-
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Δεν είναι Στελλαντις το υπάρχον πάντα.
Προφανώς! Για αυτό ειναι αξιόπιστο και φτηνό στην συντήρηση.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@teo-mak said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Τακάκια σε 17000χιλ.!
Τόσο περίπου ειναι στα νέα αμάξια. Σε Μινι π.χ. ειναι κάθε 15.000χλμ. Στο Κούγκα άντεχαν κάπου 25.000χλμ. Στην 116 έβγαζαν οριακά 30.000χλμ. Βέβαια έχουν σχέση και το που γίνονται τα χλμ. Άλλο 1.000χλμ σε ταξίδι που θα πατήσεις 10 φορές φρένο και άλλο εντός Αττικής που στα 1.000χλμ θα πατήσεις 1.000 φορές φρένο.
Μου κάνει εντύπωση ,γιατί έχω το ίδιο αυτοκίνητο .
Τα ίδια χιλιόμετρα με το δικό μου έβγαλε το σετ δίσκοι τακάκια και στο qubo ενός φίλου μου το οποίο μοιράζονται τον ίδιο κωδικό ανταλλακτικών . -
@dimmad said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Θα μόνο πω ότι αν για τα τακάκια του Fiat Panda ζητάνε 100€ για τα Άλφα θα Θέλουν 300€
Αυτό είναι 1 περσινό τιμολόγιο από Panda cng με 16960 χλμ 0.9 cc twin air
Αυτοκίνητο που αγοράστηκε με 13500€ με γνώμονα την οικονομία (CNG) Θέλει 700€ το χρόνο service ?
Toyota μέχρι να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ
Συγνώμη για το εκτός θέματος ,αλλά αυτό είναι το τιμολόγιο των ανταλλακτικών που πλήρωσα πριν ένα 2μηνο για το δικό μου …..
Υπολογίστε άλλα 35 ευρώ εργασία .
-
@teo-mak said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@dimmad said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Θα μόνο πω ότι αν για τα τακάκια του Fiat Panda ζητάνε 100€ για τα Άλφα θα Θέλουν 300€
Αυτό είναι 1 περσινό τιμολόγιο από Panda cng με 16960 χλμ 0.9 cc twin air
Αυτοκίνητο που αγοράστηκε με 13500€ με γνώμονα την οικονομία (CNG) Θέλει 700€ το χρόνο service ?
Toyota μέχρι να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ
Συγνώμη για το εκτός θέματος ,αλλά αυτό είναι το τιμολόγιο των ανταλλακτικών που πλήρωσα πριν ένα 2μηνο για το δικό μου …..
Υπολογίστε άλλα 35 ευρώ εργασία .
Ναι, τι; στα λογία μου έρχεσαι για VW πλήρωσες λιγότερα από ότι το Panda σε Σφακιανάκη
-
@kostis20 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Τουλάχιστον το Vag έχει και μια ακόμα ,διαμήκη,πλατφόρμα.
Και η Stellantis έχει. Το ιταλικό παρακλάδι βέβαια...
-
@realzeus said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Ε το ξέρω βρε ,αλλα πάει για καταργηση...
-
Ε το ξέρω βρε ,αλλα πάει για καταργηση...
Όχι ακόμα. Πάντως από την στιγμή που θα αντικατασταθούν από ηλεκτρικά (νέα Giulia & Stelvio), δεν θα έχει νόημα να μιλάμε για διαμήκεις και εγκάρσιες διατάξεις.
-
Δεν το λέω για τη διαταξη αυτή καθαυτή αλλά για το οτι η stellantis δε προσφέρει τη ποικιλία μοντέλων και κατηγοριών του VAG .Το μεγαλύετρο μοντέλο αυτη τη στιγμή είναι η πλατφορμα του 3008 πχ .Βγάζει τα μοντέλα απο εκεί και κάτω και είναι όλα σχεδόν ίδια με διαφορετικη εμφάνιση για κάθε μάρκα.
-
Το μεγαλύετρο μοντέλο αυτη τη στιγμή είναι η πλατφορμα του 3008 πχ .Βγάζει τα μοντέλα απο εκεί και κάτω και είναι όλα σχεδόν ίδια με διαφορετικη εμφάνιση για κάθε μάρκα.
Γιατρέ μου ξεχνάς τα μεγάλα της Stellantis μάλλον (που είναι Ιταλικά κυρώις, αλλά υπάρχουν και Γαλλικά, π.χ. DS9).
-
Γιατρέ μου ξεχνάς τα μεγάλα της Stellantis μάλλον (που είναι Ιταλικά κυρώις, αλλά υπάρχουν και Γαλλικά, π.χ. DS9).
Αυτά τα έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι!!
-
Το μεγαλύετρο μοντέλο αυτη τη στιγμή είναι η πλατφορμα του 3008 πχ .Βγάζει τα μοντέλα απο εκεί και κάτω και είναι όλα σχεδόν ίδια με διαφορετικη εμφάνιση για κάθε μάρκα.
Το DS9 στο 3008 δε στηρίζεται?Μεχρι και 1,6 βγαίνει...
Ποια αλλά ξεχνάω?Μη μου πεις Ferrari... -
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Ποια αλλά ξεχνάω?Μη μου πεις Ferrari...
Μαζεράτι.
Μην φτάνουμε εκεί!
Alfa Romeo Giulia - Stelvio -
@nickthetrib said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Alfa Romeo Giulia - Stelvio
Τα είπαμε αυτα πιο πάνω! Για άλλα ρωτάει ο Ντοκ, εκτός αυτών.
-
Προφανώς δε ξεχναω τα Stelvio αλλά οπως είπα και παραπάνω αυτη η πλατφορμα παει για καταργηση και προφανώς δεν είναι Stellantis.
Βλέπω ίδια μοντέλα και περιορισμένα όλα σε φθηνές μηχανολογικές διατάξεις ,χωρίς παρουσία σε μεγάλες κατηγορίες. -
Προφανώς δε ξεχναω τα Stelvio αλλά οπως είπα και παραπάνω αυτη η πλατφορμα παει για καταργηση και προφανώς δεν είναι Stellantis.
Βλέπω ίδια μοντέλα και περιορισμένα όλα σε φθηνές μηχανολογικές διατάξεις ,χωρίς παρουσία σε μεγάλες κατηγορίες.Κάνεις λάθος.
Δεν προλαβαίνω τώρα να ψάξω γιατί πρέπει να φύγω, αλλά οι νέες πλατφόρμες είναι 4.
Η σμάρτ, η μικρή, η μεσαία που είναι το νέο 3008 και η μεγάλη που είναι τα μεγάλα τζίπ και ότι άλλο βγεί.
-
Βλέπω ίδια μοντέλα και περιορισμένα όλα σε φθηνές μηχανολογικές διατάξεις ,χωρίς παρουσία σε μεγάλες κατηγορίες.
Είπαμε οι επενδύσεις τελειώνουν με λαμπάκια, οθόνες, χαυλιόδοντες, 3Δ πίνακες και καμπύλες στο υφασμάτινο ταμπλό. Δεν περισσεύουν για μηχανολογία, με την οποία κανείς αγοραστής δεν ασχολείται.
-
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Βλέπω ίδια μοντέλα και περιορισμένα όλα σε φθηνές μηχανολογικές διατάξεις ,χωρίς παρουσία σε μεγάλες κατηγορίες.Κάνεις λάθος.
Δεν προλαβαίνω τώρα να ψάξω γιατί πρέπει να φύγω, αλλά οι νέες πλατφόρμες είναι 4.
Η σμάρτ, η μικρή, η μεσαία που είναι το νέο 3008 και η μεγάλη που είναι τα μεγάλα τζίπ και ότι άλλο βγεί.
Καλα αν βγει ποτέ citroen /peugeot με V8 ή εστω V6 ,ναι θα κάνω λάθος.
-
Το DS9 στο 3008 δε στηρίζεται?Μεχρι και 1,6 βγαίνει...
Ποια αλλά ξεχνάω?Μη μου πεις Ferrari...Το DS9 βασίζεται σε διαφορετική έκδοση της πλατφόρμας που βασίζεται και το 3008. Αλλά αυτές οι πλατφόρμες έχουν μεγάλο εύρος, δεν είναι ίδια αυτοκίνητα. Από εκεί και πέρα υπάρχει η πλατφόρμα Giorgio (Giulia, Stelvio, Grecale, Jeep Grand Cherokee και μερικά ακόμα μεγάλα αμερικάνικα Dodge κλπ) και φυσικά οι υπόλοιπες Maserati (σε 3 διαφορετικές: Μ156, Giorgio Sport και το ανθρακονημάτινο μονοκόκ της MC 20).
-
Νομίζω ότι Έχει φύγει λίγο το νήμα έκτος @fanis75
Alfa Romeo Junior (B-SUV)