-
Έχεις στοιχεία ότι ο λαός που ψηφισε είναι λαμόγια;;;;
Πάλι θα φάμε στη μάπα επαρχιώτικη αμορφωσιά;;;
-
Την βλέπω συνέχεια εδώ μέσα…αν έχεις καθρέπτη θα την δεις και εσύ….και ο φιλαράκος σου βέβαια.
-
Ντεν έχω χωριό καρντια μου, αν και θα το ηθελα πολύ!
και να έλεγε κανεις βρε μπαγάσα ότι δεν φάγατε ψωμάκι (ως δημ υπάλληλοι) από το δημόσιο επι ΠΑΣΟΚ, να πω!!!
Σας έκανε ανθρώπους!!! Και όχι σαν τον Πολάκη που δεν θέλετε!
Τεσπα, περιμένουμε τα exit polls
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να ασχολείται ακόμα με το ΠΑΣΟΚ, προφανώς και ειναι λαμόγια!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να ασχολείται ακόμα με το ΠΑΣΟΚ, προφανώς και ειναι λαμόγια!
Εγώ λέω πως οποιος δεν ασχολείται με ενα υποψήφιο κόμμα εξουσίας είναι πουλημένο τομάρι που κρύβεται πίσω από φιλαράκια για έναν μισθό! Φοβερή η λογική μου!!!! Ε;;;
Πέρα από τις χαζομάρες σας επιπέδου 15 χρόνου που πίνει μπαφους !!! Προφανώς δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι λαμόγια!!!!
Τα λαμόγια δεν έχουν κόμμα, πάνε όπου υπάρχει εξουσία!
Μικρή είναι η Ελλάδα γνωριζει ο Έλληνας τι είναι ο διπλανός του, αλλωστε μαθαίνονται όλα!
-
Το ΠΑΣΟΚ αναγεννάται, περισσότεροι από 300.000 ψήφισαν
Με τα αποτελέσματα που βλέπω, μάλλον η πλειοψηφία αυτων που ψηφισαν είναι νεοδημοκρατες.
-
Από που προκύπτει αυτό;;;;
-
Από που προκύπτει αυτό;;;;
Από το ότι ξαναέβγαλαν πρώτο τον Ανδρουλάκη με δεύτερο τον Δούκα.
-
Δηλαδή δεν θεωρούν αντίπαλο τον ανδρουλακη οι ΝΔ τες που οι πρώην αρχηγοί τους ρίχνουν άκυρο στην κυβέρνηση και το μόνο που κρατά το κόμμα τους ενωμένο κσι όχι διασπασμένο είναι η κουτάλα της εξουσίας και των δημοσίων συμβάσεων;;;;
Μηπως τελικά είναι οι συνταξιούχοι ΝΔτες αυτοί που ψήφισαν ;;;; Που περιμένουν ακόμα την 13η σύνταξη;;;;
-
-
Δρν μπορώ μα το διαβάζω!!!
Τα λαμόγια κάθε είδους έχουν κατακλέψει το σύμπαν, τους αξίζει φυλακή και δέσμευση περιουσίας, μέσα σε λίγα έτη πολλαπλασιάζουν τα ακίνητα τους και τους ήρθε η ιδέα να φορολογήσουν τα φιλοδωρήματα που παίρνουν στο χέρι οι φοιτητές που εργάζονται!!!
Εντωμεταξύ αναφέρουν ως φιλοδώρημα τα 10 ευρώ!!! Οι αχρείοι ζουνε στην κοσμάρα τους! Νομίζουν οτι ο κόσμος αφήνει ανα παραγγελία τουλάχιστον 10 ευρώ φιλοδώρημα!!!!
-
Είχε μια ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ μπας και βγει καμια σοβαρή αντιπολίτευση με Γερουλανο ή Διαμαντοπουλου και αυτοί πήγαν και εκλεξαν δεύτερο τον 4ο στον δήμο αθηνας ..Δήμαρχο της αθηνας.
Κουλης για άλλα 4 χρονακια ...ατλιστ! -
Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βγει μπροστά και να ξανα συστήσει την σοσιαλδημοκρατία στον λαό! Ξεκάθαρες θέσεις με συγκριτική ανάλυση πολιτικών της κυβέρνησης και δικού του κυβερνητικού του προγράμματος!
Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ ως πιο αριστερό κόμμα!
-
@gianniss07 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είχε μια ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ μπας και βγει καμια σοβαρή αντιπολίτευση με Γερουλανο ή Διαμαντοπουλου και αυτοί πήγαν και εκλεξαν δεύτερο τον 4ο στον δήμο αθηνας ..Δήμαρχο της αθηνας.
Κουλης για άλλα 4 χρονακια ...ατλιστ!Like για τον Γερουλάνο, την έκανε την δουλίτσα για τον Κούλη η Αννούλα, εύγε της , περιμένουμε τώρα υπουργόποίηση της.
Πραγματικά την επόμενη Κυριακή θα το ρίξω Δούκα μήπως βγει και γίνουν πτανα όλα.
Κούλης μέχρι το 2030 και μετά μια νέα στρατιωτική χούντα εύχομαι.
-
@gianniss07 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κουλης για άλλα 4 χρονακια ...ατλιστ!Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα όχι γιατί μπορεί. απλά γιατί δεν τραβάει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν παίζονται με τις επιλογές τους τα τελευταία χρόνια -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μήπως σου έχει τάξει κανέναν διορισμό?
Εγώ φίλε μου αγαπώ την πατριδα μου. Τη θέλω να την βλέπω να προοδεύει. Όποιος θεωρεί ότι ένα ύφος (άσχημο είναι η αλήθεια) είναι αρκετό να κρύψει σκάνδαλα είναι γελασμενος.
Κατά τα άλλα, μιας και μιλάς για δημόσιο.
Ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου χτίσαμε σπίτι (δεν έχουμε καν) με μισθούς του δημοσίου. Εσύ;
Παλεύουμε να ζήσουμε σε μια εργασιακή ζούγκλα. Εσύ το έζησες αυτό;;;;
To epiasa σωστα ; 2 ατομα στο δημοσιο ;
-
Εμείς;;; Άντε πάλι!!! Όχι, δεν εργαζόμαστε στο δημόσιο!
Αλλα δεν το βλέπουμε ως κάτι το κακό
-
Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βγει μπροστά και να ξανα συστήσει την σοσιαλδημοκρατία στον λαό! Ξεκάθαρες θέσεις με συγκριτική ανάλυση πολιτικών της κυβέρνησης και δικού του κυβερνητικού του προγράμματος!
Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ ως πιο αριστερό κόμμα!
Το πασοκ ο ορισμος του λαμογιου μεχρι τον τελευταιο ψηφοφορο ;
-
Μάλλον κρίνετε εκ φίλων και γνωστών τα αλλότρια
-
Δηλαδή δεν θεωρούν αντίπαλο τον ανδρουλακη οι ΝΔ τες
Οχι. Ούτε οι ίδιοι οι πασοκοι αφού οι εκλογές έγιναν γιατί δεν τραβάει. Στον Δούκα δε, οι ψηφοφόροι χτες του δήμου Αθήνας του έδωσαν την 4η θέση, έχει δώσει δείγματα αριστης διακυβέρνησης ο δήμαρχος λέμε...
Γενικά η ευκαιρία του πασοκ ήταν ο Γερουλάνος!
που οι πρώην αρχηγοί τους ρίχνουν άκυρο στην κυβέρνηση
Πόσο θα κρατήσει αυτό το αστείο με τον Καραμανλή και τον Σαμαρά που θα ρίξουν τον κουλη (αφού οι αντιπολιτευομενοι δεν μπορουν;). Ο πρώτος αναλώθηκε να υπερασπιζεται τον άθλιο ανιψιό, ο δεύτερος είναι αυτός που είχε φέρει την ΝΔ στο 19%. Ποιος ασχολείται?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2