-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εντάξει εγώ περιμένω το απλό shine. Από αυτό έχουν αφαιρέσει τίποτα ;
Μόνο τις ρόδες
-
@mastoras78 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μόνο τις ρόδες
Την κάτσαμε. Και έχει και δύσκολο λάστιχο.
-
@mastoras78 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μόνο τις ρόδες
Λιτό, και πετυχημένο!!!!
Χαχαχα
-
Υπάρχει κάποιος με shine pack να μου επιβεβαιώσει εάν τα πεντάλ είναι λαστιχένια ή αλουμινένια?
-
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων στο C4 η ConnectedCam; Όταν το παρέλαβα, ρώτησα τον αντιπρόσωπο και μου είπε όχι, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος αν πράγματι ήξερε ή ήθελε να με ξεφορτωθεί.
-
Απο το λιγο που το εχω ψαξει η απαντηση ειναι μαλλον οχι. Καλα σε αντιπροσωπο δε θα εμπαινα καν στον κοπο να ρωτησω. Ειναι 100% οτι δεν το αναλαμβανουν.
Σε καθε περιπτωση ειναι πολυ μετριων δυνατοτητων αυτη η καμερα και δεν αξιζει. Με τα μισα χρηματα βαζεις κατι πολυ καλυτερο. Εχω βρει στο Ali καποιες που ειναι συμβατες με τη βαση του καθρεφτη αλλα εχουμε αναμονη ακομα και δεν εχω κανει κινηση.
-
υπαρχουν εξαιρετικες και αρκετα φθηνες aftermarket.
εχω βαλει μια της viofo ή καπως ετσι, που εχει και μπρος και πισω καμερες με ταυτοχρονη καταγραφη, ενσωματωμενο gps και wifi και παιρνουν και μεχρι 256gb καρτουλες. εχουν γινει εγκατασταση χωρις να πειραχτει το αμαξι, ακριβως πισω απο τον καθρεπτη και με τα καλωδιακια να τρεχουν μεσα απο τα κουμπωτα πλαστικα στις κολωνες και τον ουρανο. οκ, ρευμα απο ασφαλεια μονο. δεν φαινεται ουτε η καμερα ουτε τιποτε. μονο στο πισω τζαμι αν προσεξεις φαινεται η πισω καμερα.
γενικα δεν ειναι χρηστικο να εχει η καμερα μονο wifi γιατι οι μεγαλες διαδρομες ειναι απειρα gb και δεν εχεις τι να τα κανεις. οποτε αν ειναι σε καρτουλα, την ξεκουμπωνεις και τα παιρνεις στο πισι.
καπου max 200 με μεταφορικα, οτι παρετε να εχει ενσωματωμενο gps.
ειναι καλη φαση μετα απο εκδρομη να εχεις και να θυμασαι χωρις να κανεις τιποτε.... -
Το ψήνω για Viofo a129 duo 2k , το έξτρα καλό με αυτές τις κάμερες είναι το parking mode που μπορεί και καταγράφει διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν όταν έχουμε φύγει απο το αμάξι.
Η συγκεκριμένη έχει και αισθητήρα κίνησης για το βράδυ και αισθητήρα πρόσκρουσης αν σου συμβεί κανένα hit & run , η κάμερα θα έχει φτιάξει φάκελο με μερικά δεύτερα πριν και μετά το συμβάν και τα κάνει αυτόματα φάκελο! Αυτό προϋποθέτει το hardwire kit με +15ε και ρεύμα απο μπαταρία αν η ασφαλειοθήκη σου δεν έχει κάποια ασφάλεια που να έχει και ρεύμα με το αυτοκίνητο κλειδωμένο ! -
@yem said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το ψήνω για Viofo a129 duo 2k , το έξτρα καλό με αυτές τις κάμερες είναι το parking mode που μπορεί και καταγράφει διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν όταν έχουμε φύγει απο το αμάξι.
Η συγκεκριμένη έχει και αισθητήρα κίνησης για το βράδυ και αισθητήρα πρόσκρουσης αν σου συμβεί κανένα hit & run , η κάμερα θα έχει φτιάξει φάκελο με μερικά δεύτερα πριν και μετά το συμβάν και τα κάνει αυτόματα φάκελο! Αυτό προϋποθέτει το hardwire kit με +15ε και ρεύμα απο μπαταρία αν η ασφαλειοθήκη σου δεν έχει κάποια ασφάλεια που να έχει και ρεύμα με το αυτοκίνητο κλειδωμένο !Μου αρέσει που στην 129η σελίδα του θέματος, η κάμερα που προτείνεις είναι η α129...
-
@antoniokon said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μου αρέσει που στην 129η σελίδα του θέματος, η κάμερα που προτείνεις είναι η α129...
αχαχ όντως !!!! Ο γάτος την ανέφερε όμως πρώτος !
-
@antoniokon said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μου αρέσει που στην 129η σελίδα του θέματος, η κάμερα που προτείνεις είναι η α129...
αχαχ όντως !!!! Ο γάτος την ανέφερε όμως πρώτος !
https://www.ebay.de/itm/185373808327?epid=28054040219&hash=item2b2923d6c7:g:0dYAAOSwblJiTJH-
αυτηνα εχω.... προυσχη.... να εχει μαζι το gps -
To gps μας βοηθά σε περίπτωση κλοπής? Ή μας βγάζει και σε χάρτη το δρομολόγιο που είχαμε κάνει?
-
To gps μας βοηθά σε περίπτωση κλοπής? Ή μας βγάζει και σε χάρτη το δρομολόγιο που είχαμε κάνει?
-
Τέλειο , φάκελος όλη η εκδρομή και στα αρχεία ! ! !
-
Έχετε να προτείνετε μαγαζί έμπιστο στην Αθήνα για να τοποθετήσω μπροστινούς αισθητήρες παρκαρίσματος ;
-
Ούτε να ξενομαμησεις δεν θα μπορείς.......
-
@teo-mak said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ούτε να ξενομαμησεις δεν θα μπορείς.......
Τώρα δεν μπορείς!!! Χρόνια τώρα ξερουν με ακρίβεια μισού μέτρου που είσαι!
Άντε να κάνουν λάθος τον αριθμό δωματίου!Κατά τα άλλα τέτοιες εφαρμογές βοηθάνε να σχεδιάσεις αποδράσεις από την καθημερινότητα
-
@nickthetrib said in CITROEN C4 III mod 2021:
Χρόνια τώρα ξερουν με ακρίβεια μισού μέτρου που είσαι!
Μόνον οι Αρχές όμως κι αυτό με ένταλμα. Αν θες να είσαι σίγουρος, δεν παίρνεις κινητό μαζί σου και φυσικά δεν πληρώνεις πουθενά με κάρτα. Μόνον τις κάμερες έχεις να φοβάσαι...
-
Έχω παραγγείλει 1η εβδομάδα Αυγούστου. Σήμερα μου είπε 6/9ου προβλεπόμενη ημερομηνία κατασκευής. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία παράδοση σε παραγγελίες Αυγούστου……;
-
Έχω παραγγείλει 1η εβδομάδα Αυγούστου. Σήμερα μου είπε 6/9ου προβλεπόμενη ημερομηνία κατασκευής. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία παράδοση σε παραγγελίες Αυγούστου……;
Για παραγγελία Σεπτεμβρίου, 6/9 έχω κι εγώ ημερομηνία παραγωγής με μικρή πιθανότητα να αλλάξει (όχι ότι το εγγυάται κάποιος πλέον).
CITROEN C4 III mod 2021