιπλέον διαφορές που έχω εντοπίσει μεταξύ 1ης και 2ης έκδοσης και δεν αναφέρονται σε κανένα review ξένο και ντόπιο: α)μαύρα προστατευτικά, ματ σε φτερά,πόρτες,προφυλακτήρες στην elegance
και γυαλιστερά σε advance β) στο εσωτερικό στις πόρτες,τα πάνελ στα πλήκτρα παραθύρων
είναι σε piano black στην advance. -
To είχαν και κάποια Ford αλλά μερικοί κάτοχοι δυσανασχετούσαν γιατί το πλέγμα αντιστάσεων ήταν ορατό και τους ενοχλούσε...Δε ξέρω αν ισχύει κατι τέτοιο ή πρόκειται για υπερβολή.
-
@kostis20 said in Honda HR-V 2021:
To είχαν και κάποια Ford αλλά μερικοί κάτοχοι δυσανασχετούσαν γιατί το πλέγμα αντιστάσεων ήταν ορατό και τους ενοχλούσε...Δε ξέρω αν ισχύει κατι τέτοιο ή πρόκειται για υπερβολή.
Eγώ που οδήγησα τη συγκεκριμένη έκδοση με θερμ.παρμπρίζ και μέσα σε πόλη και στην εθνική, δε μου έδωσε κάποια ενόχληση. Ίσως οι γιαπωνέζοι το προσάρμοσαν καλύτερα (δεν ξέρω όμως αν γίνεται πιο εμφανές τη νύχτα με τα φώτα του δρόμου και των άλλων οχημάτων).
-
@kostis20 said in Honda HR-V 2021:
Δεν είναι όπως των ford που ήταν σε όλο το παρμπρίζ σαν λεπτό ζικζακ. Στον ήλιο σε τύφλωνε. Αυτό έχει αντιστάσεις μόνο στο σημείο που οι υαλοκαθαριστήρες ακουμπάνε στο παρμπρίζ. Είναι όπως των Subaru
-
Αν είναι έτσι τότε ξεπαγωνει τους υαλοκαθαριστήρες ,όχι όλο το παρμπρίζ.
-
-
gasoline engine: 79 kW / 107 PS / 6000-6400, 131 Nm / 4500-5000, electric motor 96 kW / 131 PS / 4000-8000, 253 Nm / 0-3500, gasoline engine direct drive ratio 3.147 (0.805 x 3.909)
-
Πως είναι έτσι;
Εντυπωσιακό.
-
Δεν είναι σωστό το διάγραμμα, πρέπει να είναι περίπου 40 km/h / 1000 rpm
-
Το διάγραμμα δείχνει τίς στροφές του ηλεκτρικού μοτέρ, σε σχέση με την ταχύτητα του οχήματος
-
Με το καλό να παραλάβετε και οι δύο
-
Τρομερο αμάξι. Με το Καλό !!!!!
-
@ektoras said in Honda HR-V 2021:
Το διάγραμμα δείχνει τίς στροφές του ηλεκτρικού μοτέρ, σε σχέση με την ταχύτητα του οχήματος
Και πάλι λάθος πρέπει να είναι. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι στα περίπου 13,4 km/h / 1000 rpm.
Βάσει όσων έχει πει η Honda. -
,Είδα ένα σήμερα στο δρόμο σε αυτό το χρώμα.Πολυ ωραίο.
Πολύ ανεβασμένοι οι Ιάπωνες στο forum! -
Kαι -υποτυπώδες- offroad:
Youtube Video -
-
Eίναι μεγαλύτερων διαστάσεων,για το Αμέρικα (νομίζω -χωρίς να είμαι 100% σίγουρος- ότι στην Ευρώπη θα λανσαριστεί ως ΖR-V, ανάμεσα σε HR-V και CR-V)
-
Ίδιες σχεδόν επιδόσεις με το Civic 1000cc 129hp (με εξαίρεση τελική και 0-160,μάλλον αδιάφορα για την καθημερινότητα)
https://zeperfs.com/en/duel9577-6657.htm
Προσωπικά συμπεραίνω, πως o ηλεκτροκινητήρας στο HRV λειτουργεί σαν τη μικρή τουρμπίνα 1000 κ.εκ. του CIvic, για να δώσει ίδιες αποδόσεις,αλλά με καλύτερες καταναλώσεις (ιδίως αν κάνεις,όπως οι περισσότεροι, >50% εντός πόλης). Not bad.
-
Συνυπολογισε και την αεροδυναμική του hrv, not dad Indeed.
Πότε σου είπαν θα έρθει;
Honda HR-V 2021