-
@criuser said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Γιατί κράτησε για 18 χρόνια το Χιουντάι να δούμε ?
Η να θυμηθούμε πως ήταν πριν 18 χρόνια τα Χιουντάι ?
Δεν το συζητώ, αλλά πολλά είναι στον δρόμο ακόμη… Το θέμα είναι αν συνεχίζουν να επικεντρώνονται στον ίδιο βαθμό στην αξιοπιστία τους.
-
Παραλαβή σήμερα και πρώτη επαφή επίσης .
Μαλλον θα παώ με μεικτή alianz στα 670 ευρώ με 750 ευρώ απαλλαγή (αν και νομίζω λίγο τσιμπιμένη) για αξία 34600 , εσείς τι έχετε πάρει;
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παραλαβή σήμερα και πρώτη επαφή επίσης .
Μαλλον θα παώ με μεικτή alianz στα 670 ευρώ με 750 ευρώ απαλλαγή (αν και νομίζω λίγο τσιμπιμένη) για αξία 34600 , εσείς τι έχετε πάρει;
Καλορίζικο! Hellas Direct, 528€, 600€ απαλλαγή, 35.615€ αξία. Μπες στο mypraktiker και πάρε κουπόνι από εκεί.
-
I’m
Να με και εγω, μέχρι πριν ένα μήνα η παραγγελία ήταν στον αέρα, με τις συμβουλές σας όχι μόνο κατάφερα να ανατρέψω τα δεδομένα αλλά πέτυχα και το χρώμα
-
Πολύ ωραίο...
Καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο και να το χαρείτε!
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!!!
-
Ευχαριστώ παιδιά! Είναι πολύ ωραίο!
Είχε προγραμματιστεί ταξίδι για Θεσσαλονίκη την αυριανή, με βάση το άρθρο https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/kainoyrgio-aytokinito-ola-osa-tha-prepei-na-gnorizete/ πως να το παω στην Εγνατία; Αναφέρει ότι πρέπει να αποφεύγω να το πηγαίνω με σταθερή ταχύτητα αλλά στην Εγνατία πως μπορεί να γίνει αυτό; Σήμερα το απόγευμα το πήρα.Μήπως να παω με το pollo?
-
Είχε προγραμματιστεί ταξίδι για Θεσσαλονίκη την αυριανή, με βάση το άρθρο https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/kainoyrgio-aytokinito-ola-osa-tha-prepei-na-gnorizete/ πως να το παω στην Εγνατία; Αναφέρει ότι πρέπει να αποφεύγω να το πηγαίνω με σταθερή ταχύτητα αλλά στην Εγνατία πως μπορεί να γίνει αυτό; Σήμερα το απόγευμα το πήρα.Μήπως να παω με το pollo?
Δεν είναι άσχημη ιδέα το Polo…
-
Χειροκίνητο σασμάν έχει?
Εάν ναι τότε μπορείς να παίζεις με τις ταχύτητες διατηρώντας πάνω κάτω την ταχύτητα ταξιδιού που θέλεις.
Π.χ 120 με 5η μετά 120 με 6η...κλπ...
Αλλά και πάλι δεν έχεις θέμα πιστεύω.
Καλοτάξιδο και από εμένα!!! -
@georgekn said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Χειροκίνητο σασμάν έχει?
Εάν ναι τότε μπορείς να παίζεις με τις ταχύτητες διατηρώντας πάνω κάτω την ταχύτητα ταξιδιού που θέλεις.
Π.χ 120 με 5η μετά 120 με 6η...κλπ...
Αλλά και πάλι δεν έχεις θέμα πιστεύω.
Καλοτάξιδο και από εμένα!!!Ναι manual, κάπως έτσι το σκεφτόμουν αλλά με φοβάμαι μην χάσω την συνέπεια αυτή στην πορεία.
Με βλέπω με polo.
-
Καλορίζικο! Πολύ ωραίο!
Μη μασας! Με το εργαλείο πήγαινε απλά μη βάλεις cruise. -
ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ
Προς απανταχού Tuscon-άκηδες, βρήκα link στο Γερμανικό site το οποίο σου δείχνει τις ανακλήσεις. Ειδικά σε κάποια πετρελαιοκίνητα υπάρχει σημαντική ανάκληση στον τεντωτήρα.
-
Στην Ελλάδα πέρα βρέχει;
-
@lap said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Στην Ελλάδα πέρα βρέχει;
Δυστυχώς! Και το χειρότερο είναι ότι δεν ειδοποιούν κιόλας!
-
Εμένα πάντως εδώ στην τοπική αντιπροσωπεία ότι ανάκληση έχει βγεί για το Kona που έχω αμέσως εκτελείται...και επιστολή έχω λάβει...
Τώρα αν δεν είναι κάτι τρομερά επείγον (πχ ανάκληση για το φίλτρο πετρελαίου) το βλέπουν όταν πάω για προγραμματισμένο service. -
Να με και εγω, μέχρι πριν ένα μήνα η παραγγελία ήταν στον αέρα, με τις συμβουλές σας όχι μόνο κατάφερα να ανατρέψω τα δεδομένα αλλά πέτυχα και το χρώμα
πανέμορφο, να το χαρείτε! Επίσης να κρύβεις την πινακίδα, ποτέ δεν ξέρεις.
-
Εμένα πάντως εδώ στην τοπική αντιπροσωπεία ότι ανάκληση έχει βγεί για το Kona που έχω αμέσως εκτελείται...και επιστολή έχω λάβει...
Τώρα αν δεν είναι κάτι τρομερά επείγον (πχ ανάκληση για το φίλτρο πετρελαίου) το βλέπουν όταν πάω για προγραμματισμένο service.Δεν ξέρω αν είναι κάποια θέματα επικοινωνίας με συγκεκριμένους κατόχους, αλλά ξέρω δύο περιπτώσεις πετρελαιοκίνητων που έμειναν από κινητήρα.
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τώρα αν δεν είναι κάτι τρομερά επείγον (πχ ανάκληση για το φίλτρο πετρελαίου) το βλέπουν όταν πάω για προγραμματισμένο service.Δεν ξέρω αν είναι κάποια θέματα επικοινωνίας με συγκεκριμένους κατόχους, αλλά ξέρω δύο περιπτώσεις πετρελαιοκίνητων που έμειναν από κινητήρα.
Σε ποιο κινητήρα? Με τι βλάβη?
Hyundai Tucson NX4 (2020)