-
Ωραίος ο Piers.
Δείχνει πως δεν είναι στρατιωτάκι-χρήσιμος ηλίθιος της Παγκοσμιοποίησης και της Wok ατζέντα. -
Ειναι σωστός εδώ, είναι και μεγάλος φαν του Ronaldo, εγώ τον πάω προσωπικά.
-
"Μαγνησία: Ζει τελικά ο βοσκός που «πέθανε» σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ - «Για απανθρακωμένος καλός είμαι», έγραψε στο Facebook"
τιτλος γνωστου μεσου = να μεινει η εντυπωση στον αναγνωστη οτι δεν υπαρχει νεκρος βοσκος στη μαγνησια και μονο εαν διαβασει προσεκτικα στο αρθρο και παλι οχι ξεκαθαρα αναφερεται οτι απλα μια φωτογραφια εδειχνε καποιον αλλον και οχι τον νεκρο, πραγμα ασημαντο μπροστα σε μια ζωη που χαθηκε
κερακι αναβουν αυτοι που το κανουν? εχουν μανα? -
-
Από αυτοκίνητα έχει άριστο γούστο πάντως.
-
Την συλλογή των τίτλων που θα αυξήσει πάλι, να δείτε εσείς τα γαυράκια που πάλι θα απομακρύνεστε από αυτούς...
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Από αυτοκίνητα έχει άριστο γούστο πάντως.
Χμμμ... δεν θα το έλεγα. Αν είχα τα λεφτά του θα είχα μόνο Ferrari, Lamborghini, Bentley και Rolls Royce.
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Την συλλογή των τίτλων που θα αυξήσει πάλι, να δείτε εσείς τα γαυράκια που πάλι θα απομακρύνεστε από αυτούς...
Ξεκόλλα όμως με τα οπαδικά... Όλο εκεί το πας.
-
Το πάω γιατί τσιμπάνε κάποιοι άλλοι, που στην περίοδο της αγρανάπαυσης έβγαλαν γλωσσίτσα...
Τώρα θα αρχίσουν να θυμούνται τα ταξίδια της Α2...
-
Διαβάζω αυτό το άρθρο, βλέπω και τις φωτό….είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα κανείς ποτέ να μην φταίει? Η εξοργιστική αδιαφορία του νεοέλληνα…
-
Και στα Μέγαρα είχαν την γέφυρα από κάτω κλειστή για κάνα χρόνο φαίνονταν ο οπλισμός είχανε φύγει τα τσιμέντα, στην αρχή μόνο στα πλάγια αλλά μάλλον στους ελέγχους που έκαναν ειδαν και την οροφή να έχει πρόβλημα.
Γελοίο πάντως να βάζουν τίτλους για γέφυρες που πέφτουν και σκοτώνουν κόσμο και τελικά αναφέρονται στο ατυχές περιστατικού με τους βΡομά που μάζευαν σίδερα κάτω από την γέφυρα που γκρεμιζαν
-
-
Οι κωλόβλαχοι κατέστρεψαν την Αθήνα..
Youtube Video -
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Οι κωλόβλαχοι κατέστρεψαν την Αθήνα..
Youtube VideoΘα τα έχουν βρει με το Ζάχο
Youtube Video -
Πόσο δίκιο είχε και ο Χατζηφωτίου...
-
Το ξέρεις ότι δεν είναι και τόσο "αστικό" το να κυκλοφορείς με το αυτοκίνητο και το subwoofer να τρίζει τον τοπο?
-
Πελοποννήσιοι κυρίως, αυτή η μάστιγα , και φυσικά ο Γερο-Καραμανλης ευθύνονται για την καταντια της Αθήνας...
Και μου την δίνει επιπλέον που τώρα με την αθλιότητα Μητσοτάκη που ζούμε με την ακρίβεια στα ύψη παντού , καθώς δεν μπορούμε να πλησιάσουμε στα υπέροχα νησιά μας να δουν δύο όμορφα μέρη τα παιδάκια μας , είμαστε αναγκασμένοι αν θέλουμε να πάμε κάπου πιο προσιτά λόγω βενζίνης και ακρίβειας να πρέπει να τους τα ακουμπήσουμε σε κάτι μέρη χαβούζες , άθλια σαν το Τολό και το Άστρος που πάνω από τους 33 κελσίου δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, καζάνια της κολάσεως με άλλους Πελοποννήσιους και τριτοτεταρτης κατηγορίας τουρίστες.
Άστα διαλα , λερες, βδελες.
-
Πάντως και εγώ στο χωριό μου πάω, που δεν είναι πολύ τουριστικό, αλλά το βράδυ ένα μπουφανάκι το θέλεις συνήθως...
Και μπανάκι στο Αιγαίο και δόξα στο ντιζελάκι, με 30 ευρώ πάω και έρχομαι μαζί με τα διόδια...
Ακουσα νεαρό γιό φίλου που πήγε σε νησάκι να λέει ότι οι ντόπιοι κράζουν τους πλοιοκτήτες που με σεζόν 2 μηνών τον χρόνο, έχουν ακριβές τιμές, αλλά οι ίδιοι έχουν ακριβό φαγητό, καφέ, ποτό και διαμονή και το βλέπουν λογικό...
Μια χαρά μέρη έχει και η ηπειρωτική Ελλάδα και τα δύο νησιά που πας με αυτοκίνητο, άντε 3 αν βάλουμε και την Πελοπόννησο σαν νησί...
-
Μια χαρά μέρη έχει και η ηπειρωτική Ελλάδα
Ναι έχει, αλλά σαν τις Κυκλάδες δεν έχει!!! Και το λέω με καταγωγή 50% από το ένα νησί που πας οδικώς. Συμφωνώ όμως, έχω κάνει ωραίες διακοπές σε ηπειρωτική Ελλάδα (ειδικά σε βουνό τον Αύγουστο με δροσιά!), αλλά εγώ θέλω και το Κυκλαδονήσι μου.
-
Εγώ επειδή είμαι όλο τον χρόνο έξω λόγω δουλειάς, τον ήλιο δεν τον θέλω και την ξεραΐλα στις Κυκλάδες σας την χαρίζω...
Από νησιά υπάρχουν πολλά Επτάνησα, τα μεγάλα του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, οι Σποράδες βέβαια, ακόμα και ο Αργοσαρωνικός...
Και επειδή είπες σαν τις Κυκλάδες δεν έχει, μην ξεχάσουμε και την Χαλκιδική που επίσης δεν έχει...
-
Εγώ επειδή είμαι όλο τον χρόνο έξω λόγω δουλειάς, τον ήλιο δεν τον θέλω και την ξεραΐλα στις Κυκλάδες σας την χαρίζω...
Από νησιά υπάρχουν πολλά Επτάνησα, τα μεγάλα του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, οι Σποράδες βέβαια, ακόμα και ο Αργοσαρωνικός...
Και επειδή είπες σαν τις Κυκλάδες δεν έχει, μην ξεχάσουμε και την Χαλκιδική που επίσης δεν έχει...
Εχουμε ομπρέλες, δεν μας χτυπάει ο ήλιος....
Εχω πάει στα περισσότερα νησιά της Ελλάδας, Σποράδες λατρεύω, Επτάνησα ΟΚ, Κυκλάδες δε μπεστ. 12νησα δεν μου αρέσουν. Τα έχω φάει όλα με το κουτάλι, και δια θαλάσσης.
Χαλκιδική υπερτιμημένη, μακριά και χαμός από κόσμο. Εαν πάω τόσο μακριά, προτιμώ το Αγ. Όρος, λιγότερη πολυκοσμία!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]