-
υπαρχουν καμποσα βιντεο στο utub που δείχνουν το yaris να κανει κάτω από 7 στο 80-120 το 8,5 πραγματικά δεν ξέρω από πού προκύπτει
-
#478 από εκεί προκύπτει. Γίνεται σύγκριση με τους αριθμούς των 4 οχημάτων σαν ενδεικτικά της κατηγορίας. Νομίζω είναι πασιφανεστστο.
-
Ρε παιδια να ρωτήσω..... Το sandero είναι αυτόματο;;;
-
Ναι βάζεις μια 1η και πάει...
-
Lap wrote:
Ναι βάζεις μια 1η και πάει...
Εγώ έχω ακούσει ότι πάει και με νεκρά!
-
-
Από dB είναι πολύ μέτριο... Τρομερή έκπληξη το Yaris στο kickdown είναι το χειρότερο από όλα με μεγάλη διαφορά, αυτό θα δημιουργεί τεράστια διαφορά θορύβου μέσα στην καμπίνα, και επειδή το αυτί λειτουργεί πολύ συγκριτικά, θα δημιουργείται μεγάλη εντύπωση..
Πάταγα αλύπητα το γκάζι στο Yaris hybrid -στην γνωστή ανηφόρα που κάνουν τα ''ανοίγματα' στα βίντεο του Resurrection Garage- και μάλλον λόγω του τρικύλινδρου ο ήχος είναι σπορτίφ και δεν ενοχλεί , εμένα πάντως λόγω του όμορφου θορύβου -οξύμωρο!- των 300 λίτρων στο πορτ μαπαγκαζ , του μικρού βάρους και της κορυφαίας οικονομίας με ΑΠΛΗ βενζίνη (να τα λέμε αυτά γιατί 5,κάτι με 100άρα δεν μου λέει κάτι) , έχει μπει στην λίστα μελλοντικών αγορών ...όταν βέβαια ακριβύνει το πετρέλαιο γιατί με 30 λεπτά διαφορά που βλέπω ...D4D for ever!
-
ΜΟΝΜΑΝ
-
#478 από εκεί προκύπτει. Γίνεται σύγκριση με τους αριθμούς των 4 οχημάτων σαν ενδεικτικά της κατηγορίας. Νομίζω είναι πασιφανεστστο.
Μάλλον δεν είναι πασιφανέστατο..τι εννοείς; 478?
-
Dublin wrote:
Μάλλον δεν είναι πασιφανέστατο..τι εννοείς; 478?
Το βίντεο στο ποστ νούμερο 478.
Γίνεται σύγκριση με τους αριθμούς των 4 οχημάτων σαν ενδεικτικά της κατηγορίας.
-
Ναι το είδα το βίντεο, όταν είπα από που προκύπτει εννοούσα ότι δεν υπάρχει περίπτωση το yaris να είναι 1 δευτερόλεπτο πιο αργό στο 80-120 από το jazz. Αν μέτρησαν 7.5 το ένα, με δύο επιβάτες ίσως, αντίστοιχο χρόνο πρέπει να έχει κ το άλλο.
-
Ναι το είδα το βίντεο, όταν είπα από που προκύπτει εννοούσα ότι δεν υπάρχει περίπτωση το yaris να είναι 1 δευτερόλεπτο πιο αργό στο 80-120 από το jazz. Αν μέτρησαν 7.5 το ένα, με δύο επιβάτες ίσως, αντίστοιχο χρόνο πρέπει να έχει κ το άλλο.
Υποτίθεται κάνουν μετρήσεις, και από εκεί προκύπτουν τα αποτελέσματα.
Φαντάζομαι δεν τα γράφουνε στην τύχη, αλλά αν μάθω το αντίθετο, θα τους στείλω σάπια σαλαμια και παστές σαρδέλες μέσα σε κλειστούς φακέλους!
Μπορείς να τους στείλεις στο YouTube βέβαια ερώτηση.
-
-
This post is deleted! -
Βασικά να απορείς ποιος θα πάρει το Jazz.
-
@panormus772 Επίσης δε βλέπεται..
-
Εγώ!
-
Φτάσαμε αισίως τα πρώτα 5.000 km. Οι πρώτες εντυπώσεις με λίγες λέξεις: ορατότητα, χώροι, ησυχία, ασφάλεια, ποιότητα. Ενθουσιασμένες η σύζυγος και η κόρη, εντυπωσιασμένος εγώ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα με γοήτευε ένα υβριδικό-ηλεκτρικό. Αλλά η ευκολία στην οδήγηση εντός πόλης, η αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου στο εσωτερικό, η ίδια αίσθηση όταν το οδηγείς σε αυτοκινητόδρομο και η νιρβάνα που σου δημιουργεί, ειλικρινά δεν περίμενα να τα νιώσω. Στα θετικά η οικονομία σε καύσιμα (δύσκολα ξεπερνάει τα 3,5 lit στην πόλη με foul a/c, αλλά και στην εθνική ή την Εγνατία οδό δύσκολα ανεβαίνει πάνω απο 4,8 lit), οι χώροι και η ευελιξία, η ποιότητα που αποπνέει. Στα αρνητικά, οι μη γνώστες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κοστίζει τόσο, η πόρπη της ζώνης ασφαλείας που με ζορίζει εκεί χαμηλά που την έχουν, δεν έχει θήκη γυαλιών και το κάτω ντουλαπάκι είναι χωρίς κάποιο μηχανισμό για να μειώνει το απότομο άνοιγμα του και μάλιστα χωρίς φωτισμό. Και κάνα δυο σημεία που διαπίστωσα, έκανε αναβάθμιση το σύστημα ενημέρωσης μέσω WiFi του σπιτιού και σαν, ουσιαστικά ηλεκτρικό, η ευκολία που ανεβαίνει δύσκολες μεγάλες ανηφόρες χωρίς να ζοριστεί αφού η ροπή ξεκινά από το μηδέν. Οι επιδόσεις είναι ικανοποιητικότατες για την φιλοσοφία του, έχει συνεχόμενη επιτάχυνση χωρίς θορύβους ή κραδασμούς και στο όποιο kick down, η αίσθηση της ροπής είναι παρούσα, με ωραία ηχητική παρουσία του κινητήρα, όχι ως συνεχόμενο βουητό, αλλά με μια τεχνιτή αυξομείωση στροφών, δίνοντας την αίσθηση ότι αλλάζει ταχύτητες, έξυπνο. Με κεκτημένες ταχύτητες στην εθνική οδό, ο κινητήρας ακούγεται καθόλου. Το ίδιο και όταν επιταχύνεις με σταθερό γκάζι. Με το γκάζι στο πάτωμα οι στροφές ανεβαίνουν ακαριαία και όπως δείχνει η αντίστοιχη ένδειξη, συνεισφέρει και η μπαταρία, με αποτέλεσμα να νιώθεις ένα εντυπωσιακό χτύπημα στην πλάτη. Το τιμόνι είναι πολύ γρήγορο, 2,35 στροφές δηλώνει η Honda, η ανάρτηση ήσυχη δεν ακούγεται και αρκετά μαλακή, στις στροφές νιώθεις ότι γέρνει, όπως και σε απότομες στροφές νιώθεις ότι το σύστημα που φρενάρει τούς εσωτερικούς τροχούς, μάλλον χρειάζεται ένα καλύτερο σετ ελαστικών. Τα Yokohama είναι σχετικά ήσυχα, αλλά σε απότομο φρενάρισμα δεν.... ειδικά σε στεγνούς γλιστερούς δρόμους και ενώ τα φρένα είναι εξαιρετικά, όταν ζεσταθούν τα ελαστικά δεν βοηθάνε. Το ηχοσύστημα ικανοποιητικό, το ραδιόφωνο που δουλεύω εγώ, πολύ εύκολο στον συντονισμό και τό ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης τής Garmin, μέχρι τώρα δείχνει αξιόπιστο.
-
-
Άσε, ούτε οι γνωστές μπορούν να πιστέψουν ότι πράγματι κοστίζει τόσο.
Honda Jazz 2020 Hybrid