-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ναι, προφανώς και δεν τα πιάνει, αλλά γιατί δίνουν αυτά τα πλασματικά νούμερα και όχι κάποια ρεαλιστικά;
Έτσι όπως είναι δωσμενα, πώς θα φανεί αν όντως οι σχέσεις είναι "μακρινες" ή "χαμηλές";Ελάχιστες και μέγιστες θεωρητικές είναι αυτές. Άλλοι κατασκευαστές δίνουν τις πραγματικές, ανάλογα με τον κάθε κινητήρα.
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το κόκκινο τρίγωνο είναι το αυτόματο φρενάρισμα όταν πλησιάσεις κοντά σε αυτοκίνητο πρώτο σου βγάζει το κόκκινο τρίγωνο ότι είσαι κοντά και σου γράφει αυτοκίνητο κοντά μετά σου φωνάζει και άμα δεν κάνεις τίποτα φρενάρει μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία σε τρεις θέσεις από το μενού
Τελικά το μήνυμα λέει:
κατασταση οικονομιας / ενεργοποιημενο / το συστημα θα σβησει
Τι εννοεί ο ποιητής ;
-
Μήπως μίλαγες στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα ?
Βγαίνουν διάφορα μνμ με κόκκινο τρίγωνο, όπως αν περάσεις τα 10 λεπτά ομιλίας ενώ το αυτοκίνητο κινείται.
-
Μήπως μίλαγες στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα ?
Βγαίνουν διάφορα μνμ με κόκκινο τρίγωνο, όπως αν περάσεις τα 10 λεπτά ομιλίας ενώ το αυτοκίνητο κινείται.
Είχα γυρίσει το κλειδί ν ανοίξει η οθόνη για να συνδέσω το κινητό και όταν έβαλα μπροστά τον κινητήρα τότε το έβγαλε.
-
Δεν ξέρω. Επειδή πρόκειται για ηλεκτρονικά, η κλασσική συνταγή είναι επανεκκίνηση...
-
Δεν ξέρω. Επειδή πρόκειται για ηλεκτρονικά, η κλασσική συνταγή είναι επανεκκίνηση...
Τελικά το μήνυμα έχει τον τίτλο: κατάσταση eco
-
Δεν έχω τέτοια επιλογή στο αιρκρος είναι στην παλιότερη πλατφόρμα.
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν έχω C4, αλλά μου κίνησε την περιέργεια και έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση μετατρέποντας το μήνυμα στα Αγγλικά. Ίσως είναι καλή ιδέα να αλλάξεις για λίγο καιρό την γλώσσα στα Αγγλικά ή Γαλλικά και να αναζητήσεις με το μήνυμα ακριβώς. Τέλος πάντων, αν το έκανα σωστά, μάλλον σχετίζεται με την προστασία της μπαταρίας. Δηλαδή, κλείνει την παροχή ρεύματος στα περιφερειακά, αν η μηχανή δεν λειτουργεί και περάσει ένα χρονικό διάστημα.
-
@agpr said in CITROEN C4 III mod 2021:
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν έχω C4, αλλά μου κίνησε την περιέργεια και έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση μετατρέποντας το μήνυμα στα Αγγλικά. Ίσως είναι καλή ιδέα να αλλάξεις για λίγο καιρό την γλώσσα στα Αγγλικά ή Γαλλικά και να αναζητήσεις με το μήνυμα ακριβώς. Τέλος πάντων, αν το έκανα σωστά, μάλλον σχετίζεται με την προστασία της μπαταρίας. Δηλαδή, κλείνει την παροχή ρεύματος στα περιφερειακά, αν η μηχανή δεν λειτουργεί και περάσει ένα χρονικό διάστημα.
Τελικά είναι για την προστασία της μπαταρίας. Κλείνει το infotainment αν αργήσεις να βάλεις μπροστά τον κινητήρα. Απλά 3 μήνες που έχω το αυτοκίνητο δεν το έβγαζε αυτό το μήνυμα.
-
Το αναφέρει κάπου και στο manual. Για αυτό το κάνει. Αν θες να βγει από τη λειτουργία eco πρέπει να βάλεις εμπρός τον κινητήρα έστω και για λίγο. Αλλά όταν τον κλείσεις, ο χρόνος που θα σου δώσει για να "παίξεις" είναι λιγότερος από πριν. Γυρνάει πάλι σε λειτουργία eco. Και αν επαναλάβεις σου δίνει ακόμα λιγότερο χρόνο, μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα.
-
Αυτό εννοούσες. Δεν το έλεγες από την αρχή. Από το 2000 έτσι είναι όλα τα γαλλικά.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Μακάρι να βρεις το δίκιο σου
Αν αλλάξει κάτι, ενημέρωσε το φόρουμ...
-
Στην σκέψη και μόνο φουντώνω. Εύχομαι να δικαιωθείς και το χουνέρι τους να είναι τέτοιο που να μην ξανασκεφτούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
-
Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου, όμως θα σου συστήσω να συμβουλευτείς δικηγόρο άμεσα. Θα σταθώ σε 2 σημεία που δυστυχώς δεν λειτουργούν υπερ σου.
-
Η κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα να αλλάζει εξοπλισμό και χαρακτηριστικά χωρίς καμία ενημέρωση. Θα έπρεπε φυσικά να στο πουν πριν εξοφλήσεις σε περίπτωση που δεν το θές.
-
Λές ότι η παραγγελία αναφέρει το εξοπλισμό της Feel Pack. Εαν όντως ισχύει αυτό, νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνει και πολλά γιατί η γραπτή συμφωνία υπερτερεί της προφορικής.
-
-
#galloi_apateones
-
Αρχικά να ζητηθεί αποδεικτικό από το servicebox με το VIN του αυτοκινήτου ώστε να δούμε ο ίδιος ο κατασκευαστής ως τι έκδοση το έβγαλε από το εργοστάσιο.
Κατά τα άλλα ο εξοπλισμός που λείπει νομίζω ότι όντως αφορά κόψιμο από το εργοστάσιο και που δυστυχώς έγινε αρκετες φορές στο συγκεκριμένο μοντέλο τον τελευταίο χρόνο (θυμίζω σε άλλες εκδόσεις κόπηκαν ο ασύρματος φορτιστής, μία επιπλέον θύρα usb κτλ). Αυτό είναι καθόλα νόμιμο, καλώς ή κακώς, καθώς στα ψιλά γράμματα το κάθε εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα μεταβολής του εξοπλισμού χωρίς προειδοποίηση.
Αυτό που δεν είναι σε καμία περίπτωση τίμιο κι εκεί θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες, είναι ότι ο αντιπρόσωπος που πάντα είναι ενημερος για τέτοιες αλλαγές, τις απέκρυψε από τον αγοραστή. Κι αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο αλλά είναι εκ του πονηρού.
CITROEN C4 III mod 2021