-
Περαστικά μας...
Αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι πως οι χρόνοι παράδοσης στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με τους αντίστοιχους στο εξωτερικό. -
Όπως όλα....
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχω παραγγείλει 1η εβδομάδα Αυγούστου. Σήμερα μου είπε 6/9ου προβλεπόμενη ημερομηνία κατασκευής. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία παράδοση σε παραγγελίες Αυγούστου……;
Έχω παραγγείλει 13/8/2021 , χθες πήρα τηλέφωνο και με είπε δεν έχει αλλάξει κάτι : 28/6/2022 ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγωγής.
Ελπίζω κάποιο λάθος να κάνει ο δικός σου...εκτός κι αν έχεις παραγγείλει κάτι "περίεργο" με κάποιο εξτρά π.χ. -
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχω παραγγείλει 1η εβδομάδα Αυγούστου. Σήμερα μου είπε 6/9ου προβλεπόμενη ημερομηνία κατασκευής. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία παράδοση σε παραγγελίες Αυγούστου……;
Έχω παραγγείλει 13/8/2021 , χθες πήρα τηλέφωνο και με είπε δεν έχει αλλάξει κάτι : 28/6/2022 ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγωγής.
Ελπίζω κάποιο λάθος να κάνει ο δικός σου...εκτός κι αν έχεις παραγγείλει κάτι "περίεργο" με κάποιο εξτρά π.χ.Περίμενε να δεις ποτέ θα παραλάβεις, γιατί η ημερομηνία παραγωγής μέχρι την ημερομηνία παραλαβής μπορεί να επιμηκυνθεί .... Δλδ μπορεί να σου λένε , χωρίς να το ξέρω ή να το εύχομαι, ότι ολοκληρώνεται η παραγωγή για να δείχνουν μια εξέλιξη και στην συνέχεια να επικαλεστούν άλλες καθυστερήσεις στον βωμό και με τον φόβο μην προβεί ο πελάτης σε ακύρωση λόγω των +10 μηνών αναμονής. Δλδ με το 28/6 τέλος παραγωγής θεωρητικά κάνεις ακόμα μια υπομονή μέχρι τον Αύγουστο για παραλαβή , τον Αύγουστο παχειες οι μύγες καλό Σεπτέμβρη! Ενώ αν σου πουν τώρα ότι θα μπει παραγωγή τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου μπορεί και να χάσεις την υπομονή σου...
-
Καλό είναι να λέμε τα specs της παραγγελίας μπας και ανακαλύψουμε κάποιο patern.
1.5d EAT8 Shine pack Elixir Red
+- Σύστημα Hi-Fi
- Εσωτερικό Ambiance Metrpolitan Blue
- Highway Driver Assist
- Πανοραμική οροφή
Παραγγελία 20/12/21, εκτιμώμενος ΜΗΝΑΣ παραγωγής --> 9ος/22
Η εκτίμηση είναι απευθείας από την εισαγωγική και όχι από τον αντιπρόσωπο (αν και συμφωνεί κι αυτός).
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Η εκτίμηση είναι απευθείας από την εισαγωγική και όχι από τον αντιπρόσωπο (αν και συμφωνεί κι αυτός).
Σε επικοινωνία που είχα παλαιότερα με την εισαγωγική, μου ανέφεραν ότι κι αυτοί το σύστημα του αντιπρόσωπου βλέπουν και με συμβούλεψαν να μιλήσω μαζί τους.
-
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σε επικοινωνία που είχα παλαιότερα με την εισαγωγική, μου ανέφεραν ότι κι αυτοί το σύστημα του αντιπρόσωπου βλέπουν και με συμβούλεψαν να μιλήσω μαζί τους.
Καλά προφανώς όλοι το ίδιο σύστημα βλέπουν απλά είναι σύνηθες να μη μπαινουν καν στον κόπο να τσεκάρουν. Εγώ το ανέφερα γιατί πήρα όντως πληροφορία από μέσα από την Aiglon.
-
@tkin73 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ελπίζω κάποιο λάθος να κάνει ο δικός σου...εκτός κι αν έχεις παραγγείλει κάτι "περίεργο" με κάποιο εξτρά π.χ.Περίμενε να δεις ποτέ θα παραλάβεις, γιατί η ημερομηνία παραγωγής μέχρι την ημερομηνία παραλαβής μπορεί να επιμηκυνθεί .... Δλδ μπορεί να σου λένε , χωρίς να το ξέρω ή να το εύχομαι, ότι ολοκληρώνεται η παραγωγή για να δείχνουν μια εξέλιξη και στην συνέχεια να επικαλεστούν άλλες καθυστερήσεις στον βωμό και με τον φόβο μην προβεί ο πελάτης σε ακύρωση λόγω των +10 μηνών αναμονής. Δλδ με το 28/6 τέλος παραγωγής θεωρητικά κάνεις ακόμα μια υπομονή μέχρι τον Αύγουστο για παραλαβή , τον Αύγουστο παχειες οι μύγες καλό Σεπτέμβρη! Ενώ αν σου πουν τώρα ότι θα μπει παραγωγή τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου μπορεί και να χάσεις την υπομονή σου...
Επειδή δουλεύω σε εταιρεία που ασχολείται -μέσα σε όλα- και με εισαγωγές από Ισπανία , σε λέω ότι τα πλοία από Valencia που ξέρω σίγουρα , κάνουν 30-40 ημέρες να φτάσουν Θεσσαλονίκη. Αυτό ξέρω εγώ λόγω δουλειάς. Άρα πάμε Αύγουστο να έρθει Ελλάδα, Σεπτέμβριο να βάλω το κλειδί στη μίζα...Αρκεί να βγει όντως από την παραγωγή στις 28/6 που λένε...
-
Επειδή δουλεύω σε εταιρεία που ασχολείται -μέσα σε όλα- και με εισαγωγές από Ισπανία , σε λέω ότι τα πλοία από Valencia που ξέρω σίγουρα , κάνουν 30-40 ημέρες να φτάσουν Θεσσαλονίκη. Αυτό ξέρω εγώ λόγω δουλειάς. Άρα πάμε Αύγουστο να έρθει Ελλάδα, Σεπτέμβριο να βάλω το κλειδί στη μίζα...Αρκεί να βγει όντως από την παραγωγή στις 28/6 που λένε...
Δε νομίζω να ξεφορτώσει Σαλόνικα το πλοίο. Πειραιά θα ξεφορτώσει κι από εκεί θα φύγει με νταλίκα για πάνω.
-
Δε νομίζω να ξεφορτώσει Σαλόνικα το πλοίο. Πειραιά θα ξεφορτώσει κι από εκεί θα φύγει με νταλίκα για πάνω.
Ναι, εννοείται πρώτα από Πειραιά περνάει και πιθανότατα να ξεφορτώνει τα πάντα εκεί όπως λες. Εγώ είπα το παράδειγμα που ξέρω σίγουρα , έτσι για να έχουμε μια ένδειξη για τον χρόνο που απαιτείται.
13/8/21 - 13/8/22 : θα πάω να πάρω μια τουλούμπα μεγάλη , παχουλή, και θα βάλω ένα κεράκι πάνω με το νούμερο "1" , να κάνουμε γενέθλια της παραγγελίας με τον αντιπρόσωπο!!! -
13/8/21 - 13/8/22 : θα πάω να πάρω μια τουλούμπα μεγάλη , παχουλή, και θα βάλω ένα κεράκι πάνω με το νούμερο "1" , να κάνουμε γενέθλια της παραγγελίας με τον αντιπρόσωπο!!!
Αν το κάνουμε αυτό όλοι θα τους καλομάθουμε και θα καθυστερούν τις παραγγελίες επίτηδες!
-
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
13/8/21 - 13/8/22 : θα πάω να πάρω μια τουλούμπα μεγάλη , παχουλή, και θα βάλω ένα κεράκι πάνω με το νούμερο "1" , να κάνουμε γενέθλια της παραγγελίας με τον αντιπρόσωπο!!!
Αν το κάνουμε αυτό όλοι θα τους καλομάθουμε και θα καθυστερούν τις παραγγελίες επίτηδες!
...αν τους αρέσει τόσο η τουλούμπα!!!
-
Μακάρι όσοι έχετε παραγγείλει diesel να παραλάβετε ! Στο club του 2008 πήραν τηλέφωνο πολλούς για ακύρωση παραγγελίας και τους παρότρυναν να να πάνε σε diesel at8 σε καινούρια παραγγελία με καινούρια τιμή και καινούρια ημερομηνία παράδοσης . Να έχεις βάλει παραγγελία από Νοέμβριο -Δεκέμβριο και να στην παίζουν έτσι άσχημα !
-
Καλά αν συμβεί κάτι τέτοιο να ετοιμάζονται για υπερωρίες τα νομικά τους τμήματα. Θα τους τρέχω μέχρι να σβήσει ο ήλιος...
-
@yem said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μακάρι όσοι έχετε παραγγείλει diesel να παραλάβετε ! Στο club του 2008 πήραν τηλέφωνο πολλούς για ακύρωση παραγγελίας και τους παρότρυναν να να πάνε σε diesel at8 σε καινούρια παραγγελία με καινούρια τιμή και καινούρια ημερομηνία παράδοσης . Να έχεις βάλει παραγγελία από Νοέμβριο -Δεκέμβριο και να στην παίζουν έτσι άσχημα !
Εννοείς είχαν παραγγείλει χειροκίνητο και τους είπαν να αλλάξουν σε αυτόματο? Εαν ναι, τότε καλά έκαναν...είναι μια αηδία και μισή το χειροκίνητο, ειδικά σε τέτοια αμάξια!
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@yem said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εννοείς είχαν παραγγείλει χειροκίνητο και τους είπαν να αλλάξουν σε αυτόματο? Εαν ναι, τότε καλά έκαναν...είναι μια αηδία και μισή το χειροκίνητο, ειδικά σε τέτοια αμάξια!
Δλδ καλά έκαναν και άφησαν τον κόσμο να περιμένει τόσο καιρό για ένα αμάξι που οι ίδιοι αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους ότι το θέλουν χειροκίνητο και τους είπαν τώρα άκυρο?
Συγνώμη αλλά τα εννοείς αυτά που γράφεις?
Μόνο για Toyota και CVT μπορούν να γίνουν φυσιολογικές συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ? -
Δεν έχεις δει διαφορά τιμής περσινού χειροκίνητου και τωρινού αυτόματου, γι'αυτό το λες.
-
@tsofras said in CITROEN C4 III mod 2021:
Συγνώμη αλλά τα εννοείς αυτά που γράφεις?
Ειρωνεία λέγεται....και δέχομαι ότι έχω ιδιαίτερο χιούμορ και όσοι δεν με ξέρουν μπορεί να μην το καταλάβουν.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι τραγικό το 2008 με κουτάλα...αυτό είναι γεγονός, δεν αλλάζει.
Όσο για τα Τογιότα εε τι να κάνουμε...στην εποχή μου ζούμε είναι hot item και τα καλύτερα και πιο vfm.
-
Ναι ο Φάνης έχει δύο δεξιά πόδια για αυτό δεν οδηγεί αυτοκίνητα με συμπλέκτη. Γενικά για να πάει αριστερά ο Φάνης στρίβει δύο φορές δεξιά.
Δεν είναι θέμα χιούμορ, δύο δεξιά πόδια έχει ο άνθρωπος.
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ναι ο Φάνης έχει δύο δεξιά πόδια για αυτό δεν οδηγεί αυτοκίνητα με συμπλέκτη. Γενικά για να πάει αριστερά ο Φάνης στρίβει δύο φορές δεξιά.
Δεν είναι θέμα χιούμορ, δύο δεξιά πόδια έχει ο άνθρωπος.
Εξυπνάδες!?!!? Και ο μέγιστος LJK το ίδιο έλεγε με εμένα...εαν ο Θεό ήθελε να οδηγούμε συμπλέκτη θα μας έδινε 3 πόδια. Μας έδωσε 2: γκάζι - φρένο. Απλά πράγματα.
Τώρα να έχει το avant guard μέσα έξω 2008 με την γκουμούτσα στην μέση έεε είναι κάπως....γνώμη μου! Το κατάλαβαν και οι ίδιοι και το έκοψαν.
CITROEN C4 III mod 2021