-
Ενδεικτικά τώρα τα βάζω, για να μην μένουν εντυπώσεις. Να πει και ο Πήλιος αντίστοιχα μερικά επιτεύγματα της αριστεράς, είτε σαν κυβέρνηση είτε σαν αντιπολίτευση.
Την τριετία 1990-1993 εντατικοποιήθηκαν οι ιδιωτικοποιήσεις κρατικών επιχειρήσεων (Ο.Τ.Ε., Αστικές Συγκοινωνίες κλπ), απελευθερώθηκε ο τομέας των τηλεπικοινωνιών με παράλληλο άνοιγμα στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, τα μεγάλα έργα (Αττική Οδός, Εγνατία Οδός, Μετρό Αθήνας, Νέος Αερολιμένας Αθηνών) μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης, ενώ ανάλογες τομές έγιναν και στους τομείς του δημοσίου, της ναυτιλίας, της γεωργίας και αλλού.
2004-2009: διοργανώθηκαν επιτυχώς στην Αθήνα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004. Υπογράφτηκε διακρατική συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας, της Ρωσίας και της Βουλγαρίας για την κατασκευή του αγωγού αργού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν μία σειρά από έργα υποδομών (επέκταση του Μετρό Αθήνας προς Αιγάλεω, Τραμ Αθήνας, ανακατασκευή της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο πέταλο του Μαλιακού κλπ) και ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης, της επέκτασης του Μετρό Αθήνας προς Ελληνικό και της ολοκλήρωσης του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Πελοποννήσου προς Καλαμάτα και Σπάρτη. Ολοκληρώθηκε το έργο της Εγνατίας Οδού, ενώ κατασκευάστηκε το νέο Μουσείο της Ακρόπολης
-
να σου πω εγω επιτευγματα της αριστερας: δεν μενεις σε καλυβα και ο φεουδαρχης δεν πηδαει την αντυνα οποτε γουσταρει. επισης εχεις 8ωρο (ακομη), εχεις εργασιακα δικαιωματα, δωρεαν παιδεια, οσο και να λεμε, δωρεαν παροχες υγειας. ουτε εχεις παρει χαμπαρι αντυ.....
-
Εντάξει, όσο προσπαθούσε η ΝΔ, με τα καλά της και τα κακά της, η αριστερά το ΄χε ρίξει στους φραπέδες. Και τώρα επειδή κατήργησαν τα πλαστικά καλαμάκια, τους κακοφάνηκε και αποφάσισαν να σηκωθούν να διαμαρτυρηθούν.
Ασ δούμε ενδεικτικά με τι ασχολήθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μια και δεν έχουμε άλλο δείγμα "αριστεροσύνης", εκτός από απεργίες, καταλήψεις κλπ.2015:
- ψηφίστηκε ο νόμος για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Ο διαγωνισμός διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2016 και τον Ιανουάριο του 2017 θεωρήθηκε άκυρος.
*Το νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο το «Σύμφωνο συμβίωσης» επεκτείνεται και στα ομόφυλα ζευγάρια, έγινε νόμος του κράτους με 194 ψήφους υπέρ.[53]
2016:
-
Ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΛΠ.
-
Ψηφίζεται ο νόμος για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, «Νόμος Κατρούγκαλου». Η μείωση στις νέες συντάξεις (για όσους συνταξιοδοτούνται μετά τον Μάιο του 2016). Η μείωση του ΕΚΑΣ (που καταργήθηκε πλήρως στο τέλος του 2019.) Η αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτούς και εργοδότες.
-
Ψηφίστηκε νέος εκλογικός νόμος, με το σύστημα της απλής αναλογικής
-
ξεκινάει το πρόγραμμα σίτισης, γνωστό ως σχολικά γεύματα, στα Δημοτικά σχολεία.
2017:
-
Ψηφίστηκε ο ν. 4472/2017 , γνωστός και ως πολυνομοσχέδιο ή Δ' Μνημόνιο.
-
Ιδιωτικοποιήθηκε πλήρως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
-
Ψηφίστηκε από τη Βουλή ο Νόμος 4491/2017 για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου
-
Ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΛΘ
2018:
- Ιδιωτικοποιήθηκε η ΔΕΣΦΑ
2019:
-
Καταργείται άρθρο του Ποινικού Κώδικα που επέβαλε ποινές σε αλλοδαπούς αλιείς που ψαρεύουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
-
ψηφίζεται ο 4619/2019, γνωστός και ως ο νέος ποινικός κώδικας.
Και πέρα από τα παραπάνω, που δείχνουν τα ενδιαφέροντα της αριστερής διακυβέρνησης (μείωση συντάξεων, ιδιωτικοποιήσεις, αλλαγές στον ποινικό κώδικα για να μην τιμωρείται κανένας και για τίποτα, να προσέξουμε το "άλλο φύλλο" κλπ. Ήρθε και η χαριστική βολή:
Η Συμφωνία των Πρεσπών.Να χαρώ εγώ υποδειγματική αριστερή διακυβέρνηση για το καλό του τόπου. Από καθαρή αστική ευγένεια δε λεώ παραπάνω λόγια, όπως μου έρχονται στο μυαλό.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
να σου πω εγω επιτευγματα της αριστερας: δεν μενεις σε καλυβα και ο φεουδαρχης δεν πηδαει την αντυνα οποτε γουσταρει. επισης εχεις 8ωρο (ακομη), εχεις εργασιακα δικαιωματα, δωρεαν παιδεια, οσο και να λεμε, δωρεαν παροχες υγειας. ουτε εχεις παρει χαμπαρι αντυ.....
Ακριβώς αυτά τα επιτεύγματα είχα στο νου μου για την περίοδο 2015-2019….
-
Η αύξηση του πρωτογενούς ελλείμματος την εποχή του Αντρέα ήταν η εφαρμογή μιας πολιτικής αναδιανομής του πλούτου και μείωσης της ψαλίδας στην εισοδηματική διαστρωμάτωση του πληθυσμού.
Ήταν κλασικό εργαλείο της σοσιαλδημοκρατίας εκείνης της εποχής, βασικά είναι κλασικό πολιτικό εργαλείο κάθε πολιτικής αλλαγής. Είναι η λεγόμενη πολιτική του μεταρρυθμιστικού σοκ
Δηλαδή όπως εσύ χτίζεις μια πολυκατοικία και είσαι παθητικός και εκτεθειμένος σε δάνεια μέχρι τη πώληση του τελευταίου διαμερίσματος, όπως μας λες, έτσι και αυτή η πολιτική υπαγορεύει την άμεση αναδιανομή πλούτου και αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος μέσω δανεικών και πακέτων στήριξης όπου μετά σε έναν δεύτερο χρόνο θα επέλθει μια περίοδος σχετικής λιτότητας για το συμμάζεμα των δημοσιονομικών, σε ένα υψηλότερο όμως βιοτικό επίπεδο.
Το είδαμε αυτό και στην επόμενη δεκαετία όπου όντως τα νούμερα έφτιαξαν εντυπωσιακά, μαζί με την προετοιμασία για την είσοδο στην ΟΝΕ και τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα υποδομών και προστιθέμενης αξιας. Ο ίδιος ο Αντρέας είχε πει πως πρέπει να συμμαζέψει την οικονομία μετά μια περίοδο μεγάλων παροχών.
Η λαϊκή τάξη των Ελλήνων και η επαρχία της που από το 50 έως το 80 πάνω κάτω είχε το ίδιο επίπεδο διαβίωσης ξαφνικά σε μια δεκαετία άλλαξε επίπεδο. Η ψαλίδα των εισοδημάτων έκλεισε και δημιουργήθηκαν οι λεγόμενοι μικροαστοί. Οι Έλληνες για πρώτη φορά στην μεγάλη πλειοψηφία τους, μπόρεσαν να αγοράσουν αυτοκίνητο, πέρα από τα διαμερίσματα.
Ένας λόγος ακόμα για τα υψηλά δάνεια ήταν και το άνοιγμα των συνόρων και η
κατάργηση των δασμών εισαγωγής κοινοτικών προϊόντων. Το ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών έσπασε τα αρνητικά ρεκόρ και για αυτό η οικονομία χρειαζόταν νέα ρευστότητα ενώ τα ελληνικά προϊόντα δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τα εισαγόμενα. Επίσης, η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα για επίδειξη και ξενομανία οδήγησε σε άσχημα δημοσιονομικά αποτελέσματα.Το ίδιο έγινε και με την ΝΔ το 2007-8 όπου όντως φάνηκε να θέλει να συμμαζέψει την οικονομία από την πρώτη θητεία της διακυβέρνησης της και μετά από ένα σοκ παροχών και φορολογικών ελαφρύνσεων τα οποία ομως βασίστηκαν σε δανεισμό και έδωσαν την ευκαιρία για μεγάλη μεγέθυνση του ΑΕΠ αλλα και αρνητικό ισοζύγιο πληρωμών (π.χ αγορές πολυτελών ειδών και αυτοκινήτων). Αλλά, όπως λες και εσύ, οι κομματικοί μηχανισμοί δεν θα άντεχαν νέα ήτα από το ΠΑΣΟΚ (το οποίο βρήκε ευκαιρία να κάνει σκληρή αντιπολίτευση) και θυσίασαν την οικονομία της χώρας για κομματικές πελατειακές σχέσεις φτάνοντας τον δανεισμό και το έλλειμμα σε μη διαχειρίσιμα επίπεδα όταν στο διεθνές περιβάλλον λίγους μήνες αργότερα θα επικρατούσε ο φόβος για μια πιθανή κατάρευση του τραπεζικού συστήματος. Και έτσι, η ιστορία ειναι γνωστή σε όσους μιλούν ελληνικά ενώ σήμερα υπολογίζεται πως έφυγαν από την Ελλάδα 600.000 νέοι.
-
Ρε παιδιά, αυτό είναι το διάσημο νανογιλέκο;
-
«Άλλος Άνθρωπος»: Του έστειλαν αστυνομία να ελέγξει αν έχει άδεια να μαγειρεύει
Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο άνθρωπος πίσω από την κοινωνική κουζίνα ο «Άλλος Άνθρωπος» ότι γείτονες του έστειλαν σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, τη δημοτική αστυνομία για να ελέγξει αν έχει άδεια για να μαγειρεύει.
«Πριν από 3 λεπτά ήρθε ένας υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων για καταγγελία που έγινε από “μερικούς” γειτονιές για ρύπανση και βρώμικα στη Μ. Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό. Όλα καλά ο άνθρωπος μου είπε ότι είναι όλα πεντακάθαρα και ότι απλά έπρεπε να του δώσω τα στοιχεία μου για να πάει πίσω και να αποδείξει ότι έκανε την δουλειά του μετά την καταγγελία.
Με ρώτησε βέβαια αν έχω άδεια για να μαγειρεύω, του απάντησα ότι εσύ στο Σπίτι σου όταν μαγειρεύεις έχεις άδεια; Μου απάντησε όχι τότε και εγώ δεν χρειάζομαι. Τότε του είπα να πει στους “μερικούς γείτονες” ότι επειδή μου τα έκαναν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ να έρθουν να τους δώσω μερικά λόγο Πάσχα και λόγο του ότι είναι και καλοί χριστιανοί και πιστεύουν στην αγάπηΚαλή ανάσταση στο μίσος που φωλιάζει στην καρδιά σας.
Τρόφιμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, απόμαχους της ζωής, ηθοποιούς καλλιτέχνες άνδρες γυναίκες χωρίς καμία διάκριση πουθενά ούτε σε θρησκεία, ούτε σε επάγγελμα, ούτε σε φύλο, ούτε σε ηλικία, ούτε σε εθνικότητα ούτε πουθενά ,τσακίζουμε τον φασισμό μέσα σε οποιαδήποτε καρδιά.
Και ας γίνονται τέτοια εμείς συνεχίζουμε αλληλέγγυα».
-
Ακόμη έχω στα αυτιά μου τα σκουξιματα των δεξιών για τους μετακλητους ...
Πως τον ξεφτιλίσε αυτή η κοπελίτσα η μεγκ...
Πρώτη φορά που έδωσε μια σοβαρή και ελεύθερη συνέντευξη και αποκαλύφθηκε η γύμνια του βασιλιά...https://www.kathimerini.gr/opinion/562366582/oi-neoi-metaklitoi-toy-vasilia/
-
Λαπ πέρα από τις ιστορίες που αναφέρεις...
Το Τσοβόλα δώστα όλα, το έχεις ακούσει ?
Επίσης αυτοκίνητο πήρε ο Ελληνας το 1991 με την απόσυρση.
Αλλά τότε οι φίλοι σου οι πασόκοι έλεγαν καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη...
Είπαμε εγώ δεν πρόκειται να κάνω απολογισμούς στο τι πέτυχε η νδ, όπως ζητάει ο πήλιου, γιατί δεν είμαι μέλος της νδ ή άλλου κόμματος.
Αλλά όπως έχω πει πολλές φορές κάθε προσπάθεια αγιοποίησης και αθώωσης της πασοκάρας θα καταγγέλλεται και θα αποδομείται πλήρως...
-
Σιγά την αποδόμηση. Αποδόμηση δεν είναι η παραπολιτικη, αλλά τα στοιχεία.
Η πολιτική δεν καταγράφεται και αξιολογείται με την ρητορική σε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Αξιολογείται με συγκεκριμένους δείκτες.
Το 1991 έγινε η αλλαγή σε καταλυτικά, και υπήρξε κίνητρο για την αλλαγή από τα μη καταλυτικά. Η Ελλάδα είχε υπογράψει συνθήκες για το περιβάλλον και είχε πιεστεί από την Ευρώπη για το πρόγραμμα διότι οι βιομηχανίες της έπρεπε να πουλήσουν τη νέα τεχνολογία.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σήμερα με την ηλεκτροκίνηση.Μάλιστα ήταν ένα μέτρο που κατέστρεφε το ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών της χώρας, αλλά ήταν επιβεβλημένο λόγω της αλλαγής της τεχνολογίας.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
γιατι τοτε ηταν στην εξουσια η αριστερα ή γονοι αστων?
-
Πάλι έπεσε σοβάς σε σχολείο.
Ρε σεις τι γίνεται;
Το σχολείο ειχε μόνωση στην ταράτσα, και ο σοβάς έπεσε στο κλιμακοστάσιο από τον πρώτο στον δεύτερο όροφο
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
γιατι τοτε ηταν στην εξουσια η αριστερα ή γονοι αστων?
Η ελληνική έκδοση της αριστεράς ή αν προτιμάς κάποιοι που έχουν αυτοπαραμυθιαστεί ότι είναι αριστεροί και ντεμέκ προοδευτικοί.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είπαμε εγώ δεν πρόκειται να κάνω απολογισμούς στο τι πέτυχε η νδ, όπως ζητάει ο πήλιου, γιατί δεν είμαι μέλος της νδ ή άλλου κόμματος.
Δεν πρόκειται ούτε εχθροί ούτε φίλοι του κόμματος να απαριθμήσουν κάποια «σπουδαία επιτεύγματα» της «Δεξιάς» δηλαδή της ΝΔ, επειδή απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Μόνο οΚαραμήτρΆντυ επιχείρησε κάτι τέτοιο, με την παιδική αθωότητα παιδιού που μεγάλωσε με αφίσσες του μπαμπά Μητσοτάκη στο παιδικό δωμάτιο που μοιραζόταν με τ' αδέρφια του, και μας χάρισε το γέλιο όπως συνήθως.Δικαίως ως ένα μεγάλο βαθμό λέμε για τις ρεμούλες των Πασόκων, αλλά όταν κάνω την ίδια ερώτηση σε Πασόκους (ζουν ανάμεσά μας και δεν υπάρχουμε μόνο μέσα στο φόρουμ) έχουν πολλές απαντήσεις, από κατάργηση κοινωνικών φρονημάτων και ΕΣΥ, μέχρι τη Διαύγεια κλπ. (άσχετα πως κρίνει ο καθένας αυτό το έργο ως προς το αποτέλεσμα)
Αν ρωτήσεις κάποιον που «δεν είναι Νεοδημοκράτης, αλλά...» ΔΕΝ έχει τίποτα άλλο να παρουσιάσει, εκτός από ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας σε φίλους, λαϊκούς και κληρικούς, αντιδημοκρατικά πολιτικά συμβάντα κλπ. ούτε για τα προσχήματα κάτι που να έμεινε κληρονομιά, να αναβάθμισε ελάχιστα το επίπεδο διαβίωσης (πέρα από διορισμούς και απευθείας αναθέσεις για τους δικούς τους) ή να βελτίωσε τη Διακυβέρνηση της χώρας, μέχρι τώρα στο κουτσό-στραβό αλλά αναγκαίο gov.gr που είναι και η μοναδική εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της Δεξιάς μάσας ως αυτοσκοπό. -
Και το ΑΣΕΠ, τα ΚΕΠ, την Διαύγεια, το ΕΣΥ, ενίσχυση συλλογικών συμβάσεων εργασίας, δωρεάν συγγράμματα στα πανεπιστήμια, τις εργατικές κατοικίες που έχω πάθει πλάκα, την ΕΛΒΟ κτλ.
Αν δεν μπαίναμε σε μνημόνια και πτώχευση σύμφωνα με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν από τις πρώτες χώρες σε πράσινη ενέργεια και ενεργειακές κοινότητες, μια δεκαετία νωρίτερα από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Άσχετο αλλά το ξέρετε ότι η συλλογική σύμβαση σήμερα δεν αναγνωρίζει τίτλο πτυχίου ακόμα και αν είναι σχετική με το αντικείμενο;;; Τζάμπα σπουδές και τόσα χρόνια προσπαθειών. Για αυτό φεύγουν οι νέοι. Το κράτος και η κοινωνία θεωρεί ότι δεν πρέπει να πληρώνει την κατάρτιση και γνώση. Οπότε οι νέοι μας χαιρετούν για άλλες χώρες όπου σέβονται τις σπουδές τους.
Αλλά αυτό είναι απλα μια υπόθεση.
Όντως η ΝΔ έκανε το gov που είναι στην ουσία η ολοκλήρωση των ΚΕΠ. Βέβαια και το gov ήταν στο πολιτικό πρόγραμμα του πασοκ του 2009, αλλά η ΝΔ το πήγε πολύ μπροστά. Τα επόμενα στάδια εαν εκλεγούν όπως μας λένε ειναι πως θα υλοποιήσουν την πεμπτουσία του gov. Δηλαδή οι δημόσιες υπηρεσίες θα συνδέονται μεταξύ τους και θα επικοινωνούν μέσω gov ώστε να έχουν μια κοινή εξυπηρέτηση προς τον πολίτη και αν κατάλαβα καλά θα τελειοποιηθεί το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο!
Δηλαδή ο πολίτης θα ζητά υπηρεσίες σε μια γενική πλατφόρμα και οι υπηρεσίες θα συνεργάζονται ώστε να βγάλουν αποτέλεσμα. Σήμερα είναι το ανάποδο.
Να τα λέμε όλα και να κρατάμε ίσες αποστάσεις.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε σεις τι γίνεται;
Το σχολείο ειχε μόνωση στην ταράτσα, και ο σοβάς έπεσε στο κλιμακοστάσιο από τον πρώτο στον δεύτερο όροφο
Πως πήγε σοβάς από τον 1ο στο 2ο;;; (μάλλον το ανάποδο έγινε)
Μόνωση σωστή πρέπει να υπάρχει παντού,όχι μόνο σε ταράτσα.
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε σεις τι γίνεται;
Πως πήγε σοβάς από τον 1ο στο 2ο;;; (μάλλον το ανάποδο έγινε)
Μόνωση σωστή πρέπει να υπάρχει παντού,όχι μόνο σε ταράτσα.
Χαχα στα σκαλιά εννοώ....σωστά.
-
Η χώρα ότι έχει πετύχει και ότι βήματα προόδου έχει κάνει το οφείλει στη δεξιά.
Όποιος δεν φοράει παραμορφωτικά γυαλιά, καταλαβαίνει ποιος σετάρισε τη χώρα στο σωστό δρόμο και τη σωστή κατεύθυνση και ποιος είχε τις ικανότητες να το κάνει.Η μόνη συνεισφορά της κεντροαριστεράς ήταν να συμπεριφέρεται λαικίστικα, να χρεώνει τη χώρα και να κατασπαταλάει τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Όσον αφορά θεσμούς όπως το ΑΣΕΠ, αφού το ΠΑΣΟΚ είχε διαλύσει το Δημόσιο και το μετέτρεψε σε κλαδική του ΠΑΣΟΚ, το έπιασε ο πόνος μετά.
Το ΕΣΥ μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται σε όποιον έχει στοιχειώδη επαφή με την Ελληνική δημόσια υγεία. Και πόσο κόστισε άραγε για να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες?
Προκαλώ οποιονδήποτε να πάρει τηλ. και να ζητήσει ασθενοφόρο. Και να μας γράψει μετά τι του είπαν ή αν του έστειλαν σε πόσο χρόνο ήρθε.Το ΠΑΣΟΚ κατέστεψε μεταξύ άλλων το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, οδήγησε σε πλήρη αποβιομηχάνιση, ερήμωσε την ύπαιθρο, κατέστρεψε την πρωτογενή οικονομία και έφτιαξε μια χώρα ζόμπι του Δημοσίου.
Χρειάζεται περισσό θράσος για να ανοίγει το στόμα της η κεντροαριστερά στην Ελλάδα και ειδικά οι Πασόκοι.Η γελοιότητα των απόψεων του Πήλιου και η προσπάθεια ξεπλύματος του ΠΑΣΟΚ από το lap, μόνο γέλιο και οίκτο προκαλούν σε όσους ζήσαμε τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες.
-
Άντυ μείνε σε αυτά που ξέρεις.....στο πως να μην πληρώσεις φόρους
Ποιο παραγωγικό μοντέλο βρε Άντυ, που οι βιομηχανίες εκβίασαν τις κυβέρνησεις για εγγύηση του δημοσίου στα δάνεια τους ή κλείσιμο των εργοστασίων και πολιτικό κόστος επειδή δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στον εξωτερικό ανταγωνισμό των εισαγόμενων προϊόντων;
Και πως τα έζησες εσύ;
Μετανάστης δεν ήσουν; Δεν έβαλες πλάτη εκείνα τα χρόνια....
-
Είσαι μικρός και προσπαθείς να ερμηνεύσεις ρη χώρα μέσα από καμπύλες. Όταν μεγαλώσεις και ζήσεις πιο πολύ θα καταλάβεις καλύτερα.
Τα δε καραγκιοζιλίκια με τη βιομηχανία να σταματήσουν. Είχε ανεβάσει τόσπ δυσανάλογα τους μισθούς στο Δημόσιο το ΠΑΣΟΚ, που ακόμα και οι ίδιοι οι βιομήχανοι θα προτιμούσαν να γίνουν ΔΥ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2