-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
πες στον πεθερό οτι γράφει για 1350 κιλά ρυμουλκούμενο με φρένα και κάπου λεει στα τεχνικά οτι εχει και έλεγχο του ρυμουλκουμένου για να μην διπλώσει ...ιδανικό για κουβαλήματα στο χωριό
ναι αυτό το έχει και στο yaris, μπορείς να ενεργοποιήσεις έλεγχο ρυμουλκούμενου που αναπροσαρμόζει την λειτουργία των συστημάτων ελέγχου πρόσφυσης
εχει πολλούς κρυμμένους άσους αυτό το cross ...
Δεν έχω καταλάβει; Άφησες το ντίζελ και πηγές για μπαταρίες;
-
Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει..... (Με μαυρίλα από ντίζελ, nox,κτλ)
-Monman που πας;
-Lapη θα πάω στα μπατάρια!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
πες στον πεθερό οτι γράφει για 1350 κιλά ρυμουλκούμενο με φρένα και κάπου λεει στα τεχνικά οτι εχει και έλεγχο του ρυμουλκουμένου για να μην διπλώσει ...ιδανικό για κουβαλήματα στο χωριό
ναι αυτό το έχει και στο yaris, μπορείς να ενεργοποιήσεις έλεγχο ρυμουλκούμενου που αναπροσαρμόζει την λειτουργία των συστημάτων ελέγχου πρόσφυσης
εχει πολλούς κρυμμένους άσους αυτό το cross ...
Δεν έχω καταλάβει; Άφησες το ντίζελ και πηγές για μπαταρίες;
και ντίζελ και υβριδικές μπαταρίες , χαρτοφυλάκιο διασποράς κινδύνου , ο Δήμαρχος εδώ είναι τρελός!
-
Όλοι οι επενδυτές εδώ βρεθήκαμε...
Άντε ωραία.... Πολύ ωραία αγορά. Να μας πεις σε ταξίδια πόσα καταναλώνει.
Με τι ζάντες το πειρες;;Καλόταξιδο να είναι....να το χαρείτε με υγεία.
Όταν παραλάβετε θα πέσουν και οι τιμές των ηλεκτρικών... Μουχαχαχα
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Όλοι οι επενδυτές εδώ βρεθήκαμε...
Άντε ωραία.... Πολύ ωραία αγορά. Να μας πεις σε ταξίδια πόσα καταναλώνει.
Με τι ζάντες το πειρες;;Καλόταξιδο να είναι....να το χαρείτε με υγεία.
Όταν παραλάβετε θα πέσουν και οι τιμές των ηλεκτρικών... Μουχαχαχα
σε ενα χρόνο μπορεί να εχει πεσει και κανας αστεροειδής
-
Μπα σε καλό σου....φτου φτου
-
-
Μου πε πωλητής οτι οι γνησιες μπάρες οροφης μπαίνουν απο την έκδοση adventure και πανω. Στις πιο φθηνές εκδόσεις δε υπάρχουν υποδοχές. Το χεί ξανακούσει κάποιος άλλος αυτο ;
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Μου πε πωλητής οτι οι γνησιες μπάρες οροφης μπαίνουν απο την έκδοση adventure και πανω. Στις πιο φθηνές εκδόσεις δε υπάρχουν υποδοχές. Το χεί ξανακούσει κάποιος άλλος αυτο ;
Καλά στα είπε!
-
@mario-0 said in Toyota Yaris Cross:
Καλά στα είπε!
Στη διαμόρφωση της active στα αξεσουάρ δίνει αυτο πάντως. Δε ειναι ακριβώς μπάρες αλλα κάνεις τη δουλειά σου. ![alt text]( image url)
Τουλάχιστον μπαίνουν aftermarket η θα ειναι το μοναδικό αμαξι που δε θα μπορεις να βάλεις μπάρες ; -
Σε όλα τα αυτοκίνητα μπαίνουν αυτές οι μπάρες οροφής. Η διαφορά είναι ότι στις πλούσιες εκδόσεις που έχει εργοστασιακές υποδοχές οι οριζόντιες μπάρες πιάνουν εκεί κι όχι στις άκρες της πόρτας. Κλάιν μάιν
-
Γεια σας Κυριοι (και Κυριες, αν υπαρχουν),
καταρχην ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω (διαβαζα για μερες (ολο) το forum του Yaris Cross) και νομιζω οτι αν το εκανα απο το Μαιο, που το ειχα δει τυχαια στο website της Τοyota Eλλας, θα ειχα προ-παραγγείλει το αυτοκινητο πριν το 'δω' λογο της συμμετοχη σας στο forum και ειδικα (ας ονομασω μερικους) των @fanis75 @lap @piliourits @tgk @iceman7 @osfp @monman2 @cirus @george1977 @brokesmack... Κυριοι εμαθα παρα πολλα απο εσας για αυτο, τα αυτοκινητα γενικα κ τις νεες 'μορφες' κινησης. Ησασταν απολαυστικοι ακομα και οταν η διαφωνια σας γεμιζε το forum, αφου ηταν ευκαιρια να υποθουν και πολλα μη εμφανη στοιχεια σε εμας τους απλα οδηγους για την αυτοκινηση. Μπορει να εχω κανει 800.000 χλμ τα 25 χρονια που οδηγω αλλα επειδη η οικογενεια μου απο τα early 70s αγοραζε μια μαρκα και επειδη εχω και πολυ καλο τεχνικο, το μονο που με ενδιαφερε ειναι ο Κ.Ο.Κ και να τα ανεβαινω...
Ετσι λοιπον αποφασισα να 'συνδεθω' να σας πω ενα γεια, ενα ευχαριστω βρε αδερφε, για τη παρεα ολο αυτο το μηνα που σας διαβαζω...
Οσον αφορα το Yaris Cross το μονο που θα πω εξτρα και να δωσω μια δικη μου πινελια, ειναι οτι με κερδισε εμφανισιακα * μπρος (σε πολλους δεν αρεσε), πισω απο τη πρωτη ματια και το βρισκω το ιδανικο και καλυτερο απο ολα της πριν ακομη και της επομενης κατηγοριας (ακομη και των Toyota) ... Εκτος αν μου διαφευγει καποιο μοντελο... Ενω δε μου αρεσει η δε θα αγοραζα ποτε ενα Yaris (το κανονικο)...
- Η σχεδιαση διαμαντιου συμφωνα με τους κατασκευαστες εμενα μου θυμηζει Ιαπωνες στα ματια (φωτα) ακομα και χελωνα (ολη η 'μουρη'), αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω...
-
@シティ-ポップ said in Toyota Yaris Cross:
Γεια σας Κυριοι (και Κυριες, αν υπαρχουν),
καταρχην ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω (διαβαζα για μερες (ολο) το forum του Yaris Cross) και νομιζω οτι αν το εκανα απο το Μαιο, που το ειχα δει τυχαια στο website της Τοyota Eλλας, θα ειχα προ-παραγγείλει το αυτοκινητο πριν το 'δω' λογο της συμμετοχη σας στο forum και ειδικα (ας ονομασω μερικους) των @fanis75 @lap @piliourits @tgk @iceman7 @osfp @monman2 @cirus @george1977 @brokesmack... Κυριοι εμαθα παρα πολλα απο εσας για αυτο, τα αυτοκινητα γενικα κ τις νεες 'μορφες' κινησης. Ησασταν απολαυστικοι ακομα και οταν η διαφωνια σας γεμιζε το forum, αφου ηταν ευκαιρια να υποθουν και πολλα μη εμφανη στοιχεια σε εμας τους απλα οδηγους για την αυτοκινηση. Μπορει να εχω κανει 800.000 χλμ τα 25 χρονια που οδηγω αλλα επειδη η οικογενεια μου απο τα early 70s αγοραζε μια μαρκα και επειδη εχω και πολυ καλο τεχνικο, το μονο που με ενδιαφερε ειναι ο Κ.Ο.Κ και να τα ανεβαινω...
Ετσι λοιπον αποφασισα να 'συνδεθω' να σας πω ενα γεια, ενα ευχαριστω βρε αδερφε, για τη παρεα ολο αυτο το μηνα που σας διαβαζω...
Οσον αφορα το Yaris Cross το μονο που θα πω εξτρα και να δωσω μια δικη μου πινελια, ειναι οτι με κερδισε εμφανισιακα * μπρος (σε πολλους δεν αρεσε), πισω απο τη πρωτη ματια και το βρισκω το ιδανικο και καλυτερο απο ολα της πριν ακομη και της επομενης κατηγοριας (ακομη και των Toyota) ... Εκτος αν μου διαφευγει καποιο μοντελο... Ενω δε μου αρεσει η δε θα αγοραζα ποτε ενα Yaris (το κανονικο)...
- Η σχεδιαση διαμαντιου συμφωνα με τους κατασκευαστες εμενα μου θυμηζει Ιαπωνες στα ματια (φωτα) ακομα και χελωνα (ολη η 'μουρη'), αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω...
Αδερφέ συμφωνώ απόλυτα ...το βρίσκω και εγώ πανέμορφο!!Από κοντά εντυπωσιακό!!! ειδικά η πίσω όψη!
-
Έκδοση active ειμαι κοντα σε παραγγελία και ειμαι μεταξύ κόκκινου και χρυσού. Τι του παει καλύτερα. Άλλες επιλογές δε υπάρχουν γιατι αποφασίζει και το έτερον ήμισυ
-
Έκδοση active ειμαι κοντα σε παραγγελία και ειμαι μεταξύ κόκκινου και χρυσού. Τι του παει καλύτερα. Άλλες επιλογές δε υπάρχουν γιατι αποφασίζει και το έτερον ήμισυ
Όχι κόκκινο αδερφέ .... κρίμα είναι .. χρυσό ναι
-
κόκκινο ...το χρυσο για να δείξει θέλει bitone ,μαύρη ζάντα (οσο μεγαλύτερη και καλλίτερη ) ...το κόκκινο και με την 16άρα ασημένια μια χαρά θα είναι
-
Ο Εκο-οδηγός -διορθώθηκε- είναι απο την Αυστρία και εχει ενα πολύ ενδιαφέρον κανάλι , κάποια στιγμή πριν λίγες μέρες δοκίμασε και το Yaris Cross, η διαδρομή που κάνει είναι πολύ ενδιαφέρουσα αξίζει να την δείτε!
https://www.youtube.com/channel/UCfs-nDj_nyekl_M-3SkLNfA
Αν όμως βαριέστε πάτε κατευθείαν στο 17:30 και δείτε καταναλώσεις σε σχέση με άλλα υβριδικά και ...κλάψτε στην σύγκριση με το hatcback Yaris στην αουτομπαν ...άτιμη αεροδυναμική δεν χαρίζεσαι !
-
Καλησπέρα! Πολύ καλή επιλογή η έκδοση active! VFM!!!! Και εγώ αυτήν παράγγειλα! Επέλεξα λευκό!! Δείχνουν περισοτερο τα Μουαμάρ σημεία φανάρια κτλ!!!!
-
Ο Εκομπαμπάς είναι απο την Αυστρία
Ecofahrer λέει που σημαίνει οδηγός και όχι μπαμπάς!
-
Ο Εκομπαμπάς είναι απο την Αυστρία
Ecofahrer λέει που σημαίνει οδηγός και όχι μπαμπάς!
οκ
dimasabas εχει και πολλά ηλεκτρικά δοκιμή στο κανάλι του , όπως και υβριδικά βέβαια
Toyota Yaris Cross