-
https://www.iefimerida.gr/politiki/dimoskopisi-gpo-nd-syriza-pasok
ΝΔ 36,6% -Μεγάλη πτώση ΣΥΡΙΖΑ στο 12,9%, παραμένει στο 11,9% το ΠΑΣΟΚ
-
Καλό 3% . Μετά την απομάκρυνση από το (μνημονιακό) ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας, πάμε στο επόμενο συστημικό δεκανίκι που στις "δύσκολες" ώρες θα κρατήσει τη χώρα "όρθια".
-
Ωραία, ας μας πεις τι έπρεπε να κάνουν και δεν το έκαναν. Έχεις άποψη, κατέθεσε την.
Κάντε μου quoting να διαβάσει ο δημοκράτης
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλό 3% . Μετά την απομάκρυνση από το (μνημονιακό) ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας, πάμε στο επόμενο συστημικό δεκανίκι που στις "δύσκολες" ώρες θα κρατήσει τη χώρα "όρθια".
Η φάση είναι
-
-
-
Α, εντάξει…αφού το έγραψε η εφσυν, ο κολοσσός του ψέμματος, σίγουρα ισχύει….
-
Η τελευταία δημοσκόπηση τα συμπεράσματα :
Νέα Δημοκρατία ακλόνητα πρώτη
ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη πήρε την κατηφόρα για το 3%
ΠΑΣΟΚ απέδειξε ακόμα περισσότερο ότι δεν τραβάει
Βελόπουλος ο μόνος ελαφρά κερδισμένος
Σπαρτιάτες/Κασιδιάρης χάρη στην παράφρονα συμπεριφορά Κασιδιάρη μετά την εκλογή Σπαρτιατών (όχι ότι πριν ήταν καλύτερος) καλά θα κάνει να αποσυρθεί στο κελί του και να ασχοληθεί μόνο με τις δικαστικές του υποθέσεις. -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Α, εντάξει…αφού το έγραψε η εφσυν, ο κολοσσός του ψέμματος, σίγουρα ισχύει….
Το διαψεύδεις δηλαδή, να ξέρουμε να μην το λαμβάνουμε υπόψιν.
-
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σπαρτιάτες/Κασιδιάρης χάρη στην παράφρονα συμπεριφορά Κασιδιάρη μετά την εκλογή Σπαρτιατών (όχι ότι πριν ήταν καλύτερος) καλά θα κάνει να αποσυρθεί στο κελί του και να ασχοληθεί μόνο με τις δικαστικές του υποθέσεις.ελα ρε συ μονμαν, καιρο τραβηξε το τρολαρισμα, βαρετο πλεον
-
Αυτή είναι δημοσκόπηση από το παρελθόν. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ με την τρέχουσα μορφή του σε λίγο δε θα υπάρχει.
Θα διαλυόταν βέβαια και χωρίς τον Κασσελάκη. Αλλά πιο αργά και βασανιστικά. Δε θα καταλάβαινε κανείς τίποτα. Ενώ τώρα προσφέρει άφθονο γέλιο στο φιλοθεάμων κοινό -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σπαρτιάτες/Κασιδιάρης χάρη στην παράφρονα συμπεριφορά Κασιδιάρη μετά την εκλογή Σπαρτιατών (όχι ότι πριν ήταν καλύτερος) καλά θα κάνει να αποσυρθεί στο κελί του και να ασχοληθεί μόνο με τις δικαστικές του υποθέσεις.ελα ρε συ μονμαν, καιρο τραβηξε το τρολαρισμα, βαρετο πλεον
Ποιο τρολάρισμα, για κάνε το πιο αναλυτικά αυτό, ποιος είσαι εσύ που μας απαγορεύεις να πούμε την γνώμη μας?
Αν τρολάρω εγώ ποιος είσαι εσύ που δεν τρολάρεις, έχεις ονοματεπώνυμο, φωτογραφία? -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιο τρολάρισμα, για κάνε το πιο αναλυτικά αυτό, ποιος είσαι εσύ που μας απαγορεύεις να πούμε την γνώμη μας?
Αν τρολάρω εγώ ποιος είσαι εσύ που δεν τρολάρεις, έχεις ονοματεπώνυμο, φωτογραφία?ειμαι ο αντιzithos
-
Παιδιά ο Στέφανος μας διαβάζει. Είδα μέρος, δεν έχω τόσο χρόνο εύκαιρο αλλά θα το κάνω την ομιλία του στο συνέδριο του economist impact
Έκανε αναφορά σε όλους τι σημαίνει ανάπτυξη και μεγενθυνση. Πως το gdp δεν μετρά τόσο πολύ και πως ο σκοπός της οικονομίας είναι μια ανάπτυξη σοσιαλιστικού περιεχόμενου. Και μετά το γύρισε στα ελληνικά, (τα αγγλικά του είναι άψογα χωρίς ψεύτικη προφορά) όπου αναφέρει ότι λέμε εμείς εδώ στις συζητήσεις. Μα ακριβώς ότι λέμε με στοιχεία και δείκτες. Δεν το είδα όλο. Θα το συνεχίσω....
Αλλά ρε παιδιά μας διαβάζει....
Λοιπόν, Στέφανε δύο αιτήματα.
-
Κατάργηση ρευστου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μόνα τους.
-
Κάνε μια συμφωνία να φέρουν το Fronx να πάρει ο λαός νέο αυτοκίνητο. Την Κούλα μου μέσα.
-
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παιδιά ο Στέφανος μας διαβάζει. Είδα μέρος, δεν έχω τόσο χρόνο εύκαιρο αλλά θα το κάνω την ομιλία του στο συνέδριο του ecomist.
Έκανε αναφορά σε όλους τι σημαίνει ανάπτυξη και μεγενθυνση. Πως το gdp δεν μετρά τόσο πολύ και πως ο σκοπός της οικονομίας είναι μια ανάπτυξη σοσιαλιστικού περιεχόμενου. Και μετά το γύρισε στα ελληνικά, (τα αγγλικά του είναι άψογα χωρίς ψεύτικη προφορά) όπου αναφέρει ότι λέμε εμείς εδώ στις συζητήσεις. Μα ακριβώς ότι λέμε με στοιχεία και δείκτες. Δεν το είδα όλο. Θα το συνεχίσω....
-
-
Κάνε μια συμφωνία να φέρουν το Fronx να πάρει ο λαός νέο αυτοκίνητο. Την Κούλα μου μέσα.
Μια χαρά τα λέει ο Κασσελάκης στα οικονομικά , έχει και το backround , και υπάρχουν άνθρωποι απο πίσω του που κατέχουν και προωθούν μια μοντέρνα σοσιαλιστική ατζέντα με φιλελεύθερη οπτική που θα έρθει ως μαννα εξ ουρανου να διαλύσει τα δεινά του καπιταλισμού,
Απλά είναι λίγο νωρίς τώρα και είναι ο προάγγελος μιας νέας τάξης πραγμάτων , είναι λίγο μπροστά απο την εποχή του ακόμη ειδικά στην χώρα μας.
Εδώ πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα απο το σκοτάδι της δεξιάς , για να πάμε μπροστά.
Το σκάνδαλο των υποκλοπών θα είναι σύντομα το οριστικό τέλος της γαλάζιας παράταξης , ο βοσκός θα τους διαλύσει απλά περιμένει το κατάλληλο timing , κοχλάζουν τα πράγματα στην ΕΕ στην Ευρώπη σχετικά.Μετά μόνο ΠΑΣΟΚ και συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων για 25 τουλάχιστον χρόνια.
-
-
Κι ο Τσιπρας καλα τα ελεγε. Αλλά δεν εκανε τιποτα απο οσα ελεγε....΄Η μαλλον εκανε....Τα αντιθετα
-
Τι να σου πω, δεν το έχω δει όλο. Και δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω με όσα λέει όταν το δω ολόκληρο.
Αλλά μου έκανε εντύπωση πως η βάση των συζητήσεων είναι τα δεδομένα και έπειτα τι θέλουμε να κάνουμε με αυτά τα δεδομένα.
Είναι μια επαγωγική οπτική υπό κεντροαριστερο πρίσμα. Όχι γενικά και αόριστα.
Στα άλλα κοιτούσα το κουστούμι του. Εξαιρετικό ύφασμα και ραφή. Εγώ με κουστούμι είμαι σαν να μου το δάνεισε κάποιος δεκαπέντε κιλά βαρύτερος.
Τι μάρκα να ναι άραγε;;;;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παιδιά ο Στέφανος μας διαβάζει. Είδα μέρος, δεν έχω τόσο χρόνο εύκαιρο αλλά θα το κάνω την ομιλία του στο συνέδριο του ecomist.
-
-
Μια χαρά τα λέει ο Κασσελάκης στα οικονομικά , έχει και το backround , και υπάρχουν άνθρωποι απο πίσω του που κατέχουν και προωθούν μια μοντέρνα σοσιαλιστική ατζέντα με φιλελεύθερη οπτική που θα έρθει ως μαννα εξ ουρανου να διαλύσει τα δεινά του καπιταλισμού,
Απλά είναι λίγο νωρίς τώρα και είναι ο προάγγελος μιας νέας τάξης πραγμάτων , είναι λίγο μπροστά απο την εποχή του ακόμη ειδικά στην χώρα μας.
Εδώ πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα απο το σκοτάδι της δεξιάς , για να πάμε μπροστά.
Το σκάνδαλο των υποκλοπών θα είναι σύντομα το οριστικό τέλος της γαλάζιας παράταξης , ο βοσκός θα τους διαλύσει απλά περιμένει το κατάλληλο timing , κοχλάζουν τα πράγματα στην ΕΕ στην Ευρώπη σχετικά.Μετά μόνο ΠΑΣΟΚ και συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων για 25 τουλάχιστον χρόνια.
Γη καλεί vag-Κίρκη.
Ξύπνιος τα έγραψες όλα αυτά? H παραμιλάς στον ύπνο σου, τα ηχογραφείς και μετά τα γράφεις και στο forum.
Ρε συ και γω "ξεφεύγω" λίγο καμιά φορά, αλλά εσύ το τερμάτισες -
-
Γελάω με την αντίδραση του Άντυ..... Χαχαχα
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Περάσαμε και την πρώτη φορά αριστερά επίσημα για μια πενταετία μην ξεχάσουμε και πιο παλιότερα την 20ετία του ΠΑΣΟΚ η οποία μας έβγαζε συνέχεια από το σκοτάδι της δεξιάς.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2