-
Καλοταξιδο να είναι!
-
Εγώ πάντως έχω την εξής απορία. Μετά τον Απρίλιο του '22 (και τις ανατιμήσεις), έγινε άραγε καμία παραγγελία;
-
Ερώτηση προς τους παλαιότερους...
Έχει τύχει σε κάποιον να κάνει έναν περίεργο βόμβο το αυτοκίνητο εν κινήσει? Για να το περιγράψω μπακαλίστικα, σαν να χτύπαγε ένα τύμπανο τόσο δυνατά που να πονέσουν τα αυτιά.
Ταχύτητα κίνησης 60-70, με παράθυρο ανοιχτό και μουσική... -
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχει τύχει σε κάποιον να κάνει έναν περίεργο βόμβο το αυτοκίνητο εν κινήσει? Για να το περιγράψω μπακαλίστικα, σαν να χτύπαγε ένα τύμπανο τόσο δυνατά που να πονέσουν τα αυτιά.
Ταχύτητα κίνησης 60-70, με παράθυρο ανοιχτό και μουσική...Είχες και κάποιο παράθυρο πίσω ανοικτό;
-
@netgeo said in CITROEN C4 III mod 2021:
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ταχύτητα κίνησης 60-70, με παράθυρο ανοιχτό και μουσική...Είχες και κάποιο παράθυρο πίσω ανοικτό;
ναι
-
Σε όλα τα καινούρια αυτοκίνητα χαλάει τόσο η αεροδυναμική με τα πίσω παράθυρα ανοιχτά που νιώθεις την υποπίεση και συντονίζεται ολόκληρο το τζάμι, μέχρι κι επικύνδυνο μπορεί να γίνει σε πολύ υψηλές ταχύτητες.
-
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σε όλα τα καινούρια αυτοκίνητα χαλάει τόσο η αεροδυναμική με τα πίσω παράθυρα ανοιχτά που νιώθεις την υποπίεση και συντονίζεται ολόκληρο το τζάμι, μέχρι κι επικύνδυνο μπορεί να γίνει σε πολύ υψηλές ταχύτητες.
ΠΟΛΥ κακό αυτό...
-
Δεν είναι ελάττωμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Μιλάμε για αεροδυναμικό φαινόμενο που συναντάται σε όλα τα πενταθυρα αυτοκίνητα. -
@teo-mak said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μιλάμε για αεροδυναμικό φαινόμενο που συναντάται σε όλα τα πενταθυρα αυτοκίνητα.Ακριβώς σε όλα γίνεται...
-
@netgeo said in CITROEN C4 III mod 2021:
@teo-mak said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μιλάμε για αεροδυναμικό φαινόμενο που συναντάται σε όλα τα πενταθυρα αυτοκίνητα.Ακριβώς σε όλα γίνεται...
Δεν το εξειδίκευσα στο συγκεκριμένο. απλά με εξέπληξε αρνητικά.
-
Χρόνια τωρα, ποτε ανοιχτα τα πισω παραθυρα με ταχυτητα πανω απο 60-70χαω.
-
Κάτι ήξερε η Citroen που στο Cactus είχε τα πίσω παράθυρα με μεντεσέδες...
Όποιος δεν κάνει χρήση των πίσω καθισμάτων, γλυτώνει από περιττά έξοδα και βάρος στο αυτοκίνητο.
-
Το περίεργο είναι ότι το φαινόμενο του"drum" το έχω συναντήσει με c3 aircross με τα εμπρός παράθυρα ανοιχτά!
-
Γατάκια.... Χιαστί ανοίγουμε τα παράθυρα. Αν ανοίξεις του οδηγού ανοίγεις σε μικρότερο βαθμό το πίσω. Φυσική ρευστών δεν κάνατε στο σχολείο, στα ιδιωτικά που πηγαίνατε;
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Γατάκια.... Χιαστί ανοίγουμε τα παράθυρα. Αν ανοίξεις του οδηγού ανοίγεις σε μικρότερο βαθμό το πίσω. Φυσική ρευστών δεν κάνατε στο σχολείο, στα ιδιωτικά που πηγαίνατε;
Είμαι των οικονομικών
Όσο ζει κανείς μαθαίνει! -
Και εγώ μέχρι που τα μικρά έμαθαν να ανοίγουν τα πίσω παράθυρα δεν το είχα παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο
Όταν μια μέρα δεν τα είχα κλειδώσει με το κουμπάκι μου τα άνοιξαν με 140 στην ΑΟ και νόμιζα ότι θα σπάσουν τα τύμπανα μου.
Σοκ! -
Κανονικά αν έχεις κάποιο απο τα μπροστά ανοιχτό δεν συντονίζει. Τουλάχιστον στα δικά μου το φαινόμενο παρουσιάζεται μόνο όταν έχω κλειστά τα μπροστά και ανοιχτά τα πίσω κατά το 1/3 περίπου.
Πάντως ο φίλος να μην ανησυχεί γιατί είναι γενικότερο φαινόμενο. -
Εκείνη η εφαρμογή της Citroen γίνεται να μην μας σπάει τα νεύρα κάθε φορά με το Allow που θέλει σύνδεση για να τραβάει τις διαδρομές ;
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εκείνη η εφαρμογή της Citroen γίνεται να μην μας σπάει τα νεύρα κάθε φορά με το Allow που θέλει σύνδεση για να τραβάει τις διαδρομές ;
ειναι οι ιδιοι προγραμματιστες με της πεζω. θελω να σου πω απο βαθος καρδιας να με πιστεψεις οτι αυτο δεν ειναι τιποτε.... 88 ημερες μετα απο αποτυχημενη αναβαθμιση γαλλικου λογισμικου.
-
Αλήθεια τώρα;
Το αμάξι είναι ακινητοποιημένο εδώ και 3μηνες;
CITROEN C4 III mod 2021