-
Για όσους το έχουν παραλάβει, έχετε καποιο θεμα με τριξιματα στο ταμπλο; Αν και γενικά είναι αθόρυβο χωρίς τριγμούς, που και που σε ανωμαλο οδοστρωμα ακούγεται ενα τριξιμο καπου κοντα στα όργανα-κοντερ.
Θα το παρακολουθησω περισσότερο, ίσως είναι και το κλειδι η κατι τετοιο ακυρο.
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Για όσους το έχουν παραλάβει, έχετε καποιο θεμα με τριξιματα στο ταμπλο; Αν και γενικά είναι αθόρυβο χωρίς τριγμούς, που και που σε ανωμαλο οδοστρωμα ακούγεται ενα τριξιμο καπου κοντα στα όργανα-κοντερ.
Θα το παρακολουθησω περισσότερο, ίσως είναι και το κλειδι η κατι τετοιο ακυρο.
Eτοιμαζω να παραθεσω το Yaris Cross ACTIVE PLUS feedback (part 3) γιατι περναει καιρος και μου θυμησες μερικα απο αυτα τα πολλα που σκεφτομαι να σας γραψω αλλα ποτε δε μενει σειρα να τα μεταφερω στο 'χαρτι'...
Στο ταμπλο δεν εχω αντιληφθει κατι...
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Έψαξα να δω πόσο εχουν τα crossclimate2 της Michelin ώστε να μην εχω δύο τετράδες .
800+ € !!! σε 205/65/16 που ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη.
Οπότε θα ψάξω για φθηνές 16άρες και αισθητήρες πίεσης ελαστικών που να συνεργάζονται για να μην έχουμε κίτρινα θαυμαστικά στην οθόνη , πιστεύω να συμφέρουν καλλίτερα .Aν εννοειτε φθηνες τετραδες ελαστικων, εβαλα περυσι γιατι δεν ειχα βρει συγκεκριμενα που εβαζα εδω και χρονια και αποδειχτηκαν πολυ καλα. Φυσικα ηταν δοκιμασμενα. Φανταζομαι θα υπαρχουν και για crossover...
Γιατι αισθητηρες? Αν αλλαξεις δεν ειναι συμβατοι οι υπαρχον με το αυτοκινητο?
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Έψαξα να δω πόσο εχουν τα crossclimate2 της Michelin ώστε να μην εχω δύο τετράδες .
800+ € !!! σε 205/65/16 που ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη.
Οπότε θα ψάξω για φθηνές 16άρες και αισθητήρες πίεσης ελαστικών που να συνεργάζονται για να μην έχουμε κίτρινα θαυμαστικά στην οθόνη , πιστεύω να συμφέρουν καλλίτερα .Aν εννοειτε φθηνες τετραδες ελαστικων, εβαλα περυσι γιατι δεν ειχα βρει συγκεκριμενα που εβαζα εδω και χρονια και αποδειχτηκαν πολυ καλα. Φυσικα ηταν δοκιμασμενα. Φανταζομαι θα υπαρχουν και για crossover...
Γιατι αισθητηρες? Αν αλλαξεις δεν ειναι συμβατοι οι υπαρχον με το αυτοκινητο?
Καλώς τον,
άμα είναι για φτηνά κρατάμε και αυτά που έχουμε.
Προς το παρόν μια χαρά είναι τα θερινά λάστιχα, για χειμώνα κάνω έρευνα αγοράς.
Ένα ενδιαφέρον video https://www.youtube.com/watch?v=gHph1mDtCbQ
Νομίζω τα λέει καλά, έχει στη πρώτη τριάδα για χώρες που δε χιονίζει συνέχεια :
Goodyear Vector 4 Season Gen 3
Bridgestone Weather Control A005 (μπορεί να βγει και evo)
Hankook Kinergy 4S2Τα Michelin CrossClimate+ και πιο ακριβά και δε βγήκανε και τα καλύτερα στα τεστ αλλά και από άλλα αυτοκίνητα που είχα δοκιμάσει διάφορα θα προτιμούσα goodyear.
Όταν λέει αισθητήρες/ πομπούς (δε το έχω ψάξει και δε ξέρω) μάλλον θα χρειάζονται αν αλλάξεις και ζάντες για να δείχνουν την πίεση στην οθόνη.
Θα τα δω...
Αλλα παντα ακολουθω τον τεχνικο μου, εκτος απροοπτου.
TOYO η YOKOHAMA?
Δεν υπαρχει κατι να σας κεντριζει το ενδιαφερον 'Προεδρε'?
-
@x2arv said in Toyota Yaris Cross:
Απο καθαρή περιέργεια και για στατιστικούς λόγους δεν βάζουμε τους μήνες που περιμέναμε, ώστε να δούμε τελικά μέσους όρους παράδοσης ?
Η φόρμα
https://forms.gle/vPxxwdAid1rPsoPA9Το αποτέλεσμα (sheet 2)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10yBqwivVpTy3OcO26SnxZhinvoYOBWww9_1o_vDxzKQ/edit?usp=sharingΕυχαριστούμε όσους έχουν δηλώσει χρόνο αναμονής, να ξέρετε για εμάς που περιμένουμε το Cross είναι σημαντικό
Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος απο αυτά που έχουμε δηλώσει είναι 7.5 μήνες
Η δική μου παραγγελία έγινε τέλη Νοεμβρίου 2021 με προβλεπόμενο μήνα άφιξης 11/2022 (Toyota ΝΕΟΣ ΚΗΦΙΣΟΣ) Yaris Cross Hybrid Active Plus. Βλέπουμε...Καλημέρα, έχουμε κανέναν νέο ιδιοκτήτη ???
Βοηθάτε να μαζέψουμε Big Data...Παρέλαβα και εγώ επιτέλους (παραγγελία Αυγουστος 21). Ικανοποιημένος πολύ, όλα όπως τα περίμενα και ακόμη καλυτερα!! .Εκδοση active hybrid. Θα το έχω εκτεθειμένο στον ήλιο οπότε αυριο πάω για μεμβράνες!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ
Να αυξανομαστε τα μαυρα σιγα... Σαν την μυγα μεσα στο γαλα θα ειμαστε γιατι. Εχω δει μονο ενα ακομη ζωντανα και εσας εδω!Μεμβρανες το εβαλα και εγω αμεσως.
Το παιδι συνηθησμενο με το αλλο δυσκολευτηκε τη πρωτη εβδομαδα...
Τι βαλατε? Ιδιες (πιο σκουρες) μπρος πισω η το επιτρεπτο μπροστα?Μεμβάνες έβαλα νανοκεραμικές madico, τις ειχα και σε προηγουμενο αυτοκινητο και ειχα μείνει τρελά ευχαριστημένος όσον αφορά το πως κρατάνε την ακτινοβολία. Κόστος 200 ευρώ, ήταν οι ακριβότερες αλλά μια φορά τις βάζεις. Τα πίσω παράθυρα είναι πιο σκούρα απο τα μπροστινά.
Παραθέτω και άλλες photo απο το όχημα, φορώντας λοιπον και τις ζελατίνες πλέον:
Παν(ρο)καρουμε βλεπω... Να γιατι μαυρο λοιπον
Nα και αλλος δικος μου με το τιμονι οχι ισια...
Και γιατι οχι, για τις φωτογραφιες δειχνει ωραια...Nομιζω ειναι κορυφη αυτες...
Εγω πρεπει να δω την εγγυηση...
Δεν εχω ιδεα τη εβαλα... Αλλα δεν κοστιζουν τοσο...
Το μονο που διαφορετικο που ζητησα ειναι λιγο πιο σκουρο πισω το οποιο
βγαζει απο μεσα προς τα εξω μια retro καφε αισθηση σαν γυαλια ηλιου απο late 70s & early 80sΣκεφτομαι και για προστασια μπροστα αλλα το κοστολογιο ειναι φευγατο....
Κεραμικη ισως αλλα ειναι μονο για κλαδια πχ. μου ειπε ο τεχνικος μου.
Αλλα ολο και παω εκτος και τωρα η φυση ειναι 'φουντομενη'...
Ακομα και στο υπεραστικο δικτυο...
-
Yaris Cross ACTIVE PLUS feedback (part 3)
Εστω και με καθυστερηση και οχι πληρης... Ισως να υπαρξει και part 4
MULTIMEDIA Β ΗΧΟΣ (τα αλλα δε τα εψαξα ακομη)
Κυριοι προς μεγαλη μου εκπληξη παιζει WAV, FLAC…
Δε χρειαζομαι πλεον FM Transmitter!!!Οι default εικονες για τα μουσικα αρχεια που δεν εχουν TAG εξωφυλλακι δεν είναι ωραιες.
Aν ακους καποιο μεγαλο αρχειο (mix, podcast…) που εχεις βαλει στη μνημη του τηλεφωνου δυστηχως με το που σβησεις το αυτοκινητο ξαναπαει στην αρχη. Πραγμα που δε συμβαινει με ένα FM Transmitter.
Αν ταξιδευω με την οικογενεια η ποιοτητα ηχου είναι ΟΚ.
Αν μου ειμαι μονος και θελω λιγο παραπανω ενταση για να αφουγραστω καλα τι ακουω εκει ένα θεμα με τα μπασα είναι παρον.
ΠΑΡΑΘΥΡΑ
Τα λαστιχακια στη βαση των παραθυρων είναι σε σχnμα ν και όχι σαν Γ αναποδο (γκουρμπα) στο άλλο μου αυτοκινητο. Η Aφρικανικη Σκονη των τελευταιων βροχοπτωσεων εχει γινει ένα σωμα εκει στην μικρη γραμμη-οπη.
Είναι ετσι σε όλα τα TOYOTA? Λυση η κουκουλα? Kidding...
Ιδεα για ευκολο και ‘αγνο’ καθαρισμα ευπροσδεκτη. Ta πιο ματ πλαστικα εχουν ‘λεκιασει’ επισης…
Ορατοτητα παρ-πριζ
Ο Γιαννης Στεφου ειχε αναφερει κατι… Το μονο σημειο που αντιμετωπιζω μια δυσκολια είναι η ορατοτητα στα φαναρια, αν θυμαμαι όμως και ακινητοποιω το αυτοκινητο λιγο πιο πισω ειναι ενταξει.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Φωτισμος
Ενα πλαστικο πλαισιο πισω στον ουρανο στην μεση φανταζει ιδανικο μερος για ενα για φωτακι… Αντι για επικολληση στη μοκετα. Αλλα, αγαπημενος YARiS CROSS ACTIVE ιδιοκτητης μου ανεφερε οτι επειδη ειναι κυρτο δεν ειναι τελικα το ‘ιδανικο’. Το θεμα της πλαφονιερας πισω μπορει να μη φανταζει μεγαλη αναγκη για μενα που ειναι μεγαλη η μερα και δε κυκλοφορω πολυ νυχτερινες ωρες. Αλλα ο χειμωνας θα ερθει...
Εβαλα και χθες ένα μπλε low cost λαμπακι στο συνοδηγο και δειχνει ωραια. Βραδυ δε το δοκιμασα ακομα όμως. Στο σημειο που το εβαλα, κατω από το ντουλαπακι η μια μερια του πλαστικου πλαισιου, καπακι (ιδεα δεν εχω τι είναι δεν εσκηψα να δω) δεν είναι σταθερη αλλα δε φαινεται να δημιουργει τριγμους.
Φωτογραφια από ότι αναφερω γενικα στο feedback είναι εφικτη μετα από request.
Tαμπλο
Τα πιο μπροστα πλαστικα στο παρ-πριζ είναι ιδιατερως ευαισθητα, σε μαχη με μεγαλο κουνουπι που ηθελα να σκοτωσω αμεσα, επειδη μου επιτεθει και ειχα και το παιδι στο αυτοκινητο χρησιμοποιησα το κινητο μου, το οποιο είναι σε μαλακη πλαστικη θηκη και εκανα δυο γραμμες…
Tιμονι
θα το ηθελα να μπορουσε να σηκωθει λιγο ακομα καθ’ υψος.
ΚΥΛΙΣΗ
Αφηνεις το γκαζι και ξεκιναει μονο του αν από τη θεση P επιλεξεις τη θεση D η R… Εκτος αν εχεις το HOLD ενεργο. Αλλα αυτοματα αυτοκινητα, παλιοτερα η νεα που ετυχε να οδηγησω (η να ρωτησω) δε ειναι ετσι, πολύ βολικο αυτό…
Και φυσικα όλα τα αλλα βοηθηματα που σταματαει και ξεκιναει μονο του σε φαναρι η σταση εν κινηση είναι ευεργετικα και πολύ luxury για ολους εμας που εχουμε αυτοκινητα της πιο προηγουμενης δεκαετιας σε ομοια κατηγορια.
Ελαστικα
Τα ιδανικα συμφωνα με τον κατασκευαστη, αλλα ΜΗΠΩΣ πολύ σκληρα? Τουλαχιστον για μενα που προτιμουσα παντα ελαστικα με πολύ μαλακη γομα? Πρωτον, παρατηρησα ότι πετραδακι μπαινει στο τροχο μενει εκει και θελει μηχανικη αφαιρεση. Στο άλλο αυτοκινητο δε βλεπω ποτε πετραδακι μονιμα στο λαστιχο.
Ένα πιο μαλακο ελαστικο αραγε θα ηταν επιτρεπτο απο τον κατασκευαστη και ισως ακομα πιο τελειο στις κακοτεχνιες του δρομων μας.Μηπως δεν είναι ιδανικο όμως για εκτος δρομου διαδρομες που είναι συχνες, για μενα τουλαχιστον?
MyT
Βρηκα κατι που με ενοχλει, εκτος το γεγονος οτι με μαλωνει συνεχεια… Όταν βλεπεις μια διαδρομη και κανεις μια επαναφορα στο συνολο αυτων δεν μαρκαρεται για να εχεις εικονα ποια διαβασες και πολλες φορες κανεις κλικ ξανα στην ιδια…
Καταναλωση
''Η αντιπροσωπεια μου ανεφερε ότι μετα τα 2.000/2500 χλμ θα εχω πιο σαφη εικονα… Δε καταφερνω να το ‘καβαλω’ όπως στην αρχη γιατι δεν εχω τις ‘χειμωνιατικες’ συνθηκες στη δουλεια μου και ειμαι καπου στα 2.250 με τη καταναλωση καρφωμενη στα 3.8
Και αστικο, πολύ υπεραστικο, αυτοκινητοδρομο και βουνο (εντος και εκτος). Μεγιστη ταχυτητα 110 χλμ/ω.''
Σημερα (μετα από μερες που εγραψα τα παραπανω και αφου πλεον απογαλακτιστηκα από το παλιο και ειμαι ολο με το καινουργιο είναι στο 3,7
Εκανα και ξανα πολύ μεγαλη διαδρομη βουνο, στροφες, θαλασσα…
Καμια σχεση με το παλιο αυτοκινητο από πολλες αποψεις… Πηγαμε, ηρθαμε πολύ luxury και φρεσκοι παρα την ξαφνικη εκθεση στον ηλιο της παραλιας… Και στο συγκεκριμενο δρομο πολύ πιο ευκολα στις κατηφορες και οκ στην αναβαση, χωρις όμως την ‘αγωνιστικη’ ευχαριστιση για μενα… Αλλα το κατι άλλο για τη συζηγο που θα προτημουσε ένα υβριδικο Toyota οδηγο, σαν αυτους που βλεπω στο δρομο και πανε πιο αργα και από μενα και ας μην εχουμε μωρο…
Σχετικα με αυτό που αναφερει ο @brokesmack για θεμα με τριξιματα, εχω ένα στη δικια μου πορτα (του οδηγου). Θελω να το ανοιξω να το γεμισω ορυκτοβαμβακα!
-
Τα αυτόματα με μετατροπέα όταν αφήνεις το φρένο στο d τσουλανε. Τα σίριακα έχουν ειδικό mode που το κάνει.
Στα 110χλμ/ώρα τι κατανάλωσης βλέπεις;
Πραγματικά ακριβό μεν αλλά Κούλα δε το cross,τα κάνει όλα.
Πολύ ωραίο ποστ, βοηθάς αρκετά πολλούς υποψηφίους αγοραστές
Αυτό το σύστημα μετάδοσης της toyota είναι όλη η υπόθεση του αυτοκινήτου για εμένα. Τελείως σμουθ, και κυρίως με το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν σπάει δεν χαλάει ότι και αν κάνεις. Ούτε συμπλέκτες, ούτε τριβή, ούτε σελενοιντς ούτε τίποτα.
Δίνεις πολλά μεν αλλά ξεκινάς την απόσβεση άμεσα χωρίς φόβο βλαβών.Εντωμεταξυ κάπου διάβαζα πως ετοιμάζεται νέα γενιά "κιβωτίου" για τα hybrid toyota. Ίσως έχουν πλέον και επιλογή όπως το δίλιτρο κορολλα για διακριτές σχέσεις μεταδοσης στο sport mode. Εάν το κάνουν αυτό και στα πιο απλά υβριδικά, μονόδρομος πλέον τα toyota.
Είναι για case study η υβριδροποιηση της toyota. Πως ξεκίνησε με χασουρα και πως κέρδισε τη μάχη της αγοράς. Φοβεροί μάνατζερς και μάρκετινγκ.
Ηχεία έχει αλλάξει κάποιος;
Μπορείς να παραγγείλεις το hi fi σύστημα ως έξτρα εξοπλισμό;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Δίνεις πολλά μεν αλλά ξεκινάς την απόσβεση άμεσα χωρίς φόβο βλαβών.
Σιγά που δίνεις πολλά!! Συνεχίζει να είναι το πιο φτηνό από τα αυτόματα B SUV και με bonus το ότι είναι πλήρως υβριδικό. Για δες σε τι τιμές έχουν πάει οι ανταγωνιστές (29Κ το Πουμα, κάπου 30 το 2008 και πάει λέγοντας). Κάποτε που το κοίταζα, δεν έβρισκα άλλο αυτόματο B Suv με €21.000...και αυτό ειναι και φουλ υβριδικό, τι να λέμε τώρα!! VFM και για αυτό σπάει ταμεία...
Όχι.
-
Άλλο ένα θαυματακι της toyota. Κατασκευάζεται σε ευρωπαϊκό έδαφος, έχει την υψηλότερη τεχνολογία, έχει τον καλύτερο εξοπλισμό και είναι πολύ πιο φθηνό από τα ευρωπαϊκά.
Προφανώς η τογιοτα ως μάστερ έφτιαξε μια εφοδιαστική αλυσίδα που όμοια του δεν θα έχει δει η Ευρώπη.Αυτά που έχουν στο εξωτερικό δεν το έχουν σε εμάς; Νομίζω είδα με έξτρα σηματακι στα ηχεία τους.
-
Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω ζάντες και να βάλω ελαστικά 215/65/16 θα δώσει λίγο ύψος και θα έχω περισσότερες επιλογές σε 4season και λίγο ποιο off road ελαστικά.
Τι γνώμη έχετε ?
Αλλάζει λίγο το βήμα είναι στο 2%, πιστεύει κάνεις ότι θα εχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά? -
Εάν έχει ζάντες με παρόμοιο βήμα σε άλλες εκδόσεις λογικά δεν θα έχεις θέμα.
Αλλά και πάλι κανείς δεν ξέρει με σιγουριά
-
@akou said in Toyota Yaris Cross:
Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω ζάντες και να βάλω ελαστικά 215/65/16 θα δώσει λίγο ύψος και θα έχω περισσότερες επιλογές σε 4season και λίγο ποιο off road ελαστικά.
Τι γνώμη έχετε ?
Αλλάζει λίγο το βήμα είναι στο 2%, πιστεύει κάνεις ότι θα εχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά?Δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα , εμένα με προβληματίζει περισσότερο οτι δεν υπάρχουν με δείκτη βάρους 95 , ίσως να γίνει λιγότερο άνετο .
Το έψαξες για 215/60/16; -
Τι γνώμη έχετε ?
Αλλάζει λίγο το βήμα είναι στο 2%, πιστεύει κάνεις ότι θα εχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά?Προχώρησέ το κανονικά.
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Τα υβριδικά τογιότα έχουν μόνο υπαρκτό πρόβλημα χώρων και ίσως απόλυτων επιδόσεων (κανένας γκαζιάρης βέβαια δεν προτιμά ντήζελ) αλλιώς κουμπώνουν άψογα με την ελληνική πραγματικότητα και τις ανάγκες των περισσοτέρων. Και βέβαια μαθαίνουν τους έλληνες σιγά σιγά και σε προσιτές τιμές, πως είναι να ζεις με αυτόματο, ακόμη και τους ξεροκέφαλους που αντιστέκονται ή όσους δικαίως φοβούνται τα DSG.
Το cross είναι πολύ ταιριαστό αμάξι για Ελλάδα (το ίδιο πιστεύω όμως και για π.χ. το ντίζελ C4, που θα ταξιδεύει και σαν λιμουζίνα σε σύγκριση με το cross αφού είναι άλλη κατηγορία και "συγκρίνεται" με το CHR, αρκεί να το είχε προλάβει κάποιος σε λογικές τιμές με αυτόματο κιβώτιο).To C4 έχει την Β πλατφόρμα της PSA, τα 308/3008/Grandland/Astra έχουν την C.
Αλλά, ναι, το Cross δεν ενδείκνυται σαν ταξιδιωτικό αυτοκίνητο, άλλωστε είναι YARIS cross.
Εδώ τα λένε ξεκάθαρα,
-
Έχω την αίσθηση πως το αυστραλιανό έχεις άλλες προδιαγραφές από τα ευρωπαϊκά. Διότι σε ευρωπαϊκές δοκιμές δεν λένε τόσο κακα πράγματα για το ταξίδι του cross. Αν δεν κάνω λάθος είναι η μοναδική δοκιμή που το αναφέρει άντε άλλη μια που όμως είναι με αλλες προδιαγραφές τα αυτοκίνητα αυτά.
Τα cross εκεί ειναι made in japan με τις δικές τους νοοτροπίες περί ηχομόνωσης και ποιότητας δρόμου. Τα δικά μας είναι γαλλικά αν δεν κάνω λάθος.Αν δεν φτιάξει το θέμα με το adblue είναι λαχείο ένα psa. Να σε αφήσει σε ταξίδι ένα καινούργιο όχημα δεν το λες και άνετο ταξίδι
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Αλλά, ναι, το Cross δεν ενδείκνυται σαν ταξιδιωτικό αυτοκίνητο, άλλωστε είναι YARIS cross.
Μια χαρά ειναι για ταξίδι (εαν δεν είσαι ο γάτος!), εφόσον κινείσαι με λογικές ταχύτητες (έως 140χαω).
-
Έχω την αίσθηση πως το αυστραλιανό έχεις άλλες προδιαγραφές από τα ευρωπαϊκά. Διότι σε ευρωπαϊκές δοκιμές δεν λένε τόσο κακα πράγματα για το ταξίδι του cross. Αν δεν κάνω λάθος είναι η μοναδική δοκιμή που το αναφέρει άντε άλλη μια που όμως είναι με αλλες προδιαγραφές τα αυτοκίνητα αυτά.
Τα cross εκεί ειναι made in japan με τις δικές τους νοοτροπίες περί ηχομόνωσης και ποιότητας δρόμου. Τα δικά μας είναι γαλλικά αν δεν κάνω λάθος.Αν δεν φτιάξει το θέμα με το adblue είναι λαχείο ένα psa. Να σε αφήσει σε ταξίδι ένα καινούργιο όχημα δεν το λες και άνετο ταξίδι
Εχεις δίκιο , η καμπίνα στα γαλλικά πχ πέραν του ίδιου γενικού σχήματος εχει άλλα υλικά χρωματισμούς αλλα καθίσματα και άλλον πιο πλούσιο εξοπλισμό , λογικό είναι και η ηχομόνωση να διαφέρει.
Πέραν του οτι αυτά τα cross είναι σχεδόν 2 ετων , για προ-παραγωγής μοντέλα δείχνουν μπροστά στα ευρωπαϊκά ... -
Τι γνώμη έχετε ?
Αλλάζει λίγο το βήμα είναι στο 2%, πιστεύει κάνεις ότι θα εχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά? -
Ευχαριστω!
Τα αυτόματα με μετατροπέα όταν αφήνεις το φρένο στο d τσουλανε. Τα σίριακα έχουν ειδικό mode που το κάνει.
Oλα? Και ενα Golf mild hybrid ας πουμε? Να ενημερωσω...
Στα 110χλμ/ώρα τι κατανάλωσης βλέπεις;
Ιδεα δεν ειχα πως το βλεπουμε αυτο... Προσπαθησα να ασχοληθω οταν οδηγουσα και νομιζω το βλεπεις σε γραφημα και οχι αριθμητικα. Θα προσπαθησω να δω οταν θα ειμαι σε ευθεια χωρις ανηφορες κατηφορες (εστω και μικρες) η κλισεις στο δρομο...
Δε εχω καταλαβει απο που αλλαζει και το κοντερ και αν αλλαζει τελικα... Απο αναλογικο σε ψηφιακο... Ειχα μελετησει λιγο το MANUAL αλλα πλεον δεν εχω καθολου χρονο... Το ανεβασω κατεβασω σπιτι και μονο βολτες το κανω...
Απο προχθες παντως που εκανα τα σχολια αρχισε να παιζει πολυ... Μετα απο εβδομαδες καρφωμενο στα 3,8... Kαι την καθοδο στα 3,7.
Δηλαδη εδειξε και κατω του 3,0 στο οποιο ειναι τωρα και μου εβγαλε - φανταζομαι βαση ιστορικου - και μεγαλυτερη αυτονομια... Απο 715 km, μολις το 'φουλαρα' χθες, 778 km...
Οπως ειπε ο Φανης (παρακατω) παραπανω... Οχι. Ειναι στα εξτρα πχ στη Γερμανια... Και σε αλλες χωρες... Και ισως στα standard στη PREMIER σε καποιες αλλες... JVC και μονο νομιζω...
-
Yaris Cross ACTIVE PLUS feedback (part 3)
Ιδεα για ευκολο και ‘αγνο’ καθαρισμα ευπροσδεκτη. Ta πιο ματ πλαστικα εχουν ‘λεκιασει’ επισης…
Σχετικα με αυτό που αναφερει ο @brokesmack για θεμα με τριξιματα, εχω ένα στη δικια μου πορτα (του οδηγου). Θελω να το ανοιξω να το γεμισω ορυκτοβαμβακα!
Αν εννοείς τα πλαστικά που είναι στους θόλους, χαμηλά στις πόρτες και το πίσω προφυλακτήρα δοκίμασε κάποιο σιλικονούχο που βάζουν και στα ταμπλό, εγώ χρησιμοποιώ armor all protectant γιατί το δικό μου είναι άσπρο και δε φαίνεται ωραίο αν είναι ξεθωριασμένα https://www.armorall.com/help-advice/how-to-clean-your-cars-exterior-rubber-vinyl-and-canvas/
Από τριξίματα δε παρατήρησα κάτι ίσως φταίει η μουσική που ακούω -
Και ενα Golf mild hybrid ας πουμε?
Το Golf έχει διπλοσύμπλεκτο, όχι με μετατροπέα ροπής.
Toyota Yaris Cross