-
Συμφωνώ με τα ανωτέρω, το αμάξι είναι διαστημόπλοιο enterprise δε χρειάζεται να πατάμε διάφορα κουμπιά που μόνο ο mr. Spock ξέρει τη λειτουργία τους
Πέρα από τη πλάκα το δικό μου το έχω 14 μήνες δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα με το φίλτρο εξάτμισης ή κάτι άλλο (όπως τριγμούς) ίσως γιατί δεν είμαι ευγενικός με το γκάζι.
Στο ετήσιο σέρβις (δωρεάν) μου έδωσαν ένα καθαριστικό petrol fuel system cleaner (αυτό όχι δωρεάν 11,79e) ίσως είναι υποψιασμένοι στα εξουσιοδοτημένα. -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
@dekouk said in Toyota Yaris Cross:
Ουσιαστικά αν βγει η ένδειξη , απλά κανείς τέρμα πάτημα το γκάζι κ αφήνεις απότομα . Επαναλαμβάνεις 2 -3 φορές.
Δημιουργείς συνθήκες για να κάψει, αφήνεις γκάζι έρχεται οξυγόνο οπότε καθαρίζει. Ακόμα κ μετά από διαδρομή 1,5 ώρας σε εθνική δεν καθάρισε.Ο τρόπος είναι ο παραπάνω κ καθάρισε άμεσα.Αν δεν έπιανε ο τρόπος αυτός απλά θα του άλλαζαν την εξάτμιση είπαν. ( Στην εγγύηση)
Ο φίλος επιπλέον της ήπιας οδήγησης το έβαζε πολλές φορές σε ev οπότε δεν
δεν έβλεπε ο εγκέφαλος τις συνθήκες για να κάνει καύση.Διαδώστε
Χαχαχα! Το μοναδικό πλεονέκτημα, μικρές διαδρομές στα κέντρα των μεγάλων πόλεων, ουσιαστικά έχει και αυτό τα όριά του! Πολύ γέλιο!
Γελάσαμε μόνο που το είπες,
δεν πειράζει σε εχει τιμωρήσει ο θεός να καβαλάς κάθε μέρα σε C3 ντίζελΚάθε μέρα καβαλάω ότι θέλω, γιατί έχω πολλές επιλογές! Ακόμη γελάω με την τραγική ειρωνία! 15 χρόνια να μην έχω θέμα με κανένα diesel μου και να κομπλαρουν 1 έτους υβριδικά!.
Oh! The irony! Έχει ξεκαρδιστει η πλάση!
Πάρε και εσύ κάνα fuel system cleaner.. μάλλον θα σου χρειαστεί..
-
Και εσύ νομίζεις πως σε πιστέψαμε....
Πρώτα από όλα δεν οδηγείς τα diesel σου...όλη μέρα σε παπάκι πάνω είσαι όπως μας λες.
Για οδήγησε τα μεσα στην πόλη να δούμε ....
-
σκαφάκι κατω 26ευρώ
σκαφάκι πάνω 27 ευρ'ω
Εφαρμόζουν μια χαρά κ γλιτώνεις πολύ καθαρισμα..άμμους υγρά κτλ. -
Καλημέρα,από πού το πήρες;;;;
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Φανηηηηηηηη μαυρο και του πηγαινε πολυ
Έχω καλό οφθαλμίατρο!! Ειδικά στο YC, το μαύρο είναι ΑΘΛΙΟ...από τα χειρότερα αυτοκίνητα για μάυρο χρώμα, είναι χειρότερο ακόμα και από το ασημένιο που είναι τελείως ουδέτερο. Έχει τόσα χρώματα, απορώ ποιος το αγοράζει μαύρο το συγκεκριμένο...έλεος.
ΕΓΩ!
Λιγο πισω στο διαβασμα του forum... Aλλα μας διαβαζω...
Αγαπητε @fanis75 το γεγονος οτι δεν εχω τιποτα μαυρο στη καρνταρομπα μου με ''εξιλεωνει''? Η αληθεια ειναι οτι εχω δει αλλα δυο ως τωρα... Και με τοσα ασπρα τριγυρω, ειμαι σαν την μυγα μες το γαλα...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Έχω καλό οφθαλμίατρο!! Ειδικά στο YC, το μαύρο είναι ΑΘΛΙΟ...από τα χειρότερα αυτοκίνητα για μάυρο χρώμα, είναι χειρότερο ακόμα και από το ασημένιο που είναι τελείως ουδέτερο. Έχει τόσα χρώματα, απορώ ποιος το αγοράζει μαύρο το συγκεκριμένο...έλεος.
ΕΓΩ!
Αγαπητε @fanis75 το γεγονος οτι δεν εχω τιποτα μαυρο στη καρνταρομπα μου με ''εξιλεωνει''? Η αληθεια ειναι οτι εχω δει αλλα δυο ως τωρα... Και με τοσα ασπρα τριγυρω, ειμαι σαν την μυγα μες το γαλα...
Αξιος αξιος .Μην τους διαβαζεις...δεν ξερουν
-
ΕΓΩ!
Εγκρίνω ! Το πιο ωραίο χρώμα, τουλάχιστον για τα πρωτα 30" μετά το πλύσιμο του αυτοκινητου. Βάλε και bronze ζαντουλες και έγινες
-
-
ΕΓΩ!
Κάνε τις ζάντες ανθρακί με ηλεκτροστατική ,ενα φιμέ τα παράθυρα και θα απογειωθεί εμφανισιακά.
-
Κάνε τις ζάντες ανθρακί με ηλεκτροστατική ,ενα φιμέ τα παράθυρα και θα απογειωθεί εμφανισιακά.
Οπως το οπτικοποιώ θα είναι η χαρα καθε τροχονομικού ελέγχου !
-
@mar1982 said in Toyota Yaris Cross:
Καλημέρα,από πού το πήρες;;;;
-
Μόλις το παρήγγειλα σε ευχαριστώ πολύ!!
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
ΕΓΩ!
Εγκρίνω ! Το πιο ωραίο χρώμα, τουλάχιστον για τα πρωτα 30" μετά το πλύσιμο του αυτοκινητου. Βάλε και bronze ζαντουλες και έγινες
Χα χα χα, ακριβως... Ειδικα τωρα που κανουν κατι εργα... Ενας να περασει 'φορτσατος' τα 30'' ειναι πολλα γιατι το 3Α ειναι πιο 'βαρυ'... Αλλα να σας πω την αληθεια μου αρεσει να ειναι (ομοιομορφα) λερωμενο ειδικα μετα απο λασποβροχη στο δρομο η αν γυριζω απο βολτα στη φυση (βουνο-οffroad)... Πεντακαθαρο αυτοκινητο, δασος χωρις δεντρα... Δεν ειμαι ποτε με ενα πανι στο χερι, δεν εχω 'καν' στο αυτοκινητο... Αλλα το φροντιζω συχνα, οπως και τα πριν τα οποια ηταν σαν καινουργια και αυτοκινητα 10 κ 15 χρονων...
Bronze, σαν το χρωμα του χρωματολογιου του YARiS CROSS? Θα ηθελα να δω ενα, για να δω πως φαινεται... Μπορει να ειδα καμια φωτογραφια καπου αλλα μου ερχετε η εικονα του τωρα... Με πολλες ακτινες???
-
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
Έχεις σκεφτεί να βάψεις και τις ζάντες μαύρες?
Ναι, αλλα με διχρωμια... Για να ειναι οπως σε καποιες ζαντες που υπηρχαν στη διαμορφωση του αυτοκινητου στην ιστοσελιδα της ΤΟΥΟΤΑ. Ειχα επικοινωνησει μετα την αποφαση την αγορας με δυο φανοποιια αλλα δεν απαντησαν ποτε... Και αφου ηρθε το αυτοκινητο 4 μηνες πιο μπροστα και δεν ξαναασχοληθηκα... Γιατι μου αρεσε η αντιθεση με το μαυρο χρωμα δια ζωσης. Πριν μονο σε φωτογραφιες και σε ενα bronze ειχα δει που κυκλοφορουσε κοντα απο Γεναρη του 22... Ολα τα αλλα ηταν ADVENTURE, STYLE & PREMIER στις αντιπροσωπειες...
Θα με κανετε τωρα αν βρω χρονο να ψαχνω να δω πως δειχνουν ετσι...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Οπως το οπτικοποιώ θα είναι η χαρα καθε τροχονομικού ελέγχου !
Το έγραψα πριν λίγο καιρό οτι με σταμάτησαν στον παράδρομο της Εθνικής - παράκαμψη διοδίων - δεν κατέβασα τα τζάμια κάτω γιατί είχε πολύ αέρα.
Κοίταζαν την άδεια πήγαιναν πίσω κάτι κοιτάζαν ξανα μπροστά ... yaris είναι αυτό ; ναι ... ξανά πίσω να δουν το σηματάκι δεν το πίστευαν καινούργιο είναι ;τι λες τώρα πολύ ωραίο !
για τα φιμέ δεν είπαν τίποτα παρότι είναι αρκετά σκούρα
φυσικά είχα έτοιμη την δικαιολογία...δώρο απο την αντιπροσωπία -
ΕΓΩ!
Χμμ... Απαντησα πιο πριν για τις ανθρακι... Φιμε εβαλα αλλα στα πλαισια την νομοθεσιας και πριν γινει kitch. Νομιζω ειχα ποσταρει το αποτελεσμα... Δε θυμαμαι... Θα σας ανεβαζω μια φωτογραφια συντομα...
-
Bronze, σαν το χρωμα του χρωματολογιου του YARiS CROSS? Θα ηθελα να δω ενα, για να δω πως φαινεται... Μπορει να ειδα καμια φωτογραφια καπου αλλα μου ερχετε η εικονα του τωρα... Με πολλες ακτινες???
Ακριβώς !
Σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδο, να χαρείς το αμαξακι σου! Έχω το σκέτο yaris και σε κάθε cross που βλέπω, αναρωτιέμαι αν έκανα τη σωστή επιλογή. Αλλά το ξεχνάω όταν με την σβελταδα του μικρού, κάνω πλάκα σε φανάρια σε κάτι Psa και λοιπούς ντισελοματρακαδες (ονόματα δε λέμε, μοντέλα δε θίγουμε
) -
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
Έχεις σκεφτεί να βάψεις και τις ζάντες μαύρες?
Ναι, αλλα με διχρωμια... Για να ειναι οπως σε καποιες ζαντες που υπηρχαν στη διαμορφωση του αυτοκινητου στην ιστοσελιδα της ΤΟΥΟΤΑ. Ειχα επικοινωνησει μετα την αποφαση την αγορας με δυο φανοποιια αλλα δεν απαντησαν ποτε... Και αφου ηρθε το αυτοκινητο 4 μηνες πιο μπροστα και δεν ξαναασχοληθηκα... Γιατι μου αρεσε η αντιθεση με το μαυρο χρωμα δια ζωσης. Πριν μονο σε φωτογραφιες και σε ενα bronze ειχα δει που κυκλοφορουσε κοντα απο Γεναρη του 22... Ολα τα αλλα ηταν ADVENTURE, STYLE & PREMIER στις αντιπροσωπειες...
Θα με κανετε τωρα αν βρω χρονο να ψαχνω να δω πως δειχνουν ετσι...
Καλά κάνανε και δε σου απαντήσανε γιατί τα φανοποιεία δεν κάνουν ηλεκτροστατικές βαφές, άμα αποφασίσεις να τις βάψεις πρέπει να ψάξεις αλλού.
π.χ.https://www.nikospettas.com/el/Ερώτηση: ετήσιο σέρβις έκανες? πόσο πλήρωσες?
καθαριστικό για το σύστημα καυσίμου σου δώσανε? -
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Έχω το σκέτο yaris
Πόσο τέλειο ειναι αυτό το το αυτοκίνητο από μπροστά....το χαζεύω στον δρόμο, ειναι μακρά το ωραιότερο μικρό....μαζί με το swift...
Τι κοψίματα είναι αυτό που έχει!!!
Toyota Yaris Cross