-
Το facelift θα γίνει και στα δυο την ίδια εποχή.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Το facelift θα γίνει και στα δυο την ίδια εποχή.
Οποίος παραγγείλει αύριο και του έρθει σε 10-12 μήνες, ποιο θα του έρθει; Το τωρινό ή το facelift αν παρουσιαστεί πχ το facelift στο μέσον, δηλαδή στους 5-6 μήνες ;
-
Τα εργοστασια κανουν προγραμματισμό. Δηλαδη, μέχρι τάδε ημερομηνία οποιος παραγγείλει παίρνει Α. απο εκει και μετα παίρνεις το Β. Έχουν προυπολογίσει τα υλικά και το αποθεμα
-
Στο κορολα πχ έκλεισαν οι παραγγελίες για κάνα μήνα στο προ και μετά άνοιξαν για το φεις λιφτ με τις ανάλογες αυξήσεις στις τιμές οπότε παραγγέλνεις ή το ένα ή το άλλο.
-
Έκανε σήμερα το πρωί over the air update σε χάρτες, φωνητικές εντολές και προσέθεσε δυνατότητα ρύθμισης του ύψους ανοίγματος και χειρισμού της ηλεκτρικής πόρτας του πορτμπαγκαζ από την οθόνη πολυμέσων
-
Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω όταν το κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις ανοιγοκλείνουν αυτοματα οι καθρέπτες; Και το βράδυ παραμένουν ανάμενα τα φώτα για λίγο για να βλέπεις; Για έκδοση style μιλάω.
-
@konvaf said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω όταν το κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις ανοιγοκλείνουν αυτοματα οι καθρέπτες;
Εαν έχει ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπτες, ναι - εφόσον ειναι στην σχετική ρύθμιση από τον διακόπτη στην πορτα. Ο διακόπτης έχει 3 θέσεις:
- Αυτόματο κλείσιμο και άνοιγμα κατά το κλειδωμα/ξεκλείδωμα
- Μόνιμα ανοιχτοί
- Μόνιμα κλειστοί (ουσιαστικά να τους κλείσεις εσύ όταν θες)
-
Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω όταν το κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις ανοιγοκλείνουν αυτοματα οι καθρέπτες;
Ναι, σε ολες τις εκδόσεις.
Και το βράδυ παραμένουν ανάμενα τα φώτα για λίγο για να βλέπεις; Για έκδοση style μιλάω.
Οχι. Το μονο σχετικο ειναι οτι ανάβουν τα μέσα αν πλησιάσεις με το κλειδί.
-
Είναι τεράστια έλλειψη το coming/leaving home στο ΨΨ και πραγματικά χωρίς λόγο. Δεν έχω ασχοληθεί με διαγνωστικά στο τουότα αλλά πιθανολογώ ότι θα υπάρχει κάπου η σχετική ρύθμιση και είναι θέμα coding.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι τεράστια έλλειψη το coming/leaving home στο ΨΨ και πραγματικά χωρίς λόγο. Δεν έχω ασχοληθεί με διαγνωστικά στο τουότα αλλά πιθανολογώ ότι θα υπάρχει κάπου η σχετική ρύθμιση και είναι θέμα coding.
Eιναι τα κουλά των Ιαπώνων, που τους κράζω από την 1η μέρα. Ανξήγητες ελλείψεις το 2023. Τουλάχιστον έχει follow me home, γιατί τους είχα ικανούς ούτε αυτό να μην έχουν. Είναι Ιαπωνικές αγκυλώσεις....
-
Σε όσους πραγματοποιήθηκε το update σήμερα έχουν πλέον μετά την ενημέρωση κάποιο ζήτημα με το internet του αυτοκινήτου; Όταν βάζω πλοήγηση μου βγάζει "έλλειψη ιντερνετ". Θα το ψάξω το βράδυ και εάν δεν επανέλθει θα το επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και drivers και θα κάνω εκ νέου εγκατάσταση. Επειδή πρέπει να είναι ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο κατά την λήψη της ενημέρωσης, πιθανολογώ ότι δεν πραγματοποιηθηκε σωστά η εγκατάσταση γιατί ενώ είχε γεμίσει η μπάρα εξέλιξης του downloading δεν περίμενα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και ξεκίνησα το αυτοκίνητο γιατί βιαζόμουν. Ενδεχομένως να φταίει αυτό.
-
θα το συνδεσω στο WiFi του σπιτιού απόψε να γίνει σωστά η δουλειά
-
Μετά από λίγο ψάξιμο, τελικά η απώλεια internet οφειλόταν στο οτι μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης είχε μπει στο off η ενεργοποίηση δεδομένων από dcm.
Μεγάλη ευκολία τα over the air updates που κάνει αυτόματα, χωρίς ανάγκη από usb, χειροκίνητη εγκατάσταση κλπ.. Στην Ευρώπη ενημερώνονται αυτόματα δύο φορές τον χρόνο οι χάρτες (Ανοιξη, Φθινόπωρο). -
Καλησπέρα.
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για προσθήκη Smart Digital key στο CC με την multimedia οθόνη 10";
Επίσης θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες σχετικά με συνδρομητικές υπηρεσίες toyota. Τιμές, τι περιλαμβάνουν και χρόνο δωρεάν χρήσης με αγορά αυτοκινήτου.Ευχαριστώ!
-
@psideras said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα.
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για προσθήκη Smart Digital key στο CC με την multimedia οθόνη 10";
Επίσης θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες σχετικά με συνδρομητικές υπηρεσίες toyota. Τιμές, τι περιλαμβάνουν και χρόνο δωρεάν χρήσης με αγορά αυτοκινήτου.Ευχαριστώ!
ναι υπάρχει το ψηφιακό κλειδί από το style και πάνω, το δείχνει πλέον και στο ελληνικό site της toyota
-
Πάντως στο active plus βάλανε μπάρες οροφής στο lounge δεν έχει καθίσματα ηλεκτρικά ενώ διάβαζα ότι πιο παλιά είχε αν δεν κάνω λάθος Άραγε στο style που παράγγειλα θα έχει καμία αλλαγή;;
-
Σε εμένα δεν έχει έρθει ενημέρωση ακομα. Έρχεται σταδιακά;
-
ΓΡΑΦΩ μετά από καιρό στο φόρουμ σαν παλιό μέλος,περίπου από το 20, αν θυμάμαι καλά. Αφορμή έγινε το ότι έδωσα το corolla hatchback 1,8 που είχα και περιμένω κι εγώ ένα δίλιτρο κκ όπως το λέτε.
Διάβασα πολλά και με μεγάλη προσοχή, ιδίως πριν το πάρω.
Τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα του πως θα διαθέσει ο καθένας μας τα λεφτά του και το τι ψάχνει ο καθένας από το αυτοκίνητο που αγοράζει. Το λάθος μας θεωρώ ότι είναι το τι πιστεύουμε ότι θα κάνει αυτό που επιλέξαμε και όχι το τι μπορεί.
Παράδειγμα, νομίζω ότι είναι ΑΝΟΗΤΟ από κάποιον να αγοράζει κκ και να θέλει να παίζει με το γκάζι, ας έπαιρνε ένα σπορ δίλιτρο για να το κάνει,παρά τα 197 άλογα που δεν είναι και λίγα.
Επίσης πολύ καυγάς για την κατανάλωση, τα 3 χρόνια που είχα στην κατοχή μου το 1,8 hatchback, οι μοναδικές φορές που έβλεπα την κατανάλωση στα 4,8-5 λίτρα στα 100 χλμ. ήταν όταν κατέβαινα Αθήνα και το κοντέρ ήταν στα 140-150.
Μέσα στην πόλη ήταν μονίμως κάτω από 4 λίτρα, σε επαρχιακές διαδρομές σχεδόν τα ίδια. Για το κκ εσείς θα μου πείτε.
Τώρα για τους υποψήφιους αγοραστές θα γράψω την άποψη μου για το κκ. Δοκίμασα και είδα πολλά αυτοκίνητα στην κατηγορία, όπως Κορεάτικα,Κασκάι,του γκρουπ wv, Πεζώ, Σιτροέν,όπως και τα ημιτζιποειδή θα έλεγα, π.χ. chr, xceed, από 25-26000 ευρώ μέχρι 35-36000 ανάλογα με τον εξοπλισμό τους.
Κανένα σε αυτά τα χρήματα δεν διέθετε την υβριδική ικανότητα του κκ, κανένα δεν διάβασα να διαθέτει την αξιοπιστία της Τουοτα εκτός από το chr..!!Κανένα δεν με ικανοποίησε περισσότερο στην ποιότητα κύλισης συμπεριλαμβανομένης και της ηχορύπανσης που τόσο προβληματίζει κάποιους..!! Π.χ δεν ήταν πιο αθόρυβο και ήσυχο το Τουσόν,ούτε το μικρότερης κατηγορίας 2008, ούτε το κασκάι,στο 3008 δεν πήγα διότι αλλάζει μοντέλο.
Το chr αν δεν με γελάει το αυτί μου πιο θορυβώδες,πιο κλειστοφοβικό, λίγο πιο σκληρό στο δρόμο, παρά την αλλαγή του σε νέο μοντέλο και τον εξοπλισμό,δεν είχε όμως και τετρακίνηση που ήθελα.
3 χρόνια με το hatchback ,3 φορές πέρασα από την Τουότα για τα σέρβις τα ετήσια...!!!
Κάποιοι ίσως μπερδεύετε το θέμα ποιότητα κύλισης με το θέμα αξιοπιστία.
Εξαρτάται λοιπόν το τι θέλει ο καθένας, η Τουότα είναι η κορυφαία στις πωλήσεις με διαφορά από όλους διότι απευθύνεται σε κάποιο κοινό που εκτιμάει συγκεκριμένα πράγματα..!! Αν π.χ. θέλετε η πόρτα σας όταν κλείνει να έχει βαρύ ήχο και δεν σας νοιάζει να μείνει το καινούργιο σας αυτοκίνητο κανένα μήνα στο συνεργείο για τον Χ Ψ λόγο, τότε δεν είστε για Τουότα, με αντιλαμβάνεστε υποθέτω...
Και κάτι τελευταίο αν αυτό λέει κάτι, το 1,8 το πούλησα σε δύο μέρες πριν καν προλάβω να βάλω φωτό στο car στην τιμή που ζήτησα, η οποία ήταν και λογική στο μέσον αυτών που είδα στο σάιτ...!!!
Πήρα το κκ από κάποια προφανώς ακύρωση διότι δεν θα έμπαινα με τίποτε στη διαδικασία να περιμένω ένα χρόνο, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα ,μου είπαν φτάνει στη χώρα 5 Φεβρουαρίου, τώρα πήγαμε στο Μάρτιο επειδή το πλοίο έκανε βόλτα γύρω από την Αφρική και περιμένω...!!!
Την αντιμετώπιση στην αντιπροσωπεία δεν θα τη σχολιάσω,όλοι το ξέρετε, εδώ NO COMMENTS..!!
Όταν περιμένεις ένα χρόνο και παραπάνω για να παραλάβεις............... -
@terryp117 Βασικά ο πραγματικός αντίπαλος του CC είναι το Qashqai e-power, εκεί νομίζω έχει νόημα μια σύγκριση, κι αν το QQ καίει λίγο παραπάνω το αντισταθμίσεις από την εξοικονόμηση από τον φόρο πολυτελείας. Από άποψη τιμής κανένα 1.000 ή 1.500αρι παραπάνω το QQ premium σε σχέση με το CC style αλλά με ελαφρώς καλύτερο εξοπλισμό το QQ.
-
Πάντως ακόμη και αν μερικοί πιστεύουν οτι είναι ΑΝΟΗΤΟ, το ΚΚ είναι για να παίζεις με το γκάζι...
Και είναι πραγματικά απόλαυση αυτό!
Toyota Corolla Cross