-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Στο chr που θα έρθει αν του βάλουν πανοραμική οροφή τότε δεν θα είναι καθόλου κλεισοτφοβικο.
Ρε δε βλέπεις τίποτα από το πλάι λέμε, τιμωρία για την προπαίδεια, μαζί με το φίμε τζάμι είναι κούκλα, τι να σώσει η οροφή.
Έχω μπει και το ξέρω. Ελαφρώς κλειστοφοβικο το είδα εγώ. Όχι σε μεγάλο βαθμό
-
Στο chr που θα έρθει αν του βάλουν πανοραμική οροφή τότε δεν θα είναι καθόλου κλεισοτφοβικο.
Ρε δε βλέπεις τίποτα από το πλάι λέμε, τιμωρία για την προπαίδεια, μαζί με το φίμε τζάμι είναι κούκλα, τι να σώσει η οροφή.
Εσύ, φαντάσου ενα παιδάκι που κάθετε πιο κάτω, το φως του φεγγαριού βλέπει και είναι μέρα μεσημέρι.
-
@techguru said in Toyota Corolla Cross:
Του χρονου που θα ερθει το 1.8 ενα εχω να πω. Ταφοπλακα σε ευρωπαικα SUV τυπου 3008 κλπ και Ηonda HRV, CRV(που ετσι κι αλλιως πανε απατα λογω τιμης).
Καλά υπάρχει και ένα θέμα με την αισθητική της Βασιλειάδου (κορόλα κρος), σε σχέση με την Λάσκαρη (3008), για να μείνουμε στην εποχή των ελληνικών ταινιών...
-
Το ένα είναι εργαλείο (cross),το άλλο είναι σκρινιο(3008).
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
@techguru said in Toyota Corolla Cross:
Του χρονου που θα ερθει το 1.8 ενα εχω να πω. Ταφοπλακα σε ευρωπαικα SUV τυπου 3008 κλπ και Ηonda HRV, CRV(που ετσι κι αλλιως πανε απατα λογω τιμης).
Καλά υπάρχει και ένα θέμα με την αισθητική της Βασιλειάδου (κορόλα κρος), σε σχέση με την Λάσκαρη (3008), για να μείνουμε στην εποχή των ελληνικών ταινιών...
Ενταξει ,κοτσυφια που προτιμανε εμφανιση απο αξιοπιστια παντα υπαρχουν. Πως θα δουλεψουν αλλωστε και τα συνεργεια.
-
Ναι έτσι λένε όσοι έχουν δαγκώσει την λαμαρίνα με άσχημες...
Οτι έχουν κρυφά χαρίσματα... -
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Ναι έτσι λένε όσοι έχουν δαγκώσει την λαμαρίνα με άσχημες...
Οτι έχουν κρυφά χαρίσματα...Κανουν καλες .... πιτες ?
-
Εσύ, φαντάσου ενα παιδάκι που κάθετε πιο κάτω, το φως του φεγγαριού βλέπει και είναι μέρα μεσημέρι.
Για αυτό λέω πως η πανοραμική θα δώσει άπειρο φως και προοπτική στο βλέμμα
-
Για αυτό λέω πως η πανοραμική θα δώσει άπειρο φως και προοπτική στο βλέμμα
Και ενα περισκοπιο δεν θα ηταν κακη ιδεα
-
Χαχαχα καλό.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Το κακό με τα crossover της Τογιότα είναι ότι έχουν βαθιά - χαμηλά τα καθίσματα πίσω και αν τυχόν έχεις τέτοιο σχεδιασμό πίσω όπως κυριως στο chr και λιγότερο στο Yaris cross μαζί με τη σκούρα ταπετσαρία του καταθλιπτικού καγγουρα στην Toyota Hellas, γίνεται πολύ κουραστικό για τους πίσω επιβατες.
Και άντε στο chr δεν πρέπει να μπαίνουν παιδιά γιατί απευθύνεται σε χιπστεραδες και καγγουρες νεαρούς, στο YC ενοχλεί τα παιδακια και κάθεσαι μετά να τους εξηγείς ότι δεν πειράζει να τους γίνονται παιδικά τραύματα αρκεί να καις λιγότερο και να έχει αξιοπιστία.
Είναι σκληρός ο ρόλος του πατέρα lolllll
Το κορολα κρος φαίνεται να το αντιμετωπιζει αυτό γιατί βλέπω κανονικά παράθυρα και φινιστρινι πίσω.Επίσης ο σχεδιασμός ειδικά στο chr δεν σου δίνει κανένα έλεγχο στο αμάξωμα. Για πίσω βασίζεσαι στην κάμερα. Το είχαμε απορρίψει οικογενειακώς όταν πήγαμε βόλτα με το τεστ που μας έδωσαν μόνοι μας και το απέρριψα και εγώ ξανά πριν 3 χρονια όταν ξαναμπήκε μέσα καη έψαχνα από τους καθρεπτες τα όρια του αυτοκινήτου.
Τέτοιος σχεδιασμός απαιτεί 360 κάμερες και οπωσδήποτε αισθητήρες αλλά φεύ προέχορατότητα ντες Μπουρναζίου.Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά τα σχόλια για το εσωτερικό του C-HR.
Δύο παιδιά έχω και ποτέ δεν παραπονέθηκαν για ορατότητα κλπ.
Ίσα ίσα τους αρέσει η αίσθηση cocooning που προσφέρουν τα πίσω παράθυρα.
Η μαύρη ταπετσαρία ουρανού χρεώνεται έξτρα στις "premium" εταιρείες (BMW M Sport εκδόσεις και Mercedes AMG line εκδόσεις) κι εδώ που τη δίνει δωρεάν γκρινιάζουμε;
Υπάρχει πλέον και επιλογή ανοιχτόχρωμης ταπετσαρίας, αλλά θεωρώ ότι δεν ταιριάζει στο σπορ ύφος του C-HR (περί ορέξεως βέβαια...).
Όσο για θέματα ορατότητας, δεν νομίζω η Toyota να θυσιάζε την πρακτικότητα και την ασφάλεια, χάριν της ομορφιάς. Τόσες χιλιάδες οδηγοί (μεταξυ των οποιων και πολλες γυναίκες) οδηγούν καθημερινά C-HR και δεν έχουν θέμα με την περιμετρική ορατότητα.
Εξάλλου οι πλούσιες εκδόσεις εφοδιάζονται με Blind Spot Monitor, για όσους έχουν θέματα ορατότητας.
Και μόνο που μπαίνεις στο αυτοκίνητο και , λογω της γενικότερης εσωτερικης διαμορφωσης, νιωθεις ότι μπήκες σε σπορ κουπέ αυτοκίνητο, σε αποζημιώνει.
Προσωπικές απόψεις πάντα, από προσωπική συμβίωση με διάφορα C-HR τα τελευταία 3 χρόνια...
Υ.Γ. Δεν είμαι χιπστεράς ή νεαρός κάγγουρας -
Το ειχα ΣΚ το CHR, μια χαρα ειναι η ορατοτητα δεν με προβλημάτισε ουτε στα στενά της Καλλιθέας. Πανευκολο στην οδήγηση και η ορατοτητα μια χαρά. Οσο για πισω ο γιος μου (τότε 6 ετων) δεν ειχε κανενα θέμα και παράπονο. Εγω μονο το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό θα ήθελα…δεν μου αρέσουν τα σκούρα γενικά ουτε στα σπορ.
-
-
Όμορφο, αλλά λίγο δύσκολο να βγει έτσι.
-
https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/entelos-allagmeni-i-nea-genia-toyota-c-hr
Αυτό λένε θα είναι.
Στην δεύτερη φωτογραφία που φαίνεται και το μέγεθος του και η γραμμή του καπό του μοιάζει πάρα πολύ.Το αυτοκίνητο φαίνεται διαστημικό. Και αν έχει και αυτά τα εξτριμ χρώματα μαζί με νέο υβριδικό κινητήρα, και ένα εσωτερικό φαντάζομαι σαν κουπέ....άντε γειά
-
Αυτό είναι μια μλκια.
Καμιά σχέση με το πρωτότυπο
Το οποίο πρωτότυπο για κάποιο λόγο μου φέρνει στο μυαλό πως θα μπορούσε να πλασάρει η Honda μια αναβίωση του crx. -
-
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό είναι μια μλκια.
Καμιά σχέση με το πρωτότυπο
Το οποίο πρωτότυπο για κάποιο λόγο μου φέρνει στο μυαλό πως θα μπορούσε να πλασάρει η Honda μια αναβίωση του crx.Μη κρίνεις εύκολα από φωτογραφίες. Πολλά αυτοκίνητα που μας αρέσουν όταν τα κοιτάς σε τέτοιες φωτογραφίες μοιάζουν κάπως. Από κοντά είναι έτη φωτός καλύτερα
-
Υπάρχει κάποια εκτίμηση για την τιμή του Corolla Cross όταν ερθει Ελλαδα(αν ερθει) με τον 1.8?
Κάτι μου λέει ότι θα ανεβάσουν την τιμή του 2 λίτρου έτσι ώστε να χωρέσουν τον 1.8 στα ίδια χρήματα (33000+) Ειδικά οταν εχεις το chr στα 29000 και με εκτίμηση να ανεβεί κι άλλο μέσα στο 23, πόσο να το πάνε το corolla cross? -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει κάποια εκτίμηση για την τιμή του Corolla Cross όταν ερθει Ελλαδα(αν ερθει) με τον 1.8?
Κάτι μου λέει ότι θα ανεβάσουν την τιμή του 2 λίτρου έτσι ώστε να χωρέσουν τον 1.8 στα ίδια χρήματα (33000+) Ειδικά οταν εχεις το chr στα 29000 και με εκτίμηση να ανεβεί κι άλλο μέσα στο 23, πόσο να το πάνε το corolla cross?Αυτό θα πάει λογικά για το 2024, οπότε τι να λέμε τώρα, η τιμή τιμή δεν έχει...
Toyota Corolla Cross