-
@theodosis_ said in 2020 Toyota Yaris:
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
@theodosis_ Ερώτηση. Απο τη στιγμη που ήρθε πειραια , θυμασαι ποσες μερες μετα το παρελαβες?
10 με 15 μέρες χρειάστηκε. Και η έκδοση άδειας κυκλοφορίας έγινε μέσα σε 2 μέρες. Έπρεπε να προπληρώσω όλο το ποσό για να εκτελωνιστεί το αυτοκίνητο.. Πρώτη φορά το βλέπω αλλα από ότι διάβασα είναι ανάλογα την εταιρία.
Να προπληρωσεις ολο το αμαξι; Ανεξαρτητως τροπου πληρωμης ε;
Εμενα στο παρπαλιαρη δεν μου ανεφερε τπτ αγχωθηκα τωραΑπό τον Πασπαλιάρη το πήρα, ήταν χωρίς δάνειο η εξόφληση, ίσως για αυτο..
Θα ρωτήσω τελος του μηνα στο test drive το κ.Γιώργο. Σε ευχαριστώ πολυ φιλε θεοδοση
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
Βασικά δεν έχεις εγγυηση πια αλλά δεν παθαίνουν τιποτα .. στο γιαρις που δωσαμε δεν ειχαμε το παραμικρό πρόβλημα 6 χρόνια!
Αλλα μεγαλα επωνυμα μαγαζια να φοβασαι που πουλανε φυκια!
Θα σου πω απόψε ...Δεν με νοιάζει η εγγύηση, λάμπες είναι καίγονται...τις αλλάζω, κλάην! Με νοιάζει οι πατέντες που έκανε, ειδικά στο χώρο αποσκευών, εαν γίνει καμια στραβή. Τεσπα...πολύ ευτελές θέμα για να με προβληματίσει, εχουμε σοβαρά θέματα στην ζωή.
Υπάρχει ένα άλλο κατάστημα που θα μπορούσε να μας εξυπηρετήσει. Ονομάζεται TROP. Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ. https://www.trop.gr/exoterikh-emfanish-aytokinhtou/lampes-fota-led-autokinhtou-h4-h7-t10/set-lampes-led-canbus-hir2-toyota-yaris-xp210-detail
-
@nikakisx2021 said in 2020 Toyota Yaris:
Βασικά δεν έχεις εγγυηση πια αλλά δεν παθαίνουν τιποτα .. στο γιαρις που δωσαμε δεν ειχαμε το παραμικρό πρόβλημα 6 χρόνια!
Θα σου πω απόψε ...Δεν με νοιάζει η εγγύηση, λάμπες είναι καίγονται...τις αλλάζω, κλάην! Με νοιάζει οι πατέντες που έκανε, ειδικά στο χώρο αποσκευών, εαν γίνει καμια στραβή. Τεσπα...πολύ ευτελές θέμα για να με προβληματίσει, εχουμε σοβαρά θέματα στην ζωή.
Υπάρχει ένα άλλο κατάστημα που θα μπορούσε να μας εξυπηρετήσει. Ονομάζεται TROP. Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ. https://www.trop.gr/exoterikh-emfanish-aytokinhtou/lampes-fota-led-autokinhtou-h4-h7-t10/set-lampes-led-canbus-hir2-toyota-yaris-xp210-detail
Εντάξει δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να φοβόμαστε για δύο λάμπες.
Αρκεί αυτός που θα τις τοποθετήσει να μην κάνει στο αυτοκίνητο κάτι μη αναστρέψιμο (πατέντα) και καταστρέψει κάνα φανάρι, αλλιώς plug and play κατάσταση είναι.
Βάζει τις σωστές λάμπες να μην βγάζουν error ρυθμίζει δέσμη αν χρειάζεται και τέλος.Εγώ στο Kona τις είχα αλλάξει μόνος μου με τέσσερις Η7 led από το AliExpress...και πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα.
Κόστος 60 ευρώ. -
Κάτι που παρατήρησα με το Yaris την πρώτη αυτή βδομάδα οδήγησης. Ανοίγω φλας να αλλάξω λωρίδα και πολλοί επιταχύνουν επίτηδες μην μπω μπροστά τους.
Υπάρχει κάποια κακή φήμη ότι πάμε αργά για να μην κάψουμε βενζίνη;
Με το Audi A4 avant του 2004 που οδηγούσα δεν μου έκανε κανείς τον δύσκολο. -
Υπάρχει κάποια κακή φήμη ότι πάμε αργά για να μην κάψουμε βενζίνη;
Ναι! Την οποία εκμεταλλεύομαι και τους περνάω όλους!!
-
ναι γιατι δεν είναι αλήθεια οτι οι περισσότεροι με toyota σερνονται στους δρόμους
οπως δεν είναι αλήθεια ότι οι οδηγοί merc αρνουνται πεισματικά να κάνουν δεξια σε αυτοκινητόδρομο οταν βρισκονται σε αριστερή λωρίδα για να προσπεράσει αλλο αμάξι
φημες
μην κρινετε από εσας
-
Πολλοί με Τογιότα τα αγόρασαν για την οικονομία σε κατανάλωση.
Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των αγοραστών προσπαθούν να πιάσουν τις εργοστασιακές καταναλώσεις και οδηγούν σαν κάτι γέρους και γριές με περιπατούρες Π.Είναι σαν τους άλλους με τα ηλεκτρικά που πάνε σαν τις κότες στους δρόμους γιατί κάθονται και κοιτάζουν συνέχεια το ποσοστό της μπαταρίας από το άγχος μην τους μείνει το ηλεκτρικό παπάρι στο δρόμο και που θα το φορτίσουν μετά και πόσες ώρες θα χρειαστούν και χέσε ψηλά και αγνάντευε.
-
@georgekn said in 2020 Toyota Yaris:
Αρκεί αυτός που θα τις τοποθετήσει να μην κάνει στο αυτοκίνητο κάτι μη αναστρέψιμο (πατέντα) και καταστρέψει κάνα φανάρι, αλλιώς plug and play κατάσταση είναι.
Βάζει τις σωστές λάμπες να μην βγάζουν error ρυθμίζει δέσμη αν χρειάζεται και τέλος.Εγώ στο Kona τις είχα αλλάξει μόνος μου με τέσσερις Η7 led από το AliExpress...και πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα.
Κόστος 60 ευρώ.Τελευταία ερώτηση. Η αλλαγή σε led φώτα πορείας και μακρινά είναι νόμιμη; ευχαριστώ.
-
@georgekn said in 2020 Toyota Yaris:
Κόστος 60 ευρώ.Τελευταία ερώτηση. Η αλλαγή σε led φώτα πορείας και μακρινά είναι νόμιμη; ευχαριστώ.
Αρχικά...τα πορείας και τα μακρινά είναι το ίδιο πράγμα.
Τα μεσαία (διασταυρώσεως) εαν είναι λάμπα led σε projector σωστά ρυθμισμένη...τότε δεν ενοχλεί σε τίποτα...νόμιμη πιθανόν να είναι εάν φέρει σήμανση CE και να αναφέρει οτί είναι για χρήση σε δημόσιο δρόμο.
Εαν βάλιες led σε φανάρι με κάτοπτρο σε διασταυρώσεως πιθανότατα θα τυφλώνεις τους άλλους οδηγούς.
Στα πορείας (μεγάλα) ότι λάμπα και να έχεις τυφλώνεις τους άλλους.Κτεο μπορεί να περνάς και με τις δύο παραπάνω περιπτώσεις...αλλά νόμιμο δεν ξέρω σίγουρα έαν είναι.
-
Μόλις πρόσεξα ότι η αντιπροσωπεία μου έδωσε το αμάξι με παραφουσκωμένα μπαλόνια.
Για αυτό πέφτει σαν κούτσουρο σε κάθε λακουβίτσα;
2.9 bar μπροστά και 2.6 πίσω με προτεινόμενα 2.2 και 2.0 αντίστοιχα.. -
Μόλις πρόσεξα ότι η αντιπροσωπεία μου έδωσε το αμάξι με παραφουσκωμένα μπαλόνια.
2.9 bar μπροστά και 2.6 πίσω με προτεινόμενα 2.2 και 2.0 αντίστοιχα..αυτό μου το κάνουν και εμένα, κάθε φορά που πάω από toyota, είναι μορφές!
κατευθείαν μετά βενζινάδικο και 30 psi μπρος 28 πίσω
-
2.9 bar μπροστά και 2.6 πίσω με προτεινόμενα 2.2 και 2.0 αντίστοιχα..Α γεια σου και μένα το ίδιο σε YC μέχρι που ανάψανε τα λαμπάκια και στο ταμπλό και τα δικά μου.
Βέβαια δε δίνουν κάποια εξήγηση γιατί το κάνουν αλλά τους έφτιαξα στην αξιολόγηση. -
@a65 said in 2020 Toyota Yaris:
2.9 bar μπροστά και 2.6 πίσω με προτεινόμενα 2.2 και 2.0 αντίστοιχα..Α γεια σου και μένα το ίδιο σε YC μέχρι που ανάψανε τα λαμπάκια και στο ταμπλό και τα δικά μου.
Βέβαια δε δίνουν κάποια εξήγηση γιατί το κάνουν αλλά τους έφτιαξα στην αξιολόγηση.Το ίδιο και σε εμένα. Προφανώς δεν τα ελέγχουν στο PDI. Τώρα τούς λέω στο σέρβις να μην πειράζουν την πίεση των ελαστικών.
-
Βέβαια δε δίνουν κάποια εξήγηση γιατί το κάνουν αλλά τους έφτιαξα στην αξιολόγηση.Το ίδιο και σε εμένα. Προφανώς δεν τα ελέγχουν στο PDI. Τώρα τούς λέω στο σέρβις να μην πειράζουν την πίεση των ελαστικών.
Αυτό θα κάνω και ελπίζω να με ακούσουν.
Στο PDI λέω θα είναι παραφουσκωμένα από το εργοστάσιο αλλά και στο πρώτο σέρβις και στο δεύτερο σέρβις το πήγαν 3 bar ,
Στο τρίτο που θα είναι του χρόνου θα μας βγάλουν στις ειδήσεις -
Καταλαβαίνετε αισθητα την διαφορά στην σκληρότητα του αμαξιού μεταξύ των πιέσεων;
Εγω τα ξεφούσκωσα με τον air compressor που δινει η toyota στο κιτ επισκευης οσο ηταν κρυα στο γκαραζ
-
Καταλαβαίνετε αισθητα την διαφορά στην σκληρότητα του αμαξιού μεταξύ των πιέσεων;
Εγω τα ξεφούσκωσα με τον air compressor που δινει η toyota στο κιτ επισκευης οσο ηταν κρυα στο γκαραζ
Για να μιλήσουμε σοβαρά η πίεση των ελαστικών είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε οδηγός αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας γιατί είναι και ερώτηση στις εξετάσεις για άδεια οδήγησης.
Ερώτηση: πόσο φουσκώνουμε τα ελαστικά?
Απάντηση: όσο γράφει στο ταμπελάκι του κατασκευαστή του οχήματος. (τελεία)
Αν το καταλαβαίνεις λέει? το δικό μου YC έχει ένδειξη στην οθόνη και τα έχουμε συζητήσει είναι ακριβείας, όσο δείχνει τόσο είναι.
Μετά κοπανάει το αμάξι στις λακκούβες, χάνει τη πρόσφυση το ελαστικό γιατί δε πατάει όλο το πέλμα κλπ.
Τώρα γιατί το κάνουν? ή είναι τελείως άσχετοι που δε το πιστεύω ή για να μειώσουν τη κατανάλωση και να λέει ο πελάτης ουάου τι οικονομικό αυτοκίνητο αγόρασα. -
Για να μιλήσουμε σοβαρά η πίεση των ελαστικών είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε οδηγός αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας γιατί είναι και ερώτηση στις εξετάσεις για άδεια οδήγησης.
Αν το καταλαβαίνεις λέει? το δικό μου YC έχει ένδειξη στην οθόνη και τα έχουμε συζητήσει είναι ακριβείας, όσο δείχνει τόσο είναι.
Μετά κοπανάει το αμάξι στις λακκούβες, χάνει τη πρόσφυση το ελαστικό γιατί δε πατάει όλο το πέλμα κλπ.
Τώρα γιατί το κάνουν? ή είναι τελείως άσχετοι που δε το πιστεύω ή για να μειώσουν τη κατανάλωση και να λέει ο πελάτης ουάου τι οικονομικό αυτοκίνητο αγόρασα.Τίποτα από αυτά. Όλα τα αυτοκίνητα φεύγουν από το εργοστάσιο με υψηλές πιέσεις ελαστικών. Το οτι παραδίδονται χωρίς έλεγχο είναι αδιαφορία των συνεργείων των αντιπροσώπων. Ποιος ξέρει τι άλλα από το PDI δεν ελέγχουν η ρυθμίζουν
-
Τώρα γιατί το κάνουν? ή είναι τελείως άσχετοι που δε το πιστεύω ή για να μειώσουν τη κατανάλωση και να λέει ο πελάτης ουάου τι οικονομικό αυτοκίνητο αγόρασα.Τίποτα από αυτά. Όλα τα αυτοκίνητα φεύγουν από το εργοστάσιο με υψηλές πιέσεις ελαστικών. Το οτι παραδίδονται χωρίς έλεγχο είναι αδιαφορία των συνεργείων των αντιπροσώπων. Ποιος ξέρει τι άλλα από το PDI δεν ελέγχουν η ρυθμίζουν
όχι φίλε μου το έχω πάει 3 φορές για σέρβις (σε διαφορετικούς) και τις 3 φορές το ίδιο + το PDI που το παραδώσανε με παραφουκωμένα = 4 φορές το ίδιο πράγμα.
-
Τα αυτοκίνητα πρέπει να εχουν πιέσεις "μεταφοράς " στα ελαστικά για να αντισταθμίσουν τις διαφορές θερμοκρασίας κατά την μετακίνηση τους ανάμεσα στις χώρες ή και ηπείρους .
Δεν τα κοιτάνε καθόλου και τα παραδίδουν έτσι , αλήθεια πόσο χρεώνει το pdi η toyota τώρα; -
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Δεν τα κοιτάνε καθόλου και τα παραδίδουν έτσι , αλήθεια πόσο χρεώνει το pdi η toyota τώρα;
Απο όσο ξέρω ακόμα δεν χρεώνει, εκτός εαν άλλαξε κάτι.
2020 Toyota Yaris