-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
@harisma23 said in Toyota Yaris Cross:
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
Έχω φίλο στην Κύπρο που παρήγγειλε το cross, παράδοση τον Απρίλιο. Τι γίνεται εδώ και μας λένε 10 με 12 μήνες;
Θα τολμήσω μια εικασία: Μήπως επειδή η Κύπρος πουλάει δεξιοτίμονα, η γραμμή αραγωγής τους κινείται πιο γρήγορα;
Το εργοστάσιο στην Γαλλία που βγάζει yaris και yaris cross είναι κλειστό εδώ και μήνες. Ανοίγει Ιανουάριο του 22. Τώρα αν βγαίνει το δεξιοτιμονο σε άλλο εργοστάσιο, τότε μιλάμε για το εργοστάσιο στην Ιαπωνία.
Δηλαδη όσα ήρθαν είναι από Ιαπωνία;
Άνοιξε, παρήγαγε έναν Χ αριθμό κ έκλεισε λόγω ελλείψεως ημιαγωγών.
-
-
Του έκανα μία γρήγορη επίσκεψη.
Αρχικά το βασικό για μένα , το αμάξι είναι αρκετά ευρύχωρο , ιδιαίτερα μπροστά ,
Μέσα είναι ανάλογης ποιότητας με τα άλλα Β σούβ της ίδιας τιμής.
Εχει την επιλογή του υβριδικού , που δεν έχουν οι άλλοι .
Προφανώς θα πουλήσει πολύ καλά.
-
ρε παιδιά ο Μότις γιατί λέει ότι με 19.000 ευρώ παίρνεις το υβριδικό?
έχει και άλλη έκδοση πριν την active πιο φθηνή? -
Ωραίος τύπος ο κυρ μοτις.
Κάνει πολλά λαθάκια στα περί μηχανολογικών και τεχνολογικών συστημάτων, αλλά είναι ωραίος τύπος. Ευχάριστος και με όρεξη και αγάπη για τα αυτοκίνητα.
Μ αρέσει πολυ.
Είχε πάει σε μια ελληνική εταιρία που δουλεύουν παλικάρια με όρεξη και φτιαχνουν πρόσθετα πανελς αυτοκινήτων.
Δείτε το στο κανάλι του, αξίζει. -
Ο Μότις είναι της δικής μου γενιάς. Σαν να βλέπω τον εαυτό μου.
Ακόμη και στην Motordrome που πήγε ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου που έχω πάει αρκετές φορές και γούσταρα.
Φυσικά και λαθάκια κάνει και δεν είναι επαγγελματίας. Εύκολα θα μπορούσε να ήταν μέλος στο φόρουμ εδώ.
υ.γ. έχω δει όλα του τα βίντεο και κάποια τα έχω δει δυο και τρεις φορές.
-
Ελπίζω ο Μότις να μην μεροληπτεί υπέρ της toyota ως γνήσιος toyotaκιας και όντως να ισχύουν όσα λέει στο βίντεο. Έχω προπαραγγείλει από Μάϊο και περιμένω παράδοση τέλος Νοέμβρη σε active hybrid.
Όσον αφορά την ποιότητα του εσωτερικού το θεωρώ αναμενόμενο να είναι αρκετά χειρότερο του chr καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα το επισκίαζε πλήρως. -
Κυρ Μοτι αν μας διαβαζεις.....μπες στο forum. Πιστεύω θα είσαι άνθρωπος κλειδί για τα toyota. Θα μας βοηθήσεις πολύ.
Σε κάθε περίπτωση αν μας διαβαζεις συνέχισε ότι κάνεις. Το κάνεις πολύ καλά και ευχάριστα.
-
4 με 4,1 κατανάλωση σε αστικό κύκλο αναφέρει ο Μοτι
-
Η active έχει 4 ηχεία και δεν έχει προβολείς ομίχλης.
Η active plus έχει 6 ηχεία και προβολείς ομίχλης.Τι άλλο δεν έχει συγκριτικά με την active plus;
Η διαφορά περίπου 1.140 ευρω
-
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
@sal-0 said in Toyota Yaris Cross:
Πότε έκανες την παραγγελία φίλε μου?
Την έχω κάνει από αρχές Σεπτέμβρη..
Να εισαι καλα.
Αρχες αυγουστου εγω και μου ειπαν για Ιανουαριο.
Φοβηθηκα οτι ησουν πριν απο εμενα και φαγαμε ολοι καθυστερηση. -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Η active plus έχει 6 ηχεία και προβολείς ομίχλης.Τι άλλο δεν έχει συγκριτικά με την active plus;
Η Active Plus εχει επιπλέον:
- Πίσω φώτα LED με οδηγούς LED
- Οθόνη 7" για προβολή πληροφοριών (αντί για 4.2") στο καντράν, δλδ ουσιαστικά άλλο πίνακα οργάνων
- Αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο
Δεν βρήκα κάτι άλλο. Ίσως έχει διαφορές και σε επνδύσεις...όταν πάω να το δώ από κοντά θα ρωτήσω.
-
Με το καλό να παραλάβετε όσοι παραγγείλατε και καλή υπομονή για όσους θα παραγγείλουν.
Κατά τη γνώμη μου όποιος θέλει αξιόπιστη γνώμη για το Yaris Cross, εννοείται ότι δεν θα δει το βιντεάκι του Μότι. Η αντικειμενικότητά του φαίνεται από το ότι χαρακτηρίζει συνεχώς το Yaris μικρομεσαίο και η αξιοπιστία του, για εμένα κατέρρευσε μετά από εκείνο το βίντεο με το οποίο προσπαθούσε να μας πείσει ότι η κατανάλωση του CHR στη διαδρομή Αθήνα Καλαμάτα ήταν εξωφρενικά χαμηλή. Έπρεπε να διαβάσεις τα σχόλια για να καταλάβεις ότι ο τύπος έκανε "μαγικά"!!!
Σχετικά με την κατανάλωση σε ανοιχτό δρόμο που ρώτησε νομίζω ο Lap, βλέπω ότι η επίσημη τιμή που δίνεται για το extra high φάσμα ταχυτήτων (100 με 130 km/h περίπου, κατά WLTP) είναι 6.1 l/100km (για τις active και style, σε επόμενες εκδόσεις ανεβαίνει).
Πάντως, το ότι το εσωτερικό του δεν θα ήταν και το πιο ποιοτικό, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ευρώπη με είχε ενοχλήσει και το φτηνιάρικο υποβραχιόνιο, και η 60-40 διαίρεση του πίσω καθίσματος στις πρώτες εκδόσεις κτλ. Αλλά κακά τα ψέματα. Για να βγει στα 21.000€ ένα φουλ υβριδικό, αυτόματο αυτοκίνητο και με τόσα συστήματα ασφαλείας στάνταρ, από κάπου έπρεπε να κόψουν.
Το απόγευμα θα πάω κι εγώ να το δω από κοντά...
-
Lap οι διαφορές
Αριστερά η active, δεξιά η active+
-
.... και φυσικά πήρε πέντε αστέρια στο EuroNCAP...
https://www.euroncap.com/en/results/toyota/yaris-cross/43819
-
@andreas72 said in Toyota Yaris Cross:
Με το καλό να παραλάβετε όσοι παραγγείλατε και καλή υπομονή για όσους θα παραγγείλουν.
Κατά τη γνώμη μου όποιος θέλει αξιόπιστη γνώμη για το Yaris Cross, εννοείται ότι δεν θα δει το βιντεάκι του Μότι. Η αντικειμενικότητά του φαίνεται από το ότι χαρακτηρίζει συνεχώς το Yaris μικρομεσαίο και η αξιοπιστία του, για εμένα κατέρρευσε μετά από εκείνο το βίντεο με το οποίο προσπαθούσε να μας πείσει ότι η κατανάλωση του CHR στη διαδρομή Αθήνα Καλαμάτα ήταν εξωφρενικά χαμηλή. Έπρεπε να διαβάσεις τα σχόλια για να καταλάβεις ότι ο τύπος έκανε "μαγικά"!!!
Σχετικά με την κατανάλωση σε ανοιχτό δρόμο που ρώτησε νομίζω ο Lap, βλέπω ότι η επίσημη τιμή που δίνεται για το extra high φάσμα ταχυτήτων (100 με 130 km/h περίπου, κατά WLTP) είναι 6.1 l/100km (για τις active και style, σε επόμενες εκδόσεις ανεβαίνει).
Πάντως, το ότι το εσωτερικό του δεν θα ήταν και το πιο ποιοτικό, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ευρώπη με είχε ενοχλήσει και το φτηνιάρικο υποβραχιόνιο, και η 60-40 διαίρεση του πίσω καθίσματος στις πρώτες εκδόσεις κτλ. Αλλά κακά τα ψέματα. Για να βγει στα 21.000€ ένα φουλ υβριδικό, αυτόματο αυτοκίνητο και με τόσα συστήματα ασφαλείας στάνταρ, από κάπου έπρεπε να κόψουν.
Αυτό με το Yaris το #μικρομεσαιο# μας γονάτισε... πρέπει να το είπε 100 φορές από το φόβο του να παραδεχτεί ότι το Yaris του είναι μικρό...
Άσε και το άλλο με το Chr ότι είναι b SUV....τα βίντεο ουσιαστικά είναι προμο της Toyota αντιπροσωπείας που έχει καλές σχέσεις δεν προσφέρουν τίποτε άλλο. -
@quentino said in Toyota Yaris Cross:
Lap οι διαφορές
Άψογος.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.Και σε εσένα Φάνη.
Ερώτηση αξίζουν αυτά τα 1200 ευρώ;
-
@dgrgtc said in Toyota Yaris Cross:
@andreas72 said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό με το Yaris το #μικρομεσαιο# μας γονάτισε... πρέπει να το είπε 100 φορές από το φόβο του να παραδεχτεί ότι το Yaris του είναι μικρό...
Άσε και το άλλο με το Chr ότι είναι b SUV....τα βίντεο ουσιαστικά είναι προμο της Toyota αντιπροσωπείας που έχει καλές σχέσεις δεν προσφέρουν τίποτε άλλο.Δε νομίζω ότι το έκανε επίτηδες.
Μάλλον δε το κατέχει με τις κατηγορίες.
Έχει και chr και παρόλα αυτά το είπε b suv όπως έγραψες κι εσύ, το υποβάθμισε δλδ. -
Και ας έχει φίλους και ας παίρνει εκπτώσεις. Μαθαίνουμε κάποια πράγματα και που δεν τα ξέραμε για τα Toyota.
Αυτό με το ύψος δίπλα στους τροχούς ούτε που το είχα σκεφτεί.
Εντάξει το κρατά και λιγο στραβά το μέτρο (χέχε) αλλά οκ. Χαβαλες να γίνεται -
@quentino said in Toyota Yaris Cross:
Lap οι διαφορές
Άψογος.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.Και σε εσένα Φάνη.
Ερώτηση αξίζουν αυτά τα 1200 ευρώ;
Εγώ τα έδινα πάντως και θα σταματαγα εκεί.
Πιο πάνω όπως τα 27k της adventure για παράδειγμα μου φαίνονται κοροϊδία.
Toyota Yaris Cross