-
Εμένα στα 250 ευρώ στο cc, χρέωσε ζυγοστάθμιση λόγω αλλαγής ελαστικών εμπρος - πίσω (εγώ τη ζήτησα), κάρτα καυσαερίων, υγρό παρμπριζ, λάδι 0-16, φίλτρο a/c, φλάντζα κάρτερ, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο λαδιού, φίλτρο υβριδικής μπαταρίας, καθαριστικό φρένων, καθαριστικό a/c, καθαριστικό μπεκ βενζίνης.
-
Όλα αυτά το πολύ να κόστιζαν 150-170 σε έναν της γειτονιάς.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Μόνο το 5λιτρο λάδι 0-16 έχει 110 ευρώ νομίζω χωρίς ΦΠΑ
-
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
Τελευταία χρέωση σήμερα, €26/λίτρο + ΦΠΑ. ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Τελευταία χρέωση σήμερα, €26/λίτρο + ΦΠΑ. ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!
Ακριβώς την ίδια τιμή μου χρέωσαν και εμένα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στην απόδειξη σου γράφουν την τιμή χωρίς ΦΠΑ και στο τελικό ποσό βάζουν και τον ΦΠΑ για υλικά και υπηρεσίες, οπότε μένεις με την ψευδαίσθηση ότι έχουν 110 ευρώ, αλλά στην πραγματικότητα κοστίζουν 130 ευρώ).
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ξεχνάς την ΣΦΡΑΓΙΔΑ στο βιβλίο σερβις , πόσο θα την χρέωνε το συνοικιακό όταν θα έπρεπε να την υποστηρίξει με εγγύηση.
Απόδειξη ;
-
Εμένα στα 250 ευρώ στο cc, χρέωσε ζυγοστάθμιση λόγω αλλαγής ελαστικών εμπρος - πίσω (εγώ τη ζήτησα), κάρτα καυσαερίων, υγρό παρμπριζ, λάδι 0-16, φίλτρο a/c, φλάντζα κάρτερ, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο λαδιού, φίλτρο υβριδικής μπαταρίας, καθαριστικό φρένων, καθαριστικό a/c, καθαριστικό μπεκ βενζίνης.
πολύ καλή τιμή , που ;
-
dimco γλυφάδας
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Eρωτηση σε κατοχους Active.
Ποσους λαμπτηρες εχει που μπορουν να αλλαχθουν με ισχυροτερους LED;
Διορθωστε και συμπληρωστε:
Πλαφονιερα μπροστα 2
Χωρος αποσκευων 1
Glove box 1
Πινακιδα πισω 1α) μειωνεται η ενταση του φωτισμου στο D οπως στις αλλες εκδοσεις;
β) κλιπακια που κουμπωνουν τα LED εχει σε ολα τα σημεια;Δεν έχω active οπότε θα απαντήσω
μόνο σε 2 ερωτήσεις. led στη πλαφονιερα είναι must γιατί δεν έχει φως ούτε στα πίσω καθίσματα.
Στο δικό μου style σίγουρα χαμηλώνει ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D με τα original led κωδικός 81080-33280, κλιπακια μπορείς να δεις και μόνος σου έχει κάτι μικρές τρύπες περίπου 5 χιλιοστά, είναι και στα πόδια οδηγού συνοδηγού, κάτω από το clima και στα χερούλια στις μπροστινές πόρτες.
Όντως είχε γράψει ο k. monman2 για τη πλαφονιερα αλλά εγώ μένω Αθήνα και δε βρήκα κάποιον να αναλαμβάνει και τα έβαλα μόνος μου.
Μηχανικος σημαινει ΦΩΣ! Τι ασχημα δειχουν στις φωτογραφιες (γενικα) τα αυτοκινητα μας ενω δεν ειναι καθολου στη πραγματικοτητα....
Νομιζω θα εβαζα σε warm, σαν προβολεας ειναι!
Να αναφερω εδω οτι εχω λυσει και το θεμα τη πλαφονιερας πισω.
Αλλα προλαβα να το αναφερω μονο στον επιτιμο προεδρο πριν 'εξαφανιστω' σε προσωπικο message, που το συζητουσαμε...Καλησπέρα τι τύπο κ μάρκα έβαλες στην πλαφονιέρα; ευχαριστώ.
-
Τώρα που ήρθε και το περιμένω από στιγμή σε στιγμή, έχετε καμια πρόταση για τι δωράκια να τους πω αφου θα βγαλω τον συναγερμο που μου έδιναν στην αρχή (πέρσι)?
Λέω Φιμε τζάμια, Να βγαλω και τους αισθητήρες παρκαρίσματος πισω που μου έδωσαν αρχικά? Ή μήπως έχουν κάποια χρησιμότητα? -
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
Τώρα που ήρθε και το περιμένω από στιγμή σε στιγμή, έχετε καμια πρόταση για τι δωράκια να τους πω αφου θα βγαλω τον συναγερμο που μου έδιναν στην αρχή (πέρσι)?
Λέω Φιμε τζάμια, Να βγαλω και τους αισθητήρες παρκαρίσματος πισω που μου έδωσαν αρχικά? Ή μήπως έχουν κάποια χρησιμότητα?Τους αισθητηρες θα ελεγα να τους κρατησεις
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
@orekourk said in Toyota Yaris Cross:
Λέω Φιμε τζάμια, Να βγαλω και τους αισθητήρες παρκαρίσματος πισω που μου έδωσαν αρχικά? Ή μήπως έχουν κάποια χρησιμότητα?Τους αισθητηρες θα ελεγα να τους κρατησεις
Συναγερμό οπωσδήποτε. και μετά αγόρασε ένα καλής ποιότητας μπαστούνι για το τιμόνι.
-
Αισθητήρες και κάμερα έπρεπε να πηγαίνουν πακέτο, το ένα συμπληρώνει το άλλο.
-
δεν μπορω καν να διανοηθω πως ειναι να παρκαρεις χωρις καμερα ή εστω αισθητηρες. Ακομα μετανιωνω, 5 χρονια μετα, που δεν εβαλα καμερα οπισθοπορειας στο αμαξι της γυναικας μου. Αλλα ηταν το γ*μωσυστημα με τις κλιμακες στο τελος ταξινομησης
-
Οι αισθητήρες εχουν και το καλό οτι κάνουν μπιπ μόλις βάλεις όπισθεν , στα αυτόματα σασμάν είναι και προειδοποίηση ...
Στα παλιά prius έκανε μπιπ μπιπ συνέχεια σαν να είχες χωματουργικό -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην ωραία παρέα του Yaris Cross!!!
Αφού πέρασαν ακριβώς 13 μήνες από την παραγγελία, παρέλαβα και εγώ το Yaris Cross Active (άσπρο χρώμα) πριν από μια εβδομάδα.
Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον πολλές από τις αναρτήσεις των μελών του forum, μια και είτε ως υποψήφιοι αγοραστές, είτε ως κάτοχοι, έχουμε πολλές απορίες που τις είχαν και άλλοι πριν από εμάς. Θέλοντας να συνεισφέρω και εγώ στην εμπειρία της κοινότητας, μοιράζομαι κατ’ αρχήν τις πρώτες εντυπώσεις:
Το ατού του αμαξιού είναι βέβαια η εξαιρετική οικονομία εντός πόλης. Με την προϋπόθεση ότι οδηγούμε έξυπνα και με πολύ μαλακό πόδι. Με το έξυπνα αναφέρομαι στο να παρακολουθούμε με προσοχή την κίνηση και να προβλέπουμε τους ρυθμούς ώστε:
1ον) να έχουμε κατά το δυνατόν σταθερή ταχύτητα (χωρίς άσκοπες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις)
2ον) όπου χρειάζεται να επιταχύνουμε να το κάνουμε απαλά και προοδευτικά
3ον) να επιβραδύνουμε επίσης απαλά και προοδευτικά.
Επειδή για μένα η οικονομία είναι προτεραιότητα, με αυτούς τους κανόνες μέσα στην πρώτη εβδομάδα έχω κάνει:
360 χλμ. όλα εντός πόλης (Αθήνα) με μέση κατανάλωση: 3,8 λίτρα / 100 km
Επίσης επειδή απασχολεί αρκετούς, να αναφέρω ότι το βασικό αξεσουάρ που μου έδιναν ως δώρο κατά την παραγγελία του οχήματος ήταν μόνο ο συναγερμός. Βέβαια στην παράδοση μου έδωσαν και όλα τα βασικά παρελκόμενα που αναφέρει και ο φίλος @johnnypap με τα πολύ ωραία βιντεάκια του, δηλαδή: σετ πατάκια παχιά μοκέτα (με λογότυπο), πακέτο ασφαλείας (με τρίγωνο, φαρμακείο, γιλέκο), φανό ανάγκης (μπαταρίας, μαγνητικό), μπουλόνια ασφαλείας, λαστιχένιο δάπεδο πορτ μπαγκάζ και το κουτί με παγούρι, καλώδιο σύνδεσης usb, usb stick & μπρελόκ. Βέβαια αυτά από ότι καταλαβαίνω τα δίνουν στάνταρ σε όλους και δεν αποτελούν πραγματικά δώρα.
Παρά το ότι ζήτησα τουλάχιστον 1 ακόμα αξεσουάρ (από τα δύο που ήθελα), δεδομένης και της αύξησης 500 Ευρώ από τότε που παρήγγειλα (αρχές Φεβρουαρίου 2023) και της μεγάλης καθυστέρησης (μέσα Δεκεμβρίου ήταν ο αρχικός προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης) δεν μου έδωσαν κάτι άλλο. Μάλλον τσιγκούνικη η αντιπροσωπεία ...
Έτσι τα πλήρωσα και τα δύο extra:- αισθητήρες παρκαρίσματος
- μεμβράνες
Και 1-2 ερωτήσεις: μου έκανε εντύπωση ότι δεν μου έδωσαν θήκη για το βιβλιαράκι οδηγιών και σέρβις. Το θεωρώ βασικό για να μην έχουμε τα έγγραφα του αυτοκινήτου χύμα στο ντουλαπάκι. Έτσι είναι και σε εσάς;
Επίσης μου είπαν ότι έχουν τελειώσει τα κουπόνια για τον έλεγχο της υβριδικής μπαταρίας και θα με ειδοποιήσουν όταν έχουν. Ισχύει και σε άλλους που παρέλαβαν πρόσφατα;
Αυτά για αρχή.
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
-
-
@ecologist said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπερα και καλορίζικο-καλοτάξιδο! Ποσες εκανε να φτασει αντιπροσωπεια απο τη στιγμη που στο εμφάνισε στην εφαρμογή οτι ειναι πειραια?
-
Ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα περάσει την εφαρμογή και έτσι δεν είχα άμεση εικόνα. Μέσω τηλεφώνου έμαθα ότι κάπου 1-2 Φεβρουαρίου ήρθε Πειραιά. Εξόφλησα μετά από 1 εβδομάδα και παρέλαβα 3 βδομάδες μετά την εξόφληση, δηλαδή 15 εργάσιμες ημέρες, όπως μου είχαν πει κατά την εξόφληση. Κοντολογίς 1 μήνα αφού ήρθε το καράβι. Χρειάζεται υπομονή ...
Toyota Yaris Cross