-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν εχω ιδεα...δεν το χω ψαξει τοσο. Ετυχε να τις εχει αυτος που θα μου κανει το ppf και το κεραμικο και λεω βαλτες κι αυτες να τελειωνουμε.
Για αμάξι γυναίκας πάντως, του έχεις ρίξει πολλά λεφτά και μεράκι.
Ωραίος.
Το προσπαθώ και εγώ αλλά όταν μου το γυρνάει με καμία αβαρια ή το κυκλοφορεί μέσα στη βρώμα σιχτιρίζω και τσακωνόμαστε.Και τώρα με το ΥC υποτίθεται για αυτήν το παραγγείλαμε αλλά μαλλον θα το παρω εγω και θα την αφήσω με το παλιό να το λιώσει.
-
Της γυναικας μεν αλλα πρωτον εχω πληρωσει το 60% της αξιας του και δευτερον ολες οι κοινες μας μετακινησεις θα γινονται με αυτο πλεον αρα θα το οδηγω αρκετα. Για μενα κυριως τα κανω ολα αυτα και υστερα για τη γυναικα.
-
Της γυναικας μεν αλλα πρωτον εχω πληρωσει το 60% της αξιας του και δευτερον ολες οι κοινες μας μετακινησεις θα γινονται με αυτο πλεον αρα θα το οδηγω αρκετα. Για μενα κυριως τα κανω ολα αυτα και υστερα για τη γυναικα.
Γιατί; Δεν μπαίνει στο Leon;
-
Εχει ερθει η ωρα να ξεκουραστει το Λεον. Ειναι εδω και μερικες μερες εκτος εγγυησης και με 65Κ χλμ και stage 2 δεν υπαρχει λογος να κανει χαμαλοδουλεια. Θα με πηγαινοφερνει στη δουλεια κι απο κει και περα θα κανει μονο συγκεκριμενες μετακινησεις.
-
Μετά το cc οι δικές μου δεν μπαίνουν στο golf. Σήμερα με ρωτούσαν γιατί με το cc ο δρόμος δεν έχει λακκούβες..ακόμη κ τα πιτσιρίκια αισθάνονται τη διαφορά.
-
Ρε παιδιά τόσο πολύ;
-
Lap έχω οδηγήσει τα τελευταία 20 χρόνια mr2, focus, cooper s, golf και πλέον και cc (πέραν των test drive σε tucson, qq, sportage, compass). Στο cc έχουν βρει τη κατάλληλη ισορροπία σαν αυτοκινητο κ το βγάζει οδηγικά, μπορεί κ λόγω δικής μου ηλικίας πλεον
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
αφενός η αίσθηση της φωτεινότητας και του διαπερατού πάνω από το κεφάλι
Δεν αρέσει σε όλους αυτό. Όπως δεν αρέσουν σε όλους τα κάμπριο π.χ. Θέμα γούστου είναι.
Περιπλέκεται χωρίς σοβαρό λόγο η λειτουργία της.
Για πολλούς ο μόνος σκοπός μιας οροφής είναι να μπορεί να ανοίξει. Αλλιώς καλύτερα η λαμαρίνα.
Ακριβώς. Κανένα νόημα αν δεν ανοίγει. Πληροφοριακα η γυναίκα μου αγοράζει μόνο με ανοιγόμενη και στο ΜΙΝΙ πρεπει να ήταν το μόνο πράγμα στο αυτοκίνητο που δεν χάλασε.Επίσης να ξέρετε οτι και οι σταθερες οροφές παρουσιαζουν θέματα στεγανότητας .Και αυτές εχου υδροροες κτλ .Μαλιστα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις που είναι το πρόβλημα και να την επισκευάσεις γιατι κολλάει και ξεκολλάει πολύ δύσκολα.Το μαθαμε the hard way με ένα καινούριο Discovery φίλου....Τώρα βέβαια Land Rover ακραίο παράδειγμα ποιότητας αλλά οκ//
@stefan147 καλορίζικο και πανέμορφο το δικό σου. Αν υπήρχε όταν αγόραζα θα το σκεφτόμουν αλλά όπως το δικό σου .Καλή έκδοση και τετρακίνητο. -
-Εφόσον οι πίσω καθήμενοι, εν προκειμένω τα παιδιά, απολαμβάνουν την πανοραμική, έχει λόγο ύπαρξης έστω και μη ανοιγόμενη, διότι μεταβάλλει τελείως την αίσθηση των επιβαινόντων στην καμπίνα (είναι πολύ ευχάριστη η αίσθηση). Συνεπώς, όταν η εταιρεία στο προσφέρει (qq, cc και πολλά άλλα), το επιλέγεις εφόσον σου αρέσει και σε απασχολεί και η γνώμη των παιδιών που κάθονται πίσω.
-Όσον αφορά τη τετρακίνηση, για όποιον οδηγεί το αυτοκίνητο στα όρια ή off road σε λάσπες, το δέχομαι ότι θα του φανεί χρήσιμη. Όσοι αγοράζουν αυτοκίνητο για να κινήσουν οικογένεια με ασφάλεια και ευχάριστη οδήγηση, νομίζω ότι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το cc (200 άλογα, διπλά ψαλίδια και πολύ καλό στήσιμο) είναι υπερασφαλές για να κινηθείς και χωρίς τετρακίνηση. Στα χιόνια και πάγο χωρίς χειμερινά λάστιχα δεν πάω ούτε με τετρακίνηση ακόμη και τρακτέρ, διότι δεν είμαι εργένης και δεν ρισκάρω παιδιά και γυναίκα. -
Μην ευλογατε τα γένια σας. Όσοι την έβαλαν καλά έκαναν και την έβαλαν, για την ηλιοροφη λέω, το ίδιο ισχύει και για την τετρακίνηση η οποια δεν ειναι μονο για περιπτώσεις χιονιού.
-
Ειναι αυτονοητο οτι AWD > FWD σε καθε πιθανη κι απιθανη περιπτωση.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Μην ευλογατε τα γένια σας. Όσοι την έβαλαν καλά έκαναν και την έβαλαν, για την ηλιοροφη λέω, το ίδιο ισχύει και για την τετρακίνηση η οποια δεν ειναι μονο για περιπτώσεις χιονιού.
Γούστα είναι αυτά.
Εγώ θα πλήρωνα για ηλιοροφή αν ήταν λογικό το κόστος αλλά όχι για τετρακίνηση πχ.
Είχα και τα δυο και το πρώτο το απολάμβανα και μου έχει λείψει, το δεύτερο δεν νομίζω να με πήγε κάπου που δεν θα πήγαινα με ένα δικινητο. Αλλά προσωπικά δεν το ζορίζω γιατί προέχει το αυτοκίνητο για εμένα και όχι να δω ένα μέρος ή να πάω σώνει και καλά κάπου. -
Η ηλιοροφη σαφως και ειναι γουστο. Δεν το συζηταμε. Το οτι το awd υπερτερει του fwd ειναι εντελως αντικειμενικο ομως. Ειδικα στο ψψ που το awd δεν προσθετει στην καταναλωση και ουτε ιδιαιτερα στο βαρος. Χανεις μονο καμια 40αρια λιτρα χωρο αποσκευων.
-
Η ηλιοροφη σαφως και ειναι γουστο. Δεν το συζηταμε. Το οτι το awd υπερτερει του fwd ειναι εντελως αντικειμενικο ομως. Ειδικα στο ψψ που το awd δεν προσθετει στην καταναλωση και ουτε ιδιαιτερα στο βαρος. Χανεις μονο καμια 40αρια λιτρα χωρο αποσκευων.
Γούστο είναι στην τελική και αυτο. Γιατί κοστίζει παραπάνω και πρέπει να το θες/χρειάζεσαι για να το πληρώσεις.
Δεν συνδυάζεται πχ με καλύτερη ανάρτηση όπως στο YC όπου μπαίνει σε άλλη βάση η συζήτηση.
Προσωπικά για κάποια ζορια που συνάντησα πέρυσι με τα χιόνια επειδή με έπιασε ξαφνικά ο χιονιάς λάστιχα σωστά θα ήθελα να έχω όχι τετρακίνηση. -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Γούστο είναι στην τελική και αυτο. Γιατί κοστίζει παραπάνω και πρέπει να το θες/χρειάζεσαι για να το πληρώσεις.
Δεν συνδυάζεται πχ με καλύτερη ανάρτηση όπως στο YC όπου μπαίνει σε άλλη βάση η συζήτηση.
Προσωπικά για κάποια ζορια που συνάντησα πέρυσι με τα χιόνια επειδή με έπιασε ξαφνικά ο χιονιάς λάστιχα σωστά θα ήθελα να έχω όχι τετρακίνηση.Ειναι ηλεκτρομηχανολογικο πρόσθετο που επηρεαζει αμεσα δυναμικα-οδηγικα χαρακτηριστικα του αμαξιού, όταν σου λέει ότι μπορεί να φτάσει η κατανομή μέχρι 60-40 μονο γουστο δεν το λες.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Προσωπικά για κάποια ζορια που συνάντησα πέρυσι με τα χιόνια επειδή με έπιασε ξαφνικά ο χιονιάς λάστιχα σωστά θα ήθελα να έχω όχι τετρακίνηση.Ειναι ηλεκτρομηχανολογικο πρόσθετο που επηρεαζει αμεσα δυναμικα-οδηγικα χαρακτηριστικα του αμαξιού, όταν σου λέει ότι μπορεί να φτάσει η κατανομή μέχρι 60-40 μονο γουστο δεν το λες.
Αφού το πληρώνω παραπάνω γούστο είναι αν θα το βάλω ή όχι.
-
Γούστο είναι το χρώμα ή το σχέδιο των ζαντών που θα επιλέξεις. Η 4κίνηση είναι δυναμικό χαρακτηριστικό με συγκεκριμένα οφέλη και πλεονεκτήματα. Πόσο τα κοστολογεί αυτά ο καθένας μας είναι άλλο θέμα.
-
Προσωπικά θα προτιμούσα ηλιοροφή από τετρακίνηση.
-
Ναι βρε ότι θέλει βάζει ο καθένας, απλά το ένα σχετιζεται με την εμφάνιση και το άλλο με οδηγικα χαρακτηριστικά.
-
διότι μεταβάλλει τελείως την αίσθηση των επιβαινόντων στην καμπίνα (είναι πολύ ευχάριστη η αίσθηση)
Επιμένεις σε αυτό, αλλά είναι η προσωπική σου άποψη και μόνον, όχι αντικειμενική αλήθεια.
Επίσης η τετρακίνηση είναι όντως πλεονέκτημα, ασχέτως αν δεν χρειάζεται σε κάποιους. Ακόμα και σε μια βρεγμένη ανηφόρα φαίνεται...
Toyota Corolla Cross