-
Καλοτάξιδο!
Πανέμορφο αυτοκίνητο! Όντως θα ξεχωρίζεις όπου και να πηγαίνεις.
δεν θα μπορείς να κρυφτείς με τίποτα ....άντε με το καλό.
-
Πολύ καλή επιλογή κάνατε (αν δε δώσει το οκ η γυναίκα..) καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο.
Από τα λίγα 508 της Ελλάδας θα έχεις.Εδω Καβάλα μόνο 1 έχω δει σε κόκκινο.
-
508; Σαν εκείνες τις γκόμενες με τα μακριά πόδια, τον κ@λ@ στον Θεό, το στήθος σαν προφυλακτήρα από αμερικανικό pick-up και την φάτσα από miss Venezuela που όταν τις δεις πρώτη φορά μένουν για πάντα μαζί σου στα πιο υγρά σου όνειρα....
Προσωπικά το θεωρώ συγκλονιστικά σέξι όχημα, μακράν το ομορφότερο όχημα του PSA...
Πολλά ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια φίλε. Έκανες κίνηση ματ!!!
+++++
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
-
Καλοταξιδο φιλέ!!!αν θυμάμαι καλά είσαι απο Γιάννενα κ εχεις συχνη επαφη με Θεσσαλονίκη.
Μιας και είμαι κι εγώ απο Γιάννενα αλλά μένω Θεσσαλονίκη ε δεν μπορεί κάπου θα σε πετύχω.χεχε
-
Ευχαριστώ πολυ παιδιά,
μάνι μάνι σημερα έπρεπε να κάνω γιαννενα-αθηνα αυθυμερόν (περιπου 900 χλμ), τέλος βδομάδας γιαννενα-δράμα για 4 μερο οπότε νιώθω καλά με πετρελαιο για πρώτη φορά. μαζευονται πολλά τα χιλιόμετρα. Ελπίζω να με βγάλει καλά το Γαλλάκι.
φτάνει το VAG, σήμερα με 140 το Α/C δούλευε στο 10 -20% (βγάλαμε την μπεμπελη). το ζόρισα και λίγο, που να πρωτοδώσει τα 85 ακούραστα αλογα? λολ
-
Πολλοι Γιαννιωτες μαζευτηκαμε..... Καλοταξιδο!!! Ποτε ερχεται?
-
@argosxolos Γιάννενα ειμαι, με καταγωγή από δράμα, αλλά κάπου θα με πετύχεις, νομίζω πούλησαν κάπου 70/80 508? και φαντάζομαι σχεδόν όλα leasing.
@Sabbas Χρήστο με το καλό και εσύ ρε φίλε, σε πιστέυω θα πάρεις πρώτο πράμα!
@sargus σε βίντεο που είχα δει, λένε πως POTE μην παραγγείλεις μετά από td. ε το γιατί το κατάλαβα μετά το σιβικ! εξαιρετικό και για μένα αξίζει τα λεφτά του ότι και να λένε.
-
από αύριο λεπτομέρειες αλέξανδρε, λογικά μέσα στο μήνα.
Ασε έχω και πολλά ερωτήματα, πότε παράχθηκε/πόσο κάθεται, να τσεκάρω τα λάστιχα κλπ, διαδικασίες με τις απαλλαγές/τελωνεία, να ρωτήσω τι παίζει με τα διόδια και αν μπορώ να γλιτώνω τπτ, αν μπορώ να βάλω κανονικές και όχι κόκκινες πινακίδες, σέρβις, χίλια δυό.
-
Καλορίζικο! Πραγματικά ξεχωριστό κι ίσως το ομορφότερο στην κατηγορία του!
-
Καλοτάξιδο! Ξεχωριστό και πανέμορφο!
-
Καλοτάξιδο να είναι ...
-
#koukla
#kavla
-
Με το καλό να παραλάβεις, να το χαρείτε με Υγεία και να είναι καλοτάξιδο!!!
-
Καλοτάξιδο και πολύ ωραία επιλογή! Μοναδική ένσταση μου στην παραγγελία το χρώμα για πολλούς λόγους:
α) θεωρώ ότι δεν αναδεικνύει τις γραμμές του αυτοκινήτου,
β) τρομερά μπελαλίδικο και ειδικά το καλοκαίρι θα δείχνει καθαρό για κανά μισάωρο μόνο μετά το πλύσιμο,
γ) τρομερά ευαίσθητο σαν μαύρο, όπου θα 'φωνάζουν' όλες οι αναπόφευκτες μικρογρατζουνιές και οι 'αράχνες' και
δ) φουρνάκι στον ανελέητο καλοκαιρινό ήλιο.
Αλλά αν εσένα σου φτάνει, εμάς μας περισσεύει!
-
Να σε παρει στον γαμο του.
Καλοταξιδο
Ρε παιδια υπαρχει καποιο κεραμικο που να πεφτει η σκονη και να γλυστρα;.
-
Η σκόνη κολλάει πάνω με τον στατικό ηλεκτρισμό. Δεν την γλυτώνεις... Μόνο με πλύσιμο κάνεις δουλειά. Το θέμα είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση το αμάξι έτσι ώστε να πλένεις γρήγορα
-
Είδα τυχαία για πρώτη φορά ένα 508 σε κόκκινο. Απλά Πανέμορφο.
Καλά χιλιόμετρα!!!
-
Προσωπική μου άποψη: το 508 'κελαηδάει' σε λευκή πέρλα!
Το έχει γνωστός μου και το έχω χαζέψει...
-
ευχαριστώ ξανά,
έχω ακούσει για το μαύρο θέλει προσοχή. θα ρωτήσω να δω τι μπορώ να κάνω.
αν μπορεί κάποιος μια λίστα τι χρειάζομαι για να γίνει δουλειά σπιτι. βούρτσες πιεστικό κλπ. μια ζωή έξω πήγαινα.
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις