-
@realzeus said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
@ektoras said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
foul a/c
Έχει κάποιο πρόβλημα το air con δηλαδή;
Λάθος διατύπωση, δουλεύει συνεχώς λόγω θερμοκρασιών
-
@dimsabas said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Άσε, ούτε οι γνωστές μπορούν να πιστέψουν ότι πράγματι κοστίζει τόσο.
Τό πόσο κοστίζει θά τό δούμε σέ βάθος χρόνου, το ότι αξίζει το αντιλαμβάνεσαι με την καθημερινή χρήση
-
Είστε οι μοναδικοί που το έχετε πάρει, μόνο από σας μπορούμε να μάθουμε εντυπώσεις.
Αν το αυτοκίνητο ήταν κοντά στην τιμή του γιαρις θα το είχε πάρει πολύς κόσμος.
Τώρα μάλλον θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε μόνο απ τη δική σου μαρτυρία.
Έχει κάποια ομάδα ιδιοκτητών στο ίντερνετ ή κάτι τέτοιο; -
Εχτές το πρωί ανέβαινα Συγγρού και είδα πρώτη φορά ένα. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν το παλιο, περνά απαρατήρητο. Είναι ιδανικό αυτοκίνητο για τις ελληνικές συνθήκες που θα το σκεφτόμουν και γω αν η τιμή του δεν είχε τέτοιο καπέλο.
-
Έχει κάποια ομάδα ιδιοκτητών στο ίντερνετ ή κάτι τέτοιο;
Απ' ότι η γνωρίζω στην Ελλάδα πουλήθηκαν λίγο κάτω από 20 αυτοκίνητα, δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτοκίνητα λόγω συνθηκών αλλά και τιμής.
Διαβάζω αυτό: https://clubjazz.org/forum/index.php?board=162.0 -
@realzeus said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
foul a/c
Έχει κάποιο πρόβλημα το air con δηλαδή;
Λάθος διατύπωση, δουλεύει συνεχώς λόγω θερμοκρασιών
Πειραγματάκι για το "foul" αντί για το σωστό "full" ήταν.
-
RED DOT AWARDS 2021
-
Ε όχι και βραβείο design το Jazz! Θα μας τρελάνουν...
-
Νομίζω πως τέτοια βραβεία δίνονται για τη λειτουργικότητα κι όχι για το πόσο "σέξυ" είναι ένα προϊόν (όπως έχουμε συνηθίσει να κρίνουμε τα αυτοκίνητα με το "αν βγάζεις γκόμενα"). Σε αυτόν τον τομέα, με τις λειτουργικές του λεπτομέρειες όπως να πίσω καθίσματα, τις ποτηροθήκες στους αεραγωγούς, κλπ. δεν είναι και πολύ δύσκολο να διακριθεί το Jazz. Εκμεταλεύση χώρων και αρκετά ανεβασμένη μίνιμαλ αισθητική. Μάλλον με διαφορετικά κριτήρια απ' ότι κρίνουν το ντιζάιν στα υπεραυτοκίνητα το βράβευσαν.
-
Εξαιρετική λειτουργικότητα (που βεβαίως έχει σχεδιαστεί) και αισθητική του τελικού προϊόντος για τα μπάζα (παντελώς αδιάφορη, στην καλύτερη). Κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να δίνεται Red Dot Design Award, όταν το ένα σκέλος της σχεδίασης (τα δύο σκέλη είναι λειτουργικότητα και αισθητική) χωλαίνει τόσο πολύ...
Γιατί με τη λογική σου Πηλιορείτη, θα έπρεπε να πάρει βραβείο σχεδιασμού και το Multipla. Μάλιστα μπορεί και να πήρε και θα το δικαιούταν περισσότερο από το Jazz, όντας επίσης εξαιρετικά λειτουργικό και ταυτόχρονα ρηξικέλευθης (σε βαθμό σοκαριστικό) σχεδίασης.
-
Εγώ τι να πω, άβυσσος η ψυχή των κριτικών τέχνης, ακαδημαϊκών του ντηζάιν κλπ. αλλά νομίζω το "πήρες απ' τα μούτρα" το Χοντάκι
-
Γιατί τι έχει το multipla;....Μια χαρά είναι.
-
Εμένα μου αρέσει το Τζαζ…η τιμη του δεν μου αρέσει!! Στα 18.000 θα το ειχα ηδη πάρει!! Φυσικά δεν ειναι για βραβείο, αλλά ειναι ξεχωριστό.
-
Πάντως σ'αυτό ειδικά το βραβείο δίνουν απ'ότι φαίνεται έμφαση περισσότερο στην λειτουργικότητα παρά στην αισθητική,αφού νομίζω παλαιότερα το είχε κερδίσει και κάποιο Skoda Fabia.
-
@piliourits said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Εγώ τι να πω, άβυσσος η ψυχή των κριτικών τέχνης, ακαδημαϊκών του ντηζάιν κλπ. αλλά νομίζω το "πήρες απ' τα μούτρα" το Χοντάκι
Τι το πήρα από τα μούτρα; Αφού είναι αφόρητη μπαναλαρία αισθητικά. Η απόλυτη έλλειψη design είναι η εξωτερική του εμφάνιση!
-
Τώρα;
-
https://www.volkswagen.gr/el/models/id3.html
πείτε μου εσείς αν τα ξεχωρίσετε εύκολα τα δυο τους σε ένα μισοφωτισμένο δρόμο...
μας αρέσει ή όχι, αυτό είναι το ...νέο ρεύμα σχεδίασης.
-
πείτε μου εσείς αν τα ξεχωρίσετε εύκολα τα δυο τους σε ένα μισοφωτισμένο δρόμο...
μας αρέσει ή όχι, αυτό είναι το ...νέο ρεύμα σχεδίασης.Καμία σχέση δεν έχει το design του Jazz με το id.3! Το πρώτο είναι η απόλυτη έλλειψη σχεδιαστικής έμπνευσης, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που κάνει το δεύτερο να λάμπει ως φάρος σχεδιασμού μπροστά του! Με απόλυτα κριτήρια βεβαια, το id.3 δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά έχει μια σχεδιαστική άποψη.
-
@harisma23 said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
μας αρέσει ή όχι, αυτό είναι το ...νέο ρεύμα σχεδίασης.Καμία σχέση δεν έχει το design του Jazz με το id.3! Το πρώτο είναι η απόλυτη έλλειψη σχεδιαστικής έμπνευσης, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που κάνει το δεύτερο να λάμπει ως φάρος σχεδιασμού μπροστά του! Με απόλυτα κριτήρια βεβαια, το id.3 δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά έχει μια σχεδιαστική άποψη.
-
Ναι, τι; Ποια σχέση έχουν βρε Πηλιορείτη;
Honda Jazz 2020 Hybrid