Πήρα και το δικό μου!!! 180ps Βενζίνη, Distinctive, Αυτόματο, 4Χ4, προκαταβολή την 02/11/2021, χρώμα Teal. Του είχα προσθέσει και διάφορα καλούδια επάνω που ίσως ήταν και ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης. Τελικά, άξιζε τον κόπο, είμαι κατενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο.
Τρελή εντύπωση το αυτόματο κιβώτιο, ούτε που καταλαβαίνεις τις αλλαγές, start and stop, sailing κλπ ούτε μυρωδιά δεν παίρνω πότε τα ενεργοποιεί.
Ανάμεσα στα άλλα αυτό που δεν περίμενα να με ενθουσιάσει τόσο πολύ είναι τα αεριζόμενα καθίσματα. Άλλα κόλπα, άλλη αίσθηση. Είχα πολύ καιρό να νοιώσω σαν παιδί που του φέρνουν το νέο του παιχνίδι.
Αρνητικά τώρα. Συγχωρήστε με αλλά έπαθα τέτοιο πολιτισμικό σοκ που μου είναι αδύνατο να βρω αρνητικό σημείο. Σαφώς και θα έχει αλλά εγώ σε αυτή την φάση δεν μπορώ να τα δω. Ας μου φύγει η καινουργίλα πρώτα να του κάνω τα πρώτα χιλιόμετρα και εδώ είμαστε να τα λέμε.
Αναθεμά με και εάν έχω μπει σε καλά αυτοκίνητα, και πριν από αυτό είχα "καλό" SUV το οποίο το είχα κρατήσει 13 χρόνια τα οποία όμως όπως τώρα κατάλαβα ήταν πολλά. Τα καινούρια αυτοκίνητα είναι από άλλο πλανήτη, καλύτερο.