-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Πραγματικά πιο πεταμένα λεφτά δεν έχω ξαναδώσει!
Μήπως το αδικείς μωρέ λιγάκι? Δεν γίνεται να είναι τόσο χάλια, δώσε του λίγο χρόνο
26 χιλιαρικα με ΤΙΠΟΤΑ!!! Απολύτως!
Αμαξι με μόνη χρήση το σπίτι-γραφείο-σπίτι!
Αισθανομαι σαν να μου εχει πιασει τον κώλο η τογιοτα και να μου τον έχει κανει σουρωτήρι!Μάλλον πιο πολύ μετανιώνεις για τα λεφτά που έδωσες, παρά για το αυτοκίνητο για το οποίο τα έδωσες...
-
Μήπως το αδικείς μωρέ λιγάκι? Δεν γίνεται να είναι τόσο χάλια, δώσε του λίγο χρόνο
Εεε ναι, είναι ειδικών απαιτήσεων ο iceman!! Το αυτοκίνητο ειναι εξαιρετικό για την κατηγορία του.
-
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@masterauto said in Toyota Yaris Cross:
και τραγικά λάστιχα ecocontact .
ecocontact άστα να πάνε, κοπανάνε στις λακούβες, γλιστράνε κλπ.
Ρε παιδιά και εγώ τα eco contact 6 φοράω εδώ και 3 χρόνια και ΟΚ εκτός από το κοπανημα - που εκεί φταίει και η αντιστρεπτικη μου - Δεν έχω κανένα παράπονο και έχω πάει και 2-3 φορές με τον Θοδωρή και τον μάστορα στα βουνά και στα βράχια.
Έχεις οπτικά την εντύπωση πως είναι πάντα λίγο ξεφούσκωτα, σαν να κάνουν μάγουλο αλλά είναι μια χαρά στην πίεση, πάντα βρίσκει το λάστιχο στο πεζοδρόμιο και ποτέ η ζάντα.
3 χρόνια παρκάρω στο δρόμο και δεν έχει γρατζουνιά το μέταλλο.Εσάς τι δεν σας αρέσει?
Πρέπει κάποιος να δοκιμάσει διάφορα ελαστικά στο ίδιο αυτοκίνητο για να έχει σφαιρική άποψη.
Το πρόβλημα είναι συνδυαστικό με το YC 17αρα ζάντα + eco λάστιχο + μεγάλες διαδρομές ανάρτησης κάπου χαλάει το γλυκό και ταιριάζει καλύτερα η 16αρα με το falken ή 17αρα και ένα πιο μαλακό.Βάζει premium ελαστικό η Toyota με εργοστασιακή τοποθετηση και ωραία διαμανταρισμένη ζαντούλα και πάλι κάποιοι παραπονιέστε.
Αυτά την μαραναν! Αλλα όταν εχεις target group τα καγκούρια, αυτά παθαίνεις!
Οι σοβαροι οικογενειάρχες θα πετάξουν αλλού!Σιγά την καγκουριά τη 17ρα ζάντα.
Στο δικό μου δηλαδή, που βάζει 19ρα εργοστασιακή ζάντα, σημαίνει ότι δεν είμαι "σοβαρός οικογενειάρχης"; -
Χτες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης πέρασε δίπλα μου μια Urus, άτιμη κοινωνία (που έλεγε και η Μίτση),
μου έλειπαν κάτι ψιλά και πήρα yaris
Τι να κάνουμε στα suv βάζουν χαμηλού προφίλ λάστιχα και η Toyota δίνει επιλογές στη πλέμπα.
Με τα πίσω διπλά ψαλίδια και michelin είμαι μια χαρά.
Τα ecocontact είχα πει ότι τα χάριζα αλλά δεν τα ήθελε κανείς -
@iceman Η επεσες σε "λεμονι¨ η ψαχνεις αλοθι για να πας στην νεα Χ1.Μια χαρα αυτοκινητο ειναι και σε καλη τιμη.Το 2004 η κορολα 1,4 με 90 ιππους στην εκδοση σολ αγορασθηκε σχεδον 18.000Ε και ειχε 15αρα σιδερενια ζσντα με χειρ/το κιβωτιο.Και βεβαια χωρις cc και αλλα τοσα βοηθηματα.
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
@iceman Η επεσες σε "λεμονι¨ η ψαχνεις αλοθι για να πας στην νεα Χ1.Μια χαρα αυτοκινητο ειναι και σε καλη τιμη.Το 2004 η κορολα 1,4 με 90 ιππους στην εκδοση σολ αγορασθηκε σχεδον 18.000Ε και ειχε 15αρα σιδερενια ζσντα με χειρ/το κιβωτιο.Και βεβαια χωρις cc και αλλα τοσα βοηθηματα.
αμα εχεις μπει σε κανονικο αμαξι, μετα το γιαρι ειναι τιμωρια μτιντιεσεμ
αυτο επαθε ο άις
αν μπεις μετα απο χρεπι, οκ και το αμι καλο θαναι -
Σεβαστές οι απόψεις του ice όσον αφορά την ποιότητα του cross ( τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και στο hatch που έχω ). Και ναι, θα έπρεπε να κοστίζει 21-22, το ρεύμα να είναι 0,06€/kwh και η φετουλα μας στα 8ευρώ... Δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν και δε θα επανέλθουν.
Αλλά στην τιμή, αφαίρεσε 8,5χιλιαρικακια σε παρακαλώ (κέρδος σε βενζίνη και τέλη) στη 10ετια με ένα αντίστοιχο bsuv της κατηγορίας του (+ το αυτόματο + ευκολία μεταπώλησης) και θα καταλάβεις ότι μάλλον φθηνά το πήρες. Το ξαναλέω, αν ήταν και σε ποιότητα Lexus, θα είχαν κλείσει όλοι οι άλλοι, δε θα πούλαγε κάνεις.
Σε κάθε περίπτωση, μπράβο ρε φίλε που δεν είσαι ο τυπικός ιδιοκτήτης που εκθειάζει την #puretechvitaramono επιλογή που έκανε και δε μασάς τα λόγια σου -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
αυτο επαθε ο άις
αν μπεις μετα απο χρεπι, οκ και το αμι καλο θαναιΜόνο ο γατος με καταλαβαίνει !
-
Δεν χρειάζονται άλλοθι βρε συ.
Φθηνό αμαξι το YC.
Πρώτο οικογενειακό δεν
Για τη γυναίκα δεν επειδή είναι μεγάλο και ατσούμπαλο με πεταχτά κομμάτια και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να της δώσω πεταμένα στο δρόμο 26 χιλιάρικα.
Άρα η δεύτερο καθημερινό δικό μου ή πώληση να μείνουν και λεφτά στην άκρη.
Η κορολα ήταν κανονικό αμάξι άνετα μοναδικο τότε για οικογένεια. Αυτό εδώ είναι ένας πανάκριβος κουβας με αχρείαστα πράγματα για το χαρακτήρα του.
Τι να τα κάνω τα acc και lane departure με διατήρηση στο κεντρο λωρίδας; Που θα πάω ταξίδι με δαυτο ;
Αναδιπλουμενους και blind spot βάζεις στα κουβαδάκια πόλης και μαζεμένες διαστάσεις να μην τα βρίσκουν τα μηχανακια. Με μικρες ζάντες και χοντρό προφίλ να καβαλας/βρίσκεις πεζοδρόμια. Με ευαερο εσωτερικό να μπαίνουν τα παιδακια. Ούτε μαύρες οροφές, ούτε μικρό άνοιγμα πίσω πορτας ούτε έλλειψη πλαφονιερας.
Ένα αμάξι δήθεν…..
Με θαμπωσε οτι είναι ψηλό και οτι είναι οικονομικό. -
@masterauto said in Toyota Yaris Cross:
και τραγικά λάστιχα ecocontact .
ecocontact άστα να πάνε, κοπανάνε στις λακούβες, γλιστράνε κλπ.
Ρε παιδιά και εγώ τα eco contact 6 φοράω εδώ και 3 χρόνια και ΟΚ εκτός από το κοπανημα - που εκεί φταίει και η αντιστρεπτικη μου - Δεν έχω κανένα παράπονο και έχω πάει και 2-3 φορές με τον Θοδωρή και τον μάστορα στα βουνά και στα βράχια.
Έχεις οπτικά την εντύπωση πως είναι πάντα λίγο ξεφούσκωτα, σαν να κάνουν μάγουλο αλλά είναι μια χαρά στην πίεση, πάντα βρίσκει το λάστιχο στο πεζοδρόμιο και ποτέ η ζάντα.
3 χρόνια παρκάρω στο δρόμο και δεν έχει γρατζουνιά το μέταλλο.Εσάς τι δεν σας αρέσει?
Πρέπει κάποιος να δοκιμάσει διάφορα ελαστικά στο ίδιο αυτοκίνητο για να έχει σφαιρική άποψη.
Το πρόβλημα είναι συνδυαστικό με το YC 17αρα ζάντα + eco λάστιχο + μεγάλες διαδρομές ανάρτησης κάπου χαλάει το γλυκό και ταιριάζει καλύτερα η 16αρα με το falken ή 17αρα και ένα πιο μαλακό.Βάζει premium ελαστικό η Toyota με εργοστασιακή τοποθετηση και ωραία διαμανταρισμένη ζαντούλα και πάλι κάποιοι παραπονιέστε.
Αυτά την μαραναν! Αλλα όταν εχεις target group τα καγκούρια, αυτά παθαίνεις!
Οι σοβαροι οικογενειάρχες θα πετάξουν αλλού!Σιγά την καγκουριά τη 17ρα ζάντα.
Στο δικό μου δηλαδή, που βάζει 19ρα εργοστασιακή ζάντα, σημαίνει ότι δεν είμαι "σοβαρός οικογενειάρχης";Για αμάξι κουβα ναι είναι καγγουρια και σίγουρα μη χρηστική η 17, η δε 18 απλά overkill ξεφτίλα.
Εσυ έχεις άλλης κατηγορίας αμάξι.
Όχι ότι για τα γούστα μου δεν είναι ακόμα και εκεί υπερβολική η 19αρα, αλλά περί ορέξεως.
Εσυ τουλάχιστον έχεις ανάρτηση να την αντέξεις.
Σε κάθε περίπτωση τετοιες «υπερβολές» εξυπηρετούν περισσότερο το φαίνεσθαι παρα την ουσία. -
Μόνο ο γατος με καταλαβαίνει !
Ο γάτος ΔΕΝ σε καταλαβαίνει γιατι κανονικό αμάξι εννοεί τον τενεκέ το Βιτάρα που ειναι ακομα πιο αθλιο μεσα…οποτε εαν μετα την Χ1 μπεις στο Βιτάρα τα ιδια και χειρότερα θα γράφεις!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μόνο ο γατος με καταλαβαίνει !
Ο γάτος ΔΕΝ σε καταλαβαίνει γιατι κανονικό αμάξι εννοεί τον τενεκέ το Βιτάρα που ειναι ακομα πιο αθλιο μεσα…οποτε εαν μετα την Χ1 μπεις στο Βιτάρα τα ιδια και χειρότερα θα γράφεις!!
Ο γαταρος έχει οδηγήσει τόσα και τόσα όμως.
Το βιταρα είναι το βίτσιο του !
Όπως εμένα τα πιτόγυρα ας πούμε ! -
Σεμνά....
-
Iceman φιλε απο την στιγμη που δεν το γουσταρεις δεν το θες βρε παιδι μου δωστο το αυτοκινητο.Πανω απ ολα ο εαυτος μας .
Ασχετο με το τοπικ αλλα επειδη μιλαμε για ποιοτητα κτλ σημερα ειχα διπλα μου το peugeot 408 πανεμορφο αυτοκινητο,σε καποια στιγμη μπαινει μπροστα μου και στο φαναρι το παρατηρουσα.
Οπως το κοιτουσα λοιπον επεσε το ματι μου στον προφυλακτηρα,εκει να δειτε πλαστικουρα και ψευτια λες και το αγορασαν απο κινεζο . -
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Iceman φιλε απο την στιγμη που δεν το γουσταρεις δεν το θες βρε παιδι μου δωστο το αυτοκινητο.Πανω απ ολα ο εαυτος μας .
Ασχετο με το τοπικ αλλα επειδη μιλαμε για ποιοτητα κτλ σημερα ειχα διπλα μου το peugeot 408 πανεμορφο αυτοκινητο,σε καποια στιγμη μπαινει μπροστα μου και στο φαναρι το παρατηρουσα.
Οπως το κοιτουσα λοιπον επεσε το ματι μου στον προφυλακτηρα,εκει να δειτε πλαστικουρα και ψευτια λες και το αγορασαν απο κινεζο .Εξήγησα γιατί μένει προσωρινά.
Άλλωστε έχω τόση πολύ δουλειά που ανάθεμα και αν προλαβαίνω να ασχοληθώ με την πώληση.
Το έβαλα 1 μέρα στο car και κόντεψα να χάσω όλη τη μέρα με τα τηλέφωνα, τα μηνυματα, ακόμα και το Viber. Τελικά τους έγραψα όλους και την κατέβασα.
Δεν τις μπορώ τις πωλήσεις ! Με κουράζουν μέχρι να κλείσουν. Ίσως επειδή εγώ δεν θα αγόραζα ποτε μτχ δεν μπορώ να μπω και στα παπούτσια του αλλου. -
Καλά τα λέει ο κ. iceman αλλά το πρόβλημα είναι οι ρύποι και οι καταναλώσεις που αναγκάζουν τους κατασκευαστές να φτιάχνουν αυτοκίνητα με λαμαρίνα από χαλβά, πλαστικά lego και σκληρά λάστιχα eco για να έχουν χαμηλότερη κατανάλωση.
Είχε ο γέρος μου μεrκ 260 sl με δερμάτινα καθίσματα και τριανταφυλλιές/ γαριφαλιές επένδυση στο ταμπλώ κι εγώ 2λίτρο τουρμπάτο αλλά πάνε αυτά είναι αυτοκίνητα άλλων εποχών.
Κάτσε να έρθει και το euro 7 να έχουμε να γελάμε -
αυτο επαθε ο άις
αν μπεις μετα απο χρεπι, οκ και το αμι καλο θαναιΦιλε μου μονο χρεπι δεν οδηγω.Ομως αλλα περιμενεις απο αυτοκινητο των 47Κ και αλλα απο των 22Κ.Ειναι απο την βασικη καλα εξοπλισμενο με εξαετη εγγυηση και πολυ οικονομικο.Οσο για τριγμους το ξαναλεω εγω ΔΕΝ ΕΧΩ.
-
αυτο επαθε ο άις
αν μπεις μετα απο χρεπι, οκ και το αμι καλο θαναιΦιλε μου μονο χρεπι δεν οδηγω.Ομως αλλα περιμενεις απο αυτοκινητο των 47Κ και αλλα απο των 22Κ.Ειναι απο την βασικη καλα εξοπλισμενο με εξαετη εγγυηση και πολυ οικονομικο.Οσο για τριγμους το ξαναλεω εγω ΔΕΝ ΕΧΩ.
Άλλο 22 με κλειστή τιμή γιατί 24 κάνει πια και η δική σου έκδοση αλλο 26 και ακόμα παραπάνω για να πάρεις πχ ασύρματο carplay (τι απάτη είναι αυτό το ενσύρματο)
3 συν 3 ειναι η εγγύηση με τα πιο επιρρεπή ηλεκτρικά να ειναι εκτός 3ετιας.
Δεν είπα για τριγμούς ποτέ. Είπα για κάτι τσίκι τσίκι από τον ουρανο, θόρυβο κινητηρα και ειδικά ρελαντί, αεροδυναμικό και ήχο από τις πόρτες σαν να μπαζει από εκεί αέρα πάνω από τα 80. Κάποια μπορεί να τα ακούω εγώ μόνο που έχω ιδιαίτερα ευαίσθητη ακοή.
Γενικώς φτηνια ορατή με γυμνό μάτι σε κάθε υποψήφιο αγοραστή.
Καθίσματα με ανύπαρκτη στήριξη και πάχος. Βγαίνοντας το μπούτι μου ακουμπάει βάση καθίσματος όπως βουλιάζει η φλούδα που έχουν για κάθισμα.
Επαναλαμβάνω το γιαρις του 2016 ήταν πιο ποιοτικό.
Απλά ο κόσμος αγοράζει βάσει ο ονόματος και οικονομίας.
Αλλά είναι ντροπή να λέμε ότι αξίζει 26 χιλιάρικα αυτό το κουβαδάκι.
Κρίμα στα λεφτα μας και στον κόπο μας να τα αποκτήσουμε -
Επειδή εχω ταυτόχρονα και το yaris diesel του 2014 θα πω τί είναι καλλίτερο στο παλιό.
-Ποιοτικότερο δέρμα στο τιμόνι (περφορε) και στον μοχλό ταχυτήτων , εχουν αποδείξει την αντοχή τους στον χρόνο και τα αντισηπτικά χωρίς καμμία φθορά.
-Καλλίτερο ύφασμα στα καθίσματα που εχει επιδείξει και αυτό την αντοχή του στο χρόνο .
Τα παραπάνω μπορεί να είναι καλλίτερα λόγω έκδοσης , style plus το ντίζελ active το YC.
Το θέμα είναι ότι με 200-250 € μπορώ να τα φτιάξω μισά δερματίνη μισά ύφασμα με κορυφαία ποιότητα υλικών και ραφής και φουσκώματα ενισχύσεις στα σφουγγάρια.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν βάζω καλύμματα όταν θα φθαρούν ξέρω την λύση .-Μεγαλύτεροι χώροι στο πίσω κάθισμα για τα πόδια .
-Μεγαλύτερο άνοιγμα στις πίσω πόρτες.
Αυτά τώρα είναι πιο αντικειμενικά και πιο δύσκολα γιατί είναι δομικά αλλα για το άνοιγμα των πίσω πορτών ίσως υπάρχει λύση, θα δοκιμάσω κάτι και αν δουλέψει θα το αναφέρω.
Κάτι άλλο στο οποίο να είναι καλλίτερο το παλιό δεν εχω βρει ακόμα.
-
To αμάξι είναι εξαιρετικό για αυτό που είναι! Φέτος θα πάμε και όλες τις καλοκαιρινές δικοπές με δαύτο, οπότε θα αναφέρω εντυπώσεις τον Σεπτέμβριο, που θα έχουμε κάνει και νησί και μεγάλο οδικό ταξίδι. Στα €21.000 που δώσαμε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο αυτόματο all-around.
Toyota Yaris Cross