Γενικά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και μιλάμε για μοντέλο διετίας. Τουλάχιστον καλύπτεται από την εγγύηση αν τυχόν συμβεί κάτι.
Γενικά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και μιλάμε για μοντέλο διετίας. Τουλάχιστον καλύπτεται από την εγγύηση αν τυχόν συμβεί κάτι.
Σαφώς η πλειοψηφία των αγοραστών/κατόχων είναι ικανοποιημένη αλλά όπως και να έχει αν μπεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι αν θα σου σκάσει σκουριά όταν το αγοράσεις, μάλλον κάτι λάθος συμβαίνει.
Ελπίζω να είμαι τυχερός και να μην αντιμετωπίσω κάτι ανάλογο. Το έχω παραγγείλει σε άσπρο.
@storm said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τα 2 χρόνια, είναι χρόνια κατασκευής του αυτοκινήτου ή είναι 2 χρόνια άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα κατά καιρούς πωλούνται "καινούρια αυτοκίνητα" που μπορεί να είναι 4 και 5 ετών κατασκευές...που μπορεί να ήταν παρατημένα σε αλάνες ή αποθήκες.
Και φυσικά την έχω πατήσει παλιότερα...
Εννοώ ότι είναι 2 χρόνια από όταν η εταιρία ξεκίνησε το συγκεκριμένο μοντέλο.
Σε 2-3 έχουν εμφανιστεί φουσκώματα από όταν το πήρανε. Day 1. Φυσικά τους κάλυψε η εγγύηση αλλά είναι ξενέρα.
Σαφώς η πλειοψηφία των αγοραστών/κατόχων είναι ικανοποιημένη αλλά όπως και να έχει αν μπεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι αν θα σου σκάσει σκουριά όταν το αγοράσεις, μάλλον κάτι λάθος συμβαίνει.
Ελπίζω να είμαι τυχερός και να μην αντιμετωπίσω κάτι ανάλογο. Το έχω παραγγείλει σε άσπρο.
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σκουριές και χρώμα δεν έχουν πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα τα σιτροέν.
Ηλεκτρικά τα έλεγαν οι παλιοί μαστόροι που έκαναν σέρβις με κασμά και σφυρί και όταν έβλεπαν γαλλικό με υδροπνευματικές αναρτήσεις έκαναν σαν να έβλεπε ένας στην αρχαία Βαβυλώνα το Εντερπράιζ με τον Σποκ...
Δεν λέμε για παλιούς μαστόρους ή ραντομάδες. Αν μπείτε στην σελίδα στο facebook για το citroen c4 2021 θα δείτε ότι τα ηλεκτρολογικά και οι σκουριές ακόμα και σε καινούργιο είναι σύνηθες φαινόμενο...τουλάχιστον στο συγκεκριμένο γκρουπ από ιδιοκτήτες.
Πχ υπήρχε θέμα με τις ζώνες που δεν τραβιόντουσαν φουλ πίσω με αποτέλεσμα να έβγαζε σφάλμα . Αυτό λύθηκε με update.
Επειδή ακούω διάφορα για σκουριές στο αμάξι, χρώμα κτλ όπως επίσης και σφάλματα στα ηλεκτρικά. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι? Παραλαμβάνω τον επόμενο μήνα και ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα.