Ναι,υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποιησης του parking mode. Γενικά προβλέπεται από τον κατασκευαστή για τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω αναφέρεται στη σελίδα 122 στο εγχειρίδιο (αν και η διαδικασία είναι λίγο περίπλοκη, το έχουν αναφέρει και σε ξένα forums).
Τώρα για την επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης, εγώ την είχα βάλει σαν extra στην παραγγελία αλλά με ειδοποίησαν ότι έχουν παραλάβει τα mokka χωρίς αυτό το extra γιατί πολύ απλά δε θα έρχονταν ποτέ τα αυτοκίνητα με την έλλειψη ημιαγωγών. Θα έπρεπε να περιμένω άλλους 2-3 μήνες πέραν του γνωστού 6μηνου. Έτσι και το έκοψαν για εκείνη την παρτίδα. Μου πιστωθηκε το ποσό της αξίας του αξεσουάρ στον τραπεζικό λογαριασμό μιας και είχα κάνει ήδη εξόφληση. Τους είπα οκ μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Ο default χώρος πάντως για την τοποθέτηση του κινητού (χωρίς την επαγωγική επιφάνεια) δε χωράει κινητό μεγαλύτερο από 158 cm σε flat θέση. Εγώ έχω το oneplus 9pro (163cm) και απλά το πετάω εκεί μέσα και κάθεται όπως να ναι. Δε νομίζω πάντως με τη διαρρύθμιση που έχει εκεί ο χώρος ότι θα υπήρχε περισσότερο room για κινητό με την πλάκα της επαγωγικής ενσωματωμένη. Μπορεί να την είχα και να μην ακουμπούσε το κινητό μου να φορτίσει.
Απλώς ήταν η πρώτη μου αγορά αυτοκινήτου και λέω δε γα@#&ται,θα το πάρω full extra να το χαρώ και κάπως έτσι μπήκε και το extra της επαγωγικής χωρίς να το χρειάζομαι στην ουσία . Εν τέλει πιστεύω καλύτερα που ήρθε χωρίς αυτό. Πήγαν τα χρήματα για πλατοκαθισματα, πατάκια rubber και ρεζέρβα ανάγκης.
Θα προσπαθήσω πάντως φτάνοντας στα 1500km να δώσω καταναλώσεις από δύο γεμίσματα σε συγκεκριμένες διαδρομές στο forum για όποιον τον ενδιαφέρει.
Καλές γιορτές σε όλους με ασφάλεια.
Χαρείτε τα αυτοκίνητα που ο καθένας έχει επιλέξει χωρίς ντε και καλά ότι έχει κάνει καλύτερη επιλογή από κάποιον άλλον. Ο καθένας επιλέγει με τα δικά του θέλω και το δικό του βάθος τσέπης. Λιγότερη γκρίνια περισσότερες πληροφορίες για το νέο έτος σε όλα τα threads!!
Best posts made by johan7
-
RE: Opel Mokka 2021
Latest posts made by johan7
-
Εγώ πάντως με τον κινητήρα 1.2 βενζίνη και το αυτόματο 130 δεν έχω παράπονο σχεδόν σε τίποτα. Έχει ο 1.5 ντιζελ του ομίλου πρόβλημα εκτός των κοινών ασθενειών που έχουν τα καινούργια πετρέλαια σε πόλη;;
-
Οι καταναλώσεις από δύο γεμίσματα σε Αττική (OPEL MOKKA 1.2 Βενζίνη EAT8 130). Διαδρομή καθημερινή (με το ECO ενεργοποιημένο) πάνω κάτω : Λ. Κηφισίας - Παπανικολή - Δ. Πλακεντίας - Σταυρός Αγ. Παρασκευής - Λ. Λαυρίου και πίσω με την υλιγκιώδη μέση ταχύτητα των 25km/h!
Γενικά η μέρα της μαρμότας για κανα 3μηνο. Ούτε μία εκδρομή δεν έχω πάει ακόμα
[url=https://postimg.cc/cr6DsjHt][img]https://i.postimg.cc/TYJBcvv0/consumption1.jpg[/img][/url][url=https://postimg.cc/K1MJTMtZ][img]https://i.postimg.cc/0yt3LGQJ/consumption2-1.jpg[/img][/url]
[url=https://postimg.cc/3d6tWB4S][img]https://i.postimg.cc/t4RwSvXj/consumption2-2.jpg[/img][/url]
-
Ναι,υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποιησης του parking mode. Γενικά προβλέπεται από τον κατασκευαστή για τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω αναφέρεται στη σελίδα 122 στο εγχειρίδιο (αν και η διαδικασία είναι λίγο περίπλοκη, το έχουν αναφέρει και σε ξένα forums).
Τώρα για την επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης, εγώ την είχα βάλει σαν extra στην παραγγελία αλλά με ειδοποίησαν ότι έχουν παραλάβει τα mokka χωρίς αυτό το extra γιατί πολύ απλά δε θα έρχονταν ποτέ τα αυτοκίνητα με την έλλειψη ημιαγωγών. Θα έπρεπε να περιμένω άλλους 2-3 μήνες πέραν του γνωστού 6μηνου. Έτσι και το έκοψαν για εκείνη την παρτίδα. Μου πιστωθηκε το ποσό της αξίας του αξεσουάρ στον τραπεζικό λογαριασμό μιας και είχα κάνει ήδη εξόφληση. Τους είπα οκ μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Ο default χώρος πάντως για την τοποθέτηση του κινητού (χωρίς την επαγωγική επιφάνεια) δε χωράει κινητό μεγαλύτερο από 158 cm σε flat θέση. Εγώ έχω το oneplus 9pro (163cm) και απλά το πετάω εκεί μέσα και κάθεται όπως να ναι. Δε νομίζω πάντως με τη διαρρύθμιση που έχει εκεί ο χώρος ότι θα υπήρχε περισσότερο room για κινητό με την πλάκα της επαγωγικής ενσωματωμένη. Μπορεί να την είχα και να μην ακουμπούσε το κινητό μου να φορτίσει.
Απλώς ήταν η πρώτη μου αγορά αυτοκινήτου και λέω δε γα@#&ται,θα το πάρω full extra να το χαρώ και κάπως έτσι μπήκε και το extra της επαγωγικής χωρίς να το χρειάζομαι στην ουσία . Εν τέλει πιστεύω καλύτερα που ήρθε χωρίς αυτό. Πήγαν τα χρήματα για πλατοκαθισματα, πατάκια rubber και ρεζέρβα ανάγκης.
Θα προσπαθήσω πάντως φτάνοντας στα 1500km να δώσω καταναλώσεις από δύο γεμίσματα σε συγκεκριμένες διαδρομές στο forum για όποιον τον ενδιαφέρει.
Καλές γιορτές σε όλους με ασφάλεια.
Χαρείτε τα αυτοκίνητα που ο καθένας έχει επιλέξει χωρίς ντε και καλά ότι έχει κάνει καλύτερη επιλογή από κάποιον άλλον. Ο καθένας επιλέγει με τα δικά του θέλω και το δικό του βάθος τσέπης. Λιγότερη γκρίνια περισσότερες πληροφορίες για το νέο έτος σε όλα τα threads!! -
Επειδή κατά 99% έχουμε ίδια χαρακτηριστικά ύψους και βάρους,μηπως δοκίμασες Puma και Kona πριν καταλήξεις σε Mokka; Αν ναι,πως σου φάνηκαν;
Και στο Puma ανετα καθομουν πισω απο μενα,με χωρο για τα γονατα(γενικα δεν εχουν παραπονο οσοι καθονται πισω απο τη θεση που οδηγω ! ) λογω σωματοδομης δικης μου, για μενα οι πισω χωροι δεν αποτελουν κριτηριο να απορριψω καποιο αυτοκινητο που με ενδιαφερει, ξερω οτι πισω καθονται ανετα και επισης δεν εχω παιδια για μπες βγες καθισματακια. Το Puma πολυ μου αρεσει και θα προχωρουσα με αυτην την επιλογη αλλα παει παραπανω χρηματα με αντιστοιχη διαμορφωση (και χωρις αυτοματο. το αυτοματο προστεθηκε προσφατως και ξεφευγει υπερβολικα).Χωρις να ειμαι γνωστης και διορθωστε με αν εχω λαθος αλλα μου μοιαζει λογω χαμηλου επιτοκιου χρηματοδοτησης της FORD οι τιμες για οποιον ενδιαφερεται για μετρητοις εχουν αφομοιωσει την οποια διαφορα προς τα πανω. Ηδη στα 25κ και κατι ειμαι πανω απο το μπατζετ γυρω 1500ευρω. Υπαρχουν και καποιες αλλες προτεραιοτητες παραλληλα με την αγορα αυτοκινητου και δεν μπορουν να σπρωχτουν ολα εκει δυστυχως/ ευτυχως ! Το KONA το ειχα οδηγησει πριν μηνες .Πολυ καλες εντυπωσεις. Ενταξει περιμενα το facelift , καποια θεματακια στην καμπινα που δεν μου αρεσαν διορθωθηκαν πιστευω,οπως και η νεα γκαμα κινητηρων παρα πολυ καλη. Μου το χαλασαν ομως στην εξωτερικη εμφανιση. Μου αρεσε πιο πολυ το προηγουμενο ! Βιτσια !
Για να μην πολυλογω στο Captur με χαλαει η γκαμα κινητηρων , το C4 C-cross ιδιαιτερο και πιο μεγαλο απο οτι το θελω (δεν εχω τοσες αναγκες), το Stonic ... δειχνει εσωτερικα οσο περναει ο καιρος οτι το εχει ξεπερασει ο ανταγωνισμος,το 2008 με χαλαει ολη η καμπινα μεσα δεν ειναι στα γουστα μου και ας πεσουν να με φανε ! Εδω μου αρεσει το KONA (προ facelift)
-
Πήγα και εγώ να το δω πριν από λίγο στην Κηφισίας. Συμφωνώ με τους από πάνω. Εγώ είμαι 1.76 και 72 κιλά. Πίσω που έκατσα με ρυθμισμένη θέση οδηγού στα μέτρα μου ήμουν υπερανετα. Είχα πολύ χώρο για τα γόνατα 10-15εκ.
Πηρα προσφορά για GSline 1.2 130hp αυτόματο. Λευκό. Το 10αρι multimedia, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, ζάντες 17', προεγκατασταση χώρου αποσκευών για ρεζέρβα + τα opel more που δίνει δώρο (park n go pack, matrix led, επαγωγική φόρτιση), 5ετη εγγύηση, 12 μήνες οδική, μεταφορικά, πινακίδες, τέλη κλπ, + πατάκια λαστιχένια extra + μπουλονια ασφαλείας για τους τροχους+ μείον 500€ που τρέχει η προσφορά για παραγγελία μέχρι 21/3
25.727€
Το σκεφτομαστε να κλείσουμε προς Mokka
-
Στον διαμορφωτη λέει κατι για προετοιμασία χωρου για εγκατάσταση ρεζέρβας. Έχει διαβάσει κάποιος εάν θα επηρεάζεται η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών(350lt);
Έχω σχεδόν ξεσκονισει το διαδίκτυο αλλά δεν έχω βρει κάτι. Υποθέτω όταν φτάσει στις βιτρίνες θα μάθουμε.
-
RE: Hyundai Kona
Πιστεύω χωνεύεται λίγο πιο εύκολα σε αυτό το κόκκινο
https://www.youtube.com/watch?v=Sa_vt7GQiPs&ab_channel=YalınGülmez-KimGeçer%3F
-
RE: Renault Captur II
Να κάνω μια ερώτηση μπορεί και αφελής, επειδή δεν έχω ρωτήσει αντιπροσωπεία. Τα τέλη κυκλοφορίας του Captur Lpg με βάση τις εκπομπές ποιου καυσίμου υπολογιζονται; Από 01/21 δηλαδή. Ευχαριστώ