-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Είναι όντως λαμαρίνες και ένα σημάδι, εκτός απ τον στιγμιαίο εκνευρισμό, δεν αξίζει περισσότερη προσοχή.
Οι πόλεις έχουν αφύσικα ψηλά και σπασμένα πεζοδρόμια οπου βρίσκουν οι πόρτες, έχουν λακκούβες και σαμαρακια, έχουν από μηχανάκια μέχρι καροτσάκια κάθε είδους και χρήσης και μπαινοβγαινεις στο αμάξι ανά λίγα λεπτά, συνήθως με τσάντες στα χέρια.
Σε όλα αυτά βολεύει το ψηλό σουβο-κροσοβερ.
Ακόμη και τα κοντά ψηλά καπω και το κάθετο πίσω μέρος των σουβοειδων που δεν χρειάζεται να υπερβαίνουν τα 4.20μ βολεύουν πολύ και στο παρκαρίσμα.
Στο ταξίδι εκτός πόλης, καλύτερα χαμηλό.Και όχι μόνο, σε πλημμύρες, χιονοπτώσεις έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να τη βγάλεις καθαρή
-
Έχω την αίσθηση ότι αμπελοφιλοσοφούμε χωρίς λόγο για το εάν ένα υβριδικό αυτόματο μικρό SUV/crossover όπως το YC, που είναι παιχνίδι στην οδήγησή του και ό,τι πιο αγχολυτικό στην αστική κίνηση, ταιριάζει για οδήγηση στην πόλη.
Συμφωνώ ότι κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο, όπως και ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.
Ευτυχώς για αυτόν που τυχόν μετάνιωσε για την αγορά του, το YC μπορεί άνετα να μεταπωληθεί ως μτχ, ίσως και σε καλύτερη τιμή από καινούριο.
Υ.Γ.1 Το C-HR C-ENTER, η βασική έκδοση του C-HR, έχει φθάσει αισίως τα 26500.
Υ.Γ.2 Το ότι κάποιοι δίνουμε λεφτά για αξεσουάρ κλπ. δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα αυτοκίνητά μας έχουν ελλείψεις. Προσωπικά, το εχω κάνει ούτως ή άλλως και σε premium αυτοκίνητα που είχα στο παρελθόν. -
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Έχω την αίσθηση ότι αμπελοφιλοσοφούμε χωρίς λόγο για το εάν ένα υβριδικό αυτόματο μικρό SUV/crossover όπως το YC, που είναι παιχνίδι στην οδήγησή του και ό,τι πιο αγχολυτικό στην αστική κίνηση, ταιριάζει για οδήγηση στην πόλη.
Συμφωνώ ότι κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο, όπως και ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.
Ευτυχώς για αυτόν που τυχόν μετάνιωσε για την αγορά του, το YC μπορεί άνετα να μεταπωληθεί ως μτχ, ίσως και σε καλύτερη τιμή από καινούριο.
Υ.Γ.2 Το ότι κάποιοι δίνουμε λεφτά για αξεσουάρ κλπ. δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα αυτοκίνητά μας έχουν ελλείψεις. Προσωπικά, το εχω κάνει ούτως ή άλλως και σε premium αυτοκίνητα που είχα στο παρελθόν.Το yc έχεις οντως ελλείψεις που γίνεσαι πελάτης του Ali.
Έφτασα 50 για να αγοράσω με προπληρωμένη της κόρης από Ali για να πάρω πράγματα για το γιαρις κρος.
Το γιαρις κρος όπως και κάθε σουβλάκι εντός πόλης εχει μειονέκτημα τον όγκο. Δεν κρύβεται και ενοχλεί οδηγό και λοιπούς χρήστες.
Αυτό εγραψα. Δεν έγραψα κάτι αρνητικό για το αμάξι και ειδικά την οικονομία και την ευκολία του να το οδηγείς.
Τώρα στο αν πουλήσω ή όχι θα το δω. Προς το παρόν κάνει καθημερινή χρήση σε ατελείωτη κίνηση.
Πάντως δεν αξίζει τα λεφτά του ειδικά οτιδήποτε πάνω από τη βασική active.
Κανεις την ίδια δουλειά με ένα μτχ hybrid προηγούμενης γενιάς και σου μενουν και 10 χιλιάρικα στην τσέπη.
Τώρα αν κάποιος το θέλει για μοναδικό αμάξι μαλλον πάλι θα στεναχωρηθεί γιατί ποιοτικα δεν είναι για πολλά πολλά. Βέβαια στην τσέπη του κουμάντο δεν θα κάνω εγώ. -
Το εχω σαν μοναδικό μια χαρά εξυπηρετεί και εχω να πω οτι το ύψος απο το έδαφος και η ορατότητα ,το μεγάλο προφίλ στα ελαστικά , το τιμόνι που κόβει πολύ με εχουν ήδη σώσει απο ζημιές και εχουν κάνει απόσβεση των 900€ που στοίχιζε παραπάνω απο το hatcback.
Βέβαια το κύριο πλεονέκτημα είναι το μεγάλο πορτ μπαγκαζ που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μόλις διπλώσεις το πρακτικό κάλυμμα που αποθηκεύεται χωρίς να ψάχνεις που θα το βάλεις όπως μια μεγάλη σκληρή εταζέρα.
Ήμουν Λάρισα και απρόσμενα η κόρη θέλει να έρθει μαζί μας Θεσσαλονίκη ,φυσικά σκάει μαζί με Γίγα -βαλίτσα ,αυτές με τις τέσσερεις ρόδες και κανα δύο σακ βουαγιάζ ... κανένα πρόβλημα τα χώρεσε όλα και ήμασταν ήδη 3 άτομα με αποσκευές !
και δεν είπα τίποτα για οικονομία ...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Υ.Γ.2 Το ότι κάποιοι δίνουμε λεφτά για αξεσουάρ κλπ. δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα αυτοκίνητά μας έχουν ελλείψεις. Προσωπικά, το εχω κάνει ούτως ή άλλως και σε premium αυτοκίνητα που είχα στο παρελθόν.Το yc έχεις οντως ελλείψεις που γίνεσαι πελάτης του Ali.
Έφτασα 50 για να αγοράσω με προπληρωμένη της κόρης από Ali για να πάρω πράγματα για το γιαρις κρος.
Το γιαρις κρος όπως και κάθε σουβλάκι εντός πόλης εχει μειονέκτημα τον όγκο. Δεν κρύβεται και ενοχλεί οδηγός και λοιπούς χρήστες.
Αυτό εγραψα. Δεν έγραψα κάτι αρνητικό για το αμάξι και ειδικά την οικονομία και την ευκολία του να το οδηγείς.
Τώρα στο αν πουλήσω ή όχι θα το δω. Προς το παρόν κάνει καθημερινή χρήση σε ατελείωτη κίνηση.
Κανεις την ίδια δουλειά με ένα μτχ hybrid προηγούμενης γενιάς και σου μενουν και 10 χιλιάρικα στην τσέπη.
Τώρα αν κάποιος το θέλει για μοναδικό αμάξι μαλλον πάλι θα στεναχωρηθεί γιατί ποιοτικα δεν είναι για πολλά πολλά. Βέβαια στην τσέπη του κουμάντο δεν θα κάνω εγώ.Εγώ θα έλεγα να πάρεις το c-enter CHR για βασικό σου όχημα (αν όχι μια Κορόλα) και δεν θα το μετανιώσεις, στα 26μισό είναι ευκαιρία κι όποιος προλάβει.
Απορώ που σε αυτά τα λεφτά παίρνει ο κόσμος το γιάρις που υπολείπεται ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο είναι αγεφύρωτη, με μοναδική παραχώρηση τα 15-20 εκατοστά μήκους παραπάνω. -
Είναι όντως αμπελοφιλοσοφία, το θέμα ήταν να γινόταν μια συνάντηση να τον πήγαινα μια βόλτα με το δικό μου γιατί δεν βλέπω τόσο τραγική τη κατάσταση, εδώ με πόστ δε μπορεί να περιγραφτεί η ποιότητα της κύλισης ή οι αεροδυναμικοί θόρυβοι.
Για τον όγκο έγραψα πριν θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις μετά είναι παιχνίδι στην οδήγηση. -
Το γιαρις κρος όπως και κάθε σουβλάκι εντός πόλης εχει μειονέκτημα τον όγκο. Δεν κρύβεται και ενοχλεί οδηγός και λοιπούς χρήστες.
Τώρα αν κάποιος το θέλει για μοναδικό αμάξι μαλλον πάλι θα στεναχωρηθεί γιατί ποιοτικα δεν είναι για πολλά πολλά. Βέβαια στην τσέπη του κουμάντο δεν θα κάνω εγώ.@Iceman.Oδηγουσαμε τοσο καιρο την Χ1 με καταναλωση 10/100 η δικη σου και 12/100 η δικημου με πολυ μεγαλυτερο ογκο και χωρις autohold, καθημερινα μεσα στην κινηση με πολυ μεγαλυτερο ογκο και διπλασια τιμη κτησης και μας δυσκολευει το YC?Οσο για αγορες απο ali και αλλου ποσα δοσαμε για led,καμερες οπισθοπορειας και βεβαια για την οθονη των 10,25 και καποιες αλλες προσθηκες.Να μην πω για την ευκολια οδηγησης, τον μικροτερο κατα ενα ολοκληρο μετρο κυκλο στροφης.Και την εγγυση των δυο μονο χρονων της bmw.H X1 ειναι απιστευτα απολαυστκη σε ταξιξια με καθε καιρο και "τεραιν".Το YC στα χρηματα που εγω τουλαχιστον το πηρα ειναι "αχτυπητο".Τελειο αυτοκινητο κανενα, το ζησαμε στο πετσι μας με την 65Κ Ε Χ3 του πατερα μου.
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Είναι όντως αμπελοφιλοσοφία, το θέμα ήταν να γινόταν μια συνάντηση να τον πήγαινα μια βόλτα με το δικό μου γιατί δεν βλέπω τόσο τραγική τη κατάσταση, εδώ με πόστ δε μπορεί να περιγραφτεί η ποιότητα της κύλισης ή οι αεροδυναμικοί θόρυβοι.
Για τον όγκο έγραψα πριν θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις μετά είναι παιχνίδι στην οδήγηση.Κοιτα για να είμαστε ειλικρινείς μετά από αμάξια σαν το RAV4 και τη Χ1 δυσκολα να χωνέψω τα πλαστικά του YC όπως ποτέ δεν χώνεψα και το QQ (απλά το QQ ήταν και μεγάλο).
Ο ογκος είναι προβλημα αν το χρησιμοποιείς σαν σκουτεράκι, δηλ πας παντού, παρκάρεις παντού, δεν ψάχνεις για θέση κλπ Οσο και να το συνηθίσεις την ίδια ευκολία με άνα αντιστοιχο απλό γιαρις ή aygo δεν θα έχει ποτέ!
Εμενα που δεν τα κάνω αυτά δεν είναι τοσο θέμα. Θα ταλαιπωρηθω περισσότερο να βρω μια σωστότερη θέση παρκινγκ, δεν θα πάω σε καποιο μερος αν δεν έχει παρκινγκ ή θα παρω συγκοινωνία/ταξί ή θα χωσω καποιον άλλο να με παει.
Η γυναίκα ομως που θεωρεί αυτή τη χρήση φυσιολογική, θα του αλλάξει τα φώτα γι αυτό και προς το παρόν δεν της το δίνω!
Βεβαια βλέπω γυναίκες και με μεγαλύτερα οχήματα εντός πόλης να ταλαιπωρούν οχήματα και κόσμο (εγώ τι φταίω να κοιτάω πως να προφυλαχτώ όμως;)
Δεν ειναι τυχαίο ότι το καλύτερο όχημα για τη χρήση που περιγράφω ήταν το 108 (aygo) που είχα για 4 χρόνια! Ηταν και leasing οπότε διπλό κλαιν.... βέβαια ταξίδι δεν πήγαινες και φυσικά για το μέγεθός του έκαιγε πολύ (8 το καλοκαίρι στην κίνηση του κέντρου με αιρ κοντίνιον) -
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Τώρα αν κάποιος το θέλει για μοναδικό αμάξι μαλλον πάλι θα στεναχωρηθεί γιατί ποιοτικα δεν είναι για πολλά πολλά. Βέβαια στην τσέπη του κουμάντο δεν θα κάνω εγώ.@Iceman.Oδηγουσαμε τοσο καιρο την Χ1 με καταναλωση 10/100 η δικη σου και 12/100 η δικημου με πολυ μεγαλυτερο ογκο και χωρις autohold, καθημερινα μεσα στην κινηση με πολυ μεγαλυτερο ογκο και διπλασια τιμη κτησης και μας δυσκολευει το YC?Οσο για αγορες απο ali και αλλου ποσα δοσαμε για led,καμερες οπισθοπορειας και βεβαια για την οθονη των 10,25 και καποιες αλλες προσθηκες.Να μην πω για την ευκολια οδηγησης, τον μικροτερο κατα ενα ολοκληρο μετρο κυκλο στροφης.Και την εγγυση των δυο μονο χρονων της bmw.H X1 ειναι απιστευτα απολαυστκη σε ταξιξια με καθε καιρο και "τεραιν".Το YC στα χρηματα που εγω τουλαχιστον το πηρα ειναι "αχτυπητο".Τελειο αυτοκινητο κανενα, το ζησαμε στο πετσι μας με την 65Κ Ε Χ3 του πατερα μου.
Δικιο έχεις αλλά τουλαχιστον εγώ περιγράφω στο άλλο ποστ πως ακριβως τη χρησιμοποιούσα (από παρκινγκ σε παρκινγκ) μεσα στην πόλη. Στους κινέζους πηγαμε για καποια συγκεκριμένα πραγματα σημαντικής αναβάθμισης που δεν θέλαμε να πληρώσουμε διπλά για retrofit, όχι για φωτιζόμενα κουμπιά παραθυρων πχ .. εδω οι τσιπηδες το αυτοκόλλητο cross το αγοράζεις εξτρά ....
Απλά και το YC ογκώδες είναι για την χρήση που κανει σίγουρα η γυναίκα και θα ήθελα να μπορώ καποιες φορες να κάνω και εγώ.
Καταλληλότερο, αν έχεις και μεγαλύτερο, ένα ακομα πιο μικρό!
Αν δεν έχεις μεγαλύτερο, μια χαρά είναι αλλά με μεγάλες (για εμένα) παραχωρήσεις στο ταξίδι! -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Τώρα αν κάποιος το θέλει για μοναδικό αμάξι μαλλον πάλι θα στεναχωρηθεί γιατί ποιοτικα δεν είναι για πολλά πολλά. Βέβαια στην τσέπη του κουμάντο δεν θα κάνω εγώ.Εγώ θα έλεγα να πάρεις το c-enter CHR για βασικό σου όχημα (αν όχι μια Κορόλα) και δεν θα το μετανιώσεις, στα 26μισό είναι ευκαιρία κι όποιος προλάβει.
Απορώ που σε αυτά τα λεφτά παίρνει ο κόσμος το γιάρις που υπολείπεται ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο είναι αγεφύρωτη, με μοναδική παραχώρηση τα 15-20 εκατοστά μήκους παραπάνω.Το c-enter ειναι γυμνό! Αν κανεις την παραχωρηση να πας σε τόσο ειδικό σχημα πας στη c-lub που έχει τα παντα στα 29500. Τα 2 παραπάνω από την adventure του YC δικαιολογουνται πλήρως γιατι παίρνεις μεγαλύτερο, καλύτερο και περισσότερο αμαξι!
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το εχω σαν μοναδικό μια χαρά εξυπηρετεί και εχω να πω οτι το ύψος απο το έδαφος και η ορατότητα ,το μεγάλο προφίλ στα ελαστικά , το τιμόνι που κόβει πολύ με εχουν ήδη σώσει απο ζημιές και εχουν κάνει απόσβεση των 900€ που στοίχιζε παραπάνω απο το hatcback.
Βέβαια το κύριο πλεονέκτημα είναι το μεγάλο πορτ μπαγκαζ που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μόλις διπλώσεις το πρακτικό κάλυμμα που αποθηκεύεται χωρίς να ψάχνεις που θα το βάλεις όπως μια μεγάλη σκληρή εταζέρα.
Ήμουν Λάρισα και απρόσμενα η κόρη θέλει να έρθει μαζί μας Θεσσαλονίκη ,φυσικά σκάει μαζί με Γίγα -βαλίτσα ,αυτές με τις τέσσερεις ρόδες και κανα δύο σακ βουαγιάζ ... κανένα πρόβλημα τα χώρεσε όλα και ήμασταν ήδη 3 άτομα με αποσκευές !
και δεν είπα τίποτα για οικονομία ...
Δεν οδηγείς Αθήνα....
Προφανως ατού το πορτ μπαγκαζ και το γραφω παντού αλλά ο ογκος και το υψος ειναι και ευχή και κατάρα! Θα καβαλήσω ένα πεζοδρόμιο αλλά εικόνα του τι γινεται κατω και πίσω δεν έχω οσο καλή θα ήθελα! Σε μια πόλη που το μηχανάκι θα παέι από παντού να σε περάσει/καβαλήσει/προσπεράσει θες 360 καμερες και εξωτερικους αερόσακους γυρωθεν! -
Δεν οδηγείς Αθήνα....
Σε μια πόλη που το μηχανάκι θα παέι από παντού να σε περάσει/καβαλήσει/προσπεράσει θες 360 καμερες και εξωτερικους αερόσακους γυρωθεν!Η Θεσσαλονίκη είναι Μπογκοτά σε σχέση με την Αθήνα άστο καλλίτερα...
Αν εχεις τέτοιο θέμα κάνε υπομονή 1-2 χρόνια και η λύση είναι ...
CyberTruck ! γρατσουνιές μικροκτυπήματα δε σε νοιάζουν και εχει κάμερες παντού .
Πήγε ο Ελον στα εγκαίνια του ορυχείου στο Τέξας με ενα τέτοιο και εχουν κυκλοφορήσει πολλά βίντεο...απίστευτο! -
Χαχαχ Μποκοτά θα κάνουμε κόντρα ποια πόλη είναι η χειρότερη, έχω πάει και Θεσσαλονίκη δεν είδα τεράστιες διαφορές.
Εντάξει οι ελληνικοί δρόμοι είναι απερίγραπτοι, βάζω και ένα άρθρο για όσους δε το γνωρίζανε https://www.carandmotor.gr/nea/otan-mia-formula-1-dieshise-ti-gefyra-rio-antirrio" Οι ακατάλληλες συνθήκες (μιάμισι λωρίδα ανά κατεύθυνση), όμως, στον εθνικό δρόμο Πάτρας-Κορίνθου τρόμαξαν τον Webber, κατεδαφίζοντας την ψυχολογία του. Ζήτησε, μάλιστα, από τον οδηγό του να κολλήσει πίσω από ένα λεωφορείο ώστε να νοιώσει μια στοιχειώδη ασφάλεια.
Μόλις έφτασε στη γέφυρα, ο Webber έδωσε εντολή στους υπευθύνους να επιστρέψει στην Αθήνα με ελικόπτερο, ώστε να μη χρειαστεί να περάσει τον ίδιο οδικό εφιάλτη."
-
Δεν οδηγείς Αθήνα....
Σε μια πόλη που το μηχανάκι θα παέι από παντού να σε περάσει/καβαλήσει/προσπεράσει θες 360 καμερες και εξωτερικους αερόσακους γυρωθεν!Η Θεσσαλονίκη είναι Μπογκοτά σε σχέση με την Αθήνα άστο καλλίτερα...
Αν εχεις τέτοιο θέμα κάνε υπομονή 1-2 χρόνια και η λύση είναι ...
CyberTruck ! γρατσουνιές μικροκτυπήματα δε σε νοιάζουν και εχει κάμερες παντού .
Πήγε ο Ελον στα εγκαίνια του ορυχείου στο Τέξας με ενα τέτοιο και εχουν κυκλοφορήσει πολλά βίντεο...απίστευτο!Στο cybertruck δεν χρειάζεσαι φαναρτζη ουτε αντιπροσωπεια. Είναι τόσο απλό και άσχημο που τα μικροχτύπηματα τα επισκευάζεις στον σιδερά της γειτονιάς
-
Χαχαχ Μποκοτά θα κάνουμε κόντρα ποια πόλη είναι η χειρότερη, έχω πάει και Θεσσαλονίκη δεν είδα τεράστιες διαφορές.
Εντάξει οι ελληνικοί δρόμοι είναι απερίγραπτοι, βάζω και ένα άρθρο για όσους δε το γνωρίζανε https://www.carandmotor.gr/nea/otan-mia-formula-1-dieshise-ti-gefyra-rio-antirrio" Οι ακατάλληλες συνθήκες (μιάμισι λωρίδα ανά κατεύθυνση), όμως, στον εθνικό δρόμο Πάτρας-Κορίνθου τρόμαξαν τον Webber, κατεδαφίζοντας την ψυχολογία του. Ζήτησε, μάλιστα, από τον οδηγό του να κολλήσει πίσω από ένα λεωφορείο ώστε να νοιώσει μια στοιχειώδη ασφάλεια.
Μόλις έφτασε στη γέφυρα, ο Webber έδωσε εντολή στους υπευθύνους να επιστρέψει στην Αθήνα με ελικόπτερο, ώστε να μη χρειαστεί να περάσει τον ίδιο οδικό εφιάλτη."
Όλα αυτά που γράφεις δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τη σημερινή κατάσταση (εδώ και αρκετά χρόνια μάλιστα). Το ταξίδι έγινε το 2007, όταν η Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών ήταν όντως ένας δρόμος με μιάμιση λωρίδα ανά κατεύθυνση και χωρίς διαχωριστική μπαριέρα, στο μεγαλύτερο μήκος του. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι αυτοκινητόδρομος πλάτους τουλάχιστον δύο λωρίδων με διαχωριστική μπαριέρα παντού.
-
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
Όλα αυτά που γράφεις δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τη σημερινή κατάσταση (εδώ και αρκετά χρόνια μάλιστα). Το ταξίδι έγινε το 2007, όταν η Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών ήταν όντως ένας δρόμος με μιάμιση λωρίδα ανά κατεύθυνση και χωρίς διαχωριστική μπαριέρα, στο μεγαλύτερο μήκος του. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι αυτοκινητόδρομος πλάτους τουλάχιστον δύο λωρίδων με διαχωριστική μπαριέρα παντού.
Σωστος!!
Καμια σχεση με το παρελθον.
Πλεον ειναι απολαυση να ταξιδευεις στις κεντρικες αρτηριες.
Ακομα καλυτερο το κομματι Πατρα-Ιωαννινα... -
Καλησπέρα. Να κάνω και εγώ λίγες ερωτήσεις.
Είμαι ανάμεσα σε hybrid Active- Active Plus - Style
Προτιμώ το καντράν να είναι όλο ψηφιακό και να μην έχει τα όργανα σαν κυάλια. Το Active plus με καλύπτει ή πρέπει να πάω σε Style?
Αν πάω σε active/active plus μπορώ να αλλάξω τα φώτα αλογόνου σε led? Αν ναι με τι περίπου κόστος;
Ποιες οι διαφορές του Σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με το Σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2?
Η ενσύρματη λειτουργία ενσωμάτωσης smartphone σημαίνει ότι για κάθε χρήση του κινητού (χάρτες, μουσική, ομιλία) θα πρέπει να το έχω αναγκαστικά πάντα συνδεδεμένο με καλώδιο;
Διαβάζω εδώ ότι η εκκίνηση με κουμπί και όχι με κλασική μίζα είναι η χαρά του κλέφτη; Ισχύει; -
@cook said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα. Να κάνω και εγώ λίγες ερωτήσεις...
Η ενσύρματη λειτουργία ενσωμάτωσης smartphone σημαίνει ότι για κάθε χρήση του κινητού (χάρτες, μουσική, ομιλία) θα πρέπει να το έχω αναγκαστικά πάντα συνδεδεμένο με καλώδιο;
το Bluetooth φτάνει για ομιλία και μουσική , οι χάρτες θέλουν καλώδιο και καλλίτερα ετσι γιατί η κατανάλωση της μπαταρίας του κινητού ανεβαίνει πολύ.
Διαβάζω εδώ ότι η εκκίνηση με κουμπί και όχι με κλασική μίζα είναι η χαρά του κλέφτη; Ισχύει;
Αυτό είναι πρόβλημα περισσότερο στις μονοκατοικίες που τα κλειδιά μπορεί να είναι μεν μέσα στο σπίτι αλλα στην ουσία μερικά μέτρα απο το αυτοκίνητο.
Στις πολυκατοικίες με τις πλάκες οπλισμένου σκυροδέματος ανάμεσα στους ορόφους δεν υπάρχει πρόβλημα .
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει λύση να σταματάς την λειτουργία του keyless entry, βρες το κατάλληλο βίντεο στο YT που ταιριάζει στα κλειδιά του YC. -
Προτιμώ το καντράν να είναι όλο ψηφιακό και να μην έχει τα όργανα σαν κυάλια. Το Active plus με καλύπτει ή πρέπει να πάω σε Style?
Αν πάω σε active/active plus μπορώ να αλλάξω τα φώτα αλογόνου σε led? Αν ναι με τι περίπου κόστος;
Ποιες οι διαφορές του Σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με το Σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2?
Διαβάζω εδώ ότι η εκκίνηση με κουμπί και όχι με κλασική μίζα είναι η χαρά του κλέφτη; Ισχύει;led εβαλε ο Fanis75 και θα μπορουσε να σου πει. Εχει Active. Επισης Active θα παρει η οικογενεια μου και ενδιαφερομαι και εγω για αυτο το θεμα!
-
Διαβάζω εδώ ότι η εκκίνηση με κουμπί και όχι με κλασική μίζα είναι η χαρά του κλέφτη; Ισχύει;πωπω τι λίγες ?
Εφόσον θα καταβάλεις ένα σοβαρό ποσό καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις το διαμορφωτή https://www.toyota.gr/new-cars/yaris-cross/build.
Μπερδεύτηκα λίγο, το δικό μου με android auto βγάζει χάρτες και χωρίς καλώδιο.
Το fob εκπέμπει συνέχεια και μπορεί να αντιγραφτεί το σήμα αλλά κρατώντας πατημένο το lock και πατώντας το unlock 2 φορές το απενεργοποιείς (παύει να είναι smart)Η style φοράει μάπα λάστιχα γιατί έχει άλλη ζάντα 17΄΄ καλύτερα τα falken της active.
Toyota Yaris Cross