-
cirus wrote:
Τα υβριδικά της ΤΟΥΟΤΑ δεν προσφέρουν ΚΑΜΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗ.
Εξαρτάται πως ορίζει ο καθένας μας την οδηγική ευχαρίστηση. Έχουν περάσει αρκετά γρήγορα αυτοκίνητα από τα χέρια μου (είμαι τυχερός) και μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ότι εγώ (δεν ξέρω για άλλους) βρίσκω οδηγική ευχαρίστηση και σε ένα υβριδικό Τογιότα. Και ναι στρίβουν εαξιρετικά, ένα τσικ κάτω από Focus και καλύτερα από όλα τα άλλα της κατηγορίας τους.
Διαφωνώ αλλά αρκετα εχω υπερθεματίσει και θα πιστεύει κάποιος ότι το κάνω επιτηδες για σπάσιμο πράγμα που δεν ισχύει οπότε δεν θα συνεχίσω αλλο. Οποιος συμφωνεί καλώς, όποιος διαφωνει καλώς και πάλι.
-
Όλοι από πλευρά σας έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε άλλωστε γιαυτό λέμε συναισθήματα. Cirus φίλε για μένα απ όσα έχεις γράψει γενικά στο φόρουμ το συμπέρασμα είναι πως έχεις ευγένεια και είσαι ψαγμένος γενικά, θα διαφωνήσω όμως μαζί σου σε ένα πράγμα. Αν έλεγε πως κάποιος αγοράζει chr για την αίσθηση αδρεναλίνης εκεί θα συμφωνούσα μαζί και θα γελούσα και γω, αλλά όταν λέμε συναίσθημα δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη. Γενικα θεωρώ το πιο σωστό ποστ του Cmax75.
-
bill_hsd wrote:
Πολύ καλό!Respect κι από μένα.
Απλά σημειώνω κι εγώ, με χιουμοριστική διάθεση πάντα, ότι με υβριδικό 'τουότα' όχι μόνο πας στριπτιζάδικο,αλλά μπαίνεις και τσάμπα...
Πάντα με χιούμορ και ποτέ με εμπάθεια!
Νομίζω δύσκολα θα δείς toyota υβριδικό παρκαρισμένο σε στριπτιτζάδικο, απευθύνεται σε άλλο target group το αμάξι..
Που είναι ο γάτος να τα πεί ως συνήθως..
ηρθα.
- ανεβασμενο το μαστορι, να ειναι ο τρικυλινδρος που γαργαλαει τον προστατη? ε?
- βλεπεις λοιπον εναν στο καφε, ειναι ο αντρας της βουλας. δεν εχει σημασια ποια ειναι η βουλα. εχει τουοτα. αν του κανεις δεξι κλικ -> προπερτις παιρνεις τα κατωθι
α. φοραει καρω καλτσες
β. ειναι ο αντρας μιας βουλας
γ. ρουφαει πρωτα τον αφρο του φρεντο
δ. δεν εχει ιδεα ποια ειναι η ρομπερτα τζεμα
ε. ουτε οτι τη λενε φλοριανα
στ. προτιμαει ηλιελαιο στις πατατες
ζ. ισχυριζεται οτι και τα τρολευ ειναι τουοτα
η. θελει τον βαρδινογιαννη πισω προεδρα
θ. στο φαναρι δινει ψιλα στους πακι, του γελανε και καποιοι αφου
ι. στις σκαλες στο σπιτι ανεβαινει με προσοχη
κ. αγοραζει μπουταρη με μεταλλικο πωμα
λ. φοραει καζιο με δειχτες
μ. και μποξερ. παπουτσια
ν. εχει βαλει φωτοβολταικο στο σπιτι στο χωριο. πανω στο ελενιτ.
ξ. ο τηλεμαχος απεναντι του ειναι αντιπαθης. επειδη τον λενε τηλεμαχο
ο. τρωει φουντουκια.
π. τον βαζανε μονο μπακοτερμα, μπροστα νοτ
ρ. ξερει οτι τη πλατεια βαθη δεν την λενε βαθης. δεν μπορεσε τοτε, παιδι ακομη
σ. το βελαμος με τη κοντρα δεν του το πηρε η μαμα
τ. μπηκε στη σχολη. και βγηκε. οπως στο τρολευ.
υ. τις φοβαται τις νεροτσουληθρες
φ. και τις μεντος
χ. ο τηλεμαχος εστριψε στη πλατεια με τα τεσσερα.
ψ. το βραδυ τιναζεται, σκεφτεται οτι και βαθης δεν πειραζει
ω. παιζει τζοκερ μηπως τη διωξει τη βουλα. και παρει αμαξι.
-
Για αυτό θα πάρω Τουότα γάτε, για να διαψεύσω ΟΛΑ όσα γράφεις (ούτε ένα δεν με περιγράφει...αχαχα!!).
-
Για αυτό θα πάρω Τουότα γάτε, για να διαψεύσω ΟΛΑ όσα γράφεις (ούτε ένα δεν με περιγράφει...αχαχα!!).
γιατι ειχες βελαμος με κοντρα?
να ξερεις θα ερθω με προκα να χαραξω
-
Όλοι από πλευρά σας έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε άλλωστε γιαυτό λέμε συναισθήματα. Cirus φίλε για μένα απ όσα έχεις γράψει γενικά στο φόρουμ το συμπέρασμα είναι πως έχεις ευγένεια και είσαι ψαγμένος γενικά, θα διαφωνήσω όμως μαζί σου σε ένα πράγμα. Αν έλεγε πως κάποιος αγοράζει chr για την αίσθηση αδρεναλίνης εκεί θα συμφωνούσα μαζί και θα γελούσα και γω, αλλά όταν λέμε συναίσθημα δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη. Γενικα θεωρώ το πιο σωστό ποστ του Cmax75.
Αγαπητε μου μία οποιαδήπωτε αγορα σου έχει συναίσθημα. Στα αυτοκίνητα το πρώτο μου αυτοκίνητο που αγορασα με τα δικά μου χρηματα που δουλεψα ήταν η ποιο συναισθηματική.
Εγώ δεν μιλαω για αυτο μιλαω για οδηγικά συναισθήματα. Αυτο κάποιοι το καταλαβαν κάποιοι όχι. Δεν πειραζει αρκει οσοι δεν καταλαβαν να μην με παρεξηγήσουν καθώς ποτε δεν είχα προθεση να τους προσβαλω. Και το χειρότερο αυτοκίνητο και το ποιο ασχημο να έχεις το αγαπας (ποσο μάλλον το CHR που και όμορφο είναι και πολύ καλό) και σου φέρνει συναισθήματα και θυμάσαι στιγμες που μπορει να έχεις περασει μαζί του με οικογενεια ή φίλους αλλά ΔΕΝ μίλησα για αυτό. οπως είπα και πάνω δεν θελω να συνεχίσω γιατι κάποιοι το παρεξηγησαν. Συνεχιζω και πιστευω ακριβως αυτα που έγραψα, είπα την γνώμη μου και σταματάω, δεν θέλω να γράψω περισσότερα, ευχαριστω για την καταννόηση.
-
Πραγματικά δε παιζεστε σημερα.!
-
αχαχα εγώ είμαι ανεβασμένος ? Όλη την αλφαβήτα+1 έγραψες. Μια απλή αναφορά σε κλητήρα περίμενα... Θεός!
Πήρα λίγο τα πάνω μου χθές είναι η αλήθεια.. Πήγα σε γάμο.. Λογιστή.. χωρίς μουσική ο γάμος.. με δύο αμάξια γιατί η μικρή δούλευε και ήρθε μόνη μετά.. Γυρίζαμε σιγά σιγά το βράδυ μην την αφήσω μόνη.. περνάω Ribas γλιτώνω κλήση γιατί γράφανε.. να'ναι καλά η μικρή.. Τρύπες εν όψει.. αλλάζω mood βγάζω ράδιο βάζω εμ πι θρί.. Μόνος βράδυ επιτέλους του πίνω το αίμα.. ανέβασα τέστο.. ξανά δεξιά αργά να με φτάσει.. Σπίτι.. Τέστο ψηλά ακόμα.. lol
Fani τάσσομαι με γάτο, τσίλιες θα του κρατώ, στην πρόκα
-
γιατι ειχες βελαμος με κοντρα?
να ξερεις θα ερθω με προκα να χαραξω
Φυσικά και είχα ποδήλατο με κόντρα!! Στην Χαλκίδα μάλιστα το είχα...
Χάραξε...θα βάλω τον Μάστορα μετά να το σιάξει με τα μαγικά του!!
-
Προσωπικά δεν παρεξήγησα κανέναν και τίποτα,ίσα ίσα που θεωρώ εποικοδομητικη τη συζήτηση περί (μη) οδηγικής αίσθησης και συναισθημάτων που (δεν) μπορεί να προσφέρει ένα υβριδικό Toyota,γι'αυτο και συμμετέχω σε αυτή με συγκεκριμένα επιχειρήματα αλλά και με χιούμορ.
Δυστυχώς διαπιστώνω ότι για κάποιους τα Toyota και ιδίως τα υβριδικά παραμένουν παρεξηγημένα.
Πάντως το ζωηρό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα threads για τα υβριδικά μοντέλα της Toyota τώρα τελευταιά, αν μη τι άλλο δειχνει ότι κάποιοι που τα έχουν οδηγήσει/αποκτήσει, αναθεωρούν τις απόψεις τους περί 'τουότα' κλπ και αναγνωρίζουν μεταξύ άλλων και την οδηγική αξία τους.
Θεωρώ ότι όσο οικονομικό και αν είναι ένα αυτοκίνητο,δεν αρκεί να σε κρατήσει αν δεν διαθέτει και άλλα χαρίσματα,οδηγικά ή μη. Το ότι ένας οδηγός υβριδικού Toyota/Lexus πολύ δύσκολα ξαναγυρίζει σε συμβατικό αυτοκίνητο, για πολλούς και διάφορους λόγους,κάτι σημαίνει.
Απο εκεί και πέρα ο καθένας έχει τη θεωρία του τόσο περί οδηγικής αίσθησης και συναισθημάτων,όσο και περί του ποιο αυτοκίνητο μπορεί ή δεν μπορεί να του τα προσφέρει και δεν αποσκοπώ να τον μεταπείσω.
Σας ευχαριστώ.
-
Τον Βαρδινογιάννη πρόεδρο τον θέλω και εγώ , μήπως ξαναδούμε κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με σοβαρές ομάδες , γιατί όλοι παίζουν με καφενεία και αποκλείονται , ενώ με τους γαύρους οι λίγο σοβαρές βάζουν τις β΄ ομάδες και τον μασέρ να παίζουν ...
Ποδήλατο με κόντρα είχα και εγώ , αλλά μάλλον τότε , μέσα του 60 πρέπει να ήταν η επιτομή της τεχνολογίας των ποδηλάτων...
Τουότα όμως δεν έχω αγοράσει ακόμα...
Δεν λέω ποτέ όμως , γιατί το γιάρις κρός μου ψιλοαρέσει , ωα δούμε όμως και τους χώρους του , γιατί έχει μικρό μεταξόνιο. Είδα και το κορόλα κρός , δεν με ενθουσίασε...
-
Σε αμαξακι της ματσμποξ θα εισαι αμα παρεις ενα απο δαυτα.
-
Είχα πολλά από αυτά όταν ήμουν παιδί ...
Να μην ξαναγυρίσω σε τέτοια εν όψει της τρίτης ηλικίας που πλησιάζει...
-
Λαντ κρουσερ. Ταιριαζετε.
-
Αυτό πράγματι . Οταν είχα μεγάλα τζίπ , είχα πάρει ένα για ένα φίλο από την εταιρεία του λήζινγκ . Ηταν το τετράπορτο με τον 3.4 Αλλος φίλος είχε το δίπορτο της ίδιας έκδοσης και άλλος πήρε μετά το επόμενο μοντέλο με τον 4.0 λίτρα κινητήρα .
Εξαιρετικά αμάξια. Εγώ είχα πάρει τότε Γκράντ Τσερόκι και μετά ΜL-350 . Μετά ήρθε η κρίση και εγώ βγήκα από την κρίση των 40 και τώρα που βγαίνουμε από την κρίση , αυτά τα βλέπω τεράστια...
-
Είδα και το κορόλα κρός , δεν με ενθουσίασε...
ωπα αυτό που το είδες; Από παρουσιάσεις Ασίας έχω δει μόνο.
-
-
Αυτό το τελευταίο θα μας έρθει εδώ; Ξέρουμε;
-
Το συναίσθημα δεν έχει να κάνει μόνο με την οδηγική ευχαρίστηση.
Ο φίλος bill_hsd τόλμησε να γουστάρει το chr με συναισθηματικά κριτήρια.
Καλά κάνει.
Δικό του είναι το συναίσθημα, δεν είναι κάποιου άλλου, ούτε προσπαθεί να το επιβάλλει σε άλλους.
Κι εμείς ας μην προσπαθούμε να του το αλλάξουμε για να ταιριάζει στο δικό μας.
Κάποιος μπορεί να γουστάρει με συναίσθημα ένα cabrio με μέτρια οδικά χαρακτηριστικά κι άλλος να το θεωρεί βάρκα.
Άλλος ένα 4χ4 που θα τον εξιτάρει να ανεβαίνει κατσάβραχα κι εγώ να το θεωρώ τρακτέρ.
Φίλε cirus πριν λίγο καιρό σου την έπεφτε ένας τύπος στο τόπικ του puma για την επιλογή σου να πάρεις το st επειδή ήταν ακριβό και κατά τη γνώμη του λάθος επιλογή. Σε στηρίξαμε όλοι αναδεικνύοντας το ότι το υποκειμενικό (και συναισθηματικό) κριτήριο δεν παίρνει ακύρωση.
Μην περνάς στην άλλη όχθη τώρα.
Φιλικά μιλάω, δεν είσαι τόσο επιθετικός όσο εκείνος.
Όσο για το chr, μια χαρά συναισθήματα μπορεί να ξυπνάει.
Και όμορφο είναι (μην ξεχνάμε πως το εξωτερικό design είναι ο νουμερο 1 λόγος επιλογής αυτοκινήτου, υπάρχουν σχετικές έρευνες), και όσοι έχουν οδηγήσει τις τελευταίες υβριδικές υλοποιήσεις της toyota έχουν, έως και εθιστεί.
Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.
Μια ζωή φορντάκιας και τώρα βλέπω μια corolla hybrid σαν ξερολούκουμο...+1
-
Τουλάχιστον μάθαμε ποια είναι η Ρομπέρτα! Και καταλάβαμε πως έγινε κι ο Γάτος ενέδωσε και πήρε γκέϊκο γαλλικό... του αρέσουν τα ξινά!
Ρε γάτε, για συγκινήσεις της Ανατολής ψάχνει ο κόσμος στα υβριδικά Τουότα, τύπου Αυτοκρατορίας των Αισθήσεων, εκεί όπου το μέγεθος δεν μετράει... ούτε καν αν στο τέλος έχει μείνει τίποτα.
Toyota Yaris Cross