@johan7 said in Opel Mokka 2021:
Ναι,υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποιησης του parking mode. Γενικά προβλέπεται από τον κατασκευαστή για τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω αναφέρεται στη σελίδα 122 στο εγχειρίδιο (αν και η διαδικασία είναι λίγο περίπλοκη, το έχουν αναφέρει και σε ξένα forums).
Τώρα για την επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης, εγώ την είχα βάλει σαν extra στην παραγγελία αλλά με ειδοποίησαν ότι έχουν παραλάβει τα mokka χωρίς αυτό το extra γιατί πολύ απλά δε θα έρχονταν ποτέ τα αυτοκίνητα με την έλλειψη ημιαγωγών. Θα έπρεπε να περιμένω άλλους 2-3 μήνες πέραν του γνωστού 6μηνου. Έτσι και το έκοψαν για εκείνη την παρτίδα. Μου πιστωθηκε το ποσό της αξίας του αξεσουάρ στον τραπεζικό λογαριασμό μιας και είχα κάνει ήδη εξόφληση. Τους είπα οκ μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Ο default χώρος πάντως για την τοποθέτηση του κινητού (χωρίς την επαγωγική επιφάνεια) δε χωράει κινητό μεγαλύτερο από 158 cm σε flat θέση. Εγώ έχω το oneplus 9pro (163cm) και απλά το πετάω εκεί μέσα και κάθεται όπως να ναι. Δε νομίζω πάντως με τη διαρρύθμιση που έχει εκεί ο χώρος ότι θα υπήρχε περισσότερο room για κινητό με την πλάκα της επαγωγικής ενσωματωμένη. Μπορεί να την είχα και να μην ακουμπούσε το κινητό μου να φορτίσει.
Απλώς ήταν η πρώτη μου αγορά αυτοκινήτου και λέω δε γα@#&ται,θα το πάρω full extra να το χαρώ και κάπως έτσι μπήκε και το extra της επαγωγικής χωρίς να το χρειάζομαι στην ουσία . Εν τέλει πιστεύω καλύτερα που ήρθε χωρίς αυτό. Πήγαν τα χρήματα για πλατοκαθισματα, πατάκια rubber και ρεζέρβα ανάγκης.
Θα προσπαθήσω πάντως φτάνοντας στα 1500km να δώσω καταναλώσεις από δύο γεμίσματα σε συγκεκριμένες διαδρομές στο forum για όποιον τον ενδιαφέρει.
Καλές γιορτές σε όλους με ασφάλεια.
Χαρείτε τα αυτοκίνητα που ο καθένας έχει επιλέξει χωρίς ντε και καλά ότι έχει κάνει καλύτερη επιλογή από κάποιον άλλον. Ο καθένας επιλέγει με τα δικά του θέλω και το δικό του βάθος τσέπης. Λιγότερη γκρίνια περισσότερες πληροφορίες για το νέο έτος σε όλα τα threads!!
Ευχαριστώ για την απόκριση.
Όσον αφορά την επαγωγική φόρτιση το δοκίμασα σε MOKKA e και χωράει ακριβώς το Samsung note 10+ και το Samsung note 8 με τις θήκες τους, προς πληροφόρηση οποίου ενδιαφέρεται.
Η ρεζέρβα που πήρες έχει ίδια διάσταση ζάντας με τις υπόλοιπες τέσσερις ρόδες.;
Περιμένω το MOKKA ultimate με 18’’ ζάντες και αναρωτιέμαι για τη διάσταση της ρεζέρβας, όπως και το κόστος της.