-
αυξηθηκαν οι τιμες απο οτι φαίνεται καπου 800 ευ
-
Αφου οι μακακες οι Ελληνες πλερω καλα κανουν και αυξανουν
-
@rid said in Toyota Yaris Cross:
σε σχέση με άλλες εταιρείες και πάλι καλά να λέμε
-
@rid said in Toyota Yaris Cross:
Εεε ήταν τσάμπα και παραμένει ακόμα το φτηνότερο της αγοράς....έχουν περιθώριο και με τέτοια ζήτηση λογικό ήταν!
-
Αλιμονο σε οποιον πρέπει να πάρει αυτοκίνητο εντός του τρέχοντος έτους!
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Αχαχαχα!! Εγώ θέλω....ψάχνω όμως τι θα είναι αυτό. Έτσι και αλλιώς 2022 θα το πάρω, 2023 θα το παραλάβω...!!
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Γιατί του χρόνου θα αλλάξει κάτι; Μάλλον πρέπει να λέμε, πάρτε αυτοκίνητο το συντομότερο, κανείς δε ξέρει ποτέ θα σταματήσουν οι αυξησεις
-
Λέγαμε το yaris cross συμφέρει ως τιμή απ'ολα τα b-suv,δεν έκανε αυξήσεις η Toyota κ.τ.λ. ε,το είδαν και σου λέει κορόιδα είμαστε εμείς να έχουμε χαμηλές τιμές; Πέτα ένα 800αράκι όπως κάποιοι άλλοι (δε λέμε ονόματα..)
Άλλη φορά τα σχόλια για τις τιμές να είναι κωδικοποιημένα στο forum..
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Λέγαμε το yaris cross συμφέρει ως τιμή απ'ολα τα b-suv,δεν έκανε αυξήσεις η Toyota κ.τ.λ. ε,το είδαν και σου λέει κορόιδα είμαστε εμείς να έχουμε χαμηλές τιμές; Πέτα ένα 800αράκι όπως κάποιοι άλλοι (δε λέμε ονόματα..)
Αχαχαχα!! Απλά οι άλλοι μετά το 800ακι έκανα και άλλο 1-2 χιλιαρικάκια! Πάλι το πιο φτηνό είναι το Κρος...γαμώτο, θα καταλήξω με 2 υβρίδια με βλέπω...
-
Οι αυξήσεις έχουν έρθει για να μείνουν.
Πιστεύαμε οτι κατα την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση θα έπεφταν οι τιμές στα ηλεκτροκίνητα. Τελικά θα ανέβουν στα υπόλοιπα και τελικά θα έρθουν στα ίδια επίπεδα.
-
To Style που κοιτούσα όντως ανέβηκε 800 ευρώ. Στο Adventure νομίζω δεν ανέβηκε τόσο, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν είχα σημειώσει τιμή (μου φαινόταν ήδη ακριβό). Παρατήρησε κανεις πόσο ανέβηκε αυτό;
-
Και η Corolla που κοιτούσα ανέβηκε 800.
Μάλλον ίδιες αυξήσεις σε όλα. -
@dimitriscsd said in Toyota Yaris Cross:
To Style που κοιτούσα όντως ανέβηκε 800 ευρώ. Στο Adventure νομίζω δεν ανέβηκε τόσο, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν είχα σημειώσει τιμή (μου φαινόταν ήδη ακριβό). Παρατήρησε κανεις πόσο ανέβηκε αυτό;
Και στο Adventure το ίδιο φίλε μου!
26020 κόστιζε και τώρα βλέπω 26820! -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Άλλη φορά τα σχόλια για τις τιμές να είναι κωδικοποιημένα στο forum..
ποιο 800σαρακι ρε συ 2000 πάνω έχουν πάρει πολλοί (εξωφρενικά μεγάλο ποσό στα 20Κ). FORD , VW σίγουρα και δεν νομίζω ότι είναι οι μόνοι.
Το 800ρι μοιαζει λίγο τώρα.
-
Και το απλό Γιάρις ανέβηκε €600!! Τα Κρος όλα €600.
Το δικό μου έχει φτάσει €24.000 απίστευτο! Μέσα σε 8 μήνες....
-
Κυριοι ας μη γελιομαστε, οι αυξησεις ηταν θεμα χρονου να γινουν. Απορω πως δεν ειχαν ηδη γινει... Το καλοκαιρι ειχε ανεβει ηδη το CH-R. Aπο οτι διαβασα σε σχολια σας αλλες εταιρειες ειχαν αλλαξει ηδη τιμες. Απο περυσι το Δεκεμβρη (2020) η τιμη της λαμαρινας και του σιδηρου (γενικα) - ενδεικτικες πρωτες υλες- κανανε ραλυ σε σημειο που διπλασιασανε τιμες μεχρι τον Αυγουστο... Οσο στοκ και να υπηρξε (αν υπηρξε) θα τελειωνε. Οσο απορροφηση αυξησεων των τιμων να υπηρξε, οσο κερδος να υπαρχει οι αυξησεις στο ενεργιακο κοστος παραγωγης και διατηρησης εγκαταστασεων θα πιεζε προς τα εκει. (Διαφορες) Βιομηχανιες αυξανουν τιμες ανα 2 μηνες το ελαχιστο.
Κανεις μας φυσικα δε θα ηθελε να αγορασουμε με παραπανω κοστος...
Ειχα δει ηδη μια αυξηση τιμης σε αξεσουάρ και ηθελα να σας το αναφερω... Αλλα το ξεχασα...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Αν αυτο βοηθαει, σε αυτο το βιντεο (χαμηλωστε τον ηχο, η μουσικη επενδυση ειναι δυνατη) σε αυτο το TOYOTA εκδοση SOL Σερβιας φαινεται αρκετα ''φυσικα'' το εσωτερικο, οι περιβοητη διχρωμια και η ανοιχτη γκρι οροφη... Και μαλλον ειναι ιδιο το Ελληνικο ACTIVE, εκτος απο την τιμη, 28.000 σχεδον... Μου κανει εντυπωση που στην γειτονα φθηνη Βουλγαρια ειναι ιδια τιμη με την Ελλαδα και στην πιο δυσκολα οικονομικα SRB στα υψη...
Επιτέλους είδα το χρώμα που παρήγγειλα στην έκδοση με τις δεκαεξάρες ζάντες ...ωραίο μέσα έξω !
Αγαπητε @monman2 χαιρομαι που σου αρεσε... Το συγκεκριμενο βιντεο με εκανε να την 'αγαπησω' και εγω λιγο, ειδικα απο τη μερια του οδηγου φαινεται ωραια - οπως σε μια αλλη φωτο που μας σηκωσε ενα χρηστης (με την Ασιατισα). Σιγουρα ειναι λιγο 'πειραγμενο' το βιντεο και κουραζει αυτη η ληψη απο κινητο, οπως και πολλες αλλες που δειχνουν το αυτοκινητο σαν το παλιο MOKKA, αλλα δειχνει τελειο ο χαλκινο... Μηπως το περασανε καμια μεβρανη ομως? Πολυ γυαλιζει... Τα χαλκινα στα υπαρχουν μοντελα εξω δεν μοιαζουν ετσι...
Και του πανε πολυ και οι ανθακι ζαντες.
-
Αναφορικά με τα χρώματα πάντως και το μπλέ σκούρο είναι πολύ ομορφο!!
-
Κυριοι ας μη γελιομαστε, οι αυξησεις ηταν θεμα χρονου να γινουν. Απορω πως δεν ειχαν ηδη γινει... Το καλοκαιρι ειχε ανεβει ηδη το CH-R. Aπο οτι διαβασα σε σχολια σας αλλες εταιρειες ειχαν αλλαξει ηδη τιμες. Απο περυσι το Δεκεμβρη η τιμη της λαμαρινας και του σιδηρου (γενικα) - ενδεικτικες πρωτες υλες- κανανε ραλυ σε σημειο που διπλασιασανε τιμες μεχρι τον Αυγουστο... Οσο στοκ και να υπηρξε (αν υπηρξε) θα τελειωνε. Οσο απορροφηση αυξησεων των τιμων να υπηρξε, οσο κερδος να υπαρχει οι αυξησεις στο ενεργιακο κοστος παραγωγης και διατηρησης εγκαταστασεων θα πιεζε προς τα εκει. (Διαφορες) Βιομηχανιες αυξανουν τιμες ανα 2 μηνες το ελαχιστο.
Ειχα δει ηδη μια αυξηση τιμης σε αξεσουάρ και ηθελα να σας το αναφερω... Αλλα το ξεχασα...
παντως περα απο αυτα που ειναι σωστα, η οικονομια της Τουρκιας εχει παει στα ταρταρα, και το κοστος σε προσωπικο για οσα αυτοκινητα παραγονται εκει θα επρεπε επισης να εχει επηρεασει προς τα κατω. Αλλα το CHR ηταν το πρωτο που αυξηθηκε.....οποτε ειναι και εμπορικη πολιτικη στη μεση.
Παντως ενω παντα ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου ενδεχομενη αλλαγη της παραγγελιας απο Style σε Active, πλεον με τις αλλαγες των τιμων η Toyota αποφασισε για μενα.... μενουμε οπως ειμαστε!
-
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Κυριοι ας μη γελιομαστε, οι αυξησεις ηταν θεμα χρονου να γινουν. Απορω πως δεν ειχαν ηδη γινει... Το καλοκαιρι ειχε ανεβει ηδη το CH-R. Aπο οτι διαβασα σε σχολια σας αλλες εταιρειες ειχαν αλλαξει ηδη τιμες. Απο περυσι το Δεκεμβρη η τιμη της λαμαρινας και του σιδηρου (γενικα) - ενδεικτικες πρωτες υλες- κανανε ραλυ σε σημειο που διπλασιασανε τιμες μεχρι τον Αυγουστο... Οσο στοκ και να υπηρξε (αν υπηρξε) θα τελειωνε. Οσο απορροφηση αυξησεων των τιμων να υπηρξε, οσο κερδος να υπαρχει οι αυξησεις στο ενεργιακο κοστος παραγωγης και διατηρησης εγκαταστασεων θα πιεζε προς τα εκει. (Διαφορες) Βιομηχανιες αυξανουν τιμες ανα 2 μηνες το ελαχιστο.
παντως περα απο αυτα που ειναι σωστα, η οικονομια της Τουρκιας εχει παει στα ταρταρα, και το κοστος σε προσωπικο για οσα αυτοκινητα παραγονται εκει θα επρεπε επισης να εχει επηρεασει προς τα κατω. Αλλα το CHR ηταν το πρωτο που αυξηθηκε.....οποτε ειναι και εμπορικη πολιτικη στη μεση.
Παντως ενω παντα ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου ενδεχομενη αλλαγη της παραγγελιας απο Style σε Active, πλεον με τις αλλαγες των τιμων η Toyota αποφασισε για μενα.... μενουμε οπως ειμαστε!
Εχει και στη Τουρκια εργοστασια λοιπον, δε το γνωριζα. Νομιζω οτι η Τουρκια συμφερει περισσοτερο για αγορες λιανικης... (Αλλα θελει προσοχη, ακουμε διαφορα περιστατικα στα συνορα... Που ταλαιπωρουνε πολιτες οι αρχες της γειτονας...) Αφου και οι βιομηχανιες που περνουν πρωτες υλες απο εκει παλι αυξανουν τιμες εδω...
Ναι ε? Σκεψη απο πανω προς τα κατω, δεν ξαναδιαβασα κατι τετοιο...
Εντυπωσιακο! Αλλα μετα τις αλλαγες στις τιμες η διαφορα συρρικνωθηκε... Τι χρωμα?
Toyota Yaris Cross