-
Και εμένα εχει το δίχτυ
-
-
Όχι ήταν κλειστό σε μια σακούλα.
-
-
@cardio1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παιδιά το είχε εγκατεστημένο;
Βρήκες κάτι τέτοιο εσύ;
Eμένα ήταν στο χώρο της ρεζέρβας, αλλά στις πίσω θέσεις. Πρέπει δηλαδή να σηκώσεις όλο τον πάτο για να το δεις (αν όντως υπάρχει).
-
@kapa-0 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Όχι ήταν κλειστό σε μια σακούλα.
@avg_tcs said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@cardio1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παιδιά το είχε εγκατεστημένο;
Βρήκες κάτι τέτοιο εσύ;
Eμένα ήταν στο χώρο της ρεζέρβας, αλλά στις πίσω θέσεις. Πρέπει δηλαδή να σηκώσεις όλο τον πάτο για να το δεις (αν όντως υπάρχει).
Αυτό ακριβώς και σε μένα ήταν σε μια σακούλα κάτω από το καλυμμα του πορτμπαγκαζ
-
Aυτοψυχανάλυση mode - on -
Eίναι γλυκούτσικο το γκάζι , ειδικά όταν το στρώνεις και δε μπορείς να πας πάνω από 4.000 σ.α.λ.
Πόσο μάλλον, όταν το αμάξι έχει να δώσει (στην προκειμένη 230 p.s. αλλά και γενικά ως αυτοκίνητο) και πρέπει να είσαι κύριος, εν αρχήν.
Υπομονή όμως 300χλμ. έμειναν...
Αυτό-ψυχανάλυση mode - οff -
-
Καλησπέρα σε όλους,
έχει τύχει σε κάποιον να κάνει χρήση του κιτ επισκευής ελαστικού?
Απαιτήθηκε στη συνέχεια ούτως ή άλλως επίσκεψη σε βουλκανιζατερ ή αν η ζημιά ήταν μικρή επικευαστηκε αξιόπιστα με το κιτ?
Προσωπικά, αν συμβεί ζημιά σε ελαστικό ή θα καλέσω οδικη βοήθεια ή θα βάλω αέρα με τον παρακάτω συμπιεστή (αν βέβαια ο αέρας που μπαίνει μένει κιόλας!). Ως τρίτη λύση το κιτ επισκευής, αφού ακούσω γνώμες για το πόσο εύκολη είναι η χρήση του... Ευχαριστώ.
-
Επιβεβαίωσε το στο manual, αλλά συνήθως η χρήση του κιτ επισκευής σημαίνει αντικατάσταση ελαστικού (& αισθητήρα πίεσης αν υπάρχει).
Τώρα αν βρεις λαστιχά που δεν βαριέται να καθαρίζει, όλα γίνονται.
-
Εγώ είχα την ατυχία και έπαθα λαστιχο στο εξοχικό στα πρώτα μου 600 χλμ του αυτοκινήτου.ειχε μπει ένα αγκάθι από ακακία στο τελείωμα του τακουνιού περί τους 3 ποντους μέσα όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.εβγαλα το Κιτ έκανα προσευχή να μην χάνει αέρα και χρησιμοποίησα μόνο το κομπρεσερ.το Κιτ επισκευής πάντως είναι εύκολο στην χρήση κουμπώνει πάνω στο κομπρεσέρ και με τον αέρα που ρίχνει μέσα μαζί με το υγρό γίνεται η δουλειά.νομιζω έχει και όριο ταχύτητας μέχρι τα 80χμλ/ώρα και ανάλογα την ζημιά επισκευάζεται.
-
@Kapa-0 @Nikos-3 @avg_tcs @CARDIO1972 ναι το βρήκα και εγώ, ήταν σε ένα πράσινο σακουλάκι, με ξεστραβώσατε! Μία ερώτηση: έχει τρεις γάντζους σε κάθε πλευρά, ο μεσαίος που γατζώνει; Ούτε στο manual το δείχνει:
-
@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα σε όλους,
Απαιτήθηκε στη συνέχεια ούτως ή άλλως επίσκεψη σε βουλκανιζατερ ή αν η ζημιά ήταν μικρή επικευαστηκε αξιόπιστα με το κιτ?
Προσωπικά, αν συμβεί ζημιά σε ελαστικό ή θα καλέσω οδικη βοήθεια ή θα βάλω αέρα με τον παρακάτω συμπιεστή (αν βέβαια ο αέρας που μπαίνει μένει κιόλας!). Ως τρίτη λύση το κιτ επισκευής, αφού ακούσω γνώμες για το πόσο εύκολη είναι η χρήση του... Ευχαριστώ.Καλημέρα,
Εδώ πάντως λέει ότι πρέπει να αντικατασταθεί το λάστιχο https://www.youtube.com/watch?v=9eVcJvF-T6c
Συμπιεστή δεν χρειάζεται να αγοράσεις, έχεις ήδη.
Άρα θεωρώ ότι για μια βίδα/πρόκα κλπ καλύτερα να πάρεις την οδική και να πας σε ένα βουλκανιζατέρ να σου το επισκευάσει. -
Καλησπέρα σε όλους,
Προσωπικά, αν συμβεί ζημιά σε ελαστικό ή θα καλέσω οδικη βοήθεια ή θα βάλω αέρα με τον παρακάτω συμπιεστή (αν βέβαια ο αέρας που μπαίνει μένει κιόλας!). Ως τρίτη λύση το κιτ επισκευής, αφού ακούσω γνώμες για το πόσο εύκολη είναι η χρήση του... Ευχαριστώ.Καλημέρα,
Εδώ πάντως λέει ότι πρέπει να αντικατασταθεί το λάστιχο https://www.youtube.com/watch?v=9eVcJvF-T6c
Άρα θεωρώ ότι για μια βίδα/πρόκα κλπ καλύτερα να πάρεις την οδική και να πας σε ένα βουλκανιζατέρ να σου το επισκευάσει.ευχαριστώ Νίκο, απλώς θεώρησα το συγκεκριμένο που αγόρασα πιο σοβαρό σαν κατασκευή και ...ρεζέρβα τον μαμίσιο !
-
@rockulas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εγώ είχα την ατυχία και έπαθα λαστιχο στο εξοχικό στα πρώτα μου 600 χλμ του αυτοκινήτου.ειχε μπει ένα αγκάθι από ακακία στο τελείωμα του τακουνιού περί τους 3 ποντους μέσα όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.εβγαλα το Κιτ έκανα προσευχή να μην χάνει αέρα και χρησιμοποίησα μόνο το κομπρεσερ.το Κιτ επισκευής πάντως είναι εύκολο στην χρήση κουμπώνει πάνω στο κομπρεσέρ και με τον αέρα που ρίχνει μέσα μαζί με το υγρό γίνεται η δουλειά.νομιζω έχει και όριο ταχύτητας μέχρι τα 80χμλ/ώρα και ανάλογα την ζημιά επισκευάζεται.
ευχαριστώ
-
Δε ξέρω αν έχει δημοσιευθεί στο παρελθόν...Αν ναι, σχωράτε με...
Για όσους ενδιαφέρονται ή ψάχνονται για το τι (γνήσια) καλούδια έχει η μαμά-hyundai από αξεσουάρ, μπορείτε να τα δείτε παρακάτω :
Κάποια έχουν ενδιαφέρον θεωρώ :
https://www.hyundai.gr/gnisia-antallaktika-kai-axesoyar/gnisia-proionta-frontidas/...καθώς και το αυτό :
https://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2022/02/Tucson-Γνήσια-Αξεσουάρ.pdfΕπίσης ένα video με κάποιες after-market ιδέες (το anti-scratch προστατευτικό, για τα τα πλαστικά στις πόρτες, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Από το 4:55 και μετά) υπάρχουν εδώ ---> https://www.youtube.com/watch?v=FiQxIQ1IyLc
Έτσι και λίγο τροφή για συζήτηση και όχι μόνο...
-
Eίναι γλυκούτσικο το γκάζι , ειδικά όταν το στρώνεις και δε μπορείς να πας πάνω από 4.000 σ.α.λ.
Πόσο μάλλον, όταν το αμάξι έχει να δώσει (στην προκειμένη 230 p.s. αλλά και γενικά ως αυτοκίνητο) και πρέπει να είσαι κύριος, εν αρχήν.
Στα πόσα χιλιόμετρα σκοπεύετε να σταματήσετε την υπομονή; Εγώ είμαι στα 600 και δυσκολεύομαι κάπως... #grouptherapy
-
Καλησπέρα σε όλους,
Άρα θεωρώ ότι για μια βίδα/πρόκα κλπ καλύτερα να πάρεις την οδική και να πας σε ένα βουλκανιζατέρ να σου το επισκευάσει.ευχαριστώ Νίκο, απλώς θεώρησα το συγκεκριμένο που αγόρασα πιο σοβαρό σαν κατασκευή και ...ρεζέρβα τον μαμίσιο !
Τίποτα Διονύση, πάντως εγώ είμαι στο τσακ να πατήσω το κουμπί: https://www.ebay.co.uk/itm/195682288531?hash=item2d8f92c393:g:9o4AAOSw1S1jzYhk&amdata=enc%3AAQAHAAAA4B2cLJGT3NBMMy4K%2FqJqht7URTciyEerFqpstRVtHR6DUCbPLkQn43GKhXrQ2grM4SawmQpRyqBN2e%2BZRb%2BJr50bD5szbJsIQXL0St%2BYzdyXNdnd3WjeANmy1cJPno%2BSfY2LLsWDtPb6vJPQRRU8X6224jf%2BSMKtVZi9fgC2yEkHatUq1YoIr2JQQsnt9vm39194c2itvUM2N1dgfsWbGIN8dw5wz1tNhqMC8JXvmivefgmZu8LRUM1PHWlqHHnuIEu9EA7e4q2n8VL5ka4Q%2BDiB0rPgGgdtKFoNdpFuC8xf|tkp%3ABk9SR8TS2cHlYQ
-
@ats said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Στα πόσα χιλιόμετρα σκοπεύετε να σταματήσετε την υπομονή; Εγώ είμαι στα 600 και δυσκολεύομαι κάπως... #grouptherapy
o κατασκευαστής λέει στα 1000 περίπου (και κάτι ψιλά για σιγουριά).
Είναι δύσκολο ναι, αλλά πρέπει. Τι 'α κανεις....
-
Καλησπέρα σε όλους,
Τίποτα Διονύση, πάντως εγώ είμαι στο τσακ να πατήσω το κουμπί: https://www.ebay.co.uk/itm/195682288531?hash=item2d8f92c393:g:9o4AAOSw1S1jzYhk&amdata=enc%3AAQAHAAAA4B2cLJGT3NBMMy4K%2FqJqht7URTciyEerFqpstRVtHR6DUCbPLkQn43GKhXrQ2grM4SawmQpRyqBN2e%2BZRb%2BJr50bD5szbJsIQXL0St%2BYzdyXNdnd3WjeANmy1cJPno%2BSfY2LLsWDtPb6vJPQRRU8X6224jf%2BSMKtVZi9fgC2yEkHatUq1YoIr2JQQsnt9vm39194c2itvUM2N1dgfsWbGIN8dw5wz1tNhqMC8JXvmivefgmZu8LRUM1PHWlqHHnuIEu9EA7e4q2n8VL5ka4Q%2BDiB0rPgGgdtKFoNdpFuC8xf|tkp%3ABk9SR8TS2cHlYQ
Το ίδιο άγχος έχουμε. Ερώτηση : στην Αθήνα είναι δυνατό να μην υπάρχουν αντίστοιχοι και προσιτοί εφεδρικοι τροχοί? Δεύτερη ερώτηση : αν βάλουμε εφεδρικό τροχό στο πορτ μπαγκαζ, δεν πάει περίπατο η περηφάνια μας για τα 577 lt όγκου αποσκευών?... το καλό βέβαια είναι ότι θα μειώσουμε τα έξοδα στα σουπερμάρκετ
-
@antonakis said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Επιβεβαίωσε το στο manual, αλλά συνήθως η χρήση του κιτ επισκευής σημαίνει αντικατάσταση ελαστικού (& αισθητήρα πίεσης αν υπάρχει).
Τώρα αν βρεις λαστιχά που δεν βαριέται να καθαρίζει, όλα γίνονται.
Ευχαριστώ... αντικατάσταση ελαστικού = αντικατάσταση ενός ακόμα, στον ίδιο άξονα...
Hyundai Tucson NX4 (2020)