-
@DLOUK93 έχω μπερδευτεί.
Η διαφορά ανάμεσα στη SHINE που παρήγγηλες (και τα χαρακτηριστικά της αναγράφονται στο δελτίο παραγγελίας) και σε αυτό που παρέλαβες, είναι μόνο τα 3 (διακοσμητικά) χαρακτηριστικά που ανέφερες; Έχει για παράδειγμα:
Εσωτερικός καθρέπτης ηλεκτροχρωμίου
High Beam Assist: Αυτόματη εναλλαγή μεσαίας/μεγάλης σκάλας φώτων
Connect Navigation: Ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 10″, Σύστημα Connected Navigation, Bluetooth και 6 ηχεία
Έγχρωμο σύστημα Head Up Display
Κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
κτλ;
Γιατί αν τα περιλαμβάνει, είναι λάθος η τοποθέτησή σου ότι πήρες λάθος έκδοση! Πήρες τη σωστή έκδοση αλλά με ελλείψεις (οι οποίες τελευταία είναι συνήθεις...).
Άρα, κοίτα να διορθώσεις ότι μπορείς:- Να δεχτείς να σου περάσουν μεμβράνες. Από τις καλές με προστασία και για την ακτινβολία που δεν την παρέχουν τα φιμέ τζάμια. Και μάλιστα να παζαρέψεις για να σου τις περάσουν σε όλα τα παράθυρα και το παρ μπρίζ σε μία καλή τιμή. Δεν είναι παράνομο!!! Απλώς οι μπροστινές δεν θα είναι τόσο σκούρες αλλά τη δουλεία τους θα την κάνουν.
- Τα διακοσμητικά στους προβολείς ομίχλης και στα πλάγια μπορούν να έρθουν και σαν ανταλλακτικό. Να το παραγγείλουν και να το χρεωθούν αυτοί. Φαντάζομαι το ίδιο μπορεί να γίνει και για τα διακοσμητικά χρωμίου...
Κάνε ένα σκληρό παζάρι και ότι κερδίσεις. Μετά ηρέμισε και απόλαυσε το νέο σου αυτοκίνητο
-
-
Εδώ διαβάζαμε στο Kuga έκοψαν τους πολλαπλούς χωρίς να ενημερώσουν...δεν ξέρω αν φέρουν την ίδια βαρύτητα κάποια διακοσμητικά..
-
@dublin said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εδώ διαβάζαμε στο Kuga έκοψαν τους πολλαπλούς χωρίς να ενημερώσουν...
Φυσικά και ενημέρωσαν με προϊοντική εγκύκλιο όλους τους εμπόρους. Τώρα το τι έκανε ο κάθε έμπορος, είναι άλλο θέμα...ομως ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει όλους τους πελάτες του.
Για όλες τις αλλαγές η FMH ενημέρωνε τους εμπόρους με προϊόντικές εγκυκλίους.
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εδώ διαβάζαμε στο Kuga έκοψαν τους πολλαπλούς χωρίς να ενημερώσουν...
Φυσικά και ενημέρωσαν με προϊοντική εγκύκλιο όλους τους εμπόρους. Τώρα το τι έκανε ο κάθε έμπορος, είναι άλλο θέμα...ομως ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει όλους τους πελάτες του.
Για όλες τις αλλαγές η FMH ενημέρωνε τους εμπόρους με προϊόντικές ε
Θυμάμαι συγκεκριμένη περίπτωση από το νήμα εδώ, όταν ήρθε του είπαν απλά αν δεν θέλει να μην παραλάβει. Δεν μπορεί να μην θυμάσαι την περίπτωση.
-
Θυμάμαι συγκεκριμένη περίπτωση από το νήμα εδώ, όταν ήρθε του είπαν απλά αν δεν θέλει να μην παραλάβει. Δεν μπορεί να μην θυμάσαι την περίπτωση.
Το θυμάμαι....αλλά αυτό είναι γιατί ο έμπορος είναι απατεώνας ή κουτοπόνηρος. Εγώ έγραψα ως απάντηση ότι "αλλαξε η ανάρτηση και δεν ενημέρωσε η Φορντ" και είπα ότι ενημέρωσε και μάλιστα αρκετά πριν αλλάξει (έλεγε για ποια παραγωγή και μετά αφορά η αλλαγή) και επίσης έλεγε να ενημερώσει τους πελάτες ο κάθε έμπορος.
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το θυμάμαι....αλλά αυτό είναι γιατί ο έμπορος είναι απατεώνας ή κουτοπόνηρος. Εγώ έγραψα ως απάντηση ότι "αλλαξε η ανάρτηση και δεν ενημέρωσε η Φορντ" και είπα ότι ενημέρωσε και μάλιστα αρκετά πριν αλλάξει (έλεγε για ποια παραγωγή και μετά αφορά η αλλαγή) και επίσης έλεγε να ενημερώσει τους πελάτες ο κάθε έμπορος.
Απλά το βρήκα πολύ τραγικό τότε αυτό, αν θυμάσαι ήταν που έκοβε ότι μπορούσε τότε η Ford ανά παραλαβή (ντουλαπάκι στο Focus, πλαστικά, ασύρματους φορτιστές, καλλωπιστικά στοιχεία, αυτόματους καθρέπτες, το είχε πάει σερί για κάνα χρόνο, μετά απλά σταμάτησε να πουλάει τα περισσότερα!), Φυσικά δεν δικαιολογώ κανέναν έμπορo, μαζί μας είμαι!
Και τώρα ο άνθρωπος πρέπει να προσέξει αν λείπει κάτι σημαντικό από τον εξοπλισμό (αναφέρθηκαν σε παραπάνω email και πολύ σωστά). Τα σημαντικά δεν είναι 2 πλαστικά καθρέπτη ή 2 μεμβράνες (που βέβαια είναι το τζάμι έτσι στην από πάνω έκδοση, όχι απλώς 2 μεμβράνες), αλλά π.χ αν δεν έχει ηλεκτροχρωματικους, τότε είναι απίστευτα σημαντική (και κοστοβορα) παράλειψη, και ότι άλλο αναφέρθηκε, γιατί από Feel Plus σε Shine έχει σημαντικές και ουσιαστικές διαφορές.
Από όσο είδα πάντως και με την επικοινωνία μου με Peugeot, πάνε όλα στον έμπορο που παρέλαβες, δεν θα βρεις άκρη από ψηλότερα, αφού με τον έμπορο έχουν πολύ μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη συνεργασία παρά έναν μεμονωμένο πελάτη.
Γενικά από τη συμπεριφορά όλων όλα τα χρόνια και από τις εμπειρίες μου, Citroen είναι αρκετά ανθρώπινοι και ειδικά Ωμέγα πιστεύω μπορεί να είναι και η κορυφαία στην Ελλάδα ανεξαρτήτου μάρκας..
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Αν δεν τους πιέσει ο αντιπρόσωπος Ελλάδος, μόνο δικαστικά θα βγάλεις άκρη. Ίσως να βοηθούσε και ο συνήγορος του καταναλωτή. Δεν σου λύνει το πρόβλημα, αλλά το πιο ουσιαστικό είναι να μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι τα γεγονότα, ώστε να μην την πατήσουν. Έρχεται η στιγμή που οι κακές εμπορικές πρακτικές (ξε)πληρώνονται.
-
@dlouk93 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@DLOUK93 έχω μπερδευτεί.
Η διαφορά ανάμεσα στη SHINE που παρήγγηλες (και τα χαρακτηριστικά της αναγράφονται στο δελτίο παραγγελίας) και σε αυτό που παρέλαβες, είναι μόνο τα 3 (διακοσμητικά) χαρακτηριστικά που ανέφερες; Έχει για παράδειγμα:
Connect Navigation: Ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 10″, Σύστημα Connected Navigation, Bluetooth και 6 ηχεία
κτλ;
Γιατί αν τα περιλαμβάνει, είναι λάθος η τοποθέτησή σου ότι πήρες λάθος έκδοση! Πήρες τη σωστή έκδοση αλλά με ελλείψεις (οι οποίες τελευταία είναι συνήθεις...).
Άρα, κοίτα να διορθώσεις ότι μπορείς:- Να δεχτείς να σου περάσουν μεμβράνες. Από τις καλές με προστασία και για την ακτινβολία που δεν την παρέχουν τα φιμέ τζάμια. Και μάλιστα να παζαρέψεις για να σου τις περάσουν σε όλα τα παράθυρα και το παρ μπρίζ σε μία καλή τιμή. Δεν είναι παράνομο!!! Απλώς οι μπροστινές δεν θα είναι τόσο σκούρες αλλά τη δουλεία τους θα την κάνουν.
- Τα διακοσμητικά στους προβολείς ομίχλης και στα πλάγια μπορούν να έρθουν και σαν ανταλλακτικό. Να το παραγγείλουν και να το χρεωθούν αυτοί. Φαντάζομαι το ίδιο μπορεί να γίνει και για τα διακοσμητικά χρωμίου...
Κάνε ένα σκληρό παζάρι και ότι κερδίσεις. Μετά ηρέμισε και απόλαυσε το νέο σου αυτοκίνητο :blush
καλημερα και πάλι στο site τουσ ειδα οτι έχουν κανει καποιες αναβαθμισεις στον εξοπλισμο του feel pack που ειναι πιο κοντα στον εξοπλισμο του shine που παρηγγειλα απλα δεν εχει τα παραπανω που αναφέρω , βέβαια επειδη εχω εποικοινωνησει με τον Χανιαδακη και με την citroen και με την aiglon με email απο την πρωτη μερα με εμαιλ δεν εχω παρει καμμια απαντηση,,,,,,,, σε τηλ/κη επικοινωνια με τον πωλητη τολμω να πω οτι αφου πηραν τα λεφτα και μετα η απαντηση του ηταν μην μας πρηζεις κανε οτι νομιζεις
Όπως σου είπε κι andreas72,μήπως είναι όντως η shine απλά με λιγότερο μόνο αισθητικό εξοπλισμό; Δηλ. μια shine με ελλείψεις κι όχι feel pack αναβαθμισμένη; Mήπως γι αυτό κι η αντιπροσωπεία κρατά τέτοια στάση,επειδή είναι νομικά καλυμμένη;
Εννοείται,δες τι μπορείς να διεκδικήσεις,αλλά σιγουρέψου πρώτα για την έκδοση που σου έδωσαν.
-
@DLOUK93 έχω μπερδευτεί.
κτλ;
Κάνε ένα σκληρό παζάρι και ότι κερδίσεις. Μετά ηρέμισε και απόλαυσε το νέο σου αυτοκίνητο :blush
καλημερα και πάλι στο site τουσ ειδα οτι έχουν κανει καποιες αναβαθμισεις στον εξοπλισμο του feel pack που ειναι πιο κοντα στον εξοπλισμο του shine που παρηγγειλα απλα δεν εχει τα παραπανω που αναφέρω , βέβαια επειδη εχω εποικοινωνησει με τον Χανιαδακη και με την citroen και με την aiglon με email απο την πρωτη μερα με εμαιλ δεν εχω παρει καμμια απαντηση,,,,,,,, σε τηλ/κη επικοινωνια με τον πωλητη τολμω να πω οτι αφου πηραν τα λεφτα και μετα η απαντηση του ηταν μην μας πρηζεις κανε οτι νομιζεις
Μπορώ να ρωτήσω; Όταν πήγες να παραλάβεις υπέγραψες πρώτα και μετά ελεγξες το τι παραλαμβάνεις;
-
This post is deleted! -
Επίσης μέγα φάουλ η ασφάλεια σε αντιπροσωπεία. Λένε ένα παραμύθι όταν το αμάξι είναι με χρηματοδότηση ότι υπάρχει υποχρέωση για τουλάχιστον ένα 6μηνο να γίνει σ' αυτούς και τη συνεργαζόμενη ασφαλιστική το ασφαλιστήριο. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς δε μπορεί με κανένα τρόπο να σε υποχρεώσει αλλά πολλοί τσιμπάνε.
Για την ιστόρια με 550€ θα ασφαλίσω με ΕΤΗΣΙΑ φουλ μικτή αμάξι με ασφαλιζόμενο 39500€.
-
This post is deleted! -
Πάγια τακτική να μην βάζουν καύσιμο…καμία μα καμία αντιπροσωπεία δεν παραδίδει αυτοκίνητο με πάνω από 3-4 λίτρα μέσα. Πρόσεξε και το άλλο, μην στο έχουν δώσει με παραφουσκωμένα λάστιχα. Μου έχει τύχει σε αμάξι να έχει 44 αντί για 30 και μόλις πατούσα γαριδάκι στο δρόμο το καταλάβαινα.
-
Σιγα μην βαλουν καυσιμο. Οτι εχει μεσα απο το εργοστασιο. Καραγκιοζιλικια
Για 5€. να παθουν ζημια οι αντλιες καυσιμου (η υψηλης ειδικα ειναι ευαισθητη στο να μεινει απο καυσιμο)
Βαλτε 5€ παραπανω και χρεωστε μας ρε γυφτοι -
@groover1972 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@DLOUK93 έχω μπερδευτεί.
κτλ;
Μπορώ να ρωτήσω; Όταν πήγες να παραλάβεις υπέγραψες πρώτα και μετά ελεγξες το τι παραλαμβάνεις;
δηστυχως ετσι εφυγα απο την δουλεια και πήγα να παραλαβω δεν πηγε το μυαλο μου στο πονηρο ο πωλητης ηταν εξυπηρετικος κλπκλπ κλπ , αφου τελειωσαμε τα γραφειοκρατικα πηγαμε στο συνεργειο. Ηταν αν ξέρεις απο χανιαδακη σε σκοτεινο σημειο μολις κατεβεις απο την εκθεση το συνεργειο, με την πρωτη ματια δεν προσεξα τις διαφορες. Μπηκαμε μεσα αρχισε να μου δειχνει τις λητουργιες κλπ και οταν το βγαλαμε εξω και βγηκα απο την θεση του συνοδηγου τοτε ειδα τις διαφορες. Κλασικοι απατεωνες , δικαιολογια οτι εχουν κοπει απο το εργοστασιο κλπ. Να μην συζητησω οτι δεν ειχε καθολου καυσιμο.... ισα που εδτασα στο βενζιναδικο.
Σε καταλαβαίνω αλλά όταν παρέλαβα το δικό μου, κάθισα 1 ώρα και το έλεγξα πριν υπογράψω. Γενικά πριν βάλουμε υπογραφή ελέγχουμε τα πάντα, δεν εμπιστευόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ...
-
στο site τουσ ειδα οτι έχουν κανει καποιες αναβαθμισεις στον εξοπλισμο του feel pack που ειναι πιο κοντα στον εξοπλισμο του shine που παρηγγειλα απλα δεν εχει τα παραπανω που αναφέρω
Μου φαίνεται λίγο δύσκολο η διαφορά μεταξύ μιας έκδοσης και μιας άλλης να είναι μόνο τρία διακοσμητικά στοιχεία.
Έχεις ελέγξει ότι όλα όσα αναφέρονται στην έκδοση Shine υπάρχουν στο αυτοκίνητο;Επίσης είναι αρκετά περίεργο που το αυτοκίνητο ήρθε σχεδόν 2-3 μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία που σου είπε ο πωλητής (Φεβρουάριο 2023). Ακόμη και στα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα στις παραδώσεις, ήταν σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο.
-
Αυτό του το έχω πει από την αρχή, ότι δεν είναι feel pack, είναι shine με 3 ελλείψεις, αλλά τα έχει πάρει, δεν τον αδικώ για αυτό, γιατί περίμενε πολύ καιρό, αλλά και η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας είναι απαράδεκτη.
CITROEN C4 III mod 2021