-
Το νέο yaris είναι πολλά σκαλιά καλύτερο στην οδική συμπεριφορά από το προηγούμενο. Καμία σχέση.
-
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris:
Τις προάλλες ήμουν και για μια εβδομάδα με ένα γιαρις προηγούμενης γενιάς. Φουλ από βοηθήματα και πολύ λειτουργικό media. Η ποιότητα του όμως τραγική. Η θέση οδήγησης ΓΤΠ. Το κράτημα και η οδική συμπεριφορά όπως η Corolla και το σταρλετ που είχα κάποτε. Στην κατηγορία μόνο Πεζώ 208. Κανένα άλλο όμως
Καμία σχέση αυτό το Γιάρις με το νέο στην πλατφόρμα TNGA, είναι σαν να είναι άλλη εταιρία. Και ναι είναι καλύτερο και από το 208 στον δρόμο!! Τα προηγούμενα Τογιότα ειναι για κλωτσιές!! Τα τωρινά δεν έχουν καμία μα καμία σχέση.
-
Φαίνεται να υπάρχει κ μια έκδοση 130 lounge? παράλληλα με τα gr/premier που είναι 2κ κάτω.
Θα είχε ενδιαφέρον για κάποιον που δεν θέλει απαραίτητα τις top εκδόσεις. -
Φάνη ξέρω τι πρέπει να περιμένω από κάθε εταιρεία. Η οδηγική ευχαρίστηση δεν είναι στα συν της τούρτα. Πόσο μάλλον η οδική συμπεριφορά.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Τις προάλλες ήμουν και για μια εβδομάδα με ένα γιαρις προηγούμενης γενιάς. Φουλ από βοηθήματα και πολύ λειτουργικό media. Η ποιότητα του όμως τραγική. Η θέση οδήγησης ΓΤΠ. Το κράτημα και η οδική συμπεριφορά όπως η Corolla και το σταρλετ που είχα κάποτε. Στην κατηγορία μόνο Πεζώ 208. Κανένα άλλο όμως
Καμία σχέση αυτό το Γιάρις με το νέο στην πλατφόρμα TNGA, είναι σαν να είναι άλλη εταιρία. Και ναι είναι καλύτερο και από το 208 στον δρόμο!! Τα προηγούμενα Τογιότα ειναι για κλωτσιές!! Τα τωρινά δεν έχουν καμία μα καμία σχέση.
Επειδή οδήγησα και το Yaris για αρκετά χλμ, θεωρώ πως στο δρόμο δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερο από το 208. Και μόνο που το σκέφτεσαι είναι ιεροσυλία. Είναι καλό αλλά μέχρι εκεί.
-
Για την πόλη προορίζονται όμως. Τις προάλλες ήμουν και για μια εβδομάδα με ένα γιαρις προηγούμενης γενιάς. Φουλ από βοηθήματα και πολύ λειτουργικό media. Η ποιότητα του όμως τραγική. Η θέση οδήγησης ΓΤΠ. Το κράτημα και η οδική συμπεριφορά όπως η Corolla και το σταρλετ που είχα κάποτε. Στην κατηγορία μόνο Πεζώ 208. Κανένα άλλο όμως
Αν σου φανηκε η ποιοτητα στο προηγουμενης γενιας γιαρις χαλια, περιμενε να μπεις σε τρεχουσας να δεις οτι το προηγουμενης ήταν premium μπροστά του!
-
Φάνη ξέρω τι πρέπει να περιμένω από κάθε εταιρεία. Η οδηγική ευχαρίστηση δεν είναι στα συν της τούρτα. Πόσο μάλλον η οδική συμπεριφορά.
Αυτό σου λέω, εδώ εισαι λάθος γιατί με τη νέα πλατφόρμα αυτό έχει αλλάξει. Και στο λέω εγώ που δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Δεν έχουν σχέση με ό,τι ξέρεις, είναι πλέον στην κορυφή της κατηγορίας σε αυτό το θέμα, μισό κλικ κάτω από Φορντ. Το Γιάρις μόνος από το Φιέστα χάνει σε οδική συμπεριφορά, ξεκάθαρα και απλά.
@kkostask said in 2020 Toyota Yaris:
Επειδή οδήγησα και το Yaris για αρκετά χλμ, θεωρώ πως στο δρόμο δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερο από το 208. Και μόνο που το σκέφτεσαι είναι ιεροσυλία. Είναι καλό αλλά μέχρι εκεί.
Έχουμε διαφορετική άποψη. Το 208 μου φάνηκε πολύ μέτριο, σκληρό χωρίς λόγο, καμία σχέση με Γαλλική άνεση και π.χ. Κλιό.
-
Στο site παντως εχουν ακομα το τρεχον για διαμορφωση και παραγγελίες.
Αυτα που εχουν παραγγελθει πριν 10 μήνες ή και πριν 4-5 με 12 μηνες παράδοση τι θα γίνουν ?
Είναι απο leasing και οι διαδικασία να μαθεις ημερομηνία είναι χαος λιγο.
-
Φάνη μετά 1768 προσπάθειες ευχαριστώ δε θα πάρω. Τώρα αν η 1769 ήταν το τζόκερ τι να κάνουμε? Το πέτυχες εσύ.
-
Έχουμε διαφορετική άποψη. Το 208 μου φάνηκε πολύ μέτριο, σκληρό χωρίς λόγο, καμία σχέση με Γαλλική άνεση και π.χ. Κλιό.
Η άνεση είναι εντελώς υποκειμενική. Αναλόγως τι έχει οδηγήσει ο καθένας και τι ανοχές έχει πχ ένα 207 που είχα οδηγήσει μου φάνηκε μαγικό χαλί σε σχέση με το Leon το οποίο ήταν σκληρό. Αν όμως οδηγούσα yaris θα μου φαίνονταν εξίσου άνετο.
-
Είναι τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο το νέο yaris από το παλιότερο
Θυμίζει αρκετά σε αίσθηση και το swift. Μάλιστα είναι ελαφρώς πιο αθόρυβο πάνω από καπάκια υπονόμων.
-
Οι εντυπώσεις αλλάζουν και ανάλογα με την έκδοση
Οι 15άρες ζάντες της βασικής σίγουρα κάνουν το αυτοκίνητο πιο άνετο και οι 17άρες των ακριβών πιο σπορ γιατί σίγουρα θα εχουν και αλλαγές στην ανάρτηση που δεν τις γράφουν τα διαφημιστικά φυλλάδια .
Απο την άλλη η βασική δεν εχει το ηχομονωτικό παρμπρίζ που εχουν όλες οι άλλες , άβυσσος αν σκεφτείς οτι η χαμούρα (η βασική δηλ )του δίδυμου της mazda το εχει! -
Εγώ οδήγησα την style. Τι ανάρτηση έχει αυτή;
-
Φάνη μετά 1768 προσπάθειες ευχαριστώ δε θα πάρω. Τώρα αν η 1769 ήταν το τζόκερ τι να κάνουμε? Το πέτυχες εσύ.
Οχι εγώ, όλοι όσοι οδηγούν Τογιότα με την TNGA. Το να έχεις ώς αναφορά έαν αμάξι 20 ετών δεν λέει κάτι. Σαν να μου λές ότι οι BMW εχουν άθλια οδική συμπεριφορά επειδή οι E21 & E30 είχαν υστερούντες βραχίονες και δεν ίσιωναν ποτέ.
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
σίγουρα θα εχουν και αλλαγές στην ανάρτηση που δεν τις γράφουν τα διαφημιστικά φυλλάδια .
Αποκλείεται. Μπορείς να το δεις και από τους κωδικούς των αμορτισέρ.
-
Οχι εγώ, όλοι όσοι οδηγούν Τογιότα με την TNGA. Το να έχεις ώς αναφορά έαν αμάξι 20 ετών δεν λέει κάτι. Σαν να μου λές ότι οι BMW εχουν άθλια οδική συμπεριφορά επειδή οι E21 & E30 είχαν υστερούντες βραχίονες και δεν ίσιωναν ποτέ.
Εγώ έγραψα για το προηγούμενο που μου βγήκε γαλοτσα. Αυτό σε οδική συμπεριφορά διαπίστωσα πως είναι κοντά σε αυτά που ήξερα. Πρόσεξε τι έγραψα και τι έγραψες. Συμπληρώνω λοιπον πως όχι δε θα δαπανησω άλλη προσπάθεια. Τώρα αν εσένα σου βγηκε με την πρώτη...Μπράβο!
-
Σπύρο η λογική σου πάσχει.
Δοκίμασες δύο Toyota που κάθονται σε μια παρόμοια πλατφόρμα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη από άποψη οδηγικής συμπεριφοράς και αποφάσισες πως όλα τα Toyota είναι ίδια ακόμα και αυτά με διαφορετική πλατφόρμα.
-
Μάλλον κάποιο θέμα κατανόησης κειμένου έχεις Λαπ. Γράφω πως μέσα σε 30 χρόνια πέρα των τουοτα που είχα, έχω οδηγήσει πολύ περισσότερα και νεώτερα μέχρι και το προτελευταίο γιαρις όπως και το κορολλα του 19( να συμπληρώσω επισης).Η ίδια αίσθηση ακριβώς που δυστυχώς δείχνει πως στην οδική συμπεριφορά για τα τουοτα λίγα άλλαξαν. Τώρα αν τα τελευταία κορολλα και γιαρις είναι η μέρα με την νύχτα γράφω πως αδιαφορώ. Σιγά μη βγουν και άλφα Ρομέο. Χέστηκα που λέμε. Ντιλιτ. Άντε γεια. Κομπρεντε?
-
Η toyota επισήμως άλλαξε προσανατολισμό στα αυτοκίνητα της και τα τοποθετεί σε ένα πιο ενδιαφέροντα οδηγικό προσανατολισμό.
Έχει τις γνώσεις να το πράξει, και το πράττει. Αυτό σου λέμε. Το να κρίνεις τα νεότερα μοντέλα της υπό αυτόν τον προσανατολισμό στην βάση άλλων παλιότερων δεδομένων είναι μια εκ προοιμίου απόρριψη.
Δικαίωμα σου είναι φυσικά, απλώς πράττεις λαθος.
-
Άλλαξε ο Μανολιος κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Η τουοτα έχει άλλα σημεία πολύ δυνατά. Η οδικη συμπεριφορά των οχημάτων της δεν είναι το δυνατό της χαρτί. Μη συνεχίσετε το ανέκδοτο. Εσείς οι δύο που το γράφετε εκτιθεστε
2020 Toyota Yaris