-
@avg_tcs said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Πήρα και τον αριθμό πλαισίου μου. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε. Τώρα αναμονή. Για αρχές καλοκαιριού.
Λίγο Πρωτομαγιά, λίγο εκλογές και να το Tucson στα χέρια σου... εύχομαι να το έχεις το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος για εξόρμηση!
-
@cardio1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Πήρα και τον αριθμό πλαισίου μου. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε. Τώρα αναμονή. Για αρχές καλοκαιριού.
Λίγο Πρωτομαγιά, λίγο εκλογές και να το Tucson στα χέρια σου... εύχομαι να το έχεις το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος για εξόρμηση!
Ευχαριστώ πάρα πολύ...
Θα ερχόταν νωρίτερα, αλλά όπως μου ανέφεραν η πρώτη καραβιά γέμισε (αξιοπερίεργη μαζική κατασκευή ξαφνική) και μπήκε στη 2η φουρνιά που θα έρθουν. Μου μίλησαν για διαφορά ημερών.Αν πάντως το παραλάβω περί της αρχές με μέσα Ιουνίου, όπως μου είπαν μιλάμε για ένα διάστημα τριών μηνών αναμονής μόνο.
Περίεργο μεν, όχι οτι με χάλασε, δε.
-
@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Το συγκριτικό είναι τουλάχιστον ανακριβές και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρονται τα δεδομένα από τα οποία εξάγουν την θέση της κατηγορίας σύγκρισης, για παράδειγμα επισήμανε "μεγάλος χώρος για επιβάτες με υψος1.90" αυτό το δεδομένο είναι το δεδομένο με την τοπ βαρύτητα για το συμπέρασμα μεγάλοι χώροι;
Ας κατέβει το Πήλιο με παιδιά πίσω και ημιακαμπτο άξονα και μετά ας το ξαναγράψει.
Επίσης προσωπική άποψη είναι ότι ο αγοραστής διαλέγει κυρίως ως προς το τι παρέχει ένα προϊόν σε σχέση με την τιμή του.
Πιστεύω ότι τα συμπεράσματα αυτά είναι biased και όχι με γνώμονα τα πραγματικά δεδομένα η μάλλον με ελλειπή δεδομένα.
Έχει πουλήσει πολλά αυτοκίνητα στην Ευρώπη για να είναι τόσο χαμηλά.
Ωραίο το 3008 αλλά ωραίο για τον οδηγό, σε αυτήν την κατηγορία σκέφτεσαι και τους επιβάτες.
Επίσης δεν μπορεί το Sportage να είναι τόσο ψηλότερα σε σχέση με το tucson όταν έχουν περισσότερα κοινά από διάφορες.
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
''Επίσης προσωπική άποψη είναι ότι ο αγοραστής διαλέγει κυρίως ως προς το τι παρέχει ένα προϊόν σε σχέση με την τιμή του.
Πιστεύω ότι τα συμπεράσματα αυτά είναι biased και όχι με γνώμονα τα πραγματικά δεδομένα η μάλλον με ελλειπή δεδομένα.''συμφωνώ - όσο για τον ημιάκαπτο πίσω άξονα, παλιότερα και πάλι το autotriti σχεδόν τον έβγαζε ισοδύναμο με την ανεξαρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, γράφοντας οτι οι περισσότεροι πίσω επιβάτες δεν θα καταλάβουν ιδιαίτερη διαφορά ...
-
@d_m χτες πήγα και έκανα αλλαγή λαδιών (μετά το στρώσιμο). Ρώτησα τον μηχανικό αναφορικά με αυτό που μου είπες σχετικά με τα updates, μου είπε ότι βγαίνουν updates για όλα τα μέρη αυτοκινήτου, DCT, ABS, ECU κλπ. και τους εμφανίζονται μόλις βάλουν το VIN στο σύστημα.
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@d_m χτες πήγα και έκανα αλλαγή λαδιών (μετά το στρώσιμο). Ρώτησα τον μηχανικό αναφορικά με αυτό που μου είπες σχετικά με τα updates, μου είπε ότι βγαίνουν updates για όλα τα μέρη αυτοκινήτου, DCT, ABS, ECU κλπ. και τους εμφανίζονται μόλις βάλουν το VIN στο σύστημα.
Merci για την ενημέρωση..
Λογικό είναι, το ότι είπαν ότι έκαναν update μόνο στις οθόνες μάλλον οφείλεται στο ότι δεν τους έβγαλε αντίστοιχο μνμ στο VIN και απλά δεν μπήκαν στον κόπο να μου το εξηγήσουν... -
Πάντως το αυτοκίνητο είναι milfoμαγνήτης!
Οι διετείς μελέτες μου που έχουν γραφτεί με πολλή υπομονή στα μποτιλιαρισματα στην άνοδο του Κηφισού αλλά και στις μαρτυρικες Καλυφτατη και Λύρα, με έχουν οδηγήσει συμπέρασμα ότι το milfius αντίθετο φύλο περιεργαζεται το ανάγλυφο και την μάσκα της... Τούσι και κατ' επέκταση και τον οδηγό της -
@sdk said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Χαιρετώ όλο το Forum και εγώ. Παράγγειλα το 1.6 48V Exclusive στις 22 Νοέμβρη 2022 μου είχαν πει ότι θα παραλάβω στις 20 Μάρτη 2023 (μπορεί και νωρίτερα όπως μου τόνιζαν επανειλημμένως) πήγε στις 30/3/23 τώρα μου το ξανά άλλαξαν για τις 30 Απριλίου και έπειτα από πολύ πίεση έμαθα ότι ενδέχεται να παραλάβω στα μέσα Ιουνίου, παρακαλώ!
Το ακυρώνεις τώρα ή δεν το ακυρώνεις ...
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το πετρέλαιο σε SKODA KAROQ 4ετίας.Update απο αντιπροσωπεία επίσημα πάμε για Ιούνιο πρός το τέλος. !!
Δεν αντεχετε πια αυτό γιαυτό το λόγο και προχώρησα την προηγούμενη εβδομάδα σε αγορά μεταχειρισμένου SKODA KAROQ 1,6 TDI 4ετίας. To αυτοκίνητο είναι "κούτα" με 41.000 χλμ πραγματικά. Ο μηχανικός μου είπε τα καλλίτερα, οπότε και προχώρησα με 9000 € λιγότερα και καταναλώσεις πετρελαίου ¨Σώθηκα" και ας την Hyundai να κουρεύετε. Ως σήμερα έχω διανύσει 500 χλμ, πραγματικά το αμάξι είναι σούπερ. Πραγματικά λυπάμαι που δεν θα έχω το Νο1 αυτοκίνητο της επιλογής μου (το karoq ήταν η Νο2) αλλά πάνω απο όλα η ψυχική μου ηρεμία.
Για ότι άλλο μιλάμε εδω θα είμαι. -
Kρίμα! Δεν μπορώ να καταλάβω τι κοκομπλόκο έχει πάθει η Hyundai. Κι εμείς που περιμένουμε τα i30 τα ίδια. Είμαι στον +1 μήνα και δεν αισιοδοξώ. Αλλά θα περιμένω όσο και αν πάρει. Δεν μπαίνω σε καμία περίπτωση στην διαδικασία της ακύρωσης. Τα i30 κατασκευάζονται Τσεχία. Τα Tucson? Λογικά και αυτά εκεί. Τα Bayon & i20 είναι Τουρκία.
-
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Kρίμα! Δεν μπορώ να καταλάβω τι κοκομπλόκο έχει πάθει η Hyundai. Κι εμείς που περιμένουμε τα i30 τα ίδια. Είμαι στον +1 μήνα και δεν αισιοδοξώ. Αλλά θα περιμένω όσο και αν πάρει. Δεν μπαίνω σε καμία περίπτωση στην διαδικασία της ακύρωσης. Τα i30 κατασκευάζονται Τσεχία. Τα Tucson? Λογικά και αυτά εκεί. Τα Bayon & i20 είναι Τουρκία.
και τα Τucson Τσεχία
-
Εντυπωσιάζομαι με αυτά που διαβάζω. Ακύρωση παραγγελίας καινούργιου ιχ μετά από μήνες αναμονής, και άμεση αγορά μετάχειρου 4ετίας! Είχες ιχ να κινηθείς, ή όχι;
-
@dstou said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εντυπωσιάζομαι με αυτά που διαβάζω. Ακύρωση παραγγελίας καινούργιου ιχ μετά από μήνες αναμονής, και άμεση αγορά μετάχειρου 4ετίας! Είχες ιχ να κινηθείς, ή όχι;
Οχι δεν είχα. Νοίκιαζα ως τώρα με σχετικά χαμηλές τιμες 250-260 €/μήνα αλλα πλέον έχουν πάει στα ύψη (440-480) και ανεβαίνουν λόγω σεζόν.Δεν είναι εκεί το θέμα, με τα κανούργια δεν έχω κόλημα λόγω δουλειάς τα τελευταία 6 χρόνια άλλαξα 3 καινούργια αυτοκίνητα. Περισσότερομε τη βενζίνη και την κατανάλωση έχω θέμα αλλά λόγω χρημάτων (τραπεζικό δάνειο) αναγκάστηκα να γυρίσω στη βενζίνη. και με τη ιστορία της ημερομηνίας που κατηφόριζε απο μήνα σε μήνα απομυθοποίησα εντελώς το TUCSON.
-
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τσεχία τα Tucson, εμένα έκανε 9 μήνες και είχε και έξτρα...
-
Update απο αντιπροσωπεία επίσημα πάμε για Ιούνιο πρός το τέλος. !!
Δεν αντεχετε πια αυτό γιαυτό το λόγο και προχώρησα την προηγούμενη εβδομάδα σε αγορά μεταχειρισμένου SKODA KAROQ 1,6 TDI 4ετίας. To αυτοκίνητο είναι "κούτα" με 41.000 χλμ πραγματικά. Ο μηχανικός μου είπε τα καλλίτερα, οπότε και προχώρησα με 9000 € λιγότερα και καταναλώσεις πετρελαίου ¨Σώθηκα" και ας την Hyundai να κουρεύετε.Ως έχων εμπειρία αναμονής (11 μήνες) δίχως σοβαρή επιλογή, μπράβο για την επιλογή να ακυρώσεις. Αυτός ο κινητήρας είναι εξαιρετικός.
-
@famas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Update απο αντιπροσωπεία επίσημα πάμε για Ιούνιο πρός το τέλος. !!
Δεν αντεχετε πια αυτό γιαυτό το λόγο και προχώρησα την προηγούμενη εβδομάδα σε αγορά μεταχειρισμένου SKODA KAROQ 1,6 TDI 4ετίας. To αυτοκίνητο είναι "κούτα" με 41.000 χλμ πραγματικά. Ο μηχανικός μου είπε τα καλλίτερα, οπότε και προχώρησα με 9000 € λιγότερα και καταναλώσεις πετρελαίου ¨Σώθηκα" και ας την Hyundai να κουρεύετε.Ως έχων εμπειρία αναμονής (11 μήνες) δίχως σοβαρή επιλογή, μπράβο για την επιλογή να ακυρώσεις. Αυτός ο κινητήρας είναι εξαιρετικός.
Τι εννοείς;
Ποια επιλογή σου δεν ήταν σοβαρή; -
Καλησπέρα,
όπως είχα προαναφέρει, ο Μητρόπουλος με ενημέρωσε στο 2o ετήσιο service που έγινε στις 20/4 ότι εντόπισε μια πολύ μικρή οπή στη φούσκα το εμπρός αριστερού τροχού.
Χθες ειδοποιήθηκα ότι το ανταλλακτικό ήρθε και εκλεισα ραντεβού για το μοντάρισμα, όλα εντός εγγύησης.Ψηφίζω θετικά, μιας και είναι μόδα η εκλογολογία αυτές τις μέρες !
-
150€ στη Θεσσαλονίκη (Μπαλοδήμος) πρώτο σέρβις, φίλος μου που παρέλαβε πριν ένα χρόνο. Εγώ περιμένω ανταλλακτικό για ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά και τους έχω κάνει μεγάλη μανούρα, γιατί δεν έχει φύγει ακόμα η παραγγελία στα κεντρικά, από τον Ιανουάριο.
-
@wendor said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
150€ στη Θεσσαλονίκη (Μπαλοδήμος) πρώτο σέρβις, φίλος μου που παρέλαβε πριν ένα χρόνο. Εγώ περιμένω ανταλλακτικό για ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά και τους έχω κάνει μεγάλη μανούρα, γιατί δεν έχει φύγει ακόμα η παραγγελία στα κεντρικά, από τον Ιανουάριο.
τα 150€ πρώτο σέρβις είναι μια χαρά, ήταν η περσινή τιμή στη Βελμάρ Αμαρουσίου. Όσο για τα ανταλλακτικά , έχω καταλάβει ότι ούτε προτίθεται καμία αντιπροσωπεία να έχει στοκ (άρα δεσμευμένα χρήματα) και ούτε καν υπάρχει στοκ σε αντικειμενικά συνηθισμένα ανταλλακτικά όπως μια ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά ή μια φούσκα ...
-
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πως πήρες αυτή την πληροφορία, πήρες κάποιο κεντρικό γραφείο και απλά έδωσες το ονοματεπώνυμό σου;
Ευχαριστώ
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πως πήρες αυτή την πληροφορία, πήρες κάποιο κεντρικό γραφείο και απλά έδωσες το ονοματεπώνυμό σου;
Ευχαριστω
Καλησπέρα φίλε μου.
Αρχικά ενημερώθηκα από την αντιπροσωπεία τηλεφωνικά (Βελμάρ Θεσσαλονίκη), ότι το αυτοκίνητο πήρε πλαίσιο. Πήρα και ημερομηνία έλευσης στην Ελλάδα (10 Μαϊου). Στην πορεία ξανα-ενημερώθηκα οτι το πρώτο καράβι full-άρισε και πήγα στη 2η παρτίδα όπου και έρχεται στις 25 Μαϊου. Είπα να το εγκυροποιήσω από όλες τις μεριές, και επικοινώνησα με την Hyundai Hellas (τη μανούλα). Μου επιβεβαίωσε λοιπόν ημερομηνία έλευσης 25 Μαϊου. Και παραλαβή περί τις 10 Ιουνίου (μετά από όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται). Παραγγελία 01/03/23...
Aπλά δίνεις ονοματεπώνυμο και ημερομηνία παραγγελίας στην τηλεφωνήτρια και σου τα λέει χαρτί και καλαμάρι. ΑΝ έχει να σου πει κάτι φυσικά...
Hyundai Tucson NX4 (2020)