-
Το ξερω φιλε αλλά η αλήθεια είναι ότι το έκλεισα γνωρίζοντας ότι μπορώ να παρω την προκαταβολή πισω !Οπότε το παρήγγειλα γιατί μετα θα πήγαινε για το 25'! Υπόψιν υπάρχει όχημα για τις ανάγκες της οικογένειας! Παλι καλα ήρθε το 1,8 και δεν θα περιμένω τόσο!
-
@stavrapt said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 Μπορεί η κόκκινη η βαφή να είναι πιο "ενισχυμένη" επειδή κόβει πιο γρήγορα από τις άλλες, δεν ξέρω.
Το κόκκινο αν δεν είναι μεταλλικό-πέρλα , ροζίζει μετά από κάποια χρόνια. Είχα ένα mazda3 κόκκινο-περλέ το οποίο ακόμη και τώρα το βλέπω στον γείτονα που το έχω πουλήσει και είναι σε καλή κατάσταση , μετά από 19 χρόνια.
Το αντίστοιχο μη-μεταλλικό δεν βλέπεται , είναι ροζ.Αυτό δεν έχει να κάνει με το μεταλλικό-πέρλα (τα οποία είναι πρόσθετα στην μπογιά απλά), αλλά με την ποιότητα τις βαφής και του βερνικιού, όσο και της συντήρησης φυσικά. Το μεταλλικό χρώμα έχει απλά ρινίσματα μετάλλου για να λαμπυρίζει. Από εκεί και πέρα επειδή πολλές φορές αυτά τα χρώματα είναι έξτρα έχουν μια παραπάνω επίστρωση κλπ, αλλά δεν είναι πιο ανθεκτικά λόγω του ότι είναι μεταλλικά ή περλέ.
-
@n-k-9 said in Toyota Corolla Cross:
@mavthess said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα ομάδα! Είχα παραγγείλει το 2.0 (style) Τον Απρίλιο που μας πέρασε με παράδοση τον Οκτώβριο του 24. Διάβασα για το 1,8, το παρήγγειλα (style) την προηγούμενη Τετάρτη μόλις άνοιξαν οι παραγγελίες και το περιμένω σε Ενάμιση μήνα. Πιστεύω ότι θα καθυστερήσει περισσότερο. Φίλος μου περιμένει το 2.0 (awd lounge) Την ίδια περίοδο με μένα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να συγκρίνουμε διαφορές σε κατανάλωση, ημιάκαμπτο άξονα και τα λοιπά.
Παραγγελία 04/2023 με παράδοση 10/2024...
Ήρωας!!!στο τέλος μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο θα έχεις ξεχάσει τι έχεις παραγγείλει !!!
-
Σήμερα είδα ένα λευκό πέρλα lounge στο κέντρο της Πάτρας παρκαρισμένο απέναντι από το σπίτι μου!
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
@n-k-9 said in Toyota Corolla Cross:
@mavthess said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα ομάδα! Είχα παραγγείλει το 2.0 (style) Τον Απρίλιο που μας πέρασε με παράδοση τον Οκτώβριο του 24. Διάβασα για το 1,8, το παρήγγειλα (style) την προηγούμενη Τετάρτη μόλις άνοιξαν οι παραγγελίες και το περιμένω σε Ενάμιση μήνα. Πιστεύω ότι θα καθυστερήσει περισσότερο. Φίλος μου περιμένει το 2.0 (awd lounge) Την ίδια περίοδο με μένα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να συγκρίνουμε διαφορές σε κατανάλωση, ημιάκαμπτο άξονα και τα λοιπά.
Παραγγελία 04/2023 με παράδοση 10/2024...
Ήρωας!!!στο τέλος μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο θα έχεις ξεχάσει τι έχεις παραγγείλει !!!
τραγικό πραγματικά....
-
Γνωρίζει κάποιος εάν το infotainment υποστηρίζει OTA updates;
Επίσης, μπορεί κάποιος κάτοχος να μας επιβεβαιώσει εάν το infotainment υποστηρίζει wireless android auto?
Μετα από ψάξιμο βρήκα ότι έχει wireless το Apple car play και το android auto με καλώδιο, ισχύει αυτό; -
Ναι τα updates ειναι ota.
Οχι το AA ειναι μονο ενσυρματο αντιθετα με το carplay που ειναι και ασυρματο.
Επισης μηπως ειναι εδω ενα παλικαρι που με ρωτησε χθες στο πορτο χελι για το αμαξι και μου ειπε οτι περιμενει κι αυτος ενα awd lounge?
-
Εμένα έχει κάνει μια φορά update OTA.
-
OTA ολες οι ενημερωσεις. Ασύρματα και απροβλημάτιστα μόνο Apple Car Play.
-
Διάβασα οτι δοθηκε δωρεαν το πρώτο σερβις σε περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης...
-
Περιμένουμε τη σχετική επιστολή... εμένα μου είχαν υποσχεθεί 2 δωρεάν σέρβις.
-
Αγγελία στο car.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334174350-toyota-corolla-crossStyle, με πανοραμική κάμερα, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικό άνοιγμα πορτ μπαγκάζ. θερμαινόμενο τιμόνι. Λογικά απο το εξωτερικό...???!!! ή τι άλλο θα μπορούσε να είναι?
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Αγγελία στο car.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334174350-toyota-corolla-crossStyle, με πανοραμική κάμερα, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικό άνοιγμα πορτ μπαγκάζ. θερμαινόμενο τιμόνι. Λογικά απο το εξωτερικό...???!!! ή τι άλλο θα μπορούσε να είναι?
99.9% εισαγωγής....μάλλον από Γαλλία ή Βέλγιο. Δεν είναι κακό, εφόσον είναι καινούργιο. Το θέμα είναι να ελεγχθεί ότι δεν είναι τρακαρισμένο και τι εγγύηση έχει, συνήθως είναι 3 χρόνια σε αυτές τις χώρες.
-
14 χλμ γράφει επάνω... δεν νομίζω να ειναι χτυπημένο....
το ερώτημα ειναι αν έχει περάσει και τελωνείο... -
Εφοσον είναι εισαγωγής, επιβεβαιώστε εάν καλύπτεται με εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.
Το ίδιο ισχύει και για τα leasing/εταιρικά, δεν έχουν τις ίδιες εγγυήσεις με τα ΙΧ αυτοκίνητα. -
Λοιπόν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο εισαγωγής από Ουγγαρία. Δεν έχει περάσει τελωνείο αλλά στην τιμή που βλέπουμε έχει υπολογιστεί ο φόρος. Εγγύηση λογικά έχει διετία και μάλλον δεν ισχύουν ότι προσθέτο προωθητικό πρόγραμμα υπάρχει στην Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει περισσότερο
-
Στα 30K CC Active Plus ή Corolla Hatchback Style?
-
@lexota said in Toyota Corolla Cross:
Ό,τι σου αρέσει περισσότερο και σε καλύπτει...απλό ειναι! Με απόλυτα κριτήρια η HB ειναι καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα απολύτως!
-
Οτι έχει καλύτερο εξοπλισμό, βολεύει την τσέπη και αρέσει στο μάτι.
Πχ στα 30Κ θα πάρεις ΨΨ χωρίς αισθητήρες παρκαρίσματος.
-
Θα έβλεπα και C-HR C-LUB, αν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο για παραγγελία.
Αν σε ενδιαφερει, σου αναλύω το σκεπτικό μου.
Αλλιώς Corolla HB, το CC, ενώ ειναι αξιολογο πακέτο, δυστυχώς μου βγάζει μια μιζέρια σχεδιαστικά μέσα-έξω.
Toyota Corolla Cross