-
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
@ektoras said in Toyota Corolla Cross:
Μάλλον δεν ξέρει τι να κάνει ο υπεύθυνος του συνεργείου για να λειτουργήσει το αυτοκίνητο..
Πρέπει να απευθυνθεί στον αρχιμηχανικό της ΤΟΥΟΤΑ στην Ελλάδα.
Αν δεν μπορεί και αυτός στα κεντρικά της Ευρώπης.
Αν δεν μπορεί και εκείνος στο εργοστάσιο της ΤΟΥΟΤΑ στην Ιαπωνία.
Εκείνοι σίγουρα θα το λύσουν. Πως λες όμως ότι δεν είσαι ικανός να το φτιάξεις;
Το χειρότερο είναι ότι πειραματίζονται στο αυτοκίνητο σου, μιλάω σαν παθών
ektora, είχες πρόβλημα με το jazz ή για άλλο αμάξι λες;
Για το Seat Altea που είχαμε.
-
Θα πω κάτι και ας το πάρει το ποτάμι ....
Την μπαταρία των 12V την αλλάξανε με καινούργια ;
Κανονικά τόσες εβδομάδες με πειράματα ,εργασίες , βάλε -βγάλε θα πρέπει επάνω να εχει μπει και 3η ...
Πάω στοίχημα οτι εχουν έλλειψη και απο αυτές και στο αυτοκίνητο είναι αυτή που δημιούργησε αρχικά το πρόβλημα ... -
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Toyota Polis Θεσσαλονίκης ε;
Ανατολικά ή Δυτικά;Και ανατολικά και δυτικά προσωπικά δεν έχω καλές εντυπώσεις και από φίλους έχω ακούσει και κακές κριτικές για τον ηλεκτρολόγο ανατολικά. Εγώ πλέον σε άλλο εξουσιοδοτημένο
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Toyota Polis Θεσσαλονίκης ε;
Ανατολικά ή Δυτικά;Και ανατολικά και δυτικά προσωπικά δεν έχω καλές εντυπώσεις και από φίλους έχω ακούσει και κακές κριτικές για τον ηλεκτρολόγο ανατολικά. Εγώ πλέον σε άλλο εξουσιοδοτημένο
Σε ποιο;
Εντωμεταξύ υποτίθεται η Πόλις είναι η "κοντινότερη" στην Toyota Ελλάς
Αλεξανδρίδη όταν είχα πάει για προσφορά (τότε αναφερόταν ακόμα ως επίσημος πωλητής), με έστειλαν στην Πόλις για test drive. Εκεί (στον Αλεξανδρίδη) μου είπαν πρακτικά (καθώς και φίλος σε εξουσιοδοτημένο άλλης πόλης) ότι η Πόλις είναι σαν να μιλάς με Toyota Ελλάς
Μια απογοήτευση ....Εντωμεταξύ αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αν βάλεις στην αναζήτηση στο "Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο" όλα τα φίτλρα εκτός από καινούρια και μεταχειρισμένα, βγάζει μόνο Toyota Άγγελος στη Θεσσαλονίκη .....
Το φίλτρο "φανοποιείο" κάνει τη διαφορά για κάποιο λόγο -
ότι η Πόλις είναι σαν να μιλάς με Toyota Ελλάς
Να τα ξαναπούμε, γιατί πάντα γίνεται μπέρδεμα. Η Τoyota Hellas εχει πάψει να υφίσταται όπως την ξέραμε εδω και πολλά χρόνια. Πλέον ανήκει στον όμιλο Inchcape, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους αντιπροσώπευσης και πωλήσεων στον κόσμο. Στην Inchcape ανήκουν και τα καταστήματα Polis. Αρα ουσιαστικά ειναι η Λιανική της Τογιότα Ελλάς, με πλάγιο τρόπο.
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Θα πω κάτι και ας το πάρει το ποτάμι ....
Την μπαταρία των 12V την αλλάξανε με καινούργια ;
Κανονικά τόσες εβδομάδες με πειράματα ,εργασίες , βάλε -βγάλε θα πρέπει επάνω να εχει μπει και 3η ...
Πάω στοίχημα οτι εχουν έλλειψη και απο αυτές και στο αυτοκίνητο είναι αυτή που δημιούργησε αρχικά το πρόβλημα ...Την αλλάξανε αλλά μια εβδομάδα δοκιμές από που παίρνουν ρεύμα!!!! Θα μείνει πάλι από μπαταρία !!!
Εχεις δίκιο !!! -
@atrias
Άγγελος… 2 αυτοκίνητα φίλων εκεί εδώ και χρόνια και εγώ σε κανένα δεκαπενθήμερο πάω το CC για δεύτερο σέρβις. -
Όθωνα θαυμάζω την υπομονή σου εγώ στη θέση σου θα τα είχα κάνει λαμπόγυαλο. Γνωστός μου με αντίστοιχο σοβαρό πρόβλημα αξίωσε και πήρε και τα έξοδα για βενζίνες μιας και το αυτοκίνητο του ήταν ηλεκτρικό enyaq ενώ αυτό που του δώσαν ήταν ένας χουρντάς της σκόντα
Δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη Η αντιπροσωπεία ειναι μία και δεν δεν έχουν ανταγωνισμό το ύφος και το τουπέ τους είναι σε ανώτερο επίπεδο. θα περίμενα τουλάχιστον να είναι αποτελεσματικοι στην δουλειά τους
-
1800cc για test drive ούτε με τα κυάλια..
-
Μαθαίνω για άνθρωπο με απλή υβριδικη κορολα στο Βόλο, που βρέθηκε σε νερά στις πλημμύρες, ψάχνει για καινούριο αυτοκίνητο, δεν τολμούν καν στην ΤΟΥΟΤΑ να δοκιμάσουν επισκευή, γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν να κάνουν τα νέα εξαρτήματα να δουλέψουν...
-
Όθωνα θαυμάζω την υπομονή σου εγώ στη θέση σου θα τα είχα κάνει λαμπόγυαλο. Γνωστός μου με αντίστοιχο σοβαρό πρόβλημα αξίωσε και πήρε και τα έξοδα για βενζίνες μιας και το αυτοκίνητο του ήταν ηλεκτρικό enyaq ενώ αυτό που του δώσαν ήταν ένας χουρντάς της σκόντα
Δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη Η αντιπροσωπεία ειναι μία και δεν δεν έχουν ανταγωνισμό το ύφος και το τουπέ τους είναι σε ανώτερο επίπεδο. θα περίμενα τουλάχιστον να είναι αποτελεσματικοι στην δουλειά τους
3 δεν εχουν σερβις στη Θεσσαλονικη ?
Οσο για την καθυστερηση , οκ μια βδομαδα το ψαχνουν . Αλλοι εχουν περασει χειροτερες καταστασεις στα συνεργεια . Ας κανει υπομονη μια βδομαδα ακομα . Λες κι αυτοι δεν θελουν να το φτιαξουν να τελειωνουν
-
3 εχουν σερβις η αντιπροσωπεία είναι μια με 2 καταστήματα.
-
Αναζητω ζάντες 5x114.3, 6.5Jx17 ET45 για να ζαντάρω τα χειμερινά.
Τι προτείνετε? -
Τι προτείνετε?Μεταχειρισμενες απο Toyota. Κοιτα στο car μηπως και βρεις κατι
-
Τι προτείνετε?Βρες 17ρες από C-HR. Έχει πολλές στο car.gr
-
@alexandros-k said in Toyota Corolla Cross:
Τι προτείνετε?Μεταχειρισμενες απο Toyota. Κοιτα στο car μηπως και βρεις κατι
Ευχαριστώ ψάχνω καινούργιες
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Ευχαριστώ ψάχνω για καινούργιες. Έχω δει και chr Δεν μου αρέσουν. Επίσης για τα 500 € που ζητούν προτιμώ να δώσω 700 σε καινούργιες
-
Ευχαριστώ ψάχνω για καινούργιες. Έχω δει και chr Δεν μου αρέσουν. Επίσης για τα 500 € που ζητούν προτιμώ να δώσω 700 σε καινούργιες
Δεν ξέρω αν είσαι από Θεσσαλονίκη, αλλά έχω πάρει τρεις (για διαφορετικά αυτοκίνητα) 4αδες από τον εισαγωγέα.
https://www.wheels24.gr/product-category/zantes-alouminiou/aez/
Έχει και διαμορφωτή για να δεις πως φαίνεται στο αυτοκίνητο και αν είναι κατάλληλες για το αυτοκίνητο σου.
-
Nothing compares to OEM ( γνώμη μου).
Καρέ, φάρδος, offset (ET) είναι αυτό που ψάχνεις.
Έχει (πολύ) φτηνότερα σετ από 500€ και οι περισσότερες 17ρες είναι σαν καινούριες, γιατί πολλοί μόλις αγοράζουν το βασικό C-HR που φοράει τις 17ρες, τις αλλάζουν με 18ρες.
Σε καθε περίπτωση, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις. -
Προσοχή σε δυο σημεία
Το Κέντρο της ζάντας (center bore) να είναι 60,1 mm
έτσι γλυτώνεις κάθε φορά που το αυτοκίνητο θα τρέμει την κλασική διάγνωση , φταίνε τα δακτυλίδιαΗ ζάντα να παίρνει τα επίπεδα μπουλόνια της Toyota
σε αντίθετη περίπτωση κάθε φορά που θα αλλάζεις σετ χειμώνα -καλοκαίρι θα βάζεις άλλα μπουλόνια , μπέρδεμα και αχρηστεύεις 6 μήνες το αντικλεπτικό σετ που σου έκαναν δώρο .
Toyota Corolla Cross