-
Με πήραν από toyota ,κ λόγο λέει της καθυστέρησης που είχα μου κάνουν δώρο 2 χρόνια δωρεάν σέρβις.. Σας πήραν εσάς;
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Με πήραν από toyota ,κ λόγο λέει της καθυστέρησης που είχα μου κάνουν δώρο 2 χρόνια δωρεάν σέρβις.. Σας πήραν εσάς;
Κι εμένα με πήραν, εντάξει ένα σέρβις δώρο.
Βέβαια μου είχαν παραδώσει το αυτοκίνητο πριν την συμφωνία αλλά δεν αρνήθηκα για λόγους ευγενείας
Μου έχουν δώσει εντύπωση ότι θέλουν να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης. -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Κι εμένα με πήραν, εντάξει ένα σέρβις δώρο.
Βέβαια μου είχαν παραδώσει το αυτοκίνητο πριν την συμφωνία αλλά δεν αρνήθηκα για λόγους ευγενείας
Μου έχουν δώσει εντύπωση ότι θέλουν να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης.Σας πηρε ο αντιπροσωπος η η μαμα ΤΟΥΟΤΑ?
-
Ο αντιπρόσωπος πήρε και μου έδωσε μια επιστολή για δωρεάν σέρβις, το μόνο που χρέωσαν κάτι υαλοκαθαριστήρες.
-
Ο αντιπρόσωπος πήρε και μου έδωσε μια επιστολή για δωρεάν σέρβις, το μόνο που χρέωσαν κάτι υαλοκαθαριστήρες.
Εναι μαλλον θεμα αντιπροσωπου και οχι γενικο. -
Ερώτημα προς τους γνωρίζοντες :
Toyota Yaris Cross Style η Toyota C-HR C-ENTER ??????
Οι τιμές πάνω κάτω ειναι οι ίδιες.
Τι να επιλέξω ????? -
@nicktsaf said in Toyota Yaris Cross:
Τι να επιλέξω ?????CHR πολυ πιο ποιοτικό αυτοκίνητο....
YC μόνο αν θες κατι μικρότερο -
Τι να επιλέξω ?????κατι αλλο
-
Τι να επιλέξω ?????Όποιο σου αρέσει περισσότερο. Ξεκάθαρα το C-HR είναι καλύτερο αυτοκίνητο (καλύτερη πλατφόρμα, ποιο ποιοτικό, καλύτερη ανάρτηση) αλλά είναι στο τέλος του, σε 10 μέρες παρουσιάζεται το νέο C-HR. Προσωπικά στα ίδια χρήματα θα προτιμούσα το C-HR, αλλά ειναι καθαρά προσωπικό θέμα.
-
a65 Μέσο όρο 11 μήνες αλλά λένε θα τον κατεβάσουν,
έχε υπ όψη το style έρχεται με 17αρα ζάντα και τραγικά λάστιχα ecocontact .Τι σημαίνει αυτό πρακτικα;
-
@masterauto said in Toyota Yaris Cross:
Τι σημαίνει αυτό πρακτικα;
Σωστή ερώτηση, η active φοράει 205/65 R16, η έκδοση style 215/55 R17 προφανώς για να ρίξουν τους ρύπους και τη κατανάλωση αντί Falken λάστιχα βάλαν ecocontact άστα να πάνε, κοπανάνε στις λακούβες, γλιστράνε κλπ.
Αυτό δε το λέω στη τύχη έχω πάρει style και άλλαξα τα eco με michelin και είδα μεγάλη διαφορά.
Απλά το αναφέρω να το έχεις υπόψη. -
Τι να επιλέξω ?????μπες και στα 2 μην παραγγείλεις από έντυπο. Βασικά σε όποιο χωράτε.
-
και τραγικά λάστιχα ecocontact .
ecocontact άστα να πάνε, κοπανάνε στις λακούβες, γλιστράνε κλπ.
Ρε παιδιά και εγώ τα eco contact 6 φοράω εδώ και 3 χρόνια και ΟΚ εκτός από το κοπανημα - που εκεί φταίει και η αντιστρεπτικη μου - Δεν έχω κανένα παράπονο και έχω πάει και 2-3 φορές με τον Θοδωρή και τον μάστορα στα βουνά και στα βράχια.
Έχεις οπτικά την εντύπωση πως είναι πάντα λίγο ξεφούσκωτα, σαν να κάνουν μάγουλο αλλά είναι μια χαρά στην πίεση, πάντα βρίσκει το λάστιχο στο πεζοδρόμιο και ποτέ η ζάντα.
3 χρόνια παρκάρω στο δρόμο και δεν έχει γρατζουνιά το μέταλλο.Εσάς τι δεν σας αρέσει?
-
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Ρε παιδιά και εγώ τα eco contact 6 φοράω εδώ και 3 χρόνια και ΟΚ εκτός από το κοπανημα - που εκεί φταίει και η αντιστρεπτικη μου - Δεν έχω κανένα παράπονο και έχω πάει και 2-3 φορές με τον Θοδωρή και τον μάστορα στα βουνά και στα βράχια.
Έχεις οπτικά την εντύπωση πως είναι πάντα λίγο ξεφούσκωτα, σαν να κάνουν μάγουλο αλλά είναι μια χαρά στην πίεση, πάντα βρίσκει το λάστιχο στο πεζοδρόμιο και ποτέ η ζάντα.
3 χρόνια παρκάρω στο δρόμο και δεν έχει γρατζουνιά το μέταλλο.Εσάς τι δεν σας αρέσει?
Πρέπει κάποιος να δοκιμάσει διάφορα ελαστικά στο ίδιο αυτοκίνητο για να έχει σφαιρική άποψη.
Το πρόβλημα είναι συνδυαστικό με το YC 17αρα ζάντα + eco λάστιχο + μεγάλες διαδρομές ανάρτησης κάπου χαλάει το γλυκό και ταιριάζει καλύτερα η 16αρα με το falken ή 17αρα και ένα πιο μαλακό. -
Πρέπει κάποιος να δοκιμάσει διάφορα ελαστικά στο ίδιο αυτοκίνητο για να έχει σφαιρική άποψη.
Το πρόβλημα είναι συνδυαστικό με το YC 17αρα ζάντα + eco λάστιχο + μεγάλες διαδρομές ανάρτησης κάπου χαλάει το γλυκό και ταιριάζει καλύτερα η 16αρα με το falken ή 17αρα και ένα πιο μαλακό.Μήπως είστε λιγο υπερβολικοί;
Μια χαρά είναι τα Eco Contact 6 (όλα τα χαμηλής αντίστασης κύλισης ελαστικά ψιλογλιστράνε στο βρεγμένο), όπως και οι 17ρες ζάντες (sorry, αλλά με τις 16ρες το Yaris Cross δείχνει σαν "κουτσό", χάνεται η ζάντα μέσα στον θόλο, και σίγουρα πατάει πιο στιβαρά με τη 17ρα από ό,τι με τη 16ρα).
Βάζει premium ελαστικό η Toyota με εργοστασιακή τοποθετηση και ωραία διαμανταρισμένη ζαντούλα και πάλι κάποιοι παραπονιέστε. -
Αν και δεν έχω κάνει πολλά χλμ =, οτι έχω διάβασει και μου έχει πει ο Αποστόλης ειναι οτι το eco ειναι αθλιο λαστιχο.
Ενας ακόμα λόγος να μη γουστάρω το YC.Βέβαια ότι λαστιχο και να του βάλεις πάντως ενα κουβαδάκι πόλης είναι ...
Αν εκανε 18 χιλιάδες θα ήμουν σουπερ ευχαριστημένος με την επιλογή μου ειδικά με την οικονομία σε καυσιμο!
Αλλά στα 26 απλά βαζω μουσική δυνατά καθε μέρα που το χρησιμοποιω για να αντέχεται η αθλια ποιοτητα πλαστικών, το αθλιο αισθητικά εσωτερικό (ειδικά με το μαύρο headliner) και το παραφουσκωμένο της υπόθεσης (ακου εκει 17αρα στο κουβαδακι)....
Πραγματικά πιο πεταμένα λεφτά δεν έχω ξαναδώσει!
Να βγει το καλοκαίρι που δεν αντέχεται η συγκοινωνία ή τα 12αρια της Χ1 εντός πόλης με κλίμα, να το δώσω να ησυχάσω με το καβουρδιστήρι ! -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως το αδικείς μωρέ λιγάκι? Δεν γίνεται να είναι τόσο χάλια, δώσε του λίγο χρόνο
-
Ή να έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα σε διαφορετικά οδοστρώματα και εγώ το έχω πάει παντού εκτός από το να το πιέσω σε στροφές και να το φέρω στα όρια του,
που σε αυτή την περίπτωση μου είναι αδιάφορο αφού και το αμάξι δεν ενδείκνυται για τέτοια χρήση.
Στην τελική κάθε 3-5 χρόνια αλλάζεις λάστιχα - υπό φυσιολογικές συνθήκες - πόσα σετ θα αλλάξεις πριν το δώσεις για να σχηματίσεις άποψη? -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως το αδικείς μωρέ λιγάκι? Δεν γίνεται να είναι τόσο χάλια, δώσε του λίγο χρόνο
26 χιλιαρικα με ΤΙΠΟΤΑ!!! Απολύτως!
Αμαξι με μόνη χρήση το σπίτι-γραφείο-σπίτι!
Αισθανομαι σαν να μου εχει πιασει τον κώλο η τογιοτα και να μου τον έχει κανει σουρωτήρι!
Εννοείται με έχει χάσει και από πελάτη εφεξής!
Από το 1999 πάντα είχαμε 1 - 2 τογιοτα στην οικογένεια!
Περισσότερα θα πω όταν το πουλήσω!
Qashqai 2 η όλη φάση! Deja vu!Το μόνο θετικό στην όλη φάση είναι ότι ζώντας καθημερινά με μαυρο headliner, κατέληξα οτι η επόμενη παραγγελία BMW δεν θα έχει τέτοιο επουδενί, παρότι το βάζουν αρκετοι με πανοραμική και με έψηνε.....
Ειδικά στο YC θες οπωσδήποτε φως να σου φτιάχνει η διαθεση για να καταπίνεις την αθλια πλαστικίλα και τη τζαπανίλα μεσα ειδικά στην αστική ζουγκλα που δεκάδες διτροχοι και μη κάφροι σου σπάνε τις μπάλες!
Καλή η οικονομία αλλά τελικά όποτε πήρα αμαξι με μονο αυτό το κριτήριο το μετάνιωσα!
Στα παπάρια μας και λίγο παραπάνω καυσιμο αρκεί να χαμογελάμε οδηγωντας! -
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Το πρόβλημα είναι συνδυαστικό με το YC 17αρα ζάντα + eco λάστιχο + μεγάλες διαδρομές ανάρτησης κάπου χαλάει το γλυκό και ταιριάζει καλύτερα η 16αρα με το falken ή 17αρα και ένα πιο μαλακό.Βάζει premium ελαστικό η Toyota με εργοστασιακή τοποθετηση και ωραία διαμανταρισμένη ζαντούλα και πάλι κάποιοι παραπονιέστε.
Αυτά την μαραναν! Αλλα όταν εχεις target group τα καγκούρια, αυτά παθαίνεις!
Οι σοβαροι οικογενειάρχες θα πετάξουν αλλού!
Toyota Yaris Cross