-
Κρίμα άδικο τέλος για αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα...
-
Το αναφέρουν σε διάφορα sites. Πολύ κρίμα αν ισχύει.
-
Τελικά αυτό το παιδί έχει σοβαρό πρόβλημα, και δεν εξελίσσεται ούτε σε υπέρ αθλητή αλλά ούτε και σε άνθρωπο. Κρίμα
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τελικά αυτό το παιδί έχει σοβαρό πρόβλημα, και δεν εξελίσσεται ούτε σε υπέρ αθλητή αλλά ούτε και σε άνθρωπο. Κρίμα
Μάθαμε τι ψηφίζει ?
-
@mastoras78 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μάθαμε τι ψηφίζει ?
άι κιού δεξιού
-
υπάρχει και του ραδικιού το ορίτζιναλ , εκεί να δείς
-
"Το έχω παρκάρει καλά άραγε;
Λίγο έξω το βλέπω".
-
-
@vagkirk said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@katafractos17 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
"Το έχω παρκάρει καλά άραγε;
Λίγο έξω το βλέπω".
Άμα δε βλέπει Χριστό απ τη μαυρίλα στις μεμβράνες στο πλάι, παρκάρει με τη μούρη, που κάτι διακρίνει αν ανάψει τα φώτα.
-
Αφιερωμένο στον criuser.
https://www.protothema.gr/greece/article/1218290/apoluthikan-7-dikastes-apo-ton-areio-pago-logo-megalon-kathusteriseon-stin-ekdosi-apofaseon/
πόσες χιλιάδες άτομα, όπως είναι δικηγόροι, διάδικοι, μέλη πειθαρχικών συμβουλίων και άλλοι, ταλαιπωρήθηκαν επί σειρά ετών, όταν κάνετε 4 χρόνια να εκδώσετε μια απόφαση». -
Δεν απέχει και πολύ...
https://www.flash.gr/apopseis/1926597/i-koultoura-ton-eynoimenon-elit -
-
Ένοχοι κρίθηκαν προχθές από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας δύο συνταξιούχοι ιερείς των Φαρσάλων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν κατηγορούμενοι για ψευδείς βεβαιώσεις με αφορμή εικονικές δωρεές στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.
Δωρεές που ξεπερνούσαν το μισό εκατ. ευρώ και φέρεται να έγιναν -μέσω δεκάδων αποδείξεων (ερανικής επιτροπής κ.λπ.)- τα έτη 2003 έως 2009 με απώτερο σκοπό οι ιδιώτες δωρητές να τύχουν φορολογικής έκπτωσης.
Μετά από έλεγχο του Σώματος Οικονομικής Δίωξης και το πόρισμα των οικονομικών υπηρεσιών, με βούλευμα παραπέμφθηκαν 15 συνολικά κατηγορούμενοι για ψευδή βεβαίωση κατά μόνας και από κοινού, κατ’ εξακολούθηση για άμεση συνέργεια σε απάτη με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία του Δημοσίου άνω των 30.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και συνήθεια.
Ένας εκ των ιερέων απεβίωσε, για τους λογιστές παύτηκε η δίωξη ως προς την κατηγορία της απάτης, ενώ με την ολοκλήρωση των ελέγχων και την αποκάλυψη της υπόθεσης πολίτες – δωρητές κλήθηκαν και υπέβαλαν τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις, αποδίδοντας τελικά στο Δημόσιο τον αναλογούντα φόρο.
Έτσι, προχθές στο εδώλιο, κάθισαν μόνο δύο εκ των κατηγορουμένων, ένας ιερέας – πρώην προϊστάμενος του ναού και μία εφοριακός, πρώην προϊσταμένη τμημάτων της ΔΟΥ Φαρσάλων, οι οποίοι αθωώθηκαν τελικά και οι δύο, όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.
Αντιθέτως ένοχοι για ψευδή βεβαίωση κρίθηκαν άλλοι δύο ηλικιωμένοι ιερείς, 80 και 82 ετών (σ.σ. δεν παρευρέθηκαν στο Δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους), στους οποίους το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.
Οι μοναδικοί που κρίθηκαν ένοχοι από τους 15 αρχικά κατηγορούμενους.
-
Θες να πάρεις καφέ ?
Έχεις ξεμείνει απο τσιγάρα?
Δεν βρίσκεις να παρκάρεις ? Για αυτό τον λόγο βρε χαζούλη έχουμε φτιάξει αποκλειστικά για εσένα στις πλατείες ράμπες για Αμεα ...
-
Το θέμα είναι ότι έχει ακόμα πινακίδες.....
-
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει...
Αυτοκίνητο παρκαρισμένο μπροστά σε ράμπα για καροτσάκια ΑΜΕΑ...
Φίλος κάνει την κίνηση και σηκώνει τους καθαριστήρες για να δείξει ότι είναι παράνομα παρκαρισμένο...
Αμέσως εμφανίζεται κυρία ωρυόμενη φωνάζοντας με ποιο δικαίωμα ακούμπησε το αυτοκίνητο της και καλεί την αστυνομία...
Ο φίλος ψύχραιμος περιμένει και όταν έρχεται το περιπολικό εξηγεί τι ακριβώς έγινε...
Αποτέλεσμα....
Τον πάνε στο τμήμα και αφού τον κράτησαν κάμποσες ώρες, του είπαν ότι η κυρία που φώναζε είναι εισαγγελέας και ότι είναι πολύ τυχερός που δεν θα του κάνει μήνυση...
Ο φίλος ρώτησε με ποια κατηγορία θα του έκανε μήνυση?
Η απάντηση του αστυνομικού ήταν...ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ επειδή ΕΠΙΑΣΕ τους καθαριστήρες για να τους σηκώσει...
Όποτε το σκέφτομαι, φουντώνω
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το θέμα είναι ότι έχει ακόμα πινακίδες.....
Είναι η πλατεία ελευθερίας στο κορυδαλλό η οποία είναι στάση μετρό , έχει 2 τεράστιες παιδικές χαρές και είναι μόλις 300 μέτρα απο το Α/Τ Κορυδαλλού , απλά για κάποιο λόγο πουθενά δεν υπάρχει τροχαία ΠΟΥΘΕΝΑ ...
-
Αν δεν αρχίσουν να βεβαιώνουν τις όποιες παραβάσεις όλοι οι αστυνομικοί αλλά μόνο οι της τροχαίας, αυτά ακριβώς θα συμβαίνουν διαρκώς. Μου έχει τύχει ως μάρτυρας σε τροχαίο με αυτοκίνητο και μηχανάκι να περιμένουμε την αστυνομία πάνω από 20΄. Οταν πέρασε ένα περιπολικό και νομίζαμε ότι ήρθε επιτέλους μας είπε ότι περνούσαν από κει τυχαία για άλλη δουλειά και φύγανε! Τα πήρα και έφυγα κι εγώ. Δεν ξέρω πως ξεμπέρδεψε το θύμα τελικά. Ο δράστης την είχε κάνει από την αρχή.
Απογοήτευση. -
Οι αστυνομικοί ακόμη ψάχνουν ποιος σκότωσε τον μοτοσυκλετιστή, κάνοντας αναστροφή για να πάει τη Ντόρα στη Βουλή, με το παρκάρισμα θα ασχολούνται;
-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Οι αστυνομικοί ακόμη ψάχνουν ποιος σκότωσε τον μοτοσυκλετιστή, κάνοντας αναστροφή για να πάει τη Ντόρα στη Βουλή, με το παρκάρισμα θα ασχολούνται;
Νομίζω έχει βρεθεί αυτός....
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]