-
Αν και έχεις απόλυτο δίκιο στις διαπιστώσεις σου, πλέον κρουζερ όλα είναι θέμα επικρατούσας οπτικής στην εποχή των πετσωμενων ΜΜΕ , αν ίσχυε αυτό στην εποχή ΓΑΠ όλοι θα μιλούσαν για καινοτόμα πράσινη ανάπτυξη και τεράστια κίνητρα για προσέλκυση ξένων και ημεδαπών επενδυτών με τη μείωση του φόρου μεταβίβασης.
Τούτο το καθεστώς κρετινισμου και συντηρητισμού που έχει εγκαθιδρύσει ο Μωϋσής μας 2 χρόνια τώρα ξεπλένει τα πάντα , εδώ διέλυσε τις φθηνές λιγνιτικες μονάδες για τη χώρα μας χωρίς εναλλακτικές , αγγελουδι ο ΓΑΠ με τα πράσινα άλογα ήταν μπροστά του. -
@lap ωραία η ανάλυση σου αλλά ο εγκέφαλος μου κόλλησε στο Σοσιαλισμός , κοινοκτημοσύνη , συνεταιρισμός , και θέλω κάτι τσιτατο για να κινητοποιηθούν οι δεξιοί σε περίπτωση που το εγχείρημα του ΓΑΠ προχωρήσει.
"Θα μας πάρει τα σπίτια ο ΓΑΠ ξυπνάτε νοικοκυραίοι " είναι καλό; -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο! Αυτός ο τύπος έχει συναίσθηση του χωροχρόνου;
Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Γύρω στις 8 το βράδυ η αναγγελία από το Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου
Ζήτησε κάμερα από την ΕΡΤΤι λες τώρα;;;; Πριν λίγο τελικά το ανακοίνωσε!
Υπέροχο θέμα για συζήτηση!
Στο κόμμα που διέλυσε έτσι;
Και στον πολύ κόσμο έχει την εικόνα του κατατρεγμένου , του κυνηγημένου από τα τέρατα της Ευρώπης που θέλαν το κακό της Ελλαδιτσας μας και τον... απαισιότατο Βενιζέλο!
Τρελό αφήγημα! Ποιος θα τον κοντραρει από τους συνυποψήφιους του;
Σε περίπτωση εκλογής του τρέχει το μυαλό μου σε τρελά σενάρια! Τι θα κάνουν οι υπόλοιποι στο κόμμα σχετικά με την ενότητα του; Έχουμε απλή αναλογική στις επερχόμενες εκλογές;
Βλέπω συνεργασία με Τσίπρα; Φτάνει να πάρουν κυβέρνηση; Ο Βαρουφάκης λέτε αν μπει να συνεισφέρει;
Χαμός!Γιωργάκης = Λαγός Στιφάδο
Ο τύπος που διέγραψε τον Σημίτη από το ΠΑΣΟΚ, ο τύπος που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για να φτιάξει ένα κόμμα-απόκομμα, ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά σαν τραγόπαππας για να διεκδικήσει (λέει) την αρχηγία του ¨σκέτου" Κινήματος. Ούτε το όνομα του ΚΙΝΑΛ δεν τολμά να πει.Άποψη μου; Αν τον εκλέξουν τότε το ΚΙΝΑΛ πάει για διάλυση γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ήδη τα έχει βρει για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε αρκετοί από το ΚΙΝΑΛ θα υποχρεωθούν να μην ακολουθήσουν. Π.χ. ο Λοβέρδος. Μέσα στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει μεγάλο Αντισύριζα και αντιΠαπανδρεϊκό μέτωπο. Άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που το ΠΑΣΟΚ έγινε ΚΙΝΑΛ.
Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι φανατικοί Παπανδρεϊκοί έχουν πιάσει καρέκλα στο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια.
Το σίγουρο είναι ένα. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έκανε την διαδικασία πανηγύρι.
-
Οι πιο φανατισμένοι εχθροί του ΓΑΠ είναι οι παλιοί οπαδοί του πατέρα του, η ομάδα στο facebook Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου-Ο Μεγαλύτερος Έλληνας Ηγέτης.
-
Ωραία ανάλυση του Σοσιαλισμού Λαπ, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον ΓΑΠ, το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα. Στην θεωρία (και πρακτικά σε ελάχιστες Σκανδιναυικές χώρες) είναι εξαιρετικό σύστημα.
-
Αν και έχεις απόλυτο δίκιο στις διαπιστώσεις σου, πλέον κρουζερ όλα είναι θέμα επικρατούσας οπτικής στην εποχή των πετσωμενων ΜΜΕ , αν ίσχυε αυτό στην εποχή ΓΑΠ όλοι θα μιλούσαν για καινοτόμα πράσινη ανάπτυξη και τεράστια κίνητρα για προσέλκυση ξένων και ημεδαπών επενδυτών με τη μείωση του φόρου μεταβίβασης.
Τούτο το καθεστώς κρετινισμου και συντηρητισμού που έχει εγκαθιδρύσει ο Μωϋσής μας 2 χρόνια τώρα ξεπλένει τα πάντα , εδώ διέλυσε τις φθηνές λιγνιτικες μονάδες για τη χώρα μας χωρίς εναλλακτικές , αγγελουδι ο ΓΑΠ με τα πράσινα άλογα ήταν μπροστά του.καλημέρα, ποιες λιγνιτικές μονάδες "διαλύθηκαν", έκλεισαν κλπ;
Lapη, για δώσε λίγο τα φώτα σου σε αυτά που λένε τούτοι εδώ μιας και παρακολουθεις πιο στενά τις στατιστικές.
https://www.liberal.gr/news/2019-2022-pos-oi-fileleutheres-politikes-meionoun-tis-anisotites/408966 -
Ο πίνακας δείχνει μέσους όρους κατι που αφήνει απ' έξω πολλές περιπτώσεις με διαφορετικά εισοδήματα. Απο την στιγμή που βάζουμε στην συζήτηση τον μέσο όρο δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια ότι αυτομάτως εφαρμόζεται προστατευτική πολιτική για χαμηλά εισοδήματα. Αυτά μπορούν να προστατευθούν με στοχευμένες πολιτικές όπως τα επιδόματα κτλ.
Δηλαδή όταν προβλέπεις 80 ευρώ το έτος αύξηση του διαθεσιμου εισοδήματος μετά φόρων και εισφορών) σε ετήσιο εισόδημα 8000 ευρώ και με τον πληθωρισμό να τρέχει σε υψηλά ποσοστά αυτό δεν σημαίνει ότι προστατεύεις τον άνθρωπο αυτό αν δεν του δώσεις κάποιο επίδομα.
Εδώ ο δείκτης gini κατά την διάρκεια των Ζαιων. Παρατηρούμε ότι από την ανάληψη της εξουσίας από αυτούς έχει μια πολλή γρήγορη και σταθερή πτώση λόγω πολιτικών παρεμβάσεων (επιδόματα), φτωχοποιησης των μεσαίων και πλουσίων στρωμάτων αλλά και μείωσης της ανεργίας στα χαμηλά εισοδήματα. Το ίδιο μοτίβο χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα παρά την την αλλαγή κυβερνήσεων ( Να δεχτώ για να είμαστε αντικειμενικοί πως σήμερα υπάρχει καλύτερη προσοχή στα μεσαία στρώματα) γεγονός που μας δείχνει πως οι αρνητικές επιπτώσεις των μνημονίων σύμφωνα με τους δείκτες με έναν σταθερό ρυθμό αποκλιμάκωσης απομακρύνονται.
[link text](<iframe src="https://data.worldbank.org/share/widget?indicators=SI.POV.GINI&locations=GR" width='450' height='300' frameBorder='0' scrolling="no" ></iframe>)
Όσον αφορά την επιβάρυνση της μεσαίας τάξης που αναφέρει το άρθρο απ όσο έχω δει συνεντεύξεις τους στις τηλεοράσεις υπάρχουν δύο βασικές συνιστώσες μέσα στους Ζαιους. Αυτή που έλεγε πως το παρατραβηξαν και πως έπρεπε να φοροελαφρυνουνντα μεσαία στρώματα κατά 7 δις ώστε να κερδίσουν με άνεση τις εκλογές και εκείνη που κοιτούσε το θέμα τελείως λογιστικά που έλεγε πως η χώρα για να βγει στις αγορές θέλει το μαξιλάρι που τελικά έχουμε σήμερα.
Τελικά το μαξιλάρι μας φάνηκε χρήσιμο και μέσα στη πανδημία όπου χρηματοδότησε προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των εργαζομένων. Αυτό σύμφωνα με δηλώσεις των σημερινών υπουργών και παραδοχή της βοήθειας του μαξιλαριού.
Ούτε αυτό το αναφέρει το άρθρο.Με λίγα λόγια στατιστικά τώρα που γίνεται ο χαμός στην Ελλάδα και ακόμα ανακατεύονται οι οικονομικές εξελίξεις δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να συγκρίνεις οικονομικά προγράμματα ανάπτυξης διότι πολύ απλά δεν μπορούν να ξεδιπλωθούν για να αποδώσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ζαιοι είχαν το καλύτερο.
Στα περί σοσιαλιστικων χωρών του βορρά που ζουν και παράγουν σοσιαλισμό λόγω απείρου πετρελαίου, θα πω την άποψη μου κάποια άλλη στιγμή.
Υ.γ Πρόσεξε fiverg μου πως ο δείκτης gini μέτρα την διαφορά μεταξύ υψηλότερων και χαμηλότερων τιμών. Μπορείς με δύο τρόπους να τον πειράξεις. Είτε κανοντας πλουσιότερους τους φτωχους είτε φτωχότερους τους πλούσιους.
Επί Ζαιων έγιναν και τα δύο σε διαφορετικό βαθμό.
Σήμερα δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα, θα το διαπιστώσουμε στο μέλλον.Ακόμα δεν βγήκαμε από την πανδημία.
-
Τούτο το καθεστώς κρετινισμου και συντηρητισμού που έχει εγκαθιδρύσει ο Μωϋσής μας 2 χρόνια τώρα ξεπλένει τα πάντα , εδώ διέλυσε τις φθηνές λιγνιτικες μονάδες για τη χώρα μας χωρίς εναλλακτικές , αγγελουδι ο ΓΑΠ με τα πράσινα άλογα ήταν μπροστά του.Γιατί δεν μιλούσαν ?
Ο πρώτος που έκανε κομματικά ελεγχόμενο τον τύπο ήταν ο Ανδρέας.Εντελώς τυχαία τότε η 17 Ν. σκότωσε δύο εκδότες των δεξιών εφημερίδων , τραυμάτισε σοβαρά έναν ακόμα που την έκλεισε , η άλλη φοβήθηκε και πούλησε στον Κοσκωτά , ενώ ο Βουδούρης σκοτώθηκε σε ένα περίεργο τροχαίο μαζί με την γυναίκα του.
Αυτά που γίνονται σήμερα είναι παιδική χαρά μπροστά σε όσα γίνονταν την περίοδο 1981-1989 που δεν υπήρχαν και ιδιωτικά κανάλια , αλλά και μετά μια χαρά έλεγχαν τα μμε.
-
Ακουσα την δήλωση του ΓΑΠ.
Ενωτικός ο πστ...
Τι δημοκρατική παράταξη , τι δημοκράτες μας είπε ...
Το κλεφτοκράτες το έχει ξεχάσει ...
Τώρα με αυτόν έγιναν 7 οι υποψήφιοι.
Οπότε μπορεί να πει :
Εφτά υπάρχουν ... -
Να πούμε και τα θετικά.
Γενικά στην αγορά υπάρχει η αίσθηση πως το χρήμα ρέει. Μιλάμε για πολλά λεφτά σε πολλές επενδύσεις.Να τα λέμε και αυτά.
Όντως υπάρχουν νέες δουλειές και όντως πληρωνουν ελαφρώς καλύτερα.
Κάνα 80 αρι ευρώ περισσότερο για αποφοίτους με μεταπτυχιακά κτλ.Βέβαια το 2022 θα σταματήσει η επαναγορά ελληνικών ομολόγων από την εκτ εκτός αν υπάρχει παράταση. Εκεί λοιπόν θα φανεί πως μας βλέπουν οι αγορές.
Αλλά ως τότε ας πούμε κάτι θετικό διότι η αγορά είναι κυριως ψυχολογία -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να πούμε και τα θετικά.
Γενικά στην αγορά υπάρχει η αίσθηση πως το χρήμα ρέει. Μιλάμε για πολλά λεφτά σε πολλές επενδύσεις.Να τα λέμε και αυτά.
Όντως υπάρχουν νέες δουλειές και όντως πληρωνουν ελαφρώς καλύτερα.
Κάνα 80 αρι ευρώ περισσότερο για αποφοίτους με μεταπτυχιακά κτλ.Βέβαια το 2022 θα σταματήσει η επαναγορά ελληνικών ομολόγων από την εκτ εκτός αν υπάρχει παράταση. Εκεί λοιπόν θα φανεί πως μας βλέπουν οι αγορές.
Αλλά ως τότε ας πούμε κάτι θετικό διότι η αγορά είναι κυριως ψυχολογίαΚι εγώ αυτή την αίσθηση έχω. Για να διασχίσω πλέον τον Κηφισό θέλω τουλάχιστον 30-35 λεπτά συν μποτιλιάρισμα στην ΑΟ μέχρι Κηφησίας άλλα 10. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι ο κόσμος παίρνει τα αμάξια λόγω πανδημίας, έχει να κάνει και η μείωση της ανεργίας.
Όλα αυτά βέβαια δεν τα βλέπω σαν ιδεολογική νίκη του φιλελευθερισμού που λέει το άρθρο, αυτά είναι χαζομάρες. Απλά πιέστηκε το ελατήριο και τώρα ξανατεντώνεται και προφανώς η κυβέρνηση δεν κάνει σοβαρά οικονομικά λάθη και του επιτρέπει να τεντωθεί σωστά. Υπήρχε χρήμα συσσωρευμένο από την πανδημία που ξοδεύεται, πωλήσεις αυτοκινήτων και γενικότερα η λιανική (που είναι αγαπημένος σου δείκτης) στα ύψη. Τιμές ακινήτων και ενοίκια το ίδιο. Και βέβαια πληθωρισμός, χωρίς κάποιο πληθωρισμό ανάπτυξη δεν
υπάρχει (οικονομικό παράδοξο μεν, αλλά υπαρκτό).
Βέβαια αν πιστέψουμε την αλλη πλευρά αυτή την στιγμή συντελείται καταστροφή από τον κακό νεοφιλελεύθερο μητσοτάκη, οι έλληνες πεινάνε
και πρόκειται να μας βρουν ένα σωρό δεινά. Ίδωμεν, άλλωστε όπως λες κι εσύ το 22 ξανασφίγγει το δημοσιονομικό λουρί και επίσης ό,τι
έχει συσσωρευτεί μέσα στην πανδημία θα έχει καταναλωθεί.
Το μαξιλάρι νομίζω παραμένει ακέραιο στα 37 δις, βέβαια ένα ακόμη μέρος του (ή και όλο;) έχει αντικατασταθεί πλέον με δανεικά. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ακουσα την δήλωση του ΓΑΠ.
Ενωτικός ο πστ...
Τι δημοκρατική παράταξη , τι δημοκράτες μας είπε ...
Το κλεφτοκράτες το έχει ξεχάσει ...
Τώρα με αυτόν έγιναν 7 οι υποψήφιοι.
Οπότε μπορεί να πει :
Εφτά υπάρχουν ...Ο άνθρωπος εμετρηθη και ευρέθη λειψός. Αλλά προφανώς δεν το έχει καταλάβει.
-
Ωραία συζήτηση από τον fiverg με παραδοχές αλλά και κόσμιο τρόπο κατάθεσης της άποψης και των ενστάσεων του.
Αυτές οι συζητήσεις μου αρέσουν. Ποιότητα πάνω από όλα.-
Ναι, ο δείκτης της λιανικής για εμένα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Διότι πέρα από τα στατιστικά στοιχεία είναι ένας από τους δείκτες που μεταφράζονται άμεσα στον τρόπο και στην ποιότητα της ζωής μας. Οι υπόλοιποι δείκτες μας περιγράφουν διάφορα μεγέθη αλλά αργούμε να το νιώσουμε στην ζωή μας, σήμερα και αύριο. Για αυτό και η αγάπη μου σε πολιτικές που μπουσταρουν την αγοραστική δύναμη. Όταν η λιανική μεγενθυνεται παρασέρνει πολλούς δείκτες πολύ γρήγορα και η οικονομία μας εμφανίζεται πιο εύρωστη.
-
Ναι ο πληθωρισμός παράγει πολλά αποτελέσματα. Ο λελογισμενος παράγει θετικά αποτελέσματα. Σήμερα δεν είναι εποχή ΠΑΣΟΚ με υποτίμηση και κόψιμο δραχμής είναι εποχή ευρώ με πληθωρισμό που οφείλεται σε ένα παράδοξο της οικονομίας, παρατεταμένη υψηλή ζήτηση με παρατεταμένη χαμηλή προσφορά και πολιτικές στον τομέα της ενέργειας. Είναι ένας άλλος πληθωρισμός με ημερομηνία λήξης και ορίζοντα. Αυτό και παλι είναι ένα παράδοξο και καλό θα ήταν οι οικονομίες να πλασαριστουν νωρίτερα στο μέλλον που έρχεται όταν αποκλιμακωθεί.
-
Εγώ έχω αυτή την άποψη για την ανάπτυξη της αγοράς από επαφή με παιδιά που μου λένε πως αλλάζουν εργασίες λογω του ότι βρήκαν καλύτερη με ελάχιστη αύξηση μισθού. Αυτό δεν το είχαμε κατά το μνημόνιο. Αν έβρισκες δουλειά κατά το μνημόνιο έκανες το σταυρό σου και έκλεινες το στόμα σου. Σήμερα αλλάζουν κάπως πιο εύκολα εργασιες. Δηλαδή υπάρχει προσφορά και υπάρχουν επενδύσεις που ζητούν προσωπικό. Κυρίως στην πρωτεύουσα.
-
Τελικά το μαξιλάρι στοιχειώνει την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας. Ήταν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης προγραμμάτων αλλά εκ του αποτελέσματος φιανεται πως οι κυβερνήσεις ειτε δεν το πειράζουν είτε όταν το κάνουν το αντικαθιστούν και δεν το εξαλείφουν σε παροχές ή φοροελαφρυνσεις. Αυτό σημαίνει ότι όντως κάποιοι απ' έξω μας είπαν πως με αυτό το μαξιλάρι νιώθουν ασφαλείς και μας βλέπουν σοβαρά. Οπότε μέχρι την σημερινη αντιμετώπιση προς αυτό, όντως έπρεπε να το είχαμε, ασχέτως του κόστος του, κυρίως οικονομικό για τα μεσαία στρώματα και πολιτικό για τους Ζαιους. Σε κάθε περίπτωση μετά το 2022 θα δούμε την όποια αξία του
-
-
Μίλα Βίρνα, δηλαδή ΔΕΝ θα κόψει ο Φωτόπουλος το ρεύμα;;;
#mwrh_alt_right_oi_dikoi_sou_tha_se_CISCOtisoune?
#Nees_Doulitses
Mια από τις κάμποσες καλές στιγμές του Fiverg όντως. Βέβαια δυστυχώς στο προσεχές διάστημα θα επαληθευτεί το δεύτερο σενάριο, όταν οι λογαριασμοί+τέλη κυκλοφορίας+γιορτές με ανατιμημενο σούπερ μάρκετ γενικά θα ανατινάξουν περισσότερα πορτοφόλια από το 1/3 που ήδη υποφέρει σήμερα.
Βλέπετε και 5% να πάει η ανεργία αν η μεγάλη πλειοψηφία των 30ρηδων είναι κάτω από τα 800€ όπως τωρα, δεν υπάρχει σωτηρία.
ΑΝ (αν, ξανά) όντως έχουμε διακοπές ρεύματος μπορεί ο Πορτοσαλτε να μας πει ότι υπάρχει θετική πλευρά αφού δε θα καταναλώνουμε το ακριβό ρευμα. Πώς καλή ώρα δε μας νοιάζει για το 1/3 που ζοριζεται, αφού "βγαίνουν" τα άλλα 2/3;;;
-
Όσο πάντως οι συμπατριώτες μου επιμένουν και στηρίζουν την ύπαρξη της Νέας Δημοκρατίας με Μητσοτάκη αρχηγό, γιατί να μην υπάρχει και ΠΑΣΟΚ με έναν Παπανδρέου; Έτσι είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων.
Και πρέπει να αναλάβει πάλι και τα εκατομμύρια χρέους του προηγούμενου αφμ, να δούμε σε πόσο καιρό θα φτάσουν το δισεκατομμύριο τα δύο τους...........
Πως το είπαμε αυτό πριν το μπατζετάρι πλάνινγκ, που περιέχει προβλέψεις που αποδεικνύουν τη καλοπέραση των φτωχών;
https://m.naftemporiki.gr/story/1791647Η Κυβέρνηση έχει πάντα τον μεσο πολίτη στο μυαλό της...
Και τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης είναι χειροπιαστά:
Σε νέο ρεκόρ το χρέος: Στο 206,3% του ΑΕΠΣε 341,086 δισ. ευρώ ή 206,3% του ΑΕΠ ανήλθε στο τέλος του 2020 το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης, ενώ το έλλειμμα, σύμφωνα με το ESA 2010, ανήλθε σε 16,674 δισ. ευρώ ή 10,1% του ΑΕΠ.
https://www.news247.gr/oikonomia/se-neo-rekor-to-chreos-sto-206-3-toy-aep.9396467.html
-
http://www.zoornalistas.com/2021/10/blog-post_109.html?m=1
Αλήθεια τώρα, αγαναχχχτησε μέχρι και το μανδραβελι;
https://youtu.be/jdPHx1hzTVk
(Όλο γυρε, αλλά ειδικα από 3:40 και μετά όπου αυτός ήταν ο Δαβίδ ο Γετας ο σωστός και ουχί ο σκατηφλωρας που έγινε αργότερα) -
Εσείς τα παππούδια ξέρετε τα παλιά σουξέ, τα ορίτζιναλ. Εμείς μάθαμε τα άλλα αυτα με τα κορμιά να λικνιζονται.
Άλλωστε βοουν όλα τα καφενεία της χώρας από τα παππούδια πως τα τελευταία κομμάτια του δεν τα πολύ έγραφε ο ίδιος.
-
Εγώ το λέω ότι ο Αντωνάκης ο Κλαμαρανης μαζι με τον Λαυρέντη τον Λύκο ήταν οι καλύτεροι από τους ντιτζεουλες Γάλλους φίλους μας αλλά ακουμπάμε τελη εποχης φτου κακά σημιτοΠΑΣΟΚ "για το σοσιαλισμό αγωνιζομαστε".
Νο ΤV εδώ που είμαι απόψε και δε βλέπω Yumαλη οπότε είμαι βερι χολοσκασμενος αγαπητέ. Μονη παρηγοριά η απόσυρση του Τσετσερογλου από την διεκδικηση της ηγεσίας του τσιναλ.
Μια απορία, αυτή με το χτένισμα Uma Thurman στο Pulp Fiction πώς και δεν έβαλε; Εδώ έβαλε ο Μπουσδουκοπεφτουλας ο Χρηστίδης for
-
Μπα δεν έλεγε τίποτα καλό η εκπομπή απόψε. Φώνες, τζερτζελος, καμία είδηση.
Έγινε και η Γιαμαλω μεσημεριανό.ΠΑΣΟΚ να ναι και ότι να ναι. Αφού όλοι ΠΑΣΟΚ είστε. Οι μισοί εδώ μέσα είστε κρυφό ΠΑΣΟΚ και οι υπόλοιποι είστε απορριφθεντες με πληγωμένο έρωτα από το ΠΑΣΟΚ.
Αν σας χαμογελάσει το ΠΑΣΟΚ πονηρά, αμέσως θα σκιρτησει η καρδούλα σας. Νομίζεις σας παίρνω σοβαρά σε όσα γράφετε;
Όλοι πράσινοι είστε πολιτικά και δεν το λέτε.Ο ταξιδευτής είναι η Σοράγια της ιστορίας.
Δες για παράδειγμα τους Ζαιους, σοκ και δέος τα στελέχη. Δεν λαλούν κουβέντα. Αν βγει Γαπ έτοιμη η συγκυβέρνηση. Οι μισοί ζαιοι είναι γαπικοι στη φυλή. Θα πάρουν τα ηνία οι μετανάστες γαπικοι. Θα λουστούν αυτά που λοιδωρουν οι ζαιοι. Οι μετανάστες θα πάρουν το κόμμα από τους ιθαγενείς.
Το κολασμένο το "κουνα το, κουνα το, κουνα το, κουνα το, κουνα το, αγάπη μου " είναι το άσμα που χορεύει το κοπελι;
-
Ξοφλημενοι πολιτικοι, κομματα και πολιτικες δεν θα επρεπε να εχουν καμια θεση στο πολιτικο τοπιο. Οσο ομως θα υπαρχουν ψηφοφοροι που επιδιωκουν πελατειακη σχεση με την Δημοκρατια, θα βλεπω αρκετα γραφικα, περυτιλιγμενα με χαρτι ιλουστρασιον και κυριως αριστερη σπουδή.
Η ονειρωξη ξεκινα απο το κεφαλι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2