Punto δεν υπάρχει πια συνεπώς, πώς να πάρουν διακόπτες απο εκεί. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο, όντως μοιάζει περισσότερο με Alfa συγκριτικά με το MiTo που αναφέρθηκε πιο πρίν και ναι, ανοίγοντας το γκαράζ μου, είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να δω. Το πίσω μέρος λίγο θέλω να το συνηθίσω, ειδικά το σχήμα των φαναριών, πιθανόν βλέποντας το νύχτα να φαίνεται όμορφο. Μιλώντας για φανάρια, πιθανόν τα εμπορεύονται από τον ίδιο προμηθευτή που εμπορεύεται και η Toyota για το τωρινό Corolla.
Στο μπλε χρώμα, όντως μοιάζει περισσότερο με Πεζοειδές, η μπροστινή vintage μάσκα φέρνει πιο πολύ σε Alfa Romeo, στο κλασικό κόκκινο όμως, μοιάζει ακόμα περισσότερο με Alfa, δεν φαίνεται η συγγένεια. Επίσης, οι καθρέφτες, είναι όσοι φοριούνται από ξαδερφάκια της Stellantis, δεν μας πειράζει όμως, μην ξεχνάμε ότι η Alfa τα έκανε αυτά και παλαιότερα, έπαιρνε διακόπτες από Fiat, είτε η Fiat έπαιρνε διάφορα, το σίγουρο όμως είναι ότι στο εσωτερικό, μυρίζει Alfa, έχει εμφανή συγγένεια με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.....
@moysatos Εχω την εντύπωση ότι σε κάποιο άρθρο, αναφερόταν ως τιμή τα 28000€, για Ιταλία όμως. Στα μέρη μας όμως, άνετα 30αρι.....