-
@nkoasidis said in Toyota Corolla Cross:
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας πότε στην Toyota σου επιστρέφουν την προκαταβολή έχουμε κάνει ακύρωση του cc μετά τις αυξήσεις εκδοση Lounge και είμαστε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας και μηδέν ποσό στον λογαριασμό.Όταν είχαμε βάλει την παραγγελία σε τέτοια περίπτωση που τον είχαμε ρωτήσει τον πωλητή μας είχε πεί 5-7 εργάσιμες το πολύ. Αντε να δούμε
Τουοτα Πόλις σε 3 μέρες μου έβαλε τα χρήματα πίσω, απλά μου ζήτησε ένα εμαιλ με το ΙΒΑΝ.
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας πότε στην Toyota σου επιστρέφουν την προκαταβολή έχουμε κάνει ακύρωση του cc μετά τις αυξήσεις εκδοση Lounge και είμαστε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας και μηδέν ποσό στον λογαριασμό.Όταν είχαμε βάλει την παραγγελία σε τέτοια περίπτωση που τον είχαμε ρωτήσει τον πωλητή μας είχε πεί 5-7 εργάσιμες το πολύ. Αντε να δούμε
Τουοτα Πόλις σε 3 μέρες μου έβαλε τα χρήματα πίσω, απλά μου ζήτησε ένα εμαιλ με το ΙΒΑΝ.
Από ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΛΙΣ το είχαμε και εμεις περίεργο ευχαριστώ για την απαντηση σου θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τι γίνεται
-
@jim-1 said in Toyota Corolla Cross:
Πόση αυξηση πήρε?
2 και κάτι
-
Πόση αυξηση πήρε?
2 και κάτι
Κατοσταρικα ή χιλιάρικα; Πόσο ξεκινάει δηλαδή τώρα;
-
Για να λέει 2+ εννοείται χιλιάρικα και για έκδοση Lounge. Βέβαια έχει αλλάξει και ο εξοπλισμός. Όχι τόσο που να δικαιολογεί αυτή την αύξηση προφανώς αλλά έχει 2-3 πραγματάκια παραπάνω.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Για να λέει 2+ εννοείται χιλιάρικα και για έκδοση Lounge. Βέβαια έχει αλλάξει και ο εξοπλισμός. Όχι τόσο που να δικαιολογεί αυτή την αύξηση προφανώς αλλά έχει 2-3 πραγματάκια παραπάνω.
Άλλαξαν οι εκδόσεις; Δεν το πήρα γραμμή.. σιγά σιγά φαντάζομαι ετοιμάζουν και την έλευση του 1.8 KΑΙ του C-HR. Κάπου πρέπει να χωρέσουν σε και αυτά, και ειδικά το C-HR δεν θα είναι φτηνό..
Τελικά εκτός από τα λιγοστά ετοιμοπαραδοτα, πήρε κανείς με αρχική τιμή;
-
Ότι εκτελωνίστηκε πριν τα μέσα Γενάρη ήταν στην αρχική τιμή. Οι υπόλοιποι φάγαμε 800αρι καπέλο.
-
Οι περισσότεροι δεν πληρώσαμε την αύξηση πάρα ένα μέρος. Εγώ 300αρι καπελο
-
@dublin said in Toyota Corolla Cross:
Πόση αυξηση πήρε?
2 και κάτι
Κατοσταρικα ή χιλιάρικα; Πόσο ξεκινάει δηλαδή τώρα;
Χιλιάρικα περίπου απο 39 ξεκινάει τώρα η 2WD
-
Κάποια λίγα σχόλια μετά από 200χλμ με το ΨΨ μιας και από χθες το βράδυ είναι πάλι στα ξένα χέρια του detailer.
-
έχει κάμποσα εργονομικά φάουλ μέσα...ο μη ρυθμιζόμενος τεμπέλης, το στενό μπράτσο στο πάνελ της πόρτας καθώς και ρύθμιση του καθίσματος με το λεβιέ και τις "σκάλες" (και όχι με ροδέλα) κάνει κάπως δύσκολη τη εύρεση της ιδανικής θέσης. Τουλάχιστον πιο δύσκολη απ' ότι περιμένεις από ένα αυτοκίνητο του 2023 που αυτά έπρεπε να είναι αυτονόητα.
-
από θηκες λίγα πράγματα και επειδή είμαι και ψυχαναγκαστικός και βάζω πάντα τα ίδια πράγματα στην ίδια θέση, πάλι δεν έχω βολευτεί. Επίσης ο ασύρματος φορτιστής δεν κάνει χωριό με το κινητό μου (S22 Ultra) το οποίο γενικά φορτίζει μόνο με ασύρματους που έχω διάσπαρτους σε σπίτι, γραφείο κτλ. Δοκίμασα με θήκη και χωρίς και είναι σχεδόν αδύνατο να πιάσει σταθερά. Το Huawei της γυναίκας πάλι κανένα πρόβλημα.
-
έλεγα δε με πειράζει και τόσο αλλά τελικά με πειράζει...θα ήθελα την ηλιοροφή να είναι έστω με ανάκλιση. Εφόσον έχει και τη μπάρα στη μέση και δεν είναι εννιαίο το τζάμι από μέσα, θα ήθελα έστω στην ανάκλιση να ανοίγει. Μεγάλη μούφα.
-
η κύληση-ηχομόνωση είναι όπως τα λέγαμε...δεν έχω μετρήσει ακόμα αλλά στα 130-140 είναι φασαριόζικο. Το περίεργο είναι ότι η αίσθηση που έχω είναι πως η φασαρία έρχεται από ψηλά. Δε φταίνε νομίζω οι καθρέφτες αλλά τα λεπτά(?) τζάμια? Ίσως τα A-pillar? Γενικότερα η αεροδυναμική του? Δεν ξέρω και πολύ φοβάμαι ότι δε θα καταφέρω και πολλά με την όποια μόνωση κάνω γιατί αυτή κόβει κυρίως θόρυβο τροχασμού. Ίδωμεν.
-
το virtual cockpit ενώ έχει πολύ πληροφορία είναι δυσχηστο. Δεν έχει καθόλου user friendly λογική και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις αυτό θες κάθε φορά. Η κεντρική οθόνη από την άλλη ενώ είναι σουπερ responsive μου φαίνεται λίγο απλοϊκή στο μενού της κι εκεί θα ήθελα περισσότερες δυνατότητες. Καλά για τον ήχο δε συζητάμε...είναι η αναμενόμενη μετριότητα αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα μόλις βρω λίγο χρόνο να περάσω τα ηχεία.
Πάμε και σε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις...
- Ποιοτικά το αμάξι για κάποιο λόγο μου φαίνεται αισθητά ανώτερο σε σχέση με αυτό που είχα πρωτοσυναντήσει στις εκθέσεις και τα τεστ δράιβ αλλά που έχω δει και σε βιντεακιά. Πχ τα πλαστικά στο μπαγκάζ που ήταν ζουληχτά σε εκθεσιακό, τώρα μου φαίνονται μια χαρα. Σε βίντεο που είχα δει τεμπέλη και κονσόλα να πηγαίνουν πέρα δώθε, στο δικό μου είναι βράχος.
Πολύ βασικό σε σχέση με την ποιότητα είναι το χρώμα. Το αμάξι είχα ζητήσει να μην το ακουμπήσει κανείς κατά το pdi και είδα ότι είναι απροσδόκητα καλής ποιότητας η βαφή. Το εντυπωσιακό είναι ότι και ο detailer εχθες που έκανε τον έλεγχο μου είπε μόνος του ότι του φαίνεται πολύ καλό για Τουότα γιατί λέει έχει κάνει πάνω από 20 CHR και τα βρήκε πολύ μέτρια σε βαφή.
-
Εξαιρετική ανάρτηση. Το χα διαπιστώσει απ' το τεστ δράιβ. Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με Χ1, Countryman, 3008 και DS7 με πολλαπλούς. Λέω αυτά γιατί τα χω δουλέψει αρκετά. Πχ η ανάρτησή του είναι ΕΥΚΟΛΑ καλύτερη από XC40 ή GLA. Πολύ ποιοτική απόσβεση, άνεση όσο πρέπει και κλίσεις σε πολύ λογικά πλαίσια. Φλερτάρει με συμπεριφορά χατς απλά δε βοηθάει το πολύ ελαφρύ τιμόνι.
-
Από γκάζι και κατανάλωση κάνει αυτά που υπόσχεται. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Εν καιρώ τα υπόλοιπα...
-
-
O μη ρυθμιζόμενος τεμπέλης,
Τελείως άκυρο όταν η Corolla HB εχει ρυθμιζόμενο....πόσο δύσκολο ήταν να βάλουν τον ίδιο!?!!?
Χαίρομαι που διαπιστώνεις τα ίδια με εμένα για την ανάρτηση!
-
Κάποια λίγα σχόλια μετά από 200χλμ με το ΨΨ μιας και από χθες το βράδυ είναι πάλι στα ξένα χέρια του detailer.
-
έχει κάμποσα εργονομικά φάουλ μέσα...ο μη ρυθμιζόμενος τεμπέλης, το στενό μπράτσο στο πάνελ της πόρτας καθώς και ρύθμιση του καθίσματος με το λεβιέ και τις "σκάλες" (και όχι με ροδέλα) κάνει κάπως δύσκολη τη εύρεση της ιδανικής θέσης. Τουλάχιστον πιο δύσκολη απ' ότι περιμένεις από ένα αυτοκίνητο του 2023 που αυτά έπρεπε να είναι αυτονόητα.
-
από θηκες λίγα πράγματα και επειδή είμαι και ψυχαναγκαστικός και βάζω πάντα τα ίδια πράγματα στην ίδια θέση, πάλι δεν έχω βολευτεί. Επίσης ο ασύρματος φορτιστής δεν κάνει χωριό με το κινητό μου (S22 Ultra) το οποίο γενικά φορτίζει μόνο με ασύρματους που έχω διάσπαρτους σε σπίτι, γραφείο κτλ. Δοκίμασα με θήκη και χωρίς και είναι σχεδόν αδύνατο να πιάσει σταθερά. Το Huawei της γυναίκας πάλι κανένα πρόβλημα.
-
έλεγα δε με πειράζει και τόσο αλλά τελικά με πειράζει...θα ήθελα την ηλιοροφή να είναι έστω με ανάκλιση. Εφόσον έχει και τη μπάρα στη μέση και δεν είναι εννιαίο το τζάμι από μέσα, θα ήθελα έστω στην ανάκλιση να ανοίγει. Μεγάλη μούφα.
-
η κύληση-ηχομόνωση είναι όπως τα λέγαμε...δεν έχω μετρήσει ακόμα αλλά στα 130-140 είναι φασαριόζικο. Το περίεργο είναι ότι η αίσθηση που έχω είναι πως η φασαρία έρχεται από ψηλά. Δε φταίνε νομίζω οι καθρέφτες αλλά τα λεπτά(?) τζάμια? Ίσως τα A-pillar? Γενικότερα η αεροδυναμική του? Δεν ξέρω και πολύ φοβάμαι ότι δε θα καταφέρω και πολλά με την όποια μόνωση κάνω γιατί αυτή κόβει κυρίως θόρυβο τροχασμού. Ίδωμεν.
-
το virtual cockpit ενώ έχει πολύ πληροφορία είναι δυσχηστο. Δεν έχει καθόλου user friendly λογική και θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις αυτό θες κάθε φορά. Η κεντρική οθόνη από την άλλη ενώ είναι σουπερ responsive μου φαίνεται λίγο απλοϊκή στο μενού της κι εκεί θα ήθελα περισσότερες δυνατότητες. Καλά για τον ήχο δε συζητάμε...είναι η αναμενόμενη μετριότητα αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα μόλις βρω λίγο χρόνο να περάσω τα ηχεία.
Πάμε και σε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις...
- Ποιοτικά το αμάξι για κάποιο λόγο μου φαίνεται αισθητά ανώτερο σε σχέση με αυτό που είχα πρωτοσυναντήσει στις εκθέσεις και τα τεστ δράιβ αλλά που έχω δει και σε βιντεακιά. Πχ τα πλαστικά στο μπαγκάζ που ήταν ζουληχτά σε εκθεσιακό, τώρα μου φαίνονται μια χαρα. Σε βίντεο που είχα δει τεμπέλη και κονσόλα να πηγαίνουν πέρα δώθε, στο δικό μου είναι βράχος.
Πολύ βασικό σε σχέση με την ποιότητα είναι το χρώμα. Το αμάξι είχα ζητήσει να μην το ακουμπήσει κανείς κατά το pdi και είδα ότι είναι απροσδόκητα καλής ποιότητας η βαφή. Το εντυπωσιακό είναι ότι και ο detailer εχθες που έκανε τον έλεγχο μου είπε μόνος του ότι του φαίνεται πολύ καλό για Τουότα γιατί λέει έχει κάνει πάνω από 20 CHR και τα βρήκε πολύ μέτρια σε βαφή.
-
Εξαιρετική ανάρτηση. Το χα διαπιστώσει απ' το τεστ δράιβ. Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με Χ1, Countryman, 3008 και DS7 με πολλαπλούς. Λέω αυτά γιατί τα χω δουλέψει αρκετά. Πχ η ανάρτησή του είναι ΕΥΚΟΛΑ καλύτερη από XC40 ή GLA. Πολύ ποιοτική απόσβεση, άνεση όσο πρέπει και κλίσεις σε πολύ λογικά πλαίσια. Φλερτάρει με συμπεριφορά χατς απλά δε βοηθάει το πολύ ελαφρύ τιμόνι.
-
Από γκάζι και κατανάλωση κάνει αυτά που υπόσχεται. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Εν καιρώ τα υπόλοιπα...
Πανω κατω τα ιδια διαπιστωσα στο τεστ ντραιβ που εκανα. Για τον θορυβο μηπως φταιει η πανοραμικη; Και σε εμενα φανηκε πολυ περιβαντολογικος θορυβος να ερχετε απο εξω και ειχε πανοραμικη.
-
-
Μήπως ο θόρυβος από πάνω είναι από τις ράγες οροφής;
Στο Scross που είχα το συγκεκριμένο θόρυβο σε υψηλές ταχύτητες πιστεύω 99% οφειλόταν από κει.
Είχα αμάξι με πανοραμική (giulietta) και δεν είχε θέμα,όπως και τώρα το QQ δεν έχει ράγες κι είναι εντελώς ήσυχο στην οροφή σε ανοιχτό δρόμο (ο κ.,γενικώς το QQ είναι με ανώτερη ηχομόνωση από το Suz..) -
Stefan χαίρομαι που συμφωνούμε σε κάποια...
1.Για ηχεία και τεμπέλη, συμφωνώ αν και ο τεμπέλης αν κινούνταν θα κάλυπτε τις ποτηροθήκες.
2. Η πανοραμική μόνο μούφα δεν είναι. Στο αμάξι δεν ακούγεται ίχνος τριγμού παρά τη πανοραμική, γεγονός που δείχνει φοβερή δουλειά στο σασι και κολώνες (φίλος με volvo x40 έχει τρελαθεί από τους τριγμούς). Επίσης, δίνει πολλά στην καμπίνα λόγω φωτεινότητας (αίσθηση κλειστοφοβικού που έχουν τα αυτοκίνητα) και την απολαμβάνουν τα παιδιά. Ο αερισμός δεν γίνεται με ανοιγόμενη πανοραμική. Στην ανοιγόμενη αρχίζουν ζητήματα τριγμών, μηχανισμών, υγρασίας, προσθέτει περιττό βάρος στο όχημα κλπ. Επειδή πριν το παραγγείλω με πανοραμική το έψαξα πολύ, διάβασα πολλά σε φορα πολυτελών αυτοκινήτων (αξίας 100.000 ευρώ και άνω) στα οποία σιχτιρίζουν για τις ανοιγόμενες για τριγμούς υγρασίες κλπ. Στο golf που έχω ηλιοροφή δεν την ανοίγω ποτέ στην Αθήνα λόγω θορύβου, μετά τα 40 χλμ. κυριολεκτικά σε διαλύει ο αεροδυναμικός θόρυβος ακόμη και στην ανάκλιση, στην εθνική δεν το τολμάς καν διότι θα πάθεις εγκεφαλικό από τον θόρυβο (το δοκίμασα μια φορά και είμασταν οικογενειακώς για zanax), άσε που πρέπει να αφήνεις και ένα πίσω παράθυρο ανοιχτό για να μην σφυρίζει ο άνεμος στην καμπίνα. Κοινώς στα 10 χρόνια έχει ανοίξει ελάχιστες φορές, αλλά την απολάμβαναν τα παιδιά λόγω φωτεινότητας.
3. Το ψηφιακό cockpit είχα δει ότι είναι παραμετροποιήσιμο και αφαιρείς και προσθέτεις όποιες πληροφορίες θέλεις (δεν έχω βρει χρόνο να το κάνω)
4. Το αμάξι είναι τελείως αθόρυβο μέχρι τα 120 χλμ. δεν έχω εντοπίσει θόρυβο κύλισης ή περιβάλλοντος, πιθανόν λόγω golf και focus που οδηγώ, εάν οδηγούσα q7 μπορεί να είχα άλλη εικόνα. Το ecvt εντόπισα ένα κόλπο για τον θόρυβο του σανιδώματος. Όταν επιταχύνεις ακαριαία δεν κρατάς πατημένο το πόδι στο γκάζι όπως στα 80s (opel ascona), αλλά όταν το πατήσεις το αφήνεις ελάχιστα και το αυτοκίνητο συνεχίζει και δίνει ροπή χωρίς τον θόρυβο του σανιδώματος.
5. Εχθές σε διαδρομή ευελπίδων - Βουλιαγμένη κινήθηκε στο power mode σε κατάσταση ev σε ποσοστό 90%
-
Όχι δεν είναι από τις ράγες ούτε από την οροφή. Εμένα μου φαίνεται βαβούρα που ερχεται από το ύψος των a-pillars. Δεν ξέρω πως να εντοπίσω αλλιώς. Λες κι όλος ο άερας που προκαλεί το αμάξι σκάει σ' εκείνο το σημείο.
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Stefan χαίρομαι που συμφωνούμε σε κάποια...
1.Για ηχεία και τεμπέλη, συμφωνώ αν και ο τεμπέλης αν κινούνταν θα κάλυπτε τις ποτηροθήκες.
2. Η πανοραμική μόνο μούφα δεν είναι. Στο αμάξι δεν ακούγεται ίχνος τριγμού παρά τη πανοραμική, γεγονός που δείχνει φοβερή δουλειά στο σασι και κολώνες (φίλος με volvo x40 έχει τρελαθεί από τους τριγμούς). Επίσης, δίνει πολλά στην καμπίνα λόγω φωτεινότητας (αίσθηση κλειστοφοβικού που έχουν τα αυτοκίνητα) και την απολαμβάνουν τα παιδιά. Ο αερισμός δεν γίνεται με ανοιγόμενη πανοραμική. Στην ανοιγόμενη αρχίζουν ζητήματα τριγμών, μηχανισμών, υγρασίας, προσθέτει περιττό βάρος στο όχημα κλπ. Επειδή πριν το παραγγείλω με πανοραμική το έψαξα πολύ, διάβασα πολλά σε φορα πολυτελών αυτοκινήτων (αξίας 100.000 ευρώ και άνω) στα οποία σιχτιρίζουν για τις ανοιγόμενες για τριγμούς υγρασίες κλπ. Στο golf που έχω ηλιοροφή δεν την ανοίγω ποτέ στην Αθήνα λόγω θορύβου, μετά τα 40 χλμ. κυριολεκτικά σε διαλύει ο αεροδυναμικός θόρυβος ακόμη και στην ανάκλιση, στην εθνική δεν το τολμάς καν διότι θα πάθεις εγκεφαλικό από τον θόρυβο (το δοκίμασα μια φορά και είμασταν οικογενειακώς για zanax), άσε που πρέπει να αφήνεις και ένα πίσω παράθυρο ανοιχτό για να μην σφυρίζει ο άνεμος στην καμπίνα. Κοινώς στα 10 χρόνια έχει ανοίξει ελάχιστες φορές, αλλά την απολάμβαναν τα παιδιά λόγω φωτεινότητας.Όλα μου τ' αμάξια είχαν πάντα ηλιοροφή και μόνο στο Q5 είχα θέμα και την άλλαξα εξ' ολοκλήρου με κόστος κάνα 2.5αρι κι αυτό με πολλές εκπτώσεις μεσα. Αναφέρομαι πάντως συγκεκριμένα στην ανάκλιση που τη χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι για να ανανεώνεται ο αέρας στο αμάξι και όχι τόσο στο πλήρες άνοιγμα που όντως και για μένα είναι σπάνιο.
Ο τεμπέλης θα μπορούσε τουλάχιστον να ρυθμίζεται σε ύψος αν και δεν είναι πυρηνική φυσική να βρεις θέση στις ποτηροθήκες ώστε να υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης. Στο χατς πως γίνεται? Αυτά είναι λυμμένα εδώ και 10ετιες στην αυτοκινηση.
-
Ο μόνος λόγος ύπαρξης ηλιοροφής είναι για να ανοίγει (κανονικά ή ανάκλιση) και άντε για κοιτάς τον ουρανό μέσα από το τζάμι το βράδυ ή όταν έχει συννεφιά. Στον τυπικό ελληνικό ήλιο απλά κλείνεις το σκιάδιο, καθώς καίγεσαι μέσα στο θερμοκήπιο... Σε 4 αυτοκίνητα είχα ανοιγόμενες, χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός από έναν διακόπτη που χάλασε μετά από δεκαετίες). Η σταθερή μου ακούγεται κι εμένα μούφα. Αυτό κι αν είναι τσάμπα βάρος...
-
- Μην μπερδεύουμε την ηλιοροφή με την πανοραμική. Η ηλιοροφή που έχω και εγώ στο golf είναι μικρή, στη πανοραμική αντιθέτως είναι γυάλινη ολόκληρη η οροφή του αυτοκινήτου, δηλαδή μιλάμε για τεράστιο μέγεθος το οποίο δημιουργεί πολύ ωραίο περιβάλλον στη καμπίνα, στον οδηγό αφενός η αίσθηση της φωτεινότητας και του διαπερατού πάνω από το κεφάλι του αλλά ιδίως για τους πίσω καθήμενους είναι απόλαυση. Τον χειμώνα αφήνεις ανοιχτό το σκίαστρο και ζεσταίνεται η καμπίνα σαν να έχεις βάλει clima. Το καλοκαίρι κλίνεις το ηλεκτρονικό σκίαστρο, με επιβάρυνση πάντα της θερμοκρασίας της καμπίνας (όλα έχουν το τίμημα τους).
- Είχα παραγγείλει την έκδοση style και όταν μπήκα στην εκθεσιακή skyview 3.10. άλλαξα αμέσως παραγγελία, ακύρωσα δηλαδή την αρχική.
- Αυτή η τεράστια γυάλινη μάζα (δεν είναι όπως οι παλιές πανοραμικές μέχρι τη μέση του ουρανού) για να την κάνεις ανακλινώμενη (πράγμα άχρηστο κατ' εμέ, λόγω παραθύρων) ή συρόμενη παίζεις πλέον με έξτρα μοτέρ=έξτρα κιλά, έξτρα ηλεκτρικά, οδηγούς για σύρεται κλπ.. Περιπλέκεται χωρίς σοβαρό λόγο η λειτουργία της. Στο qq ακριβώς το ίδιο έχουν κάνει, η πανοραμική δεν είναι ανοιγόμενη και δεν είναι τυχαίος ο λόγος. Στις πανοραμικές η toytoa τουλάχιστον βάζει μια κολώνα κάθετα στη μέση της πανοραμικής, για λόγους ασφάλειας (το είχα ψάξει κατά την αγορά και είχα διαβάσει ότι προστατεύει σε περίπτωση ανατροπής για να μην πέσει η γυάλινη μάζα στα κεφάλια των επιβατών διότι να μεν δεν θρυμματίζονται αλλά θα έπεφτε σαν γύαλινο πλεγμα στην ανατροπή). Οπότε λόγω κολώνας η πανοραμική μοιράζεται σε δύο ανοιγόμενα ανακλινόμενα κομμάτια, δηλαδή κουράζομαι και μόνο στη σκέψη της πολυπλοκότητας λειτουργίας της. Στη mercedes είχα διαβάσει σε αντίστοιχο forum του εξωτερικού ότι η ανοιγόμενη πανοραμική (ενιαία) έβαλε νερά σε πλυντήριο αυτοκινήτων και είχε φωτογραφία με εσωτερικό γεμάτο αφρούς.
-
Μιας και μαζεύω γνώμες αυτή την περίοδο, σε ποιον detailer κατέληξες αν επιτρέπεται? Αν δεν θέλεις να θεωρηθεί "διαφήμιση", μπορείς να μου στείλεις pm! Ευχαριστώ!
-
Αυτό με την θέση και την έλλειψη ροδέλας είναι τραγικό, δε μπορούσα με τίποτα να βολευτώ, μεγάλη βλακεια, δηλαδή τι κόστος έχει η ροδέλα;
Την βαβούρα που λες Στεφ την είχα παρατηρήσει και εγώ και ήταν ανεξήγητη. Οπότε ίσως φταίει η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια σε συνδυασμό με τα λεπτά τζάμια στα παράθυρα. Γιατί και εγώ έκανα ΤD το Lounge.
Κρίμα σε γενικές γραμμές, αλλά μάλλον αφήνουν χώρο για το αντίστοιχο μικρό Lexus.
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό με την θέση και την έλλειψη ροδέλας είναι τραγικό, δε μπορούσα με τίποτα να βολευτώ, μεγάλη βλακεια, δηλαδή τι κόστος έχει η ροδέλα;
Την βαβούρα που λες Στεφ την είχα παρατηρήσει και εγώ και ήταν ανεξήγητη. Οπότε ίσως φταίει η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια σε συνδυασμό με τα λεπτά τζάμια στα παράθυρα. Γιατί και εγώ έκανα ΤD το Lounge.
Κρίμα σε γενικές γραμμές, αλλά μάλλον αφήνουν χώρο για το αντίστοιχο μικρό Lexus.
Κοιτα βαβουρα ειναι βαρια κουβεντα. Βαβουρα ειχε πχ το Τζαζ μας που ηταν ανυποφορο και στα 140 ειχε 4.5Κ στροφες με 6αρι(!) κιβωτιο και εκτος απο θορυβο κυλησης εβαζε μεσα και πολυ θορυβο μηχανης. Σοβαρο κομπο.
Εγω θα το χαρακτηριζα κατω του μ.ο. της κατηγοριας. Ως εκει. Παντως ειναι πολυ κριμα αυτη η αναρτηση να μη συνοδευεται απο λιιιγο προσεγμενη ηχομονωση. Πραγματικα θα απογειωνε το αμαξι. Εχει τοσο ποιοτικη αποσβεση που χαντακωνεται χωρις λογο.
Toyota Corolla Cross