-
@dublin said in 2020 Toyota Yaris:
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Ερώτηση προς κατόχους hybrid. Στο yaris έχω παρατηρήσει ότι, κατά τα πρώτα χιλιόμετρα μιας διαδρομής ενώ θα περίμενα τη θερμοκρασία του κινητήρα να ανεβαίνει σταθερά, πολλές φορές αργεί να ανέβει ή ακόμα και αν ανέβει πχ από το 1ο στο 2ο κουτάκι η ένδειξη μετά ξαναπεφτει στο 1ο.
Η λογική εξήγηση είναι η διαρκής εναλλαγή στο ev mode, απλά ρωτάω αν όντως το έχετε παρατηρήσει και είναι φυσιολογικό.Το YC hybrid σήμερα το πρωί 6° , επαρχία ξεκινάω φανάρια κινηση δεν έχει, στα 4 ' είχε τρία κουτάκια μπλε στο όργανο θερμοκρασίας , το κλιματιστικό στους 22° πέταγε ζεστό αέρα , πρόγραμμα οδήγησης normal. Πολύ καλύτερο από το ντίζελ yaris που κάνει διπλό χρόνο να πετάξει ζεστό αέρα.
Στα τωρινά PSA η λειτουργία του κλιματιστικού είναι σχεδόν ΑΜΕΣΗ.
Στα τωρινά vitara,ξυπνάμε,μπαίνουμε μεσα,η θερμοκρασία είναι ήδη 21 χειμώνα,17 καλοκαίρι,και περιμένει cappuccino σκέτος στην ποτηροθηκη,με κουλούρι Θεσσαλονίκης πίσω από το χειρόφρενο!
#chrepia_gallika -
Ερώτηση προς κατόχους hybrid. Στο yaris έχω παρατηρήσει ότι, κατά τα πρώτα χιλιόμετρα μιας διαδρομής ενώ θα περίμενα τη θερμοκρασία του κινητήρα να ανεβαίνει σταθερά, πολλές φορές αργεί να ανέβει ή ακόμα και αν ανέβει πχ από το 1ο στο 2ο κουτάκι η ένδειξη μετά ξαναπεφτει στο 1ο.
Η λογική εξήγηση είναι η διαρκής εναλλαγή στο ev mode, απλά ρωτάω αν όντως το έχετε παρατηρήσει και είναι φυσιολογικό.Το YC hybrid σήμερα το πρωί 6° , επαρχία ξεκινάω φανάρια κινηση δεν έχει, στα 4 ' είχε τρία κουτάκια μπλε στο όργανο θερμοκρασίας , το κλιματιστικό στους 22° πέταγε ζεστό αέρα , πρόγραμμα οδήγησης normal. Πολύ καλύτερο από το ντίζελ yaris που κάνει διπλό χρόνο να πετάξει ζεστό αέρα.
- εκτός του 208 που έχω.
-
@antonakis said in 2020 Toyota Yaris:
- εκτός του 208 που έχω.
Active είναι;
Αυτό που θέλω να πω παραπάνω είναι ότι είναι model and version specific, δεν ανακαλύψαμε τα πάντα επειδή έβγαλε ένα καινούργιο αυτοκίνητο η Toyota.
Ελεος δηλαδή.. σεισμούς μήπως προβλέπει;
-
ναι 208 active... το μίσθωμα του leasing δεν καλύπτει ούτε ζάντα αλουμινίου, βράστα.
-
@antonakis said in 2020 Toyota Yaris:
ναι 208 active... το μίσθωμα του leasing δεν καλύπτει ούτε ζάντα αλουμινίου, βράστα.
Χαχα! Εδώ σε κάτι φίλους τους δίνουν μόνο PHEV και ηλεκτρικά από τις εταιρείες και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν αφού δεν μπορούν να φορτίσουν!
Δυστυχώς το Active είναι υποδεέστερο σε αρκετές λεπτομέρειες (ή και σημαντικά) από τις επόμενες εκδόσεις. Τουλάχιστον με το κουμπί που ξεθολωνει το μπροστινό παρμπρίζ έχεις επιτυχία, ή ούτε αυτό δουλεύει ικανοποιητικά; Γιατί ήταν κάτι που με εντυπωσιάζει ακόμη, 3 χρόνια μετά!
-
Και το 207 (εμενα εχει 2ζωνικο) βγαζει ζεστο αερα σχετικα γρηγορα. Πρεπει να εχει αντισταση μεσα, γιατι τα νερα δεν εχουν προλαβει να ζεσταθουν.
Και εχει και το κουμπι αυτο που λεει ο Dublin , που ξεθολώνει το μπροστα τζαμι ( ανοιγει a/c και τον ανεμιστηρα στο φουλ)
Κι ολα αυτα απο το 2006
Ζηλιααα ζηλιααααα -
Πριν το 2006 τα είχαμε σε psa, όταν κάποιοι νομίζουν ότι ξέρουν από psa, κάποιοι άλλοι είχαν λιμουζίνες......
-
8 ποστ που δεν καταλαβαίνω το νόημα τους και γιατί έγιναν
ο v_a ρωτάει κάτι του απαντάω γιατί μηχανικά τα αυτοκίνητα μας ίδια είναι , του είπα στην ουσία οτι οταν κινείται το αυτοκίνητο συνεχώς ζεσταίνεται πιο γρήγορα ... μάλιστα έκανα σύγκριση με το ντίζελ yaris που εχω ουτε psa vitara κλπ ανέφερα .
με αυτές τις άσχετες αναρτήσεις έχουν ξεσκιστεί όλα τα τοπικά και χανεται ο ειρμός...
-
με αυτές τις άσχετες αναρτήσεις έχουν ξεσκιστεί όλα τα τοπικά και χανεται ο ειρμός...
Όλο το φόρουμ έτσι είναι. Τι ψάχνεις.
-
8 ποστ που δεν καταλαβαίνω το νόημα τους και γιατί έγιναν
ο v_a ρωτάει κάτι του απαντάω γιατί μηχανικά τα αυτοκίνητα μας ίδια είναι , του είπα στην ουσία οτι οταν κινείται το αυτοκίνητο συνεχώς ζεσταίνεται πιο γρήγορα ... μάλιστα έκανα σύγκριση με το ντίζελ yaris που εχω ουτε psa vitara κλπ ανέφερα .
Προσωπικα απαντησα στον Lap , ο οποιος οπως βλεπω τωρα, εχει σβησει το ποστ του και χαθηκε ο ειρμος . Κατα τα άλλα μπορεις να κανεις αναφορα αν θεωρεις οτι χαλασαμε το τοπικο.
-
Συγνώμη, πρόσφατα στο νήμα Alfa Romeo και πεταγατε Corolla και τέτοια! Μην τρελαθουμε κιόλας! Το φόρουμ έχει γίνει τοπικό Toyota hybrid (ούτε καν το απλό, γιατί τρώει κατακραυγή..) και ολίγον από Suzuki.. αφήστε να πούμε και για κάνα άλλο αυτοκίνητο..
Επίσης γιατί να μην ακουστεί η άλλη άποψη; Σας εκπλήσσουν συνεχώς πράγματα που συμβαίνουν για χρόνια στην αυτοκίνηση, κάπου έλεος! Πριν τα Cross δεν είχαν τιμόνια και ροδες μόνο δεν έχετε πει!
-
Συγνώμη, πρόσφατα στο νήμα Alfa Romeo και πεταγατε Corolla και τέτοια! Μην τρελαθουμε κιόλας! Το φόρουμ έχει γίνει τοπικό Toyota hybrid (ούτε καν το απλό, γιατί τρώει κατακραυγή..) και ολίγον από Suzuki.. αφήστε να πούμε και για κάνα άλλο αυτοκίνητο..
Επίσης γιατί να μην ακουστεί η άλλη άποψη; Σας εκπλήσσουν συνεχώς πράγματα που συμβαίνουν για χρόνια στην αυτοκίνηση, κάπου έλεος! Πριν τα Cross δεν είχαν τιμόνια και ροδες μόνο δεν έχετε πει!
Ποια άλλη άποψη τη ζήτησε κανένας; για υβριδικό ρώτησε ο v_a οχι για diesel .
Απ' την άλλη εγω δεν πιστεύω αυτό που λες ,εξω παρκαρισμένα τώρα είναι τρία ντίζελ BMW Χ3 ,MB Vito , Opel corsa κανένα δεν βγάζει ζεστό αέρα στο 1' μιλάμε πάντα για το πρωινό δρομολόγιο να είναι όλη την νύκτα ακίνητα . -
Απ' την άλλη εγω δεν πιστεύω αυτό που λες ,εξω παρκαρισμένα τώρα είναι τρία ντίζελ BMW Χ3 ,MB Vito , Opel corsa κανένα δεν βγάζει ζεστό αέρα στο 1' μιλάμε πάντα για το πρωινό δρομολόγιο να είναι όλη την νύκτα ακίνητα .Να τα αλλάξετε..
-
Απ' την άλλη εγω δεν πιστεύω αυτό που λες ,εξω παρκαρισμένα τώρα είναι τρία ντίζελ BMW Χ3 ,MB Vito , Opel corsa κανένα δεν βγάζει ζεστό αέρα στο 1' μιλάμε πάντα για το πρωινό δρομολόγιο να είναι όλη την νύκτα ακίνητα .Να τα αλλάξετε..
Μόνο οταν γράψει ο Πάνος με το Πεζώ που εχει 400.000 χλμ οτι ισχύει θα πιστέψω...
-
Ρε παιδιά, μια ερώτηση έκανα... σορρυ
-
Να μην ξανασυμβεί...
-
-
-
Να ρωτήσω. Συγγενής που πήραν το τελευταίο γιάρις απ τους πρώτους, παραπονιέται πως σε ανώμαλη άσφαλτο βλέπει τη δέσμη φωτός των φαναριών να τρέμει. Είναι κάτι γνωστό αυτό, το παρατήρησε άλλος;
-
Yaris είναι, τρέμει όλο το αυτοκίνητο, δε φταίνε τα φώτα...
(sorry, μερικές φορές παρασύρομαι... )
2020 Toyota Yaris