-
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Τώρα αν δεν σε νοιάζουν τα παράσημα που θα σου αφήσουν τα κάθε λογής χρεπια, πασο.
Απλά εγώ δεν μπορώ να αφήνω τόσα λεφτά έρμαιο του κάθε μαλακα.Ιδανική ορατότητα το YC δεν έχει.
Σρ σχέση με το προηγούμενο γιαρις είναι σαν το chr στην αντίληψη του χώρου.
Το t- cross πχ είναι μακραν καταλληλότερο.Τα παράσημα δεν με νοιάζουν, γιατί το έχω αποδεχθεί από την στιγμή που ζω Αθήνα και αποφάσισα να έχω αμάξι. Εαν με ενοχλούσαν απλά δεν θα είχα αυτοκίνητο! Για το Τ Κρος συμφωνώ για ορατότητα (άλλωστε είναι το αγαπημένο μου Β σουβ) αλλά δεν κάνει για πόλη λόγω κιβωτίου, οπότε άκυρο.
Είπαμε overall & all-around, καλύτερη πρόταση από το ΓΚ σήμερα δεν υπάρχει! Είναι και σε τιμή ευκαιρία, για αυτό τρέχει ο κόσμος.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Τώρα αν δεν σε νοιάζουν τα παράσημα που θα σου αφήσουν τα κάθε λογής χρεπια, πασο.
Απλά εγώ δεν μπορώ να αφήνω τόσα λεφτά έρμαιο του κάθε μαλακα.Ιδανική ορατότητα το YC δεν έχει.
Σρ σχέση με το προηγούμενο γιαρις είναι σαν το chr στην αντίληψη του χώρου.
Το t- cross πχ είναι μακραν καταλληλότερο.Τα παράσημα δεν με νοιάζουν, γιατί το έχω αποδεχθεί από την στιγμή που ζω Αθήνα και αποφάσισα να έχω αμάξι. Εαν με ενοχλούσαν απλά δεν θα είχα αυτοκίνητο! Για το Τ Κρος συμφωνώ για ορατότητα (άλλωστε είναι το αγαπημένο μου Β σουβ) αλλά δεν κάνει για πόλη λόγω κιβωτίου, οπότε άκυρο.
Είπαμε overall & all-around, καλύτερη πρόταση από το ΓΚ σήμερα δεν υπάρχει! Είναι και σε τιμή ευκαιρία, για αυτό τρέχει ο κόσμος.
Ακριβό είναι πια. Όσο το πήρες εσυ καλά ήταν.
-
Ακριβό είναι πια. Όσο το πήρες εσυ καλά ήταν.
Όλα έχουν ακριβύνει, οπότε συγκριτικά ακόμα είναι ευκαιρία, όταν θές €30.000 για ένα Ερκρος ή 27.000 για ένα Πούμα.
-
Αυτόν τον διάλογο πόσες φορές τον έχετε κάνει στο φόρουμ;
Εγώ πάντως έχω χάσει το μέτρημα...
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Πάρα πολλές!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και να περνάει η ώρα, αφού δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε.
να εγώ έγραψα εντυπώσεις μετά το καλοκαίρι.....για να έχουμε νέο υλικό.
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Πάρα πολλές!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και να περνάει η ώρα, αφού δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε.
να εγώ έγραψα εντυπώσεις μετά το καλοκαίρι.....για να έχουμε νέο υλικό.
Πολύ καλη η αναφορα σου Φανη. Και εγώ ειμαι ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο. Συνειδητα δεν αγορασα Style.
-
Αμαν ρε συ παγωμενε,οχι απλως κουρασες αλλα δεν αφηνεις καποιον να χαρει ,τι νομιζεις οτι κανεις.Συμφωνω με το Φανη .Μια χαρα αμαξι ειναι.Δεν αρεσει μονο στους Ελληνες νομιζω.Και ναι με ρωτανε συνεχως Δεν θυμαμαι,εκτος των φιλων,να με ρωτησε κανεις για το Χ1.Πουλησε το να ηρεμησεις.
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Αμαν ρε συ παγωμενε,οχι απλως κουρασες αλλα δεν αφηνεις καποιον να χαρει ,τι νομιζεις οτι κανεις.Συμφωνω με το Φανη .Μια χαρα αμαξι ειναι.Δεν αρεσει μονο στους Ελληνες νομιζω.Και ναι με ρωτανε συνεχως Δεν θυμαμαι,εκτος των φιλων,να με ρωτησε κανεις για το Χ1.Πουλησε το να ηρεμησεις.
Ο Φανης γενικά χαρούμενος με την επιλογή του είναι.
Δεν παρεξηγεί.
Αλλά υπερβάλλει συνειδητά ενώ αυτός οδηγεί καλύτερο αμάξι στα όρια τρολαρισματος και άσχετος από αυτοκίνητα δεν είναι. Τουναντίον.Τώρα πως φτάσαμε να πουλάει σαν ζεστό ψωμί αυτός ο κουβάς μόνο στην Ελλάδα που έχουμε κόλλημα με την Τογιότα και αποθεώνουμε αγοραστικά κάθε της αρπαχτή. Εδώ πούλησε το κλειστοφοβικό chr.
Εχω γράψει ότι και μετά την πώληση θα γράφω τα χειρότερα. Γιατί το αμάξι κοστίζει πανάκριβα, γιατί αισθάνομαι, ως παλιός τογιοτακιας, οτι η εταιρία με πρόδωσε και για να προστατεύσω όσους περισσότερο μπορώ από την αγορά του.
Έχω φτάσει σε σημείο που θα δυσκολευτώ να το πουλησω γιατί στην ερώτηση γιατί το πουλάς δεν θα μπορώ να κρατηθώ να πω την αλήθεια.
Σαν τον Τζιμ Καρευ στην ταινία liar liar !! -
Σε αυτόν που θα αγοράσει να του πεις να γράψει μετά την εμπειρία του στο φορουμ. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον νομίζω.
-
405 σελίδες το Yaris Cross...
Νομίζω ότι αξίζει να πάρει το βραβείο του "Topic της Χρονιάς 2023"
Ζεστό ψωμάκι το άτιμο... -
Και ακόμα δεν αποφασίσαμε τι πλαστικά έχει στο εσωτερικό του.
-
μα το εξηγήσαμε είναι από ανακυκλωμένες σερβιέτες, πολύ απορροφητικά.
-
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Και ακόμα δεν αποφασίσαμε τι πλαστικά έχει στο εσωτερικό του.
Σε αυτό νομίζω ολοι συμφωνούν! Ειναι χαλια!
Η δικαιολογία ειναι πως και οι αλλοι τα ίδια εχουν!
Προχθες παντως οδηγησα ενα clio και παρότι σκληρα, δεν ακουγόταν τσικ και φυσικά εδειχναν ποιοτικά πιο σωστά από το τογιοτα!
Εκει μας καταντησαν οι σχιστοματηδες .. να μας κανουν πλακα σε απτη ποιοτητα οι φρανσουάδες!Δεν ειναι τυχαίο που προσφατα σε ολοκληρο Παρίσι είδα 4-5 YC σε αντίθεση με τα απειρα Corolla touring και CHR ...
-
Προχθες παντως οδηγησα ενα clio και παρότι σκληρα, δεν ακουγόταν τσικ
Ούτε στο Γιάρις ακούγεται τσικ. Επίσης τα Γαλλικά έχουν άλλα....και του γάτου έχει ωραία ζουληχτά πλαστικούλια αλλά μόνο στο συνεργείο τα βλέπει....χαχαχα!
Στέφανε το έχεις δει πολυ στραβά και υπερβάλεις σε τεράστιο βαθμό, απορώ ειλικρινά εαν σου έχουν δώσει κάνα χαλασμένο. Και ναι δεν ειναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια ότι και οι άλλοι τα ίδια χάλια έχουμε μέσα, αλλά επίσης δεν είναι υβριδικά, δεν είναι αυτόματα και χαλάνε και συνέχεια....οπότε μαζεύονται πολλά.
-
Προχθες παντως οδηγησα ενα clio και παρότι σκληρα, δεν ακουγόταν τσικ
Ούτε στο Γιάρις ακούγεται τσικ. Επίσης τα Γαλλικά έχουν άλλα....και του γάτου έχει ωραία ζουληχτά πλαστικούλια αλλά μόνο στο συνεργείο τα βλέπει....χαχαχα!
Στέφανε το έχεις δει πολυ στραβά και υπερβάλεις σε τεράστιο βαθμό, απορώ ειλικρινά εαν σου έχουν δώσει κάνα χαλασμένο. Και ναι δεν ειναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια ότι και οι άλλοι τα ίδια χάλια έχουμε μέσα, αλλά επίσης δεν είναι υβριδικά, δεν είναι αυτόματα και χαλάνε και συνέχεια....οπότε μαζεύονται πολλά.
Δεν υπερβαλλω... ειναι χαλια ποιοτικα μεσα... δεν αντεχεται...
Μιλαω πάντα για απτη ποιοτητα και αεροδυναμικους θορυβους που ακουγουνται σε ταχυτητα από την πόρτα, πέρα από ότι ακουγεται συνήθως από τέτοιους κουβαδες (καθρεπτες, παραθυρα).Επίσης ενοχλει η τραχυτητα του 3κυλινδρου ειδικά οταν παίρνει το πρωι μπροστά και κανει σαν τρακτερ
Ακόμα εχω αναφέρει κολληματα στη συνδεση ασυρματα με car play που με αναγκάζει να κανω reset το infotainment
Επιπλέον παραπονιέμαι για τα αθλιο κάθισμα που ειναι λεπτο και βγαινοντας βρισκει σχεδον στη μεταλλικη βαση ο γλουτός (καλά για πλευρική στηριξη αστο)
Την κακη ποιοτητα πλαστικων που χαρασσουν και γρατσουνιούνται ευκολα (εχει χαραξει ο τεμπέλης με αερα και η κουρμπα πανω από το θολο μια φορά που μπηκαν τα παιδιά)
Τα κουμπιά στο τιμόνι που τρίζουν.
Η μοκέτα στο πατωμα που είναι ξεκολλημενη και φουσκώνει λες και πηρε υγρασία το αμαξι και δεν ντρεπονται να λενε οτι ειναι φυσιολογικό αυτό.
Τα απαραδεκτα piano black στο πισω μέρος.
Την ανυπαρκτη μονωση στο πορτ μπαγκαζ που ακουγονται όλα και το ότι οι αποσκευές γραφουν στα πλαινα πλαστικά
Τον ανυπαρκτο φωτισμο εσωτερικά που ΟΚ πληρώνεις και διορθώνεται.
Η κακή ανάρτηση που χοροπηδάει σε καθε εγκάρσια.
Ολα τα παραπανω που εχω γραψει τα εχουν γραψει και αλλοι, ειτε εδω είτε στο fb. Εσυ ειδικά που εισαι και στο γνωστό γκρουπ με τους παλαβιάρηδες τα ξέρεις!
Απλά ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να μην σας ενοχλουν επειδή εχει καλή κατανάλωση και γιατι οι περισσότεροι ενοχλουνται αν τους κραζεις την επιλογή!Το μονο που εχει επιπλεόν το δικό μου από την πρωτη μερα ειναι ενα τσικ τσικ από την ενωση ουρανου με παρμπριζ που το ακουγα και στο κασκαι με αντιστοιχα φθηνιάρικα πλαστικά!
Αρα δεν ειναι θέμα χαλασμένου κομματιού αλλά ποιότητας του αμαξιού! Αντε να δεχτω οσα γραφει από την αρχή ο Αποστόλης για τα αθλια οικολογικά λαστιχα και τις 17αρες (ομορφες αλλά ακατάλληλες για καθε μερα) αλλά ο Αποστολης εχει 4X4 με καλύτερη αναρτηση.
Αν σε αυτά προσθέσεις τις διαρκείς αυξήσεις τιμων, το τουπε της Τογιοτα, την τεράστια αναμονή και τα ακατανόητα πακέτα για καταθλιπτικους καγγουρες με βασικές ελλείψεις σε χρηστικό εξοπλισμό και το φαινόμενο να μην τηρείται πια η εγγυηση οπως παλιά,
καταλήγεις οτι το ΥC είναι μια ΚΑΚΗ επιλογη (για εμένα ΑΘΛΙΑ επιλογή) που το μόνο θετικό που έχει είναι η κατανάλωση.Και ειναι ΑΘΛΙΑ per se οχι σε σύγκριση με καποιον ανταγωνισμό!
Αν είναι και ο ανταγωνισμός έτσι θα παω σε αλλη κατηγορία, δεν θα συμβιβαστώ με κατι κακο.
Αν επιλεξω το συμβιβασμο μην μου κακοφαίνεται αν κραζουν την επιλογή μου! -
Είδα μεγάλη βελτίωση από eco contact σε michelin primacy, εντάξει ελατήρια και αμορτισέρ τα ίδια φοράνε.
Βέβαια εδώ υπάρχει ολική απαξίωση αλλά στη δικιά μου περίπτωση πούλησα δίλιτρο τουρμπο σχεδόν χάρισμα δεν θα μπορούσα να πάρω χιλιάρι τουρμπο και να δώσω 26-27 χιλιάρικα τουλάχιστον από ψυχολογικής άποψης.
Οπότε λίγες οι επιλογές μόνο βιταρα αλλά και αυτό απο εσωτερικό δεν είναι καλύτερο. -
Αγαπητέ @iceman7 τσάμπα το βασανίζεις το θέμα. Δεν είσαι για Toyota.
Όταν μπαίνεις μέσα σ' ένα αυτοκίνητο, καταλαβαίνεις απ' την αρχή αν κάτι σε χαλάει και δεν είναι για σένα. Το test drive έπεται.
Προ ετών είχα πάει στο Φλαμιάτο να δω το Corolla και το CHR. Πάρτο βόλτα μου έλεγε ένας ευτραφής ευγενέστατος πωλητής για το CHR. Μου άνοιξε και την πόρτα, με καλόπιασε, μου εξηγούσε τα πλεονεκτήματα του υβρικού, ευγενέστατος, κανένα παράπονο.
Εγώ δε μπορούσα, έκατσα στη θέση του οδηγού και αμέσως ήθελα να βγω. Δεν το σκέφτηκα καν για την εμπειρία, έτσι να το οδηγήσω λίγο. Τον ευχαρίστησα, του εξήγησα ότι δεν μ' αρέσει το αυτοκίνητο και δεν υπάρχει λόγος να τον ταλαιπωρήσω κι αυτόν.
Στράβωσε λίγο ο πωλητής, μου άρχισε κάτι ειρωνικά, σας ξέρω εσάς με τα Γερμανικά, σας βλέπω πως πάτε στο δρόμο, όλο θέλετε να τρέχετε και να πουλάτε μούρη. Τέλος πάντων, δεν έδωσα σημασία, δεν πήγα εκεί για να τσακωθώ, κύριος πήγα, κύριος έφυγα.
Οπότε αντί να χαλάς τη ζαχαρένια σου για ένα παλιάμαξο, δώστο. Ας το πάρει κάποιος να το χαρεί, που θα έχει αντίθετη άποψη από σένα και από μένα για τα Toyota. Kι εσύ πάρε κάτι άλλο, να ηρεμήσεις και να χαρείς το νέο σου αυτοκίνητο.
-
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Στράβωσε λίγο ο πωλητής, μου άρχισε κάτι ειρωνικά, σας ξέρω εσάς με τα Γερμανικά, σας βλέπω πως πάτε στο δρόμο, όλο θέλετε να τρέχετε και να πουλάτε μούρη.
Αυτό ακριβώς. Από μακριά φαίνεται.
Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι μπατιρηδες αγοραζουν μεταχειρισμένα γερμανικα πριμιουμ και όλοι οι λεφταδες υβριδικά. Το κόμπλεξ βλέπεις.
Toyota Yaris Cross