-
Δεν θέλω να ακούω για υδροπνευματική ακόμα ανατριχιάζω όταν θυμάμαι τον τρόμο να φεύγουν τα υγρά.
Στροφές Ν. Περάμου χάνεις ταυτόχρονα ανάρτηση , φρένα και τιμόνι!
Να γιατί το DS είχε τέταρτο πεντάλ , τουλάχιστον είχαμε μηχανικά φρένα για θύμισε μου ταξιδευτή στους εμπρός ή πίσω τροχούς έπιανε το ποδόφρενο; -
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σκουριές και χρώμα δεν έχουν πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα τα σιτροέν.
Ηλεκτρικά τα έλεγαν οι παλιοί μαστόροι που έκαναν σέρβις με κασμά και σφυρί και όταν έβλεπαν γαλλικό με υδροπνευματικές αναρτήσεις έκαναν σαν να έβλεπε ένας στην αρχαία Βαβυλώνα το Εντερπράιζ με τον Σποκ...
Δεν λέμε για παλιούς μαστόρους ή ραντομάδες. Αν μπείτε στην σελίδα στο facebook για το citroen c4 2021 θα δείτε ότι τα ηλεκτρολογικά και οι σκουριές ακόμα και σε καινούργιο είναι σύνηθες φαινόμενο...τουλάχιστον στο συγκεκριμένο γκρουπ από ιδιοκτήτες.
Πχ υπήρχε θέμα με τις ζώνες που δεν τραβιόντουσαν φουλ πίσω με αποτέλεσμα να έβγαζε σφάλμα . Αυτό λύθηκε με update. -
@rev90 said in CITROEN C4 III mod 2021:
τα ηλεκτρολογικά ακόμα και σε καινούργιο είναι σύνηθες φαινόμενο
Γάλλοι και ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά δεν πάνε μαζί, γνωστό δεκαετίες τώρα. Παλιά ήταν πιο απλά, με το canbus επήλθε η καταστροφή για πολλά χρόνια και πάνω που το έφτιαξαν ήρθαν όλες οι νέες τεχνολογίες και έχει γίνει ο χαμός. Όλο προβλήματα είναι, ειδικά με το infotainment και την ζέστη αλλά και διάφορα random errors. Στο αβεντζερ πχ αμάξια 1 μήνα με 500χλμ, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ο κλιματισμός στο test drive. Εκανα το γνωστό κόλπο, έσβησα το άφησα 1-2' και έστρωσε.
Εαν μιλήσεις με ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων που ξέρει την δουλειά του, μπορεί να σου εξηγήσει τις διαφορές γερμανικών με γαλλικών στον τρόπο κατασκευής των ηλεκτρολογικών.
-
Επειδή ακούω διάφορα για σκουριές στο αμάξι, χρώμα κτλ όπως επίσης και σφάλματα στα ηλεκτρικά. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι? Παραλαμβάνω τον επόμενο μήνα και ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα.
Αυτά τα ρωτάμε πριν παραγγείλουμε
Επίσης σκουριά σε αμάξι έχω να ακούσω χρόνια. (Προφανώς μιλάμε για καινούργια έτσι) -
@antonakis said in CITROEN C4 III mod 2021:
Επειδή ακούω διάφορα για σκουριές στο αμάξι, χρώμα κτλ όπως επίσης και σφάλματα στα ηλεκτρικά. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι? Παραλαμβάνω τον επόμενο μήνα και ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα.
Αυτά τα ρωτάμε πριν παραγγείλουμε
Επίσης σκουριά σε αμάξι έχω να ακούσω χρόνια. (Προφανώς μιλάμε για καινούργια έτσι)θα είναι επιφανειακή ρε παιδιά που προφανώς ο άνιωθος ιδιοκτήτης θα την βάφτισε σκουριά.
είπαμε δεν είμαστε στα Fiat των 70s.... -
Έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα για σκουριές σε άλλο μοντέλο. Δεν θυμάμαι ποιο ήταν...
Και μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι η επιφανειακή οξείδωση ήταν προστασία.
Υπήρχαν και φωτογραφίες του αυτοκινήτου στον πίσω άξονα, στον πίσω τροχό ... -
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα για σκουριές σε άλλο μοντέλο. Δεν θυμάμαι ποιο ήταν...
Και μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι η επιφανειακή οξείδωση ήταν προστασία.
Υπήρχαν και φωτογραφίες του αυτοκινήτου στον πίσω άξονα, στον πίσω τροχό ...Για το Duster αν δεν κανω λαθος.
Κατ επιλογη σκουρια για προστασια μεσω του υλικου... -
Γενικά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και μιλάμε για μοντέλο διετίας. Τουλάχιστον καλύπτεται από την εγγύηση αν τυχόν συμβεί κάτι.
-
Αυτό είναι σοβαρό. Οντως!
-
Έχω μείνει έκπληκτος!!!!
-
Αυτά μοιάζουν για αστοχίες κατά την παραγωγή.
-
Σαφώς η πλειοψηφία των αγοραστών/κατόχων είναι ικανοποιημένη αλλά όπως και να έχει αν μπεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι αν θα σου σκάσει σκουριά όταν το αγοράσεις, μάλλον κάτι λάθος συμβαίνει.
Ελπίζω να είμαι τυχερός και να μην αντιμετωπίσω κάτι ανάλογο. Το έχω παραγγείλει σε άσπρο.
-
Ειναι σε συγκεκριμενο σημειο η κατασταση αυτη η γενικως παρατηρειται κ σε αλλα κομματια του αμαξωματος?
Μηπως επεσε καποιο υγρο πανω κ δημιουργησε καποιο θεμα?
Σε 2 χρονια δεν εχει καμια λογικη να εχει τετοιο προβλημα. -
Τα 2 χρόνια, είναι χρόνια κατασκευής του αυτοκινήτου ή είναι 2 χρόνια άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα κατά καιρούς πωλούνται "καινούρια αυτοκίνητα" που μπορεί να είναι 4 και 5 ετών κατασκευές...που μπορεί να ήταν παρατημένα σε αλάνες ή αποθήκες.
Και φυσικά την έχω πατήσει παλιότερα...
-
@storm said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τα 2 χρόνια, είναι χρόνια κατασκευής του αυτοκινήτου ή είναι 2 χρόνια άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα κατά καιρούς πωλούνται "καινούρια αυτοκίνητα" που μπορεί να είναι 4 και 5 ετών κατασκευές...που μπορεί να ήταν παρατημένα σε αλάνες ή αποθήκες.
Και φυσικά την έχω πατήσει παλιότερα...
Εννοώ ότι είναι 2 χρόνια από όταν η εταιρία ξεκίνησε το συγκεκριμένο μοντέλο.
Σε 2-3 έχουν εμφανιστεί φουσκώματα από όταν το πήρανε. Day 1. Φυσικά τους κάλυψε η εγγύηση αλλά είναι ξενέρα. -
Προφανώς τότε αφορά πρόβλημα στην γραμμή παραγωγής (ίσως σε συγκεκριμένες παρτίδες) και κακό ποιοτικό έλεγχο στα ενδιάμεσα στάδια παραγωγής πριν βγει σε δοκιμή.
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σκουριές και χρώμα δεν έχουν πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα τα σιτροέν.
Ηλεκτρικά τα έλεγαν οι παλιοί μαστόροι που έκαναν σέρβις με κασμά και σφυρί και όταν έβλεπαν γαλλικό με υδροπνευματικές αναρτήσεις έκαναν σαν να έβλεπε ένας στην αρχαία Βαβυλώνα το Εντερπράιζ με τον Σποκ...
Δεν λέμε για παλιούς μαστόρους ή ραντομάδες. Αν μπείτε στην σελίδα στο facebook για το citroen c4 2021 θα δείτε ότι τα ηλεκτρολογικά και οι σκουριές ακόμα και σε καινούργιο είναι σύνηθες φαινόμενο...τουλάχιστον στο συγκεκριμένο γκρουπ από ιδιοκτήτες.
Πχ υπήρχε θέμα με τις ζώνες που δεν τραβιόντουσαν φουλ πίσω με αποτέλεσμα να έβγαζε σφάλμα . Αυτό λύθηκε με update.Δεν ξέρω για την ομάδα στο ΦΒ. Ρώτα τους, ξέρω όμως για πολλά αμάξια διαφόρων ηλικιών.
-
Citroen μου θυμιζει μαζντα και φιατ παλαιοτερα...για κλαμματα λεμε...εχει το αμαξι με 4000 χιλ εκπτωση δεν ξερω ποσο καιρο τωρα..δικαιολογια τους εμειναν κομματια ταχα μου,για ετοιμοπαραδοτα μονο που δεν τελειωνουν ομως ποτε...βαλτε του μονιμη τιμη νεα να τελειωνουμε...
το εχει ξεφτυλισει...το αγοραζεις και ξερεις οτι θα απαξιωθει η αγορα σου soon... -
Εντάξει πρώτα γκρίνιαζαμε ότι οι τιμές έχουν πάει στον Θεό. Τώρα που τα έβαλαν σε έκπτωση πάλι γκρινιάζουμε.
Εννοείται ότι η σιτροεν όπως και όλα τα αμάξια από 20 και μετά πήραν από 3 ως 10Κ πάνω.
Όλοι πλέον έχουν κόψει σχεδόν το 50% του καπέλου που είχαν βάλει.
Τώρα αν κάποιος περιμένει να γυρίσουν οι τιμές εκεί που ήταν πριν το 2020 αυτό αποκλείεται λόγω πληθωρισμού.
Οι μόνες μάρκες που δεν έχουν επισήμως κατεβάσει τιμές είναι οι κορεατες που μάλλον κάνουν εκπτώσεις μόνο στις παραγγελίες και δεν τις ανακοινώνουν εύκολα.
Και η Φορντ κράτησε τις απίστευτες αυξήσεις που έβαλε αλλά αυτή είναι ικανή να τα έχει τα αμάξια 2 χρόνια στα πάρκινγκ και να κάθονται μέχρι να βρεθεί το θύμα...
Βέβαια οι κορεατες ήταν αυτοί που έκαναν και τις πιο μουλωχτες αυξήσεις 300 ευρώ κάθε 2-3 μήνες.
Ο όμιλος Σ που έχει και την σιτροεν πάτησαν τις πιο εντυπωσιακές αυξήσεις κάτι 6 χιλιαρα από την μία μέρα στην άλλη.
Το c4 από κάτι 22Κ πήγε στα 30 σε μια βραδιά.
Πόσα πούλησε σε αυτές τις τιμές; ελάχιστα σε ιδιώτες.
Δεν είναι τόσο ηλίθιος ο κόσμος να πληρώνει αύξησεις +30% σε μια νύχτα... -
O κόσμος αγοράζει σουβ.
Τα χάτς και τα κροσόβερ, δεν έχουν πολύ ζήτηση, ενώ τα σεντάν έχουν εξαφανιστεί, όπως και τα στείσον.
CITROEN C4 III mod 2021