-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Ομολογώ ότι.....
Για το αυτόματο ήμουν υπερβολικός, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η προσέγγιση δεν είναι σωστή, να θυμηθούμε τον Clarkson που βάζει το prius σε πίστα vs m3; Να δούμε όλα τα τεστ του Yaris/Cross που σχεδόν δεν αναφέρεται ότι είναι φτιαγμένα για βαρύ κυκλοφοριακό; η για το Jimny που δεν το πάνε ούτε σε χώμα; Υπάρχει κόσμος που δεν πατάει ποτέ τέρμα γκάζι, και δεν κάνει ποτέ του προσπέραση για κανένα λόγο. Πρέπει οι δοκιμές να αναφέρονται σε όλους τους χρήστες.
Τώρα για το engine brake, τα αρνητικά άλογα μπορεί να περνούν μέσω της μηχανικής ροής αλλά και μέσω της ηλεκτρικής, πρέπει να είναι συνδυασμός. Έτσι και αλλιώς η μικρή μπαταρία δεν μπορεί να φορτίσει με ισχυρό ρυθμο ώστε να δουλευε με one pedal όπως τα ev.
Ο Κλάρκσον είναι παλιάτσος, όχι δημοσιογράφος. Επίσης ο κόσμος να μάθει να οδηγεί, δικό του πρόβλημα, δεν θα αλλάξουμε τα σωστά ώστε να ταιριάζουν στους ανίδεους.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Για το αυτόματο ήμουν υπερβολικός, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η προσέγγιση δεν είναι σωστή, να θυμηθούμε τον Clarkson που βάζει το prius σε πίστα vs m3;
Clarkson.. κορυφαίο τρόλλ και δημοσιογράφος ταυτόχρονα. Αγαπάμε !
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
δημοσιογράφος
κυρίως τρολ και παλιάτσος όπως λέει και ο Δίας αλλά αγαπάμε όντως.
ΈΒγαζε πολύ γέλιο και για μένα είναι ΤΟ ΠΙΟ σημαντικό σε μια εκπομπή αυτοκινήτου στην τηλεόραση. Αλιώς είναι βαρετές και δεν τις βλέπει και κανένας. FACT
-
Τον έβλεπα στο BBC 2 όταν ζούσα στην Αγγλία πριν 20+ χρόνια. Τότε είχε κάτι να πει, ίσως ήμουν κι εγώ μικρότερος και λιγότερο γνωστικός. Από ένα σημείο και μετά όμως έγινε τρολλ και παλιάτσος. Αν θέλει κανείς να ενημερωθεί στα αλήθεια θα δει Sutcliffe, Plato, Needel και 1-2 άλλους από τους Άγγλους. Δεν θα δει όμως την παλιά 3άδα του TG.
-
Ο Κλάρκσον τηλεπερσονα είναι. Διασκεδαστής και άνθρωπος για χαβαλε. Όχι για κάτι το σοβαρό. Ως διασκεδαστής είναι πολύ καλός, ως δημοσιογράφος αυτοκινήτου δεν νομίζω να κάνει κάτι το σοβαρό και να μη το πρόσεξα. Ούτε τεχνολογίες αναλύει, ούτε φιλοσοφίες και σχολές κατασκευαστών αναλύει, ούτε χερας είναι.
Οκ έχει φλεγματικό χιούμορ, σγα τα ζα..... Και εγώ έχω φλεματικό όταν έχω κρυολόγημα. -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ο Κλάρκσον τηλεπερσονα είναι. Διασκεδαστής και άνθρωπος για χαβαλε. Όχι για κάτι το σοβαρό. Ως διασκεδαστής είναι πολύ καλός, ως δημοσιογράφος αυτοκινήτου δεν νομίζω να κάνει κάτι το σοβαρό και να μη το πρόσεξα. Ούτε τεχνολογίες αναλύει, ούτε φιλοσοφίες και σχολές κατασκευαστών αναλύει, ούτε χερας είναι.
Οκ έχει φλεγματικό χιούμορ, σγα τα ζα..... Και εγώ έχω φλεματικό όταν έχω κρυολόγημα.ως τηλεπερσόνα που ασχολήθηκε με το αυτοκίνητο ηταν εξαιρετικά επιτυχημένος. τεχνολογίες μπαίνεις και διαβάζεις για αυτές ή βλέπεις ντοκυμαντέρ. Ο περισσότερος κόσμος ήθελε χαβαλέ και ηλίθια τεστ και αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν σπουδαίο σε τηλεθέαση και εξαιρετικά διασκεδαστικό. Ηταν παρα πολύ καλός σε αυτό που έκανε
-
Συμφωνώ, μακαρι να είχα λίγη απο την επιτυχία του στον τομέα μου. Καμία αντίρρηση. Μ αρέσει τώρα που γέρασε και βάρυνε και ειναι ακόμα πιο σνομπ.
Εγώ πάλι είμαι από αυτούς τους τηλεθεατές που θέλουν ανάλυση. Αλλά με εμένα μονάχα, ως τηλεθεατή δεν θα έβγαζαν λεφτά. Σκέψου πως στις διαφημισεις πάω για κατούρημα....
-
Αυτό που κάνει ο Clarkson δε μπορεί να το κάνει άλλος, είναι μοναδικός. Τα υπόλοιπα βαρετά είναι για τους αναρίθμητους υπόλοιπους, δηλαδή... μια από τα ίδια.
Ευτυχώς η επιτυχία του μιλάει από μόνη της και μακάρι να προκύψουν και άλλοι με τη δική του προσέγγιση, κουλτούρα και χιούμορ. Εδώ όμως είναι το topic του Yaris Cross..
-
Ο Κλάρκσον είναι ο Σεφερλής της αυτοκίνησης. Πολλά από όσα λέει είναι απλά ΑΝΑΛΗΘΗ, αλλά ποιος νοιάζεται; Τζέρτζελο να γίνεται απλά... Χαίρομαι που τον απέλυσε το BBC,.
-
Ο Clarkson απέλυσε το bbc...
Τώρα περί αισθητικής και χιούμορ είναι θέμα γούστου, ευτυχώς το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά
-
Προφανώς δεν έχεις σωστή άποψη περί Αγγλίας και BBC.
-
Δεν τίθεται θέμα σωστού η λάθους... Ο Clarkson είναι αυτός που είναι, τους υπόλοιπους δε θα τους θυμάται κανείς
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Προφανώς δεν έχεις σωστή άποψη περί Αγγλίας και BBC.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε τέτοιες περιπτώσεις
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Απο την ομάδα στο Facebook
Cross Active με περασμένα τα γκρί πλαστικά alcandara
80€ το κοστολόγιο και γράφει επίσης οτι τα πλαστικά κομμάτια βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα και γρήγορα...στα υπόψη
Mαλιστα... Αφου δεν εχω ιδεα για τα παραπανω που αναλυεται να σχολιασω για την εικαστικη παραμβαση που ειχα δει πριν... Κατι με χαλαει... Περα απο την 'οπτικη' (Ισως και το χρωμα... Αν δεν ειναι ιδιο ακριβως φαινεται καπως...), να μη πω αισθητικη, γιατι αυτο μπορει να ειναι πολυ υποκειμενικο, με τα κοτλε η βελουδο σημαδια, ισως να γεμιζει και πολυ σκονη κλπ. και να λερωνεται και πιο ευκολα, καποια στιγμη πανε και σε τεχνικους τα αυτοκινητα και δεν ειναι και δεν ειναι και υποχρεωμενοι να ειναι και τιτιζιζες σαν και εμας ισως. Καθαριζει ευκολα με ενα υγρο πανι? Δροσερη το καλοκαρι ομως? Ισως ενα καρμπον αυτοκολλητο αν ειναι εφικτη η επικολληση? Η τελικα το original ανοιχτο γκρι του ACTIVE (PLUS). Πειτε μας καμια ιδεα για τι ''εφαρμογες'' μπορουμε να βαλουμε εκει στις πλαστικες εγκοπες κατω απο τον κλιματισμο... Νομιζω ειχα ρωτησει και παλια... Καμια εξτρα USB θυρα εφικτο?
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Απο την ομάδα στο Facebook
Cross Active με περασμένα τα γκρί πλαστικά alcandara
80€ το κοστολόγιο και γράφει επίσης οτι τα πλαστικά κομμάτια βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα και γρήγορα...στα υπόψη
Πειτε μας καμια ιδεα για τι ''εφαρμογες'' μπορουμε να βαλουμε εκει στις πλαστικες εγκοπες κατω απο τον κλιματισμο... Νομιζω ειχα ρωτησει και παλια... Καμια εξτρα USB θυρα εφικτο?
Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη, αν κάποιος που παρέλαβε μπει στον κόπο να μετρήσει το καπάκια κάτω από τον κλιματισμό να δώσει διαστάσεις ακριβώς και θα το βρούμε.
Τα καπάκια βγαίνουν αρκετά εύκολα, είναι κούμπωτα.
Μπορείς να πάρεις ρεύμα είτε από τον αναπτήρα είτε από την ασφαλειοθηκη.
Ακόμη, νομίζω ότι ισχύει το ότι υπάρχει ήδη η καλωδίωση για τον φωτισμό, το ίδιο συνέβαινε και στο απλό yaris. Μπορεί κάποιος να το βρει πανευκολα, βγάζοντας το καπάκι κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
Εγώ περιμένω έκδοση style, έχει δεν έχει καλωδίωση ο μπλε φωτισμός θα μπει. Το ίδιο και μια έξτρα usb θύρα κάτω από τον κλιματισμό και ένας αναπτήρας στο Πορτμπαγκάζ -
Το παραγγειλα κι εγω σημερα, active hybrid λευκο περλα. Ενα χρονο μου ειπαν, το γνωριζα ηδη βεβαια.
Μπηκα μεσα για πρωτη φορα. Οκ δεν αποπνεει premium αλλα εχει σουπερ αναπαυτικα καθισματα οποτε δεν σε χαλαει κατι. Πισω δεν μπηκα, δεν με απασχολει ιδιαιτερα.
Το ξεχναμε λοιπον και τα ξαναλεμε Χριστουγεννα του 22, μεχρι τοτε παρακολουθουμε ειδησεις για μαικρο τσιπς
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Το ξεχναμε λοιπον και τα ξαναλεμε Χριστουγεννα του 22, μεχρι τοτε παρακολουθουμε ειδησεις για μαικρο τσιπς
Με το καλό...πολύ καλή επιλογή, δεν θα το μετανοιώσεις!!
Λογικά Οκτώβριο θα το παραλάβεις. -
Καποιος με active plus να μου λυσει καποιες αποριες;
-
@manos-kri said in Toyota Yaris Cross:
Καποιος με active plus να μου λυσει καποιες αποριες;
Γράψτες εσύ και όλο και κάποιος θα βρεθεί!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Με το καλό...πολύ καλή επιλογή, δεν θα το μετανοιώσεις!!
Λογικά Οκτώβριο θα το παραλάβεις.Σ´ευχαριστω!
Μεχρι τοτε χαιρομαστε με τους συνφορουμιτες που παραλαμβανουν και γραφουν εντυπωσεις
Toyota Yaris Cross