-
@super-t σ' είχα πετύχει να γράφεις κάποιες φορές και ανησύχησα. Οκ, κρίση θα ήταν, βλέπω επανήλθες στα φυσιολογικά σου, χα, χα, χα
-
Μήπως να καθαριστεί λίγο το θέμα από τα οφ τόπικ ?
Γιατί βλέπουν νέο σχόλιο, αυτοί που περιμένουν και νομίζουν ότι τους αφορά...Δεν έχουν την παροιμιώδη απάθεια αυτού που έχει παραγγείλει τογιότα και ξέρει, ότι όταν το παραλάβει, θα έχουν αλλάξει πρόεδροι, βασιλιάδες και πρωθυπουργοί σε όλο τον κόσμο....
-
Back to the point...
Ξέρει κανείς όνομα πλοίου που έχουν φορτωθεί τα C4 για να το παρακολουθήσουμε? -
Χλωμό αυτό που ζητάς.
-
Υπάρχουν πλέον δεκάδες μελέτες από πολυτεχνεία ακόμα και από δικά μας εγχώρια όπου αναφέρουν πως τα αποτελέσματα των προτύπων μετρησης είναι τελείως πλασματικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα παρά ελαχίστων εξαιρέσεων.
Μάλιστα οι πιο πρόσφατες καταλήγουν χοντρικά στο συμπέρασμα που έγραψα πιο πάνω για την πραγματική διαφορά τους.
-
Μετά από επικοινωνία που είχα με τον αντιπρόσωπο, μου επιβεβαιωσε ότι παραλαμβάνω τέλη του μήνα. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο για όλους όσοι περιμένουν αυτοκίνητο παραγωγής Σεπτεμβρίου.
-
Όνομα πλοίου δεν δίνουν, το ζήτησα κι ο πωλητής γελούσε!
Απλά τους βγάζει ενημέρωση, όταν αλλάζει η "κατάσταση".
Δλδ, εμένα -με παραγγελία 13/8/21- πλέον το αμάξι το βγάζει : "σε λιμάνι εξωτερικού" -
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δλδ, εμένα -με παραγγελία 13/8/21- πλέον το αμάξι το βγάζει : "σε λιμάνι εξωτερικού"Αν ζητούσαμε όνομα καπετάνιου, λες να είχαμε τύχη?
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δλδ, εμένα -με παραγγελία 13/8/21- πλέον το αμάξι το βγάζει : "σε λιμάνι εξωτερικού"https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:9.9/centery:40.7/zoom:6
-
Χα χα , τι τραβάτε και εσείς που περιμένετε το καινούριο αυτοκινητάκι σας , σας ζηλεύω!
Κάντε ένα free trial στο marine traffic για να ξεκλειδώσετε τα πιο ψαγμένα φίλτρα,
επιλέξτε να εμφανίσει μόνο τα vehicles carrier , και με λιμάνι αναχώρησης - προορισμού συγκεκριμένα , δεν μπορεί θα πέσουν στις 2-3 οι πιθανές επιλογές. -
Και μετά βρείτε πότε παίρνουν άδειες οι υπάλληλοι του τελωνείου, να χετε ένα μπούσουλα...
-
4 cargo carriers είναι αυτή τη στιγμή καθ' οδόν από Ισπανία εκ των οποίων κανένα με χαρακτηριστικά vehicle carrier ενώ τα 2 είναι και ανώνυμα χωρίς στοιχεία. Τρέχα γύρευε.
Ένα Cosco France container ship θα μπορούσε ίσως να είναι μία πιθανότητα γιατί έχει πορεία απο Βαλένθια προς Πειραιά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κουβαλήσει αμάξια αυτό.
Τέσπα να χαμε να λέγαμε...ωραίο παιχνίδι πάντως. Βρες το C4.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εδώ οι άλλοι περιμένουν Γιάρις Κρος!!!
-
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
Άστα να πάνε....βέβαια υπάρχουν και οι τυχεροί που το παρέλαβαν (τούμπανο μάλιστα!!) σε 4 μήνες από την παραγγελία!!
-
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Κακό του κεφαλιού τους.
-
Μόλις διάβασα οτι λογω ελειψης ημιαγωγων & ανταλακτικών το εργοστάσιο (Poissy - Γαλλία ) που κατασκευάζει τωρα τα DS3 & MOKKA την επόμενη εβοδομαδα θα λειτουργήσει 2 ημέρες μονο.... Υπάρχει αντίστοιχη προτεραιοποιηση σε όλα τα εργοστασια της Stellantis ανάλογα παραγγελίες και διαθέσιμα parts. Με βλεπω για το Πασχα... Δεν ειναι κάλο πάντως οτι η γραμμή παραγωγής ,ποιοτικού ελέγχου,κλπ.. δεν δουλευει ροϊκά με οτι αυτό συναπάγεται στην ποιότητα!!
-
-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@haralabosg said in CITROEN C4 III mod 2021:
Με βλεπω για το Πασχα...
Ποτέ έδωσες παραγγελία;
Δεν εχω παραγγειλει Citroen, Mokka στις αρχες Ιουνιοu..
-
@haralabosg said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μόλις διάβασα οτι λογω ελειψης ημιαγωγων & ανταλακτικών το εργοστάσιο (Poissy - Γαλλία ) που κατασκευάζει τωρα τα DS3 & MOKKA την επόμενη εβοδομαδα θα λειτουργήσει 2 ημέρες μονο.... Υπάρχει αντίστοιχη προτεραιοποιηση σε όλα τα εργοστασια της Stellantis ανάλογα παραγγελίες και διαθέσιμα parts. Με βλεπω για το Πασχα... Δεν ειναι κάλο πάντως οτι η γραμμή παραγωγής ,ποιοτικού ελέγχου,κλπ.. δεν δουλευει ροϊκά με οτι αυτό συναπάγεται στην ποιότητα....
Δυστιχώς κλεινουν προσωρινα και αλλα εργοστασια αυτη την φορα στην Ισπανια...
-
Απ΄όσους έχουν ενημερωθεί ότι το όχημα έχει παραχθεί, είχε κανείς ενημέρωση για παραλαβή?
CITROEN C4 III mod 2021