-
@super-t said in Toyota Yaris Cross:
Γίνεται ήδη αυτό. Η VW, Volvo και ας πούμε και η Nissan έχουν turbo σε Miller. Ίσως και κανένας άλλος. Γύρω στο 37-39 % έχουν φτάσει αυτή την στιγμή. Όχι σε υβριδικά σε κανονικά. (*για την Nissan).
Και η Fiat έχει turbo σε Miller (1.5 130hp), αλλά σε mild hybrid.
Όταν λέτε υβριδικά,συμπεριλαμβάνετε κι αυτά ή μόνο τα full; -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Γίνεται ήδη αυτό. Η VW, Volvo και ας πούμε και η Nissan έχουν turbo σε Miller. Ίσως και κανένας άλλος. Γύρω στο 37-39 % έχουν φτάσει αυτή την στιγμή. Όχι σε υβριδικά σε κανονικά. (*για την Nissan).
Και η Fiat έχει turbo σε Miller (1.5 130hp), αλλά σε mild hybrid.
Όταν λέτε υβριδικά,συμπεριλαμβάνετε κι αυτά ή μόνο τα full;Ναι και αυτό.
Και η Honda έχει τον 1.0T και η Porsche κάποιον από τους turbo και η MB έναν καινούργιο εξακύλινδρο, δεν το αναφέρουν απλά γιατί δεν έχει άμεση σημασία. -
@piliourits said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Αν το εφ35 είναι τόσο προηγμένο όσο το γιαρις στην αυτοκίνηση, τότε εντάξει, αλλάζει το πράγμα
Μπορεί να έχουν σπογγωδη φρένα κι αργές επιταχύνσεις και χαμηλές τελικές και να ζορίζονται σε μια προσπέραση τα υβριδικά, αλλά στο φανάρι σταματάνε μόνα τους, δεν καίνε πολύ και δεν χρειάζεται να προσέχεις μην πέσεις στον μπροστινό όταν τσεκάρεις το τικτοκ, χωρια που μπορείς να πλησιάζεις τους ποδηλάτες από πίσω αθόρυβα πριν πατήσεις κόρνα, τί να λέμε τώρα, ανώτερη τεχνολογία, κυριαρχούν στο οδόστρωμα...και όμως πιστεύω πως είναι πιο προηγμένο απο οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί εξω μέχρι τα 30.000 € και δεν θα πω οτι η toyota το πουλάει κάτω του κόστους αλλα εκμεταλλεύεται οικονομίες κλίμακος και εχεις εξοπλισμό παθητικής ασφαλείας απο το πάνω ράφι , το toyota safety sense για ημιαυτόνομες λειτουργίες , full range acc που δουλεύει ακόμη και σε μποτιλιάρισμα
αλλα και καλή πλατφόρμα
το μπροστινό σύστημα είναι ίδιο με του yaris GR
τα φρένα οι πλήμνες είναι απο το βαρύτερο chrτα πλαστικά και η ηχομόνωση δεν με ενδιαφέρουν και δεν δείχνουν τεχνολογία
τεχνολογία δείχνει το πιο αποδοτικό υβριδικό σύστημα παγκοσμίως με την κορυφαία αξιοπιστία και ευχρηστία.
-
-
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
Και πάλι το βιταρα μοναδικό full hybrid πραγματικο suv.
Α ρε σουτζούκι και πάλι το καλύτερο αυτοκίνητο έφτιαξες.Εντωμεταξυ έχει και λιγότερα gr Co2 από το toyota.
-
Εγώ που είμαι άσχετος με αυτά......το 4wd του γιαρις τελικά πότε εμπλέκεται;
Μόνο στο τιμολόγιο; -
Χαχαχα μάλλον τότε.
Δεν υπάρχει η σουτζούκι λέμε. Σε όποια κατηγορία και αν ασχοληθεί κάνει δύο βασικές ερωτήσεις.
Ποια είναι τα αντικειμενικά ζητούμενα από την τάδε κατηγορία οχημάτων;
Σε τι τιμή θα το πουλήσουμε;
Φτιάχνουν το καλύτερο αυτοκίνητο σε αυτες τις δύο βασικές ερωτήσεις . Στα υπόλοιπα μη πρωτεύοντα είναι μέτρια εταιρία όπως σχεδιασμό, πλαστικά κτλ.
Είναι θέμα φιλοσοφίας.
-
test που γίνεται μπροστά στην αντιπροσωπεία της suzuki δεν αναγνωρίζεται , φτιαχτό κατάπτυστο είναι πληρωμένοι όλοι για να μας πουν πως το vitara είναι καλλίτερο .
Εχει και πολιτική χροιά το θέμα Ούγγροι εναντίον Γάλλων o μάτσο Ορμπάν φτιάχνει καλλίτερα αυτοκίνητά απο τον μαλθακό Μακρόν -
Μα τα τελευταία 20 χρόνια, τι ποσοστό νομίζετε αγοραστών τουότα ότι τα αγοράζουν για να οδηγήσουν; Των περισσοτέρων η ...ηδονή είναι να ακινητοποιούνται σε κυκλοφοριακό φόρτο και να απολαμβάνουν την συνεπαγομένη οικονομία τους!
-
Ενδιαφέρον. Μαθαίνουμε ότι ο κόσμος ηδονίζεται να είναι κολλημένος στην κίνηση.
-
ε, με ενα τουοτα οσο ναναι το λες και αυτο απολαυση....
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
ε, με ενα τουοτα οσο ναναι το λες και αυτο απολαυση....
Ναι, απολαμβάνεις σταματημένος και την ανωτερότητα της ανάρτησης που δεν είναι ο πλεμπαίικος ημιάκαμπτος.
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
αχαχαχ
αχαχαχαχαχχ
Youtube VideoΕεε καλά δεν έβαλε κανένα mode στο Cross και κάτι μας είπε...πληρωμένο τεστ είναι!! Απλά κάτι πρέπει να πουν, γιατί πλέον το Γιάρις Κρος είναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ της κατηγορίας σε ΟΛΑ!!
-
Ολα τα έβαλε, με και χωρίς esp. Το ειδες το βίντεο;
-
Καλησπέρα σε όλους, διαβάζω εδώ κ καιρό το forum και πραγματικά οι πληροφορίες που μοιράζεστε εδώ είναι ο,τι πιο χρήσιμο γαο κάποιον που κάνει έρευνα αγοράς για νέο αυτοκίνητο.
Ενδιαφέρομαι κ εγώ λοιπόν για τι yaris cross, μάλλον στην έκδοση active plus και έχω τις εξής απορίες...- Βλέπονταςβτις εκδόσεις εξοπλισμού έχω την εντύπωση ότι οι εκδόσεις από την active plus κ πανω αφορούν περισσότερο το αισθητικο κομμάτι... Υπάρχει κάτι που κατά τη γνώμη σας είναι ουσιαστική έλλειψη στην active plus?
- Διαβάζω στον εξοπλισμό της active plus ότι έχει full range acc, αυτό σημαίνει ότι σε μποτιλιαρισμα σταματάει κ ξεκινάει το αυτοκινήτου μόνο του?
- Δεν έχω κάνει ακόμα test drive, αλλά όσες φορές έχω δει από κοντά το αυτοκίνητο, δεν μου αρέσει καθόλου ο μαύρος ουρανός στο εσωτερικό. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν γίνεται παραγγελία με ανοιχτόχρωμο ουρανό, γνωρίζει κανείς κάτι διαφορετικό.
Αυτά, συγνώμη για το σεντόνι και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατόχους που μοιράζονται την εμπειρία τους!
-
Αυτό ήταν πατάκι εισόδου, όχι και σεντόνι.
- Η δυνατότητα να ανάβεις τον κλιματισμό πριν μπεις στο αυτοκίνητο
- Μάλλον ναι, θα τα πουν οι πιο ειδικοί. Αν και θα έπρεπε η ονομασία να περιλαμβάνει κάτι με τον όρο stop start ή κτλ
- Η active plus έχει μαύρη οροφή;
Καλωσήρθατε.
-
Για το:
- Aπό style και πάνω νομίζω έχει led ημέρας και Led προβολείς,κλιματισμό αντι αιρκοντίσιον και προβολείς ομίχλης (?)
- adaptive cruise control.Ναι,αυτό είναι.
3.Κι εγώ νομίζω από adventure και πάνω είναι μαύρη η οροφή εσωτερικά.
-
Νομίζω όλα τα hybrid έχουν κλιματισμό. Είναι ηλεκτρικός ο κομπρεσορας, ίσως για αυτό!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Νομίζω όλα τα hybrid έχουν κλιματισμό. Είναι ηλεκτρικός ο κομπρεσορας, ίσως για αυτό!
Έχεις δίκιο.
Απλά από adventure και πάνω είναι διζωνικός. -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό ήταν πατάκι εισόδου, όχι και σεντόνι.
- Η δυνατότητα να ανάβεις τον κλιματισμό πριν μπεις στο αυτοκίνητο
- Μάλλον ναι, θα τα πουν οι πιο ειδικοί. Αν και θα έπρεπε η ονομασία να περιλαμβάνει κάτι με τον όρο stop start ή κτλ
- Η active plus έχει μαύρη οροφή;
Καλωσήρθατε.
Καλώς σας βρήκα!
Αυτό με τον κλιματισμό το ανέφερα στον πωλητή γιατί κάτι σχετικό θυμάμαι ότι είχα διαβάσει εδώ στο forum, αλλά μου απάντησε ότι δεν προσφέρεται αυτή η δυνατότητα σε καμμια έκδοση του yaris cross....
Για το acc, έχω και εγώ την εντύπωση ότι εφόσον το χαρακτηρίζει full range, θα πρέπει να δουλεύει από τα 0 χλμ/ώρα.... Πολύ χρήσιμο κατά τη γνώμη μου για όποιον μετακινείται σε αστικά κέντρα... Ειναι από αυτά που θα ήθελα να τσεκάρω σε ένα test drive.
Για τον μαύρο ουρανό εσωτερικά μου έκανε εντύπωση και εμένα να είναι έτσι σε όλες τις εκδόσεις, αλλά αυτό μου μετέφερε ο πωλητής... Θα κάνω μια επίσκεψη κ σε διαφορετική αντιπροσωπεία μήπως είναι περισσότερο ενήμεροι..Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
Toyota Yaris Cross